PDA

Pokaż pełną wersje : War on Pythera...

Damu Unix
14-05-2006, 14:40
DJ 1:4 FH

Frags made by Demonic Justice:

Ancestral knight - Oct 06 2006, 08:32:03 CEST Killed at Level 94 by Cobro bara

Frags made by Final Heaven:

Xads Amizad - Oct 04 2006, 17:14:03 CEST Killed at Level 67 by Kinocks and by Fiskerr

Raverin Leath - Oct 04 2006, 18:25:13 CEST Killed at Level 144 by Kim De'hell

Smack'Brutu - Oct 04 2006, 23:05:45 CEST Killed at Level 72 by Dighu'Shade

Mals - Oct 06 2006, 02:48:36 CEST Killed at Level 74 by Kim De'hell

Pirko
14-05-2006, 16:43
nieeeeee....nieeeee!!!!!!!!!.........!!!!!!!!!
tak nie może być =/
jestem przeciw!

RVB
14-05-2006, 21:12
Jestem neutralny wzgledem tej wojny i uwazam ze sama w sobie wojna jest zla aczkolwiek troche urozmaica gre . Lecz najgorsze co moze byc to nagła zmiana strony po której się stało czyli najpierw wspomaganie polakow a gdy zaczęliśmy przegrywac zwrot o 180 stopni i zkumplowanie sie z Brazylijczykami. Nieopowiem sie po zadnej ze stron gdyz grozi to huntem od jednych albo drugich a ja chce poprostu sobie grac i awansowac na kolejne lvl w miare jak to mozliwe. Mam wielu przyjaciół z Brazyli jak i Polakow wiec uważam że najlepiej byloby aby wszyscy trzymali sie razem :p

..::Guti::..
14-05-2006, 21:30
Damu pojebalo cie? Nie masz kolegow w Final Heaven? Kvaku? Kali? Xan? Sil? i reszta? Wolisz byc PA? Czy sie boisz?
zal.pl

Dark'Moyo
Hail Final Heaven

a.t
15-05-2006, 09:27
Wojna na Pytheri rozpoczela sie na dobre,pierwszą bitwe wygralo HRP,a oto fragi:

Coronel Pox - May 13 2006, 22:34:38 CET Killed at Level 33 by Mordekaim Irae and by Asmodes

Coronel Dzox - May 13 2006, 22:37:19 CET Killed at Level 51 by Shirseiz

Viiser - May 14 2006, 14:34:31 CET Killed at Level 45 by Albert Torielus

Agatha Cris - May 14 2006, 19:36:15 CET Killed at Level 44 by Shirseiz

btw. tak sie na dobre rozpoczela ze juz niektorzy z hrp chca zrezygnowac... patrz bartolomeu, neco, bob esponja, blood... juz opuscili hrp, pytanie czy na zawsze czy tylko do kolejnej bitwy, tak czy owak - pogratulowac decyzji dolaczenia do hrp :)

EDIT:

Coronel Bartolomeu - Banished: permanently because of invalid payment
Coronel Bob Esponja - Banished: permanently because of invalid payment

Coronel Blood, Coronel Neco - poza HRP
HRP stracilo osoby ktore zdobyly 50% fragow (moze tymczasowo, ale zawsze cos)

Coronel Apocalipce
rookowal sie - obecnie 6lvl

go, go Damu... Twoi 'przyjaciele' potrzebuja Cie i Twoje 80 skilla w swordzie :D

PS. nie wiem co chciales osiagnac 'samotna szarza' na mnie w niedziele przed ss, ale badz pewien ze nie zostanie Ci to zapomniane :)

a.t
15-05-2006, 14:31
heh, fajna akcja "Banished: permanently because of invalid payment"
HRP:
Coronel Bartolomeu
Coronel Bob Esponja
Kaiserflare Gumi
Lady Nina Milane
Rock Heart

FH:
Bud Nail
Meega Moreck
Arkilys Mic'tian
Lord Ehl
Azkaz Amizad

byc moze tez inni z ukrytym info

Dart_Ridaow
15-05-2006, 17:07
Damu zal mi ciebie :>

<<DeaD plx>>>

Baku'
15-05-2006, 17:14
Kill 'em all

20:14 Kvaku: ...And justicei for all

ShadowSSJ2
15-05-2006, 17:45
Oj Damu, Damu...
Myslalem, ze jestes madrzejszy i dojdziesz do Alliance, a tu bump ;<

Btw. Wiesz moze czemu wszyscy odeszli z All Stars? Bo jak malo ludzi bylo to ja tez odeszlem;/

troyek
15-05-2006, 19:46
Czemu te pipki z HRP dostali bany? oO

Dart_Ridaow
16-05-2006, 10:34
Czemu te pipki z HRP dostali bany? oO

Według mnie cos sie i cipow zwalilo :D niemozliwe ze tyle osob dostało bana za wycofnia ekaski za pacca:>

Vis
16-05-2006, 13:59
Nic sie nie popsuło. Poprostu te wszystkie osoby kupowały swoje PACC'i u jednego z high leveli z Pythery, który cofnął kasę za każdy z tych accountów. I tyle.

troyek
16-05-2006, 14:17
No dobra ale te bany są na 1 dzień O_o

a.t
16-05-2006, 14:51
No dobra ale te bany są na 1 dzień O_o

ban jest anulowany gdy oplacisz pacc...

do tematu:

Tonaf - May 16 2006, 11:45:41 CET Killed at Level 57 by Soliz
Showbenbah - May 16 2006, 01:45:41 CET Killed at Level 53 by Ktulu Evildoer

update plx :D

Do ludzi ktorzy jeszcze sie nie opowiedzieli - trzymajcie sie najlepiej z dala od dzialan, jesli nie chcecie pozniej zalowac za to. Sa filmiki z walk na ktorych widac kto sie miesza i nie pomoze to ze oficjalnie nie jestescie w HRP, jesli widac na filmie ze blokujecie ludzi z FH/pomagacie HRP - vide Dark Wielka Stopa, przy trapie na Felipe Vida Loka... to bylo ostatnie ostrzezenie. Pozniej zawsze mozecie obejrzec filmy z roznych ujec, a tak mozecie nabawic sie co najmniej hunta.

A oto przyklad co sie stanie jesli bedziecie sie mieszac:
Dieguito cra
May 16 2006, 02:10:26 CETKilled at Level 74 by Bubba Shrimp'Master

16-05-2006, 16:12
a.t = Albert?
Gdzie moge znalezc filmiki z walk (wmv)?

a.t
17-05-2006, 00:14
a.t = Albert?

