PDA

Pokaż pełną wersje : Dl Solo Vis Style ^^

Evilek
15-05-2006, 14:46
Rekreacyjny, a przede wszystkim miejący odstresować przed maturką, filmik z Solóweczki Dla z Exori Vis, dobitka z hmm, powiem że ciężko było, reszte zobaczcie sami :P

Tutaj Link:

http://rapidshare.de/files/20507775/DL_Solo_Style.rec.html

Pozdro All, Plx Comment ;p

Upierz
15-05-2006, 15:05
Powiem tyle
Nice

Jaskot
15-05-2006, 17:48
Lekko latwo i przyjemnie :D I tyle ;)

Btw. Nic nie wspomne o czerwonym kolorze :P <napisane z premedytacja :P>

Always hunted
15-05-2006, 17:56
gratz, i gratz loota
Filmik naprawdę fajny :P

@up2: Mod at work :D

Ghost111
15-05-2006, 19:20
Lucky NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB . chu** ze bys padl z 6 razy nie moge z ciebie fart ze szok ze przezyles juz by ci taniej wyszlo ue na koniec a nie 5 manasuw wjazd waste ze szok newbi ;,(

Evilek
15-05-2006, 19:42
Lucky NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB . chu** ze bys padl z 6 razy nie moge z ciebie fart ze szok ze przezyles juz by ci taniej wyszlo ue na koniec a nie 5 manasuw wjazd waste ze szok newbi ;,(

Napisz jeszcze raz, tylko po polsku, a będziemy rozmawiać ^^ A co do waste mf... mój problem, mam pieniądze to żyje, nie ?? Ktoś chyba tu jest zazdrosny że nei może sobie an takie coś pozwolić. To na tyle. Cya

Nieugiety
15-05-2006, 20:15
Napisz jeszcze raz, tylko po polsku, a będziemy rozmawiać ^^ A co do waste mf... mój problem, mam pieniądze to żyje, nie ?? Ktoś chyba tu jest zazdrosny że nei może sobie an takie coś pozwolić. To na tyle. Cya

Ja tez przyznam, ze fartuch z ciebie, z qmplem "bez sciemy" smialismy sie na glos przy tym filmiku :D

No ale gz solowki i eq ;)

Evilek
15-05-2006, 21:00
Ja tez przyznam, ze fartuch z ciebie, z qmplem "bez sciemy" smialismy sie na glos przy tym filmiku :D

No ale gz solowki i eq ;)

Thx za Comment ;]Btw.. Why Fatruch :>, sytułacja była opanowana, moje uhy dawno już mnie nie zawiodły :P A postanowiłem sie odstresować przed jutrzęjszą maturką =/ i to zrobiłem :D Brakowało mi adrenaliki ;] Mam dużo, dużo więcej Hardcorowych Filmików, ale większośc jest z questów i to zazwyczaj całych, więc tutaj eni moge ich wrzucić :P

Pozdro

Nieugiety
15-05-2006, 21:03
Thx za Comment ;]Btw.. Why Fatruch :>, sytułacja była opanowana, moje uhy dawno już mnie nie zawiodły :P A postanowiłem sie odstresować przed jutrzęjszą maturką =/ i to zrobiłem :D Brakowało mi adrenaliki ;] Mam dużo, dużo więcej Hardcorowych Filmików, ale większośc jest z questów i to zazwyczaj całych, więc tutaj eni moge ich wrzucić :P

Pozdro

Why fartuch? Ja zazwyczaj jak mam 140 hp przy dlu to sie uham a nie mana fluida uzywam:D No ale nie wazne ;]
Jakie masz np filmy? ale takie hardcore'owe, ze o uh od śmierci, to przesliesz mi na pw ;)

Pozdro
Thorin

Miszczoslav
15-05-2006, 22:45
waste... nie oplacalo ci sie solowac

Nieugiety
15-05-2006, 22:47
waste... nie oplacalo ci sie solowac

Waste time, nie oplacalo robic sie uzyszkodnika na forum....

