Pokaż pełną wersje : War: FAG+Pirates vs ROM+Inmates
Zdzislaw Petara
14-05-2006, 18:05
Był tu kiedyś temat o wojnie, ale nikt go nie odświeżał więc postanowiłem założyć nowy...
Co sądzicie o tej wojnie?
Kto dla was powinien ją wygrać?
Ostatnio FAG ladnie kosi i bardzo dobrze :)
_/HAIL FAG
wiesz ciezko nie jest skosić 70+ lvle z inmatsów.
@up
zgadzam sie z toba =) np taki paim the'legend .., jesli ktos oglodal filmik jak go fag zabija to chyba wiedzial ze mial szanse uciec-.-
@topic
moim zdaniem wole zeby FaG wygralo wojne ale i zeby padl Mandus.. to podniesie morale FaG-u i beda lepiej grac =)
Lepiej w tej wojnie jeszcze nie było, już tylko 40-47 dla Romu ;d
malas menilan
15-05-2006, 09:28
w tej wojnie nie bedzie zwyciezców... bo bedzie się ona toczyć aż sie chłopakom znudzi... nie sądze by rom albo FAG zaczol płacic Paymenty z prostej przyczyny: FaGu na to nie stać, a rom ma zbyt dużo dumy w sobie. będą sie tak zabijaci i Pałować niższe lvl i tyle.
najwieksza motywacja to bedzie jak Liam padnie ;)), a co do końca wojny to słabo to widze....Ta wojna ciągnie się prawie ze od początków serva i co chwile zanika i wybucha spowrotem tylko że pod innymi nazwami gildi.
Hail Fag _/
@UP
Wojna nie znika... ona trwa tylko jest mala ,,przerwa'' na uzuplenienie zapasow.
@Topic.
Aurea to i tak stracony swiat... wbijesz 70-80 lvl i sie zaczyna... albo hunted albo idziesz do gildi i wojna
Aurea to i tak stracony swiat... wbijesz 70-80 lvl i sie zaczyna... albo hunted albo idziesz do gildi i wojna
E tam ... Jak nie chcesz isc na wojne to nie idziesz a jak masz znajomosci to mozesz spokojnie sobie grac ... BTW: Wczoraj 3:1 dla FAG'u
Lord Dreathan
17-05-2006, 08:52
A może ktoś powie od czego w ogóle zaczęła się wojna co? Mam na mysli pierwszą wojnę tj. RoM vs Murders Inc bo z tego co wiem to od niej się zaczęło i trwa do dzisiaj
A może ktoś powie od czego w ogóle zaczęła się wojna co? Mam na mysli pierwszą wojnę tj. RoM vs Murders Inc bo z tego co wiem to od niej się zaczęło i trwa do dzisiaj
To nie była pierwsza wojna, woooojna zaczeła się dużo wcześniej jescze jak Fast był z Liamem itp w RoMie. A o co poszło to już nie pamiętam.
Zdzislaw Petara
17-05-2006, 13:35
Poszło chyba o to ze jak Sting Ninja byl w ROMie a Fast Joixazi itp. w Zorros to Zevs z Zorros zajebal Stinga...
Neverblood
18-05-2006, 12:53
Bylo dobrze,FAG zaczal zblizac sie w fragach do ROMu ale dzisiaj rano ROM zrobil massloga i padly 3 osoby z FAG (moze wiecej?) :Butibof,Fast'molt i Joixazi.W kazdym razie miejmy nadzieje ze FAG bedzie walczyl dalej. Jesli ktos ma filmik to wrzuccie chetnie zobacze jak to bylo
_/ Hail FAG !
