zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Braveheart Vs. Alea Iacta Est

szwagiereczek
15-05-2006, 16:26
Jako, że tamten temat został zamkniety tworzę nowy. Postarajmy się by ten temat zamknięty nie został, więc panowie wymiana poglądów spox ale pełna kulturka ;) To jest gra a wojny są jej częścią.

Dam tez fragliste

Familia frags:

Dementiev:
May 13 2006, 01:05:17 CET Killed at Level 72 by Tetro Aurelius
May 16 2006, 21:05:59 CET Killed at Level 71 by Tetro Aurelius
and by Abo Tagteamz

Galt'ar:
May 13 2006, 10:55:46 CET Killed at Level 80 by Tetro Aurelius

Masoj Hunett:
May 14 2006, 22:20:55 CET Killed at Level 80 by Tetro Aurelius
May 16 2006, 21:10:13 CET Killed at Level 79 by Eon Aldarion

Rhara:
May 15 2006, 21:55:55 CET Killed at Level 76 by Tetro Aurelius
May 22 2006, 16:20:37 CET Killed at Level 74 by Geo Aldarion

Azeris:
May 16 2006, 21:04:07 CET Killed at Level 114 by Tetro Aurelius
and by Jinxz

Xezbeth:
May 16 2006, 21:21:08 CET Killed at Level 94 by Wairon
May 16 2006, 21:05:04 CET Killed at Level 94 by Tetro Aurelius
and by Abo Tagteamz

Moothonost:
May 16 2006, 21:05:34 CET Killed at Level 133 by Abo Tagteamz
and by Juffs

Blan Somu:
May 16 2006, 21:08:50 CET Killed at Level 106 by Geo Aldarion
and by Nide Wune

Ravin Te'Be:
May 16 2006, 21:06:32 CET Killed at Level 76 by Juffs
and by Abo Tagteamz

Alea Iacta Est frags:

Geo Aldarion:
May 15 2006, 21:58:55 CET Killed at Level 116 by Rhu Inferno

Eon Aldarion
May 15 2006, 22:01:41 CET Killed at Level 110 by Moothonost

Wairon
May 20 2006, 22:28:49 CET Killed at Level 113 by Moothonost

Veriel
May 25 2006, 08:25:59 CET Killed at Level 83 by Moothonost

May 28 2006, 22:22:00 CET Killed at Level 102 by Rhu Inferno
and by Moothonost

Total frags:
5:13

Scandal
15-05-2006, 16:32
3:0 dla nas jak narazie;]

szwagiereczek
15-05-2006, 16:56
Nom 3:0 ale teraz Tetro ma 1 unjusta do bana, no może 2

Player Killer
15-05-2006, 17:36
3:0 dla nas jak narazie;]

Dobrze to ujales: jak na razie :)

Kazurov
15-05-2006, 19:44
Sneak attack rox?

Olorion.
15-05-2006, 20:12
Nom 3:0 ale teraz Tetro ma 1 unjusta do bana, no może 2

walil ue pod dp thais?

Mordor
15-05-2006, 20:18
a ja sie chciałem dowiedziec co znaczy nazwa gildi Alea Iacta Est xDDDDD

Sir Azazel
15-05-2006, 20:25
@Mordor

Jeśli mam dobre informacje, to Alea Iacta Est była gildią na m.in. Aldorze, więc całkiem z kosmosu wymyślone to nie jest, ale nie wiem czy ma ona coś wspólnego z Aldorą oprócz nazwy ; )

EDIT:

Już wiem, "Alea Iacta Est" to z łaciny "Kości zostały rzucone" :)

Reod
15-05-2006, 20:26
a ja sie chciałem dowiedziec co znaczy nazwa gildi Alea Iacta Est xDDDDD
"Kosci zostaly rzucone" slowa Juliusza Cezara ,gdzie dokladnie je powiedzial i kiedy niestety nie pamietam.

Soulicitour
15-05-2006, 21:20
Juliusz Cezar, kiedy przekraczał Rubikon i wchodził na tereny cesarstwa rzymskiego po udanej kampani przeciw Galom.
A propos dotychczasowego wyniku tej wojny. Według mnie jest 4:1, bo tak naprawdę to frag na Rhu~rozpoczął tę wojnę.

szwagiereczek
15-05-2006, 22:18
walil ue pod dp thais?
Miał red skulla i zabił 3x 80~lvl w 2-3 dni

Według mnie jest 4:1, bo tak naprawdę to frag na Rhu~rozpoczął tę wojnę.
Co za różnica...