Tak. WMV nie ma poki co, o rec popros Damu :)

Polecam (thx Kvaku):
http://rapidshare.de/files/20635375/Damu1.jpg.html
http://rapidshare.de/files/20635494/Damu2.jpg.html
http://rapidshare.de/files/20635637/Damu3.jpg.html
http://rapidshare.de/files/20635699/Damu4.jpg.html

Damu jesli nawet znajdziesz osoby ktore przyjma kase, do czego mam nadzieje nigdy nie dojdzie, to chce Cie zapewnic ze ja znajde co najmniej 10 ktore nie przyjma, tak jak nie chcialem kasy w przypadku Hannibala, to Ty zasluzyles na podobny 'zaszczyt'.

do tematu:
Coronel Buton - May 16 2006, 19:45:06 CET Killed at Level 49 by Cuko

update pls :)
Hail Coronel Damu Unix!

Ellarien
17-05-2006, 02:22
oj Damu, Damu, jak sie Alb uprze to nie ma zmiluj.
Podpisales na siebie wyrok tym filmikiem - zblokowales i przyczyniles sie do zabicia Gwydda!
A do HRP przylączyłes sie nie dlatego, ze ich lubisz, szanujesz, cenisz czy pasjomujesz kultura Ameryki Południowej ;P - co by Cie niejako tlumaczylo, ale dlatego ze wygrywali.
Ok, to wielu moze postrzegać jako zdrade, ale posunąłeś sie dalej, w kilkadziesiąt godzin pożniej postanowiles wykupic swoja wolnosc, wycofując sie z HRP i z wojny, a jak powiedzial kiedys Bonaparte:
" Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru."
Radzę dołączyc do Etelka i jego teamu, skoro jego podszepty tak skutecznie pchnely Cie do tej - jakże brzemiennej w skutkach decyzji.

Dart_Ridaow
17-05-2006, 13:54
oj Damu, Damu, jak sie Alb uprze to nie ma zmiluj.
Podpisales na siebie wyrok tym filmikiem - zblokowales i przyczyniles sie do zabicia Gwydda!
A do HRP przylączyłes sie nie dlatego, ze ich lubisz, szanujesz, cenisz czy pasjomujesz kultura Ameryki Południowej ;P - co by Cie niejako tlumaczylo, ale dlatego ze wygrywali.
Ok, to wielu moze postrzegać jako zdrade, ale posunąłeś sie dalej, w kilkadziesiąt godzin pożniej postanowiles wykupic swoja wolnosc, wycofując sie z HRP i z wojny, a jak powiedzial kiedys Bonaparte:
" Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru."
Radzę dołączyc do Etelka i jego teamu, skoro jego podszepty tak skutecznie pchnely Cie do tej - jakże brzemiennej w skutkach decyzji.

:P no naprawde ella :P Alb taki zapalczywy.
Kazdy kto nieche paść niech sie nie wtarca do wojny :nawet glupi wstep do domku alberta o krory prosza all grozi huntem :>

Damu czemu chowasz sie po depo jak taki odwarzny byles trapowac aliance to wyjdz z depo i padnij z honorem.
Chcesz sie wykupic proboj ale niewyplaisz sie do konca zyxia all osoba ktorym sie naraziles:):D

17-05-2006, 18:55
ech damu..... myslalem ze jestes spoko, kazdy tak myslal.... nie ma to jak br @$$licker. pomysl 10 razy za nim cos zorbisz...
btw. Pozdrowcie Kvaka :)

Dark'Moyo

Damu Unix
17-05-2006, 19:54
Nie lizalem nikomu dupy...Chcialem dolaczyc do wojny i dlaczylem.

17-05-2006, 21:22
Nie lizalem nikomu dupy...Chcialem dolaczyc do wojny i dlaczylem.

DAmu nie oszukuj nikogo. Bales sie, ze Ally przegra i musiales cos robic zeby nie placic, wiec zachowales sie jak najwiekszy #*&*. I nie ******* ze nie masz kolegow z Ally. Przypomnij z kim robiles anhiego, kto Ci pomagal.
Coronel Damu Zdrajca
zal.pl

Dark'Moyo

Damu Unix
17-05-2006, 22:29
To ze robilem z kims anihi nie znaczy ze jest moim kumplem...
A tak wogule Coronel Ruleez ze mna tez robil :)

a.t
18-05-2006, 13:44
do tematu:
Elde Gleus - May 18 2006, 12:26:03 CET Killed at Level 67 by Soliz

18-05-2006, 16:09
Damu idziesz na new serva? Jezeli idziesz nie licz na to ze bedziesz grac w spokoju...
@war
FH ladnie fraguje ale...niestety HRP ma 'lepsze' fragi, mam nadzieje ze to sie zmieni;]
Hail Final Heaven

C ya on new server

Damu Unix
18-05-2006, 16:26
Po 1 to na nowym servie moglbym grac se spokojnie...
Po 2 nie zamierzam zmieniac serva...

troyek
18-05-2006, 17:05
Ja cię damu nie będę wyzywał bo nie widzę takiej potrzeby... ale przyznaj sam.. nie było tak że zauważyłeś że HRP wygrywa bitwe i tylko i wyłącznie przez to zmieniłeś outfit i walczyłeś z coronelami?

Dart_Ridaow
18-05-2006, 19:20
Po 1 to na nowym servie moglbym grac se spokojnie...
Po 2 nie zamierzam zmieniac serva...

To niebedziesz wogule grac :D ??

Dart_Ridaow
19-05-2006, 10:28
Damu sierotko jak chcesz mnie ulac tak jak dzisiaj :P to naprawde gz :D
najpierw sie exori nawaliles :D i lipa to potem kolege z 2fe zawolales tez zyje hahaha GZ :D

Damu Unix
20-05-2006, 00:00
Nie ja siedziałem cały czas w domku... :)

troyek
20-05-2006, 16:37
Damu ciągle okupujesz swój domek?^^

Damu Unix
20-05-2006, 17:24
To nie ja siedzialem dzis all time w pz...

troyek
21-05-2006, 14:15
A kto?:> jak biegałeś po edron i po innych miastach z ~10 coronelami bo sam się boisz to co??

Damu Unix
21-05-2006, 14:35
OMG...Nikt nie biega sam jak jest duzo przeciwnikow bo nie chce pasc...
Noob plx ;)

troyek
21-05-2006, 14:39
Spójrz na siebie i sam oceń kto tu jest noobem... Widziałeś że HRP wygrywa to się do nich dołączyłeś...czyż nie?

n3sTo
21-05-2006, 14:56
Damu widze jestes prawdziwym patryjotą. Wspierasz swój naród wtedy kiedy trzeba. =/ =/ =/ czlowieku a jak twoja sta***rsza bedzie slaba to tesh jej nie pomozesz bo powiesz ze przegrywa. Powinienes sie leczyc i lepiej uwazaj na siebie w rl bo kilka osob na ciebie poluje.