Smichael
18-05-2006, 23:30
i tak fag sie wzielo do pracy
Co nie zmienia faktu ze przegrywaja :\
_/ FAG
ToMuS_Aurea
19-05-2006, 16:42
Bylo dobrze,FAG zaczal zblizac sie w fragach do ROMu ale dzisiaj rano ROM zrobil massloga i padly 3 osoby z FAG (moze wiecej?) :Butibof,Fast'molt i Joixazi.W kazdym razie miejmy nadzieje ze FAG bedzie walczyl dalej. Jesli ktos ma filmik to wrzuccie chetnie zobacze jak to bylo
_/ Hail FAG !
jak moze byc filmik?? jak jeszcze nie ma tibicam do najnowszego klienta :P
BTW
Ta wojna mysle ze nigdy sie nie skonczy i nie ze wzgledu na to czy fag nie ma kasy czy rom za duzo dumy tylko poprostu zawsze znajdzie sie ktos kto zepsuje pokoj na swiecie, np taki isaris jak bedzie PEACE zaraz zacznie kozaczyc i bic 80-90 z kjolezkami wiec znow zrobia sie 2 mocne gildie i tak w kolo macieja, sorry za bledy ale nie patrze co pisze :P
Works__1985
19-05-2006, 23:36
jak moze byc filmik?? jak jeszcze nie ma tibicam do najnowszego klienta :P
BTW
Ta wojna mysle ze nigdy sie nie skonczy i nie ze wzgledu na to czy fag nie ma kasy czy rom za duzo dumy tylko poprostu zawsze znajdzie sie ktos kto zepsuje pokoj na swiecie, np taki isaris jak bedzie PEACE zaraz zacznie kozaczyc i bic 80-90 z kjolezkami wiec znow zrobia sie 2 mocne gildie i tak w kolo macieja, sorry za bledy ale nie patrze co pisze :P
Jest możliwość nakrecenia filmu... snagit też nagrywa :) tylko niewiem czy to jak o jest wlączony to czegoś nie schrzani :P
@ToMuS_Aurea
Waracajac do Isarisa to padl wczoraj.
A co do wojny to ona bedzie trwala do tad az obu stroną sie nie znudzi :)
Wczoraj Była akcja.
Fast'Molt: Fast'Molt is giving free items on edron in magic academy.
Mass log ROMu i przegrupwanie na edron oraz blokada akademii magicznej.
ale FAG Dał loga Fast'Molt też zresztą. Liam nie ma już RSA!
btw.
Neverblood jak chcesz wiedziec jak padl Joix ot screen (nietrzeba nic wiecej mówic ;p)
http://i15.photobucket.com/albums/a353/Warrior_Futurity/other/T0016.jpg
Tomcio Pall
22-05-2006, 17:48
FAG walczy ale zdaje mi się że ROM ma lepszy PVP(Liam najlepszy chyba). FAG dogania ROM a potem znowu ROM im odskakuje.
max-draky
29-05-2006, 19:17
Liam Banished ... Zekiv tez .... Teraz jest chyba okazja do Poexpienia dla Polaków z FaG'u ;>
sivy_fhm
29-05-2006, 21:30
zamiast polować na rom wybijaja 70-80+ z Inmates, chlopcy wziac sie za d*y romu i jazda :) wierze w Was ;)
ToMuS_Aurea
30-05-2006, 15:26
Liam Banished ... Zekiv tez .... Teraz jest chyba okazja do Poexpienia dla Polaków z FaG'u ;>
Zekiv deleted ;>
Btw wlasnie widac jak chlopcy se radza padlo chyba ze 4 ostatnio Butibof/xuzav/Folari(by dragon)/Theruviel i jeszcze ktos
Eny the Noob
31-05-2006, 14:12
Zekiv nie ma delete (chyba). A Liam na ile dostal?
Co do wczorajszego battle (13:4 jesli sie nie myle) to wydaje mi sie ze to przypadek ze FAG dostal. Jak ktos widzial screeny czy tez filmik (jezeli owy jest) to widzi ze battle(w wiekszosci) bylo na mostku przy thais, a tam wszystko sie moze zdarzyc ;p Pewnie sie nie zgrali i dlatego.
A pozatym to jest "przestrzen" zamknieta i tam Fast'molt, czy tez Zevs Mighty Thunder byli warci mnie od knightow.
Teraz jest 73:50.
Btw. Tranquil Leaders ma zamiar sie dolaczyc czy nie? A jezeli tak to do kogo?
//Naab
Nowohucianin
31-05-2006, 14:49
Zekiv nie ma delete (chyba). A Liam na ile dostal?