Boze to 4fun -.-

hide
16-05-2006, 12:38
4fun to 4fun..
Ma kase to ma kase..

1. Pić manasy stojąc przed DLem?! [no bo po co się ustawiać po skosie >.<]
2. Wybrałeś chyba jedno z gorszych miejsc na solowanie
3. Oglądając miałem ochote krzyknąc "dobij tego $#@&% draga z SD!!" ale nieeee... ty musisz go ganiac z HMMami >.>

Ale eq masz niezłe :P

Evilek
16-05-2006, 15:08
4fun to 4fun..
Ma kase to ma kase..

1. Pić manasy stojąc przed DLem?! [no bo po co się ustawiać po skosie >.<]
2. Wybrałeś chyba jedno z gorszych miejsc na solowanie
3. Oglądając miałem ochote krzyknąc "dobij tego $#@&% draga z SD!!" ale nieeee... ty musisz go ganiac z HMMami >.>

Ale eq masz niezłe :P

Co za przyjemność ubić DLa z sdków :> Takie było założenie, ubić z exori vis, i ewentualnie dobić z hmm... Z SDków to ja se moge domona solnąć ( btw.. już solowałem :P )

Rybs
16-05-2006, 15:33
Gratz zsolowania masz troche racje to glupie miejsce do solowania :P
:o
nice EQ

Lithes
16-05-2006, 18:31
Ma kase to ma kase..

IQ = -100 plx ?

@autor filmu

Co do samego wykonania filmu to niewykazales sie jakimis nadzwyczajnymi umiejetnosciami, ale jak solowalenie DL'a z exori vis +waste ~2k money - Cie odstresowuje i czerpiesz z tego przyjemnosc, to Ok :).

Hugo
16-05-2006, 19:36
Ludzie czemu tak nadajecie?
Tibia to GRA. On pisał mature, co jest troche ważniejsze od GRY.

btw. O co chodzi? Jest wiele wytłumaczeń dlaczego to zrobił a mianowicie:

- 4fun zeby sie rozluźnić
- żeby dodać sobie pewności siebie :)
- żeby udowodnić że jak jest temat "solo dl z exori vis" to sie nie wchodzi i nie pisze "mogles go z sd ubić" bo co to za solo z exori vis z sdkiami ? no pomyślcie troche, nawet wystarczy troszeczke

a co do waste...

a co wy chcecie zeby to byl oplacalny hunt? przecież temat nie brzmiał "dl huncik oplacalny z exori vis"

poprostu sie opanujcie

A co do filmu to Grats solo dla z exori vis

Magik van Kamikadze
16-05-2006, 21:57
a chcialem pogratulowac
jak praca to praca:D

BuZz
17-05-2006, 13:03
Gratz Evil. Na miejscu zapomniałem pogratulować ; ) A co do mana fluidów to jego interes, a nie wasz > <.

Pozdr

Roxman
18-05-2006, 19:17
nie chce nikogo obrazac=\ ale Evil byles zalosny i ironiczny,w trakcie ogladania tego filmu,konsumowalem buleczke ktora prawie sie zaksztusilem jak zobaczylem cie i twoja nie dole w akcji !

PEACE !!!!!!!!!!!!

Nieugiety
18-05-2006, 19:48
nie chce nikogo obrazac=\ ale Evil byles zalosny i ironiczny,w trakcie ogladania tego filmu,konsumowalem buleczke ktora prawie sie zaksztusilem jak zobaczylem cie i twoja nie dole w akcji !

PEACE !!!!!!!!!!!!

Najpierw mialem podwazyc twoją wypowiedz, ale z czasem uznalem, ze nie mam argumentow, pozostaje mi poprosic o twoją solowke z exori vis ;)
PS: Kiedys widzialem fajny filmik- behe z zapałek.