Damu Gratzzz wszytskiego a i podobno na 118 lvl masz 80 sworda no to gratzz czlowieku !!!!!!!!!!!!!!!!! 8o

Xetor
21-05-2006, 14:57
Dlaczego nie ma już gidli All stars ???

troyek
21-05-2006, 14:58
Ponieważ damu który był liderem zdradził polaków i przeszedł do HRP... wszyscy poodchodzili z All Stars i gildia się rozpadła :/

Xetor
21-05-2006, 15:02
Damu już od X lat nie był w All Starsach . A gildia się trzymała jak byli te wszystkie cepsusy , trojki :P , emil goldenblade , mefisto itd........

n3sTo
21-05-2006, 15:09
Panowie ale czemu kazdy tu mowi ze damu poszedl do hrp i nas zdradził nie zapominajmy ze nie tylko on. Przecierz mniej znany wszystkim Dark Wielka Stopa tesh jest teraz w HRP =/ No ale powinnismy orzestac za nimi plakac po co nam taki damu ktory ma 80 sworda ;/ albo dark wielka stopa to tylko wstyd dal polakow.X(

Xetor
21-05-2006, 15:26
Właśnie sobie w tibie gram , a tu Dark wielka stopa 71 :P
( 14:36 You see Dark Wielka Stopa (Level 71). He is an elite knight. He isCavalier of the Cruxis (Son Of Kronos Mic'Tian). )
... Oj pamiętam go jak jakiegoś frajera , który mi zabierał expowisko bo miał o 5 lvl wyższy poziom . Fikałem mu , a on mnie straszył swoimi kolegami z gidli :/ ...

21-05-2006, 16:05
Panowie ale czemu kazdy tu mowi ze damu poszedl do hrp i nas zdradził nie zapominajmy ze nie tylko on. Przecierz mniej znany wszystkim Dark Wielka Stopa tesh jest teraz w HRP =/ No ale powinnismy orzestac za nimi plakac po co nam taki damu ktory ma 80 sworda ;/ albo dark wielka stopa to tylko wstyd dal polakow.X(

Nie bronie Damu ale czy ty jestes poje**ny?
1. Damu trenil cluba ma 90+ i pozniej zrobil anhiego i treni sworda
2. Twoja dobijajoca polszczyzna patryjota lmao
Zmiast pisac takie pierdoly na forum ucz sie

n3sTo
21-05-2006, 16:55
a ty za kim jestes !@#$
kolejny ktory zdradza polakow. A o damu to jezeli nawet mial by 111 sworda to i tak dla mnie i dla wielu polakow bedzie smieciem ktory sie sprzedal a ty widze jestes taki SAMA =/ :evul:

21-05-2006, 17:54
a ty za kim jestes !@#$
kolejny ktory zdradza polakow. A o damu to jezeli nawet mial by 111 sworda to i tak dla mnie i dla wielu polakow bedzie smieciem ktory sie sprzedal a ty widze jestes taki SAMA =/ :evul:

Dark'Moyo ;] Napisalem ze nie bronie Damu ale twoje wypowiedzi sa na poziomie przedszkola? I podaj swoj nick kozaku

Ango Von Valour
22-05-2006, 03:01
- Damu chyba gdziesz juz to wszystko widziałem żywcem skopiowane,
masz juz pograne na Pytherze, a wojna bedzie długo długo 8o
To jest chyba twoja najlepsza postac i chyba pierwszy raz w wojnie uczestniczysz, a co do nowego serva zaufaj mi ze i tam bys nie pograł jakbym znał twoj nick :>
- Gleusy kazdy z nich miał i ma dalej hunta dopuki nie zaplacą za moją śmierć 100k (albo aol+50k na blessing) Blade za delete mozesz mi podziękowac to ja cie raportlem jak runki na daszku na*******ales :P i juz byl bann + delete warnning, pozostawało tylko czekać.
- Najbardziej mnie rozmieszylo to ze Thurim kupił skrolla a skroll na drugi dzien odzyskał postac :D
- Każdy kto mi podejdzie pod ręke jak Visser albo Dark Wielka Stopa(nie mówiąc juz o gleusach) nie pogra sobie więcej na pytherze do puki nie zaplaci. Moi przyjaciele wiedzą kim są, pozdrawiam.
Jaco

Dart_Ridaow
24-05-2006, 15:35
A jesli ktos niezauwacyl Damu wyszedl z hrp:>
Damu czy ty chcesz sie uratowac ?:D niematrtw sie napewno albert i reszta nieodpuszcza ci wiec i tak padasz.
Jaco co do gleusow popieram ich huncenie :D
Juz pozbylem sie Glian Gleusa ladnie padl ?:D8o

Pienias
25-05-2006, 22:09
Damu juz chyba nie lubi grac w tibie :p

Last login: May 23 2006, 21:58:29 CET
Comment: RETIRED... 4Ever?

Cya All Friends :(

:evul:

Pienias
25-05-2006, 22:10
Damu juz chyba nie lubi grac w tibie :p

Last login: May 23 2006, 21:58:29 CET
Comment: RETIRED... 4Ever?

Cya All Friends :(

:evul:

Damu Unix
26-05-2006, 21:32
...nie gram bo mi sie nie chce?
...wiem ze mam hunta?
...dart taka postacia to ty se mozesz pozabijac

HoRuS l
26-05-2006, 21:48
Damu to ,że odszedłeś z HRP cie nie ratuje i tak dedniesz :evul:
ostatnio gadałem z twojim qmplem z rl ,jak zrobisz nowego chara i tak się dowiemy ;)

Dart_Ridaow
26-05-2006, 22:26
Damu moze se niepozabijam ale szota za 150+ zawsze dostaniesz :>
co mzoe spowodowac twoja smierc :D
I tak padniesz i tak chyyba ze reszte zycia spredzisz w depocie:D .
Już wykupiłes sobie miejscowke ??:Dehauheauu8o

Damu Unix
26-05-2006, 22:31
Zobaczymy kto padnie :)

Zapewniam ze jakbym zrobil new chara nikt by sie nie dowiedzial... :)

Dart_Ridaow
27-05-2006, 12:55
Zobaczymy kto padnie :)

Zapewniam ze jakbym zrobil new chara nikt by sie nie dowiedzial... :)

Och Damu ja wiem ze padne :>na tej wojnie ,ale postaram sie zeby ten dead nie byl zaliczony tobie:>

Damu Unix
07-06-2006, 13:20
Wojna jeszcze sie nie skonczyła... :)

n3sTo
07-06-2006, 22:50
Narazie ta wojna spokojna pare fragów......... Damu to prawda ze zaplaciles po to aby byc neutral ??

Damu Unix
08-06-2006, 09:01
Nikomu jak narazie nic nie płaciłem i juz nie zapłace raczej...
A wojne jeszcze zobaczymy kto wygra... :)

a.t
08-06-2006, 14:59

ale nie dlatego ze nie chciales :) tylko dlatego ze nie bylo ci to dane...

ano, to wroc teraz do hrp, chyba ze juz ciebie nie chca ale znajac zycie chca kazdego, skoro nawet arkilysa przyjeli

biedroniasty
08-06-2006, 16:43
Damu,jesteś chyba jedną z najbardziej żałosnych osób jakich znam na ziemiach Tibi ;p

Wczoraj pierwszy raz od dłuugiego czasu odważyłes sie włączyc pk ;p
Towarzystwo coroneli,którzy nawet nie wiedzą jakiej narodowości jestes (podobno:P ) wyraźnie ci służy.Ciekawe jak na tym wyjdziesz....

