PDA

Pokaż pełną wersje : Małe pytanko....

Lord Kilburm
27-07-2004, 12:51
Jestem na rooku, mam 8 level i zastanawiam sie do którego miasta powinien udać się początkujący Knight (czyli ja) i jaka bron (kąkretnie sword) powinienem zakupic po wejściu na maina?

Kasushi
27-07-2004, 12:56
Miasto wybierasz sam które Ci odpowiada ale dla knighta na początek proponuje Ab'Dendriel lecz z czasem Kazodroon lub Thais. Ze swordów proponuje na początek spike ale zależy jaki serv i ile masz kasy.

kagan
27-07-2004, 12:56
Ja osobiście bym radził Venore, Thais to największe maisto w tibi a co za tym idzie jest tam nawięcej pk.
Chodząc po carlin też nieczuje się najpewniej...
Dlatego doradzałbym Venore, masz tam odradzu swamp trole na expa, masz też zwykłe.

Co do broni to najpierw longsword/scimitar
Póxniej serpent/spike

Frank Parker
16-08-2004, 18:16
Ja radze przejsc do Carlin a z Carlin do Ab . W Thais duzo Pk a pod Venore lurują Gs, Leadery, czasem DL . Do ab tylko Arcanisty :P A na początkowy miecz radze spike sworda albo serpenta .

Klusek07
17-08-2004, 10:07
do carlin - w podziemiach sa bugi, dobijesz 10-11 lvl i troche skili pojdziesz na trole albo dwarfy
a miecz - jak na poczatek to moze long sword za ok 100gp (w sklepie skupuja po 51) oczywiscie eq kupuj na mainie bo jest taniej
+

GASIOR
17-08-2004, 10:12
Moim zdaniem powinieneś iść do Ab' Dendriel na trole i na 15 levelu przenieść sie do Kazordoon po czym zaczać zwiedzać kopalnie od dwarfów do guardów :).

Kup sobie na początek Scimitar, pewnie ktoś da ci za darmo. Później nei kupuje już Spika ani Serpenta, teraz dużo questów i Fire Swordy nie są takie drogie. Uzbieraj troche kasy i kup od razu Fire Sworda (chyba że grasz na jakimś nowym serwerze, wtedy to może być całkiem spory wydatek :/)

Lewik
25-11-2005, 23:58
moim zdaniem najlepsze miejsce dla knighta to carlin koło miasta jest duzo trolli gdzie mozna trenowac/expic pozniej folda roty i minosy a pozniej ghostland i ghoule carlin to dobre miejsce pozdRoo!! [E] :)

Slait
26-11-2005, 16:26
Najlepszym Miastem dla nowego Knighta jest Venore
Dlaczego ? - Swamp Trolle. Trolle, Roty :))
Najlepiej kupic na poczatek Spike/Serpent Sword
Puzniej Udac sie do Kazordoon na Dwarf Soldiey/Guardy ale to juz na wyzszych lvlach i skillach :)

Azethal
27-11-2005, 08:43
Siemka wszyskim mam pytanko ! Czy gracze którzy nie maja premium account musza podruzowac piechota jak np chcąsie dostac z Venory do Thains albo Edron ? Bo np jak sie dostac na wyspy ? prosze odpowiedzcie

Morun Kous
27-11-2005, 09:08
Siemka wszyskim mam pytanko ! Czy gracze którzy nie maja premium account musza podruzowac piechota jak np chcąsie dostac z Venory do Thains albo Edron ? Bo np jak sie dostac na wyspy ? prosze odpowiedzcie

Tak. Gracze "facc" muszą chodzić piechotą. Tylko "pacc" może korzystać z statków itp...

pawepek
28-11-2005, 18:56
Ja radziłbym Ab... Na trollach Nabijesz skille 35/35 a potem przeprowadz sie do KAzoo i tam na dwarfach mzoesz trenowac do 70/70 (zakłądajac ze od poczatku chcesz ostro trenic) jak masz zamiar expic to THAIS!

Master Mind
28-11-2005, 22:38
Venore, zakup serpent sword'a. Pójdz na roty ,uzbieraj kase, kup p-seta i zdobądź dwarven shielda.