Pokaż pełną wersje : account will be deleted in case of further rule violations!
Tasamcrow
27-07-2004, 19:26
Hmm mialem 2 razy zbanowana postac za spam( raz powiedzialem cos na trade 3X a innym razem 2X) moje pytanie brzmi czy moje konto zostanie skasowane za 3 raz popelnienie tego samego(spam) czy obojetnie jakie przewinienie i koniec z kontem.Czy moge cos zrobic aby criminal record "oczyscic" a moze po jakims czasie samo sie oczyszcza. :(
customer17
27-07-2004, 19:31
ehehe GrAtZ ja slyszalem ze za obojetnie jakie 3 bany beda kasowac konta.... ale to jest porabany pomysl np koles se kupi pacc na rok wcisnie mu sie na trade za duzo razy i dsotanie bana zrobi tak 3x i <puff> nara tibia z pacc kupa kasy w plery jestem pewny ze to by nie zniechecilo do tibii ;]
No to zalezy od ludzkiej inteligencji.Jesli wpisze raz "selling xx" to nie dostanie bana, ale jesli bedzie wpisywal "selling xx sellling xx" i zaspammuje trade...no coz...
@topic : obojetnie za co dostaniesz bana, konto zostaje skasowane.Tylko namelocki do tego sie nie zaliczaja.
@Tasamcrow:
Każdy Ban, namelock, itp. na twoim cryminal record usuwa się automatycznie po 6 miesiącach od jego powstania.
@Ludzie którzy nie zrozumieli posta Nekromaty:
Po jednym banie konto niezostanie usunięte, to się tyczy konta Tasamcrowa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.