A tak btw. Czekam az w koncu dasz tutaj swojego zniewalającego fraga na Jojku.Ciesz się swoja krótka chwilą,bo szybko sie skończy,jesli juz się nie skończyła....

Damu Unix
08-06-2006, 17:29
Juz dodalem fraga... :)

ShivaFF8
10-06-2006, 06:35
coście sie tak go uczepili :| Damu to narawde spoko koleś.. jesli wam sie On nie podoba to cu.. no chyba ze zazdroscicie lvl :> i kto tu jest zal ? chce wojny to niech ma i koniec:baby:

Dart_Ridaow
11-06-2006, 11:16

Nie?? :O a widziałeś ile osob w hrp zostalo?? :D:D no naprawde .
Taka wojna szarpana będzie.
Chyba że szykuje sie jakas new gildia :> która wstapi do wojny :D

Dart_Ridaow
11-06-2006, 21:56
Damu mam pytanko do ciebie :D. Moge wiedzieć czemu nie jesteś w hrp a latasz razem z hrp i lejesz ludzi z FH. Cyżby hrp traktowało cie jak pieska :D
Damu do nogi a ty lecisz jak potulny pies??:> jak wielki owczarek huhu.
A jak dochodzi zawsze co do czego to taki maly pinczerek jestes:P

Gravestone Fighter
12-06-2006, 08:12
Omg, jak widze co tu piszecie to aż głowa boli. To jego sprawa, czy woli być z Polakami, czy w HRP. Jego postać(byc może już zmarnowana), i on decyduje co z nią zrobi, a to że dołączył do tej zasranej HRP , trudno. Przejmujecie się tym, że ktoś tam "zdradził Polaków, pownieważ dołączył do wrogów", rotfl. TIBIA to tylko gra, a prejmujecie się tym jakby to była sprawa wagi państwowej. Poprostu zal.pl. I jak widze poziom inteligencji niektórych z was, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nc.

Dart_Ridaow
12-06-2006, 13:58
Omg, jak widze co tu piszecie to aż głowa boli. To jego sprawa, czy woli być z Polakami, czy w HRP. Jego postać(byc może już zmarnowana), i on decyduje co z nią zrobi, a to że dołączył do tej zasranej HRP , trudno. Przejmujecie się tym, że ktoś tam "zdradził Polaków, pownieważ dołączył do wrogów", rotfl. TIBIA to tylko gra, a prejmujecie się tym jakby to była sprawa wagi państwowej. Poprostu zal.pl. I jak widze poziom inteligencji niektórych z was, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nc.

LOL? Czy ty wiesz oco tu łazi? <noobs> Jagby nasz damu dolonczył do hrp odrazu może by tak niebyło, ale jeżeli to cos pod koniec bitwy gdy widzi ze Fh pregrywa to dolancza do hrp ?? trapując naszych ?? :D
Czy to było good zachowanie ?

Gravestone Fighter
12-06-2006, 17:09
Moja wypowiedź jest oparta na waszych wsześniejszych. A co do tej domniemanej "zdrady", to jego wybór. Jeżeli władował w tą postać dużo czasu i pracy, i jeżeli nie chce jej stracić to całkowicie go rozumiem. Jeśli jednak ta postać mu mówiąc krótko "zwisa", to już jego sprawa. Ale z tego co widze, dla większości z was to jest bardzo ważne.

Damu Unix
12-06-2006, 18:51
Ja za nimi nigdzie nie laze,poprostu gdy idziemy kogos bic to idziemy razem...
A Dart na ciebie kolej jeszcze przyjdzie,nie martw sie... :)

n3sTo
12-06-2006, 20:40
Ludzie pomyslmy rozsadnie dAMU ma te swoje 13 - 14 lat i my chcemy zeby on myslał..... =/ przecierz on ma rozum MRÓWKI i dlatego tak mysli. Dziecko które zostało odrzucone przez otoczenie to sie wyrzywa na Tibi.... ale dAMU pomysl co bedzie jak stracisz postac........ wtedy szara zaczywsitosc
8o

12-06-2006, 22:41
Ludzie pomyslmy rozsadnie dAMU ma te swoje 13 - 14 lat i my chcemy zeby on myslał..... =/ przecierz on ma rozum MRÓWKI i dlatego tak mysli. Dziecko które zostało odrzucone przez otoczenie to sie wyrzywa na Tibi.... ale dAMU pomysl co bedzie jak stracisz postac........ wtedy szara zaczywsitosc
8o

Po przeczytaniu twoich postów wymiotowac sie chce. Sa bez sensu. Prawda jest taka, ze Damu zrobil to pod wplywem chwili. Bal sie. Mam nadzieje ze DAmu zrozumie co zrobi i zaplaci i znow zacznie grac. Wiadomo ze nei odzyska zaufania, ale z czasem zaufanie moze wroci.
I teraz n3sTo napisze ze jestem taki sam jak Damu, zdrajca i bla bla bla.
Jak masz pisac takie posty to daruj sobie.

;]

Gravestone Fighter
13-06-2006, 08:10
Przynajmniej jest jedna mądra i logicznie myśląca osoba na tym forum.

Dart_Ridaow
13-06-2006, 18:02
Ja za nimi nigdzie nie laze,poprostu gdy idziemy kogos bic to idziemy razem...
A Dart na ciebie kolej jeszcze przyjdzie,nie martw sie... :)

LOL:D gdy dizeicie bic to idziecie bic razem noob?? :D nadal neiwidze zebyś był w hrp, więc jakie bixie razem ??:D zal.pl

Ps: Paść se moge zwisa mi to ale uwierz mi ze solo sie zasapiesz tak jak ostatnio :p wyaldowales z 4 bp manaskow na twoje exori. hahaha:D

Ps2: Na tibia pl masz ze jestes w hrp zmień to

Dart_Ridaow
13-06-2006, 18:05
Po przeczytaniu twoich postów wymiotowac sie chce. Sa bez sensu. Prawda jest taka, ze Damu zrobil to pod wplywem chwili. Bal sie. Mam nadzieje ze DAmu zrozumie co zrobi i zaplaci i znow zacznie grac. Wiadomo ze nei odzyska zaufania, ale z czasem zaufanie moze wroci.
I teraz n3sTo napisze ze jestem taki sam jak Damu, zdrajca i bla bla bla.
Jak masz pisac takie posty to daruj sobie.

;]

Co do zapłaty to chyba niezabradzo. Albert powiedział ze damu może zaplacic ale jak on sam wygra 6 w totka :D
Gogogo Alb wygrywaj tą szóstkę :p:D

Damu Unix
13-06-2006, 21:17
20:33 You see yourself. You are an elite knight. You are Want Blood of the Hail Rio Preto.

Teraz pasuje?

biedroniasty
14-06-2006, 16:30
You recognize Damu Unix.He was killed by......

