PDA

Pokaż pełną wersje : Banshee Quest >>Celesta<<

Cloud99
14-05-2006, 19:47
Nie za duzy team, szybko poszlo ;p
Pozdro dla wszystkich!

http://rapidshare.de/files/20450030/banshee_f_room.rec.html

Miodojad
14-05-2006, 20:03
No, szczegulnie wczoraj nam dobrze poszlo... Zostawisiście nas z banshee queen i byś my padli, bo zaden się nie kwapił, żeby tp zrobic... No ale gratz wam.
Edit: ALe widze, że on z wami robił questa, a my nie, bo jak mialem wrl iść robić, to się ktos "wepchał" za mnie, i nie zrobiłem, a teraz musze czekac na nastepną ekipe...

Cloud99
14-05-2006, 20:07
uhauah plx
Wybilismy all u queen, czysto bylo.
Przykladem jest Boski, siedzial tam az do dzis i jakos zyje -.-

Karol4334
14-05-2006, 20:14
mielismy zrobic wrl seal to 4 osoby zostawiliscie -.- pozniej sobie poszliscie. bylismy bez run i musial nas pazdzioch ratowac -.- poprostu nooby z was. teraz przez was musze od nowa calego questa robic bo jestem bez run, a gdybysmy wszyscy wczoraj zrobili odrazu wrl seal to dzis juz all questa bym mial -.-

Cloud99
14-05-2006, 20:29
Jak chciales wrl zrobic jak run nie miales? UHaha
Stary...pomyśl
Pozniej kazdy wypioł dupe(ty miedzy innymi) i jak lurnelismy wrl to wszyscy poszli up a 2 kniightow wrl bilo o lol
Więc najpierw pomyśl co ty robisz -.-
P.S A to jak ema kazdemu wrl blokal to nie wspomnisz? Zwastowal tyle uhs ze ten quest ine byl oplacalny -.-

Karol4334
14-05-2006, 20:53
Nie mam juz run bo poszly na powrot jak wracalismy z pazdziochem. a manasy poszly na ue bo do banshee queen nie mogliscie wejsc -.-
a pozniej nas zostawiliscie. i ty sie zastanow co mowisz X(
P.S nie moja wina ze tyle bylo knightow co sie pekaja wszystkiego i mysla ze kazdy wszystko za nich zrobi

Skym4N
14-05-2006, 20:55
*Komentarze : Szybko wam poszło, to nawet i plus, no i nikt nie padł ;) Szkoda, że loota z monsterów nie sprawdzałeś ;) Kto wie, może byłbyś na dodatek w DSM plus :D A co do filmu to krótko - szybko, fajnie i all good.
*Ocena : 10/10

Ostry7
14-05-2006, 21:35
bardzo sprawnie wykonany. gratuluje

Pyciu
14-05-2006, 21:49
Fajnie i szybko poszło Gratz dla nas :S Co do wrl- mialem ,kazdemu bloczyc ? Nawet nie wiesz ile mi uh poszlo wiec sie nie wypowiadaj-,-Nawet nie oddaliscie mi polowy ... Jakbyscie mi dali jakies uhy to bym pozostałym pomogl.Bo do sali krolowej bez uh wybierac sie nie chcialem.Pozdro

Mustafa al Siku
14-05-2006, 21:50
Graciszek dla dzieciaków z mojej gildi i reszty teamu:E
A mialem też iść. muhahsa..

Karol4334
14-05-2006, 22:37
Joz mowilem ze bylo tez pelno noobow co niewiadomo po co poszli i sie pekali wszystkiego -.- najty to glownie nooby byly

Upierz
14-05-2006, 22:43
Filmik wybananisty :P Gz wykonania :cup:
Pytanko. Twoje eq było dużo wartę + nagrody. Tam jest dużo potworków typu Banshee, DLe, Emeryci (warlocki) więc duże ryzyko dead.
Wyobraź sobie że dedasz i tracisz swoją piękną Demonkę + jakieś inne cenne itemki, a jakiś noob podbiega i all bierze sobie. Ja bym nie ryzykował i kupił AOLa ;)

Baxus
15-05-2006, 00:29
Dobra robota :D

Evilek
15-05-2006, 00:59
Z mojego profilu i tak fajniejsze ;p

Pozdro dla całego Teamu

Celesta Rox ;]

Btw. widziałęś co pan UP /\ napisał mi w poście ?? Uhahahaha - wyśmiac go blx.

Pzdr Cloud

Ka sia czek
15-05-2006, 01:00
To z takimi najtami ja robilem :] Z Kiro Cron ;]. Ze cala droge praktycznie ja z nim bloczylem :].

A jak przyszedl finall to niechcieli wejsc ... mimo ze ladnie wyjasnione wszystko podzielone na 4 knightow :].
To postanowilem sam pojsc ^^ :P. (zapominajac ze kratka jest ;p) Ale jakos poszlo ... kiro odrazu po mnie i uhal jak mialem 4 banshe i gs`a na klacie ;p. Pozniej reszta wpadla i tez uhanie biednego kaczka :<.

Niestety ktos tam padl ;].
Ale ogolnie u was chyba wiekszosc polacy ... u nas 70% to br swe itp ;d wiec niedogadasz sie za cholere ;].
I akcje typu podkradanie komus krwi na sealu itp ...

Btw gratz ;]

Frik0
15-05-2006, 08:24
Sorry jak juz o to ktos pytal, ale jak ten filmik odpalic? Nie robie na codizen filmikow to nie wiem:]

Cloud99
15-05-2006, 08:52
Filmik wybananisty :P Gz wykonania :cup:
Pytanko. Twoje eq było dużo wartę + nagrody. Tam jest dużo potworków typu Banshee, DLe, Emeryci (warlocki) więc duże ryzyko dead.
Wyobraź sobie że dedasz i tracisz swoją piękną Demonkę + jakieś inne cenne itemki, a jakiś noob podbiega i all bierze sobie. Ja bym nie ryzykował i kupił AOLa ;)

Hehe wyobraź sobie ze nie miale kasy na aola o.O
Spoko, miałem zaufanie do mojego teamu!
Pozdro!