Pokaż pełną wersje : Dragi i DLe z wkładka - warto :)
Zebralismy sie w 7 dobrych i poszlismy bic co nieco :rolleyes:
Ja Ares de'Buchanan
Nagrywa: Nepalod
Nagrywane pod tibie 7.26
Film Nepaloda (http://members.lycos.co.uk/mqrcin/Fibula_smoki.rec)
Comments plx
:lucznik:
Winged Vallor
27-07-2004, 21:35
Stary jestescie the best od dawna nie widzialem takk zajebistego filmu po prostu WIELKIE GRATZ 8o 8o 8o
<nie wiedzialem za tam jest az tyle dragow :D >
Szkoda ze na filmie nie widac jak uciekam przed Dlem... tzn widac w pewnym momencie tylko jak zaczyna mnie nawalac ale Nepalod i ktos jeszcze odciagaja zielonego na dol a czerwone bydle za mna polecialo :P Przezylem na szczescie :D
Hehe spoxik filmik ale niezly zonk z tym tower shieldem niewiem ja bym bral minimum bp of df na taka wyprawe i calutki ogien bym skasowal :P
--->Tadel Palladyn 21 lvl Pal Danubia:lucznik:
--->Ave Zoltan 11 lvl Sorc Danubia:king:
--->Aggunia 10 lvl Druid Danubia:blazen:
Wypas filmik :)
Tez dawno nie widzialem takiego filmu
Oby tak dalej
...ale na samym koncu mialem jakis zonk z kompem ;( i film nie jest skonczony....
A tak btw.... to zebralismy sie w 9 :P i poszlismy na HG :D
[wkleje filmik niedlugo]
gietol Julera
29-07-2004, 23:55
zarabisty !! :) tylko go ssac i ogladac 8)
Albo ja nie umiem nagrywac filmow.... [no ale w koncu kiedys juz nagrywalem] albo nowa tibia cam jest jakas zwalona....
Mam taka wersje co sie rozpakowuje do katalogu Release i da sie wybrac jezyk... Czy ktos wiec co jest nie tak? ?(
Świetny filmik!!! I nawet mini-quest było widać :D
Quescik? Nic mi o tym nie wiadomo 8)
Nowa wersja tibiCAM (wersja pod 7.27) może fajnie wygląda i fajnie że jest język polski ale chyba nikt jeszcze nie odkrył jak sie nią nagrywa (jeśli sie wogule da)
niewiem jak wam ale mi jeszcze chodzi stara tibiCAM (pod 7.26) i filmiki z niej
tak więc jeśli dasz rade to nagraj filmik z HG (hell gate mam nadzieje) i pare innych :)
Wqr.... sie zdenerwowalem znaczy jak 12h gralem zrobilem 56 lvl i..... KICK ;( X(
U R Downgraded from lvl 56 to lvl 54..... NO COMMENT
Ostatnio nie gram.... musze odreagowac....
Nagram jak odzyskam wiare.... ;)
Dragon Nites
06-08-2004, 23:26
Asz sie wruszylem oglodajoc waszo przygode ;( !! I tyle dragow co padalo ah zal dlamego serca.......ALE KIT LICZY SIE NAGRODA 8). Tdla mnie najfajniejszy byl Ratzoh z tekstami :) cytaty "Co to pielgrzymka? Na jasno góre" albo "Ruszajcie sie batony" jak to zobaczycie to kliknijcie do Dark Totala moze i nie najmoczniejszy ale sie staram :lucznik:
Jak tak to mozesz sie odezwac do mnie, ale po ostatnim kicku tylko PACC mi sie marnuje.... jakos nie mam ochoty grac. ;(
Thx chłopaki, włąsnie miałem chęc tam iść i już wiem że nie pójde ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.