To mi by bardziej pasowało :baby:

Damu Unix
14-06-2006, 18:26
Tego nigdy nie zobaczysz... :)

Dart_Ridaow
14-06-2006, 18:45
20:33 You see yourself. You are an elite knight. You are Want Blood of the Hail Rio Preto.

Teraz pasuje?

Gz :D teraz oczywiście pasuje :P
Damu a może mi powiesz jak zamierzacie wygrac war?? :D ile wy macie ludu (i do tego same nooby), chyba ze liczycie ze dołonczą do was starzy towarzysze.

RVB
14-06-2006, 18:57

:baby:

Zal patrzec i czytac.X( Widze ze albo kompletnie nie masz pojecia o tej wojnie i calej sprawie albo jak tylko mozesz na wszelkie sposoby bronisz Damu Unixa ;( . Nasuwa sie na mysl odrazu, ze albo jestes jego dobrym kolega z rl czy tibijskim albo jestes kompletnie ..... (bez brzydkich slow 8o )

biedroniasty
14-06-2006, 20:50
Damu ,masz racje sądząc po ilości zdobytego przez ciebie expa w ostatnim miesiacu (4,873) ,jest małe prawdopodobieństwo,że padniesz :]

Damu Unix
14-06-2006, 21:01
W ostatnim miesiacu nabilem 11,725 expa :)...
A w tym czasie czesto mialem pz locka...wiec mieli duzo okazji zeby mnie ubic...

Dart_Ridaow
16-06-2006, 17:58
W ostatnim miesiacu nabilem 11,725 expa :)...
A w tym czasie czesto mialem pz locka...wiec mieli duzo okazji zeby mnie ubic...

Hahaha :D jedyne kiedy masz pz to wtedy gdy:
1) Biegasz z hrp
2) jest mało osob z alince i prawie cale hrp
3) gdy niema nikogo z alince i udajesz bosa walac wemnie exori rano. "D

Damu Unix
16-06-2006, 19:35
...osoby z FH pz maja tez tylko w takich sytuacjach.

Gravestone Fighter
16-06-2006, 23:48
:baby:

Zal patrzec i czytac.X( Widze ze albo kompletnie nie masz pojecia o tej wojnie i calej sprawie albo jak tylko mozesz na wszelkie sposoby bronisz Damu Unixa ;( . Nasuwa sie na mysl odrazu, ze albo jestes jego dobrym kolega z rl czy tibijskim albo jestes kompletnie ..... (bez brzydkich slow 8o )

Nie staram się go bronić. Poprostu razi mnie głupota postów jakie tu widze. Ty zapewne jesteś kolejnym wielkim patriotą, który oddałby "życie" w walce za Polske. Naprawde szlachetne. Po raz kolejny powtarzam, że tibia to tylko gra, a ja nie toleruje ludzi którzy biorą tą gre aż tak poważnie.

PS: Strasznie dużo tych buziek. Lubisz się wspierać obrazkami, zamiast wyłożyć "na stół" sensowną riposte. :baby: X( :( B) :] :p ;( :cup: :confused::evul: 8o :] B) ;) :( X( ;( :p ;) :] :( :confused: 8o 8o

Dart_Ridaow
17-06-2006, 17:53
...osoby z FH pz maja tez tylko w takich sytuacjach.
Tyle ze z Fh expia :> w przeciwienstwie do waszych.
A i damu cos ci sie pokikralo :> okolo 6 fragow jest niezaliczonych bo zrobili to ludzie nie z hrp :>

Damu Unix
19-06-2006, 16:01
Kronos i Pankada sa z HRP...wiec te fragi sie liczą.

a.t
20-06-2006, 04:39
Kronos i Pankada sa z HRP...wiec te fragi sie liczą.

skoro tak to (Phoenix wg twoich zapewnien tez jest z hrp)

Phoenix'hunter Jun 19 2006, 00:13:07 CET Killed at Level 82 by Albert Torielus
Kronos Mic'tian Jun 20 2006, 02:48:01 CET Killed at Level 145 by Kim De'hell and by Tsquizzix
Coronel Madureira Jun 20 2006, 02:48:14 CET Killed at Level 153 by Shirseiz
Phoenix'hunter Jun 20 2006, 03:11:40 CET Killed at Level 79 by Albert Torielus

i inne wczesniejsze

Skrek mata'dor Jun 04 2006, 01:43:52 CET Killed at Level 36 by Shirseiz
Skrek mata'dor Jun 04 2006, 01:49:48 CET Killed at Level 35 by Albert Torielus

Skrek mata'dor - byl w hrp wtedy gdy padal, dolicz tez dead Hell Blind Mastera bo on tez jest z hrp
Hell Blind Master - Jun 17 2006, 02:15:14 CET Killed at Level 43 by Lonng Neck

to juz da 28:28, jak cos mi sie przypomni to dam znac :]

PS. po dzisiejszej akcji - z lekka nieudany mass log hrp lol:
03:27 Ellarien: 03:29 Kim De'hell: Kronos kicked Nego from the char
03:28 Ellarien: 03:29 Kim De'hell: and wanna pay

czekamy na dalsze mass logi :)

PS2. szczyt upodlenia - Millenniun Yoris tez wielki przyjaciel hrp? :D nisko upadliscie :)

biedroniasty
20-06-2006, 12:54
O ile przypominam sobie,to Arkilys też byl jakis czas w hrp :D
Nie tylko "stary przyjaciel" Millenium im pomaga/pomagał.

Pheonix'Hunter to także przyjaciel hrp,prawda?Płacenie Demon Helmeta i Sca w zamian za wolnośc,to naprawde największy gest przyjaźni......

a.t
20-06-2006, 13:51
O ile przypominam sobie,to Arkilys też byl jakis czas w hrp :D
Nie tylko "stary przyjaciel" Millenium im pomaga/pomagał.

Pheonix'Hunter to także przyjaciel hrp,prawda?Płacenie Demon Helmeta i Sca w zamian za wolnośc,to naprawde największy gest przyjaźni......

taaa... jeszcze pare miesiecy temu bili Damu na OF z tego co pamietam... a teraz sa friendki z tej samej gildii :) hail black river

ale przynajmniej za jednym zamachem sie wymiecie na dobre wieksza ilosc persona non grata, a z facc spadaja naprawde pieknie (phoenix 2 dni, 6lvl)

Dart_Ridaow
20-06-2006, 14:33
To Hrp ma podkopane morale

n3sTo
20-06-2006, 17:33
Tak dalej :) bravo all :) Hrp widze sie sypie słyszalem ze bornegio od kad ma facca sie nie loguje.......9 nie jestem pewny =) ) a do tego jeszcze Kronos i Madu padli......... =)

GRATZZ ALL PL :)

a.t
20-06-2006, 18:00
skoro tak to (Phoenix wg twoich zapewnien tez jest z hrp)