Co do wczorajszego battle (13:4 jesli sie nie myle) to wydaje mi sie ze to przypadek ze FAG dostal. Jak ktos widzial screeny czy tez filmik (jezeli owy jest) to widzi ze battle(w wiekszosci) bylo na mostku przy thais, a tam wszystko sie moze zdarzyc ;p Pewnie sie nie zgrali i dlatego.
A pozatym to jest "przestrzen" zamknieta i tam Fast'molt, czy tez Zevs Mighty Thunder byli warci mnie od knightow.
Teraz jest 73:50.
Btw. Tranquil Leaders ma zamiar sie dolaczyc czy nie? A jezeli tak to do kogo?
//Naab
filmik jest i wszystko na nim widać a co do sorcow to niepotrzebnie wchodzili do środka i nie mieli ucieczki bo przejscia były blokowane przez rom i noob chary
Eny the Noob
31-05-2006, 16:16
filmik jest i wszystko na nim widać a co do sorcow to niepotrzebnie wchodzili do środka i nie mieli ucieczki bo przejscia były blokowane przez rom i noob chary
A co, mieli czekac na zbawienie? Tak samo mogl pasc Ozur lol -.-
Im zawsze lepiej szlo na otwartym polu ;> Mowie o Zorros i MI. Ale to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac ;]
Ktos powie czy TL dolacza sie do wojny? Albo Allegiance?
//In memory of Nevori :(
Nowohucianin
31-05-2006, 16:54
A co, mieli czekac na zbawienie? Tak samo mogl pasc Ozur lol -.-
Im zawsze lepiej szlo na otwartym polu ;> Mowie o Zorros i MI. Ale to tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac ;]
nie,ale zaden z sorcow z romu nie padł a tam wszyscy chyba więc mogli przeżyc:)
film http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9078
wg. mnie FAG nie potrzebnie pchal sie na most :\ przez to padl Zevs i Molt a szkoda.
Liam Banished. Jak dla mnie dobrze FAG moze wziasc sie za PG a potem do roboty za ROM ;).
_/ FAG!
Loyal to old frends
Yours Rakanubakakbi ;)
wg. mnie FAG nie potrzebnie pchal sie na most :\ przez to padl Zevs i Molt a szkoda.
Liam Banished. Jak dla mnie dobrze FAG moze wziasc sie za PG a potem do roboty za ROM ;).
_/ FAG!
Loyal to old frends
Yours Rakanubakakbi ;)
Już widze te ich pg hehhe Prędzej ja zrobie 120lvl
Lord Dreathan
02-06-2006, 08:03
Za co Liam ma bana i na ile?
Nie pisze na ile i za co ale pewno za pkowanie... na miecha :P
Na razie Allegiance nie ma zamiaru przyłączać się do wojny,chociaż w ostatnim czasie kilku członków zostało posądzonych o PG for RoM.
malas menilan
02-06-2006, 09:55
Tranquil Leaders jest gildia neutralną i taką pozostanie są w niej ludzie mający przyjaciół po obu stronach konfliktu i nie mamy zamiaru dołanczać do wojny.
wiec nie rozrzucajcie plotek na prawo
pozdrawiam
Malas menilan Tranquil leaders member _/
Sainsbury
02-06-2006, 13:22
Liam dostal bana z tego co wiem za zabicie noob charow z fagu..
mianowicie Zevs wyzwal liama na duel na edron... liam wpada po zevsa ten stoi przed domkiem folariego (ten przy manashopie z ogrodem :P)
Kiedy liam zaczyna atakowac ktos z domku kickuje noob chary ktore pojawiaja sie w tym samym sqm co stalk zevs. niestety wszystkie padaja na strzala... nie jestem pewnien czy od gfb czy od sd... no a liam PUFF :(
heheh widze ze tu nikt nie trzyma strony RoM a szkoda :D
mysle o powrocie na aurea swoim knighcikiem i mam nadzieje ze FAG wygra wojne i bedzie sie elegancko gralo :)
malas menilan
04-06-2006, 12:38
Naiwna myśl...