Phoenix'hunter Jun 19 2006, 00:13:07 CET Killed at Level 82 by Albert Torielus
Phoenix'hunter Jun 20 2006, 03:11:40 CET Killed at Level 79 by Albert Torielus

to zaliczyles:
Azermath - Jun 15 2006, 12:27:45 CET Killed at Level 50 by Kronos Mic'Tian

wiec czemu nie powyzsze? jakies watpliwosci czy jestem po stronie FH? :) czy moze w chwili smierci Phoenix'hunter tymczasowo nie byl z HRP? czy moze sie zreflektujesz i teraz usuniesz fraga Kronosa, bo zawsze to na plus dla HRP? cos twoje statystyki sa mocno wybiorcze :D

biedroniasty
21-06-2006, 22:11
Coronel Bartolomeu
Coronel Neco
Skroll Madera
Arkilys Mic'tian
Trenshy Belle
Coronel Bob Esponja
Ludger
Qihw
Coronel Blood
Nightmare of'hell
Coronel Tio Bira

W hrp zostały tylko osoby,które nie mają możliwości płacenia, i Ty ;)

Szlachetny gest:D

a.t
22-06-2006, 09:54
to zaliczyles:
Azermath - Jun 15 2006, 12:27:45 CET Killed at Level 50 by Kronos Mic'Tian

wiec czemu nie powyzsze? jakies watpliwosci czy jestem po stronie FH? :) czy moze w chwili smierci Phoenix'hunter tymczasowo nie byl z HRP? czy moze sie zreflektujesz i teraz usuniesz fraga Kronosa, bo zawsze to na plus dla HRP? cos twoje statystyki sa mocno wybiorcze :D

update: dodaj wszystkie deady Phoenix'huntera ;)

ten pan juz na was czeka... kto nastepny?

Damu Unix
22-06-2006, 17:04
Chyba cos ci sie pomylilo...
On nigdy nie był w HRP,a pozatym mial hacka...

biedroniasty
22-06-2006, 17:42
Właśnie zaprezentowałeś cały ogrom swojego debilizmu i stronniczości :D

A od kiedy to Kronos,Bud oraz Pankada sa w Hrp ?

Wybacz,ale czy ktoś NORMALNY może być taki jak ty?Może ty chorujesz na porażenie mózgowe (nic nie mam do chorujących ).Przyznaj się,że jesteś ograniczony,to ludzie inaczej spojrzą na ciebie ;)

a.t
22-06-2006, 18:02

Taaaaak?
http://rapidshare.de/files/23793548/dtr.jpg.html

Bud Nail tez mial hacka jak zabil Angel, to samo Kronos - gra na nim gosc ktory hacknal Buda, to pewnie tez hack...

Chary takie jak phoenix nie maja hackow, to ktorys z ownerow... Madu z tego co pisal ktos z FH, o ile dobrze pamietam - jak padl to mial letter z passami na phoenixa - wiec jak najbardziej licze to do fragow ;)

poza tym - nie dodales jeszcze (tak tak zapomniales) tych 2 fragow moich na nim... chyba ze juz wtedy mial hacka to by wiele tlumaczylo :D

Dart_Ridaow
22-06-2006, 20:56
Właśnie zaprezentowałeś cały ogrom swojego debilizmu i stronniczości :D

A od kiedy to Kronos,Bud oraz Pankada sa w Hrp ?

Wybacz,ale czy ktoś NORMALNY może być taki jak ty?Może ty chorujesz na porażenie mózgowe (nic nie mam do chorujących ).Przyznaj się,że jesteś ograniczony,to ludzie inaczej spojrzą na ciebie ;)

LOL :D niezly tekst Damu powinienesz zaliczyc albowi te 2 fragi na phoenixie albo skasowac fraga zrobionego przez kronosa

RVB
27-06-2006, 09:46
Nie staram się go bronić. Poprostu razi mnie głupota postów jakie tu widze. Ty zapewne jesteś kolejnym wielkim patriotą, który oddałby "życie" w walce za Polske. Naprawde szlachetne. Po raz kolejny powtarzam, że tibia to tylko gra, a ja nie toleruje ludzi którzy biorą tą gre aż tak poważnie.

PS: Strasznie dużo tych buziek. Lubisz się wspierać obrazkami, zamiast wyłożyć "na stół" sensowną riposte. :baby: X( :( B) :] :p ;( :cup: :confused::evul: 8o :] B) ;) :( X( ;( :p ;) :] :( :confused: 8o 8o

Bez buziek .

Gdybym chcil wyłozyc "na stoł" pozadna riposte to musiałbym uzyc nieparlamentarnych słow wobec Ciebie. Tak sie składa ze jestem całkowicie neutralny w obliczu tej wojny i "zwisa" mi kto ja wygra byleby nikt mnie nie huntowal aczkolwiek obie strony maja duzo powodow by siebie nawzajem wyniszczac. Zgadzam sie z jednym ze Tibia to tylko gra i nic wiecej jak kolejna rozrywka w rozkladzie mojego dnia.:D

PS: Gra czy nie gra ale gdy ginie twoja postac na takim 40lvl++ to watpie zeby znalazla sie osoba ktorej przysparzalo to by wiele radosci, raczej troszke nerwow... -(niewliczam w to hakow/huntow/i konca gry)

Golempol
29-06-2006, 02:41
Se tak czytam i widze ze HRP ma więcej fragow mysle se zajebiscie a potem sie skaplem ze ta druga gildia to polacy :P

a.t
29-06-2006, 11:11
Se tak czytam i widze ze HRP ma więcej fragow mysle se zauwielbiam jeść bananyiscie a potem sie skaplem ze ta druga gildia to polacy :P

- to jest 'statystyka' by Damu - czlonek HRP, ujmuje tylko te fragi ktore sa mu na reke
- ta druga gildia to nie Polacy, chociaz jest ich tam sporo

Link do fragow by FH:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1220825

Link do innego spojrzenia na wyniki wojny (bo o fragi wszyscy sie kloca, Damu ujmuje te ktore chce - bez zadnych zasad - co pokazalem powyzej, FH ujmuje tylko zdobyte przez ludzi z gildii FH/HRP):
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1270703

a.t
30-06-2006, 16:45

no to napisales na tibia.com:

Skrek mata'dor is in HRP? No...but he was.

Senhor Ramos is in FH? No...but he was.

When Skrek died he wasn't in HRP...

Skreka nie policzyles, Senhora policzyles... wiec powtorzmy :) - dodaj co najmniej 2 deady Skreka, 2 Phoenixa... albo pousuwaj odpowiednie 'fragi' albo przynajmniej opowiedz wszystkim jakimi zasadami kierujesz sie, zeby byla jakas logika

a.t
04-07-2006, 01:55
no to kolejny niezbyt udany mass log HRP, zaczelo sie od ataku na mnie i Ktulu przez Celle (ktorej oczywiscie Damu nie zaliczy do fragow, bo 'nie jest z HRP') - na nieszczescie dla hrp, bylismy przygotowani... po zrobieniu pz locka oczywiscie lognelo sie HRP, Celle padla w miare szybko - pozniej ucieczka na blue dijns fortress nooo i tam sie dzialo...

oto filmik by Kim de'hell:
http://rapidshare.de/files/24855423/pytherawar.rec.html

Kronos Mic'Tian - Jul 03 2006, 21:22:43 CET Killed at Level 144 by Bubba Shrimp'Master and by Kim De'hell

Coronel madureira - Jul 03 2006, 21:23:14 CET Killed at Level 152 by Albert Torielus and by Kim De'hell

Coronel Bornegio - Jul 03 2006, 21:27:36 CET Killed at Level 148 by Bubba Shrimp'Master and by Xanthrax

Coronel Green - Jul 03 2006, 21:32:49 CET Killed at Level 160 by Ktulu Evildoer
and by Kim De'hell

Dark'insonia - Jul 03 2006, 21:34:21 CET Killed at Level 138 by Shirseiz
and by Wursil

Major Green - Jul 03 2006, 21:38:44 CET Killed at Level 104 by Shirseiz
and by Wursil

Coronel Bornegio - Jul 03 2006, 21:40:58 CET Killed at Level 147 by Agrias and by Rayzen Evildoer

Coronel Kuringa - Jul 03 2006, 21:41:37 CET Killed at Level 88 by Kim De'hell
and by Ellarien

Magnos Brujah - Jul 03 2006, 21:42:14 CET Killed at Level 88 by Pythomunoz and by Albert Torielus

strat wlasnych nie odnotowano, nalezy pogratulowac hmmm... odwagi? glupoty? HRP wrocilo bez blessow, porobilo pz locki przy statku... efekt - Bornegio stracil 4lvl... Green uciekl niestety :/ ciagle brakuje zgrania, ale jakos to wychodzi ;)

n3sTo
04-07-2006, 16:31
Po pierwsze to gratzzz wszytskim z FH ( robicie dobra robote ).
Po drugie widze ze HRP to inteligenci po tym co wczoraj zrobili ( PZ bez blessów)
a Po trzecie DAMU nie uznawaj fragów ktore tobie sie podobaja tylko rob tak jak ma byc......... (dopisz brakujace fragi X( X( )

Damu Unix
04-07-2006, 21:28
Jak narazie to mam poprawna liste fragów.
Przegralismy jedną bitwe to prawda,lecz wojne zamierzamy wygrać... :)

Cya w Tibia.

biedroniasty
05-07-2006, 19:29
WY przegraliście? Dobry żart :D

Ledwo Fh przyszło wam skopać pupcie,to juz czmychnąłeś do dp,co widać na filmikach.Twoje tłumaczenia są poprostu żałosne :) Z NORMALNEJ gildi za takie coś byś już dawno wylot zanotował.Ale Hrp przyjmuje wszystkich,nawet najwiekszych szmaciarzy( zainteresowani na pewno wiedzą o kogo chodzi )

Damu,wyślij mi pocztówke z depo :p

Damu Unix
05-07-2006, 19:51
Gdy wszyscy padli,Nergio mial trapa,a ja nie mialem mu jak pomoc to ucieklem...Co miałem innego zrobic? Stać i czekac aż go zabija a potem mnie?
Te noobki z FH gonily mnie lecz nie udalo im sie mnie ubic...a w HRP mam wielu kumpli.Podaj swój nick biedroniasty i zobaczymy kto zawita w pz. :)

Vis
06-07-2006, 10:28
Podaj swój nick biedroniasty i zobaczymy kto zawita w pz. :)

Damu ist teh evul pekey! Halp!

A tak na poważnie... Damu zastanawiałeś się troszkę jakby było gdybyś wybrał drugą stronę wojny? Gdybyś mógł normalnie grać, a nie zabijać szkielety pod templem na PoH'u? Nie myślisz czasem że zrobiłeś błąd przyłączając się do "przyjaciół" z HRP, których nie możesz zrozumieć gdy mówią do Ciebie w ojczystym języku? Wiem czemu niby tak zdecydowałeś - wcześniej nie byłeś zbyt, z braku lepszego słowa, lubiany na serwerze, ale to przecież mogłoby się zmienić podczas wojny. Teraz już oczywiście za późno... A szkoda, bo nabić 100+ level, nawet nie samemu nie jest łatwo.

Czekam na odpowiedź,
Vis.

Silvaeris
08-07-2006, 02:40
No i proszę, mamy pierwszy cywilizowany post w tym temacie, bez wyzwisk, bluzgów i subiektywizmu. Myślałem, że będzie to mój, kiedy w końcu tu napiszę, ale Visu mnie uprzedził niestety 8o

Otóż, przyznam szczerze, statystyki fragów prowadzone przez Damu Unixa są tak samo nieprawdziwe i bez konsekwencji prowadzone jak te, które prowadzi Zandeko. Za usprawiedliwieniem takiego stanu rzeczy przemawia pełna niekonwencjonalność tej wojny, gdzie taki Bud Nail raz jest w FH, raz neutral, raz gra na nim Nego, raz ponoć Jaquera, raz fraguje dla HRP... :confused: Albo "sprzedany" Skroll Madera, który jako rl friend Buda Naila przyłącza się do FH, potem Gabriel używa RK na postaci i odzyskuje ją by wyjść z gildii, dołączyć po pewnym czasie do HRP, zgarnąć jedno UE od Shirseiza :D i wylądować na redzie, a potem wysłużyć się kolegami z rl żeby zapłacili za niego 100 k i znowu udawać neutralność mimo obecności w każdej bitwie jako "krypto-uhacz spektator". Nie dziwię się liczącym fragi, że się gubią w tym wszystkim (chociaż w połowie przypadków "chcą" się gubić).

A co do samej osoby Damu Unixa, tak kontrowersyjnej i popularnej, to fakt faktem, że tylko w Tibii 14-latek może otrzymać tyle uwagii innych, często starszych, bez szczególnych umiejętności jeżdżenia na unicyklu lub mistrzowskiego grania na fortepianie. I najwyraźniej mu ta uwaga pasuje, bo spędza każdą wolną chwilę wakacjii walcząc o każdego szkieleta na PoHu ;)
Ja raz tylko chciałem ukazać mu prawdziwe oblicze jego domniemanych przyjaciół, kiedy Hannibal Barksas, otrzymawszy hunta od nas i Skrolla, wskazywał nam abyśmy huntowali także Damu albo tylko Damu zamiast niego. Tym co tak naprawdę spowodowało taką rażącą niechęć większości FH do Ciebie był fakt , że nie deklarowałeś się po stronie HRP od początku jasno i wyraźnie, tylko poczekałeś do momentu gdy praktycznie wygrali pierwszą sporą bitwę, by skorzystać z okazji i stanąć po stronie "wygranych". Tego nie można nijak tłumaczyć tym, że to Twoi "przyjaciele" czy cokolwiek, nawet jeśli każdy Twój owner znał każdego ich ownera, to po prostu czysty oportunizm w najgorszej postaci, z którego nie dano Ci możliwości się wycofać, bo przecież nie mów, że nie chciałeś/próbowałeś. Nie wiem jak ta wojna się skończy, kto jeszcze zmieni strony/ownerów/przyjaciół, ale szacunku wielu ludzi już odzyskać nie zdołasz ;(

biedroniasty
08-07-2006, 14:29
Myśle sobie,kto cie panie Silvarrisie uczył matematyki,i dochodze do wniosku,że była to bardzo niekompetenta osoba B)