Interesuje mnie ktory to ban Liama Jak za Pk-owanie to ban jest na Acc a jesli na Acc ;] to za 3-razem jak dobrze wiecie Deleted Account ;] miejmy nadzieje ze 2 8o Miejmy :]
Kochamy SQuniacza, dzieki jemu żyjemy
PZDR Suwalki and SQN ! Hail _/
Yeah Suwałki Rox
malas menilan
05-06-2006, 15:18
jeszcze raz liam przekroczy limity i jego konto zostanie usuniete.
btw. liam ma gdzies kim walczy... sam mówił ze gdy jego sorc jest banished on bedzie walczył na jakimś palku. on jest przede wszystkim dowódcą
liam gra lectherem tirado...
:o ale naszczescie lecther tirado to nie master sorcerer :) i jak liam dostal delet account morale romu by bardzo spadly ale wtedy bylby problem z ozurem ;] wiec jestesmy straceni 8o
malas menilan
06-06-2006, 12:08
człowieku weź sie nie odzywaj jak nie wiesz co jest grane. wojne wygrywają PALADYNI bo trudniej ich zabic niż sorców a na 1 ture zadadzą wiecej obrażeń niż knight. Sorce przydaja sie na walki solo a nie open battle
bo strategia sorca jest prosta:
podbiega gdy ktos jest w trapie, szybki countdown i ucieka na utani gran hur zeby nikt go nie zabił bo sorc bez many to gówno. prawdziwa tibia to nie OTS na ktorym rzucasz UE miedzy swoimi i tylko ktos z przeciwnej druzyny obrywa. tutaj kazdy dostanie pareset hp w due atack.
_/
Morze masz i racje :) ale chyba lepiej żeby liam mial skasowane konto by było o jednego mniej :)
Raks Ninja
06-06-2006, 12:48
@up
Czlowieku "morze" idz sie lepiej ogarnij? Najpierw piszesz ze lepiej by bylo jakby to byl drugi ban liama a teraz ze lepiej by bylo gdyby mial deleta n/c.
No ale ja licze na 3 bana :) lepiej jak by byl 2 niz 1 a 3 niz 2 ;] KAZDY TO POJMUJE CHYBA kk juz nic nie pisze bede orientowal co wy piszecie :(
malas menilan
06-06-2006, 15:47
nie było by o jednego mniej. wielu szwedów dało sobie juz spokoj z wojną i ich chary są do dyspozycji Liam'a a właściwie mundus'a
siedz na tym swoim druidzie moze to wychodzi ci lepiej niż pisanie postów na forum. sam robie wiele błedów bo mam dysleksje ale do ch*ja pana nie rób takich które w oczy bolą z kilometra. nie brales nigdy udzialu w wojnie to sie nie wypowiadaj niech pisza ci co walczyli.
_/
Liam już jednego acc deleta sie dorobił więc nie sądze żeby byl głupi i teraz znowu bana załapał. Chociaż dla mandusa czy będzie grać z Liama Natalona czy Ozura to wszystko jedno.
malas menilan
06-06-2006, 22:18
rozmowa kumpla z mundusem (tak mniej wiecej z tłumaczeniem z ang).
x: złapałeś sie na sztuczke co teraz ?
Mundus: mam gdzieś jakim charem gram, teraz pobawie się palkiem
mundus raczej na ozur'a albo innego sorca sie nei przesiadzie. weźmie sobie paladyna itd
poza tym słyszałem pogłoski że w romie jest rozłam bo isaris chce zacząć rządzic.
cóż Isarisowi nie wystarczyło to że pod jego dowódctwem rom przegrał bitwe 7:0
_/
Sainsbury
08-06-2006, 18:09
no a teraz liamowi cofneli bana :)
a ban przypadl na ludzi ktorzy grali tymi noob charami ktorych liam zabil z gfb.
jednym z nich jest Fast'molt, soldek.... i kilku innych o ktorych nie wiem
malas menilan
10-06-2006, 22:00
To był Burst Arrows a nie gfb...
qwa nie ma to jak aktywnosc GM'ów ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.