Zdecydowana więkoszośc postów Alberta traktuje jako conajmniej "cywilizowane ".Pozatym,dziwi mnie zadawanie pytań,na które sami bardzo dobrze znacie odpowiedz B)

Jedyne co w twoim poście było nieprzeciętne,to umiejętności literackie,które pokazałes;)

Vis
08-07-2006, 23:51
Ja go uczyłem matematyki przed wstępnymi! Że jaki jestem? HUNTAAAAAAAAAAD!! :evul:

Poza tym nie zadaje pytań na które znam odpowiedź - Damu zawsze potrafi wymyśleć takie wyjaśnienie które mnie zaskoczy i ubawi jednocześnie. Czekam na to dalej.

PS. Taaak, Alb jest "cywilizowany" :p

biedroniasty
10-07-2006, 11:40
Pani Visie,myśle,że przyjdzie ci poczekać na odpowiedź,bo damu nie zwykł odpowiadać na bardziej merytoryczne pytania;)

A co do wojny,to chyba każdy troche znający realia wie,że niedługo Skroll ze swoją gildią dołączy do Hrp :baby:

Damu Unix
18-07-2006, 01:34
Jak już każdy wie HRP polaczylo sie z DJ...
Zobaczymy teraz jak uloży sie wojna. :)

n3sTo
19-07-2006, 12:02
Sorki mam pytanko...

Czy zostały ustalone jakies warunki co sie stanie gdy HRP wygra wojne albo co sie stanie gdy Fh wygra wojne?? Jest to jakos okreslone czy nie??

a.t
19-07-2006, 13:15
Sorki mam pytanko...

Czy zostały ustalone jakies warunki co sie stanie gdy HRP wygra wojne albo co sie stanie gdy Fh wygra wojne?? Jest to jakos okreslone czy nie??

Dla HRP jest miejsce tylko w pz i na innym serwerze jesli FH wygra, sadze ze jesli wygra HRP to to samo tyczy sie FH :)

dziwi mnie to nagle odzycie HRP, z nowych shooterow doszli Skroll, Zolom, Coronel Gousti, Igor Madera + jakis Kariioka,Eyer Felis etc etc czyt. low lvl na 1 sd + grupa knightow (przy czym jak tak sie przeglada DJ to widac ze duza czesc facc) - btw... Zolom juz wyszedl z DJ lol

wiec imo, nic to nie zmienia - z tego co widze to cala nadzieja teraz w Skrollu jest pokladana :) i jego ownerach ktorzy juz graja np. na Kronosie

pare dni/tygodni nowej nadzieji, doplyw kasy + pare nowych charow ktore stracily szanse na pozostanie na serwerze

...:::Skowron:::...
21-07-2006, 16:27
Dla HRP jest miejsce tylko w pz i na innym serwerze jesli FH wygra, sadze ze jesli wygra HRP to to samo tyczy sie FH

wiec po co komu wojna :P

osobiscie uwazam ze w wojnie niema wygranych - sa tylko przegrani, same straty.

:baby: :baby: :baby:

a.t
22-07-2006, 00:45
wiec po co komu wojna :P

osobiscie uwazam ze w wojnie niema wygranych - sa tylko przegrani, same straty.

:baby: :baby: :baby:

dluzej nie dalo sie znosic postawy niektorych osob, dlatego wybuchla wojna

czy nie ma wygranych... sadze ze sa/beda - jesli wygra FH, to wygra tez duza czesc osob ktore nic wspolnego z wojna nie mialy - poczytaj forum, a dowiesz sie dlaczego (Ellarien zamiescila spis takich watkow) - jesli wygra HRP to wygraja nieograniczona wladze, bo szybko sie nikt im nie postawi

@temat - poprosze o dolaczenie :)

Coronel Gousti - Jul 21 2006, 20:12:27 CET Killed at Level 88 by Albert Torielus and by Kim De'hell

Tenente Furioso - Jul 21 2006, 20:35:04 CET Killed at Level 87 by Pythomunoz

@Damu - widzisz jak sie uklada, przyjeliscie pare lamek... no to macie... stara gwardia byla przyzwyczajona do pz i nie miala takich wtop ;) (obaj padli kilka sqm od dp)

Z shooterow ktorzy doszli, Zolom juz odszedl, Kariioka ban na miesiac, Gousti chce placic... Kamikaze Bondade do'Inferno pewnie nawet nie wie ze jest wojna, bo od 13-tego sie nie logowal... wiec tak wyglada to DJ... Skroll wyzwal Shirseiza na 1x1 i co? czeka na update? na aimbota? :) jakos nie raczy odpisac na forum... kiedy i gdzie...

Master'Rapper - Jul 23 2006, 11:36:22 CET Killed at Level 113 by Albert Torielus

Celle - Jul 24 2006, 12:10:58 CET Killed at Level 61 by Shirseiz and by Sir Igniz

cos Damu zaniedbujesz swoj topic :)

...:::Skowron:::...
24-07-2006, 20:41
damu nie zaniedbuje topiku tylko dodaje fragi te co mu odpowiadaja [jak juz ktos to mowil]

a co do wojny to wiem jaka jest sytuacja i mniej wiecej wiem kto nie pogra jak wygra ktoras ze stron

Dart_Ridaow
28-07-2006, 08:40
Czyżby nastąpił koniec oficjalnej wojny?? Jak widać DJ się rozpadło i niewidać szykowania się do stworzenia kolejnej gildi.
Mam nadzieje ze postulaty FH zostaną wypełnione, a ludzie z hrp-dj do końca swoich dni beda zamieszkiwali pz. Jednak jak widać Kronos juz jest free, a co z reszta niewiadomo :> ?Mam nadzieję że pogrzeją jeszcze troszkę światynie na PoH bo się już przyzwyczaili do tamtego miejsca

Baku'
31-07-2006, 08:09
A wie ktoś co się stało z Kvakiem? Nie loguje sięjuż bardzo długo, a jego komentarz jest bardzo przygnebiający...

Dart_Ridaow
31-07-2006, 09:22
A wie ktoś co się stało z Kvakiem? Nie loguje sięjuż bardzo długo, a jego komentarz jest bardzo przygnebiający...

Kaczka niema neta noobek moj kochany :/. Ale keidyś wroci :D bo jak nie to mu skopie kacze dupsko :D mushaha:D

Co do tematu, Damu zmien go :).

Damu Unix
06-10-2006, 11:11
No to zaczynamy na nowo :]
Good Luck.