Thomasi
15-05-2006, 23:14
fragi nalicza sie po wypowiedzeniu oficjalnej deklaracji

Gedd
16-05-2006, 00:00
fragi nalicza sie w zaleznosci od tego po czyjej stronie jest ten co je nalicza

Thomasi
16-05-2006, 00:07
mowie o tym jak sie powinno naliczac^^

a tak jeszcze a propo

to uwazam ze nie wazne w ile osob(jezeli tak bylo) tetro dzielil konto ale nabicie tego lvla w takim czasie nie jest ii tak takie proste:]a jezeli pokazalby takie pvp jakie pokazywal evil paulerem(hills plz^^) to wojna wygladalaby ciekawie:]

Exodus
16-05-2006, 00:08
Eon ~ May 15 2006, 22:01:41 CET Killed at Level 110 by Moothonost
Geo ~ May 15 2006, 21:58:55 CET Killed at Level 116 by Rhu Inferno

:)

Reod
16-05-2006, 01:03
Eon ~ May 15 2006, 22:01:41 CET Killed at Level 110 by Moothonost
Geo ~ May 15 2006, 21:58:55 CET Killed at Level 116 by Rhu Inferno

:)
Hehe , czy to nie tetro mowil "zobaczymy jak Eon wroci" czy cos takiego ,no to zobaczylismy 8o

Gargusiekk
16-05-2006, 08:59
Gedd masz filmik z wczorajszej akcji ?

Ares Sunblade here ;p

szwagiereczek
16-05-2006, 09:17
a jezeli pokazalby takie pvp jakie pokazywal evil paulerem(hills plz^^) to wojna wygladalaby ciekawie:]

Wtedy pewnie on jako jeden z niewielu miał bota dlatego ludzie uważali, że miał dobre pvp :p

Mooth
16-05-2006, 09:21
o to jedyny filmik ktory posiadamy ;/
http://rapidshare.de/files/20550436/Kyra_War1.rec.html

zbytnio na nim nic nie widac no ale ;p nastepnym razem postaram sie nie zapomniec o tibicam

Gargusiekk
16-05-2006, 10:41
o to jedyny filmik ktory posiadamy ;/
http://rapidshare.de/files/20550436/Kyra_War1.rec.html

zbytnio na nim nic nie widac no ale ;p nastepnym razem postaram sie nie zapomniec o tibicam

hehe nic sie nie stalo ;p jak wroce z budy to se obejrze xD

Rhythm
16-05-2006, 11:26
Na drugi raz niech jakis sorc nagrywa, neiwiem czemu ale nie lubie ogladac filmikow z wojen kreconych krzez knightow :p

Sifu M.S.
16-05-2006, 13:47
Filmiki krecone przez knightow zazwyczaj sa najlepsze, poniewaz to knighci zazwyczaj sa w centrum zdarzen, taka juz ich rola ;) no chyba ze mamy do czynienia z mass logiem, i pojedynczym wylapywaniem graczy, wtedy to raczej rzadko mamy co ogladac.

Jak dla mnie to moze byc bardzo ciekawa wojna, naprzeciwko siebie stanely dwie mocne gildie, powodow do wojny jest duzo, po jednej jak i po drogiej stronie, wgole scenariusz jak w niezlym filmie akcji ;)

Osobiscie sympatyzuje z AIE, jednak przeciwnikow maja niekiepskich, ciekawi mnie tylko czy bedzie jakies open battle, czy tylko partyzantka.

Stanek
16-05-2006, 14:07
Oczywiscie ze beda open battle :) Ta wojna bedzie dosyc dlugo jeszcze bedzie nie jedna akcja

Morximal
16-05-2006, 14:31
Filmiki krecone przez knightow zazwyczaj sa najlepsze, poniewaz to knighci zazwyczaj sa w centrum zdarzen, taka juz ich rola ;) no chyba ze mamy do czynienia z mass logiem, i pojedynczym wylapywaniem graczy, wtedy to raczej rzadko mamy co ogladac.

Jak dla mnie to moze byc bardzo ciekawa wojna, naprzeciwko siebie stanely dwie mocne gildie, powodow do wojny jest duzo, po jednej jak i po drogiej stronie, wgole scenariusz jak w niezlym filmie akcji ;)

Osobiscie sympatyzuje z AIE, jednak przeciwnikow maja niekiepskich, ciekawi mnie tylko czy bedzie jakies open battle, czy tylko partyzantka.

Co do drugiej strony to bym sie nie zgodzil. Bylem lojalny jak piesek do Eona non stop, robilem co kazal, na vent Eon zawsze powtarzal ze jesli mial by wybrac miedzy mna a Tetrem to wybral by mnie, gdy wojna sie zaczela Eon powiedzial ze pomaga Tetrowi tylko dlatego ze chce skonczyc z tibia i bycie hunted razem z jego przyjecielem sprawi ze juz nigdy nie wroci do tibi. Nie zgadzalem sie co do jego zdania jednak to zaakceptowalem, doszedlem do wniosku skoro Eon ma to gdzies (tibie) to nie powininen wraz z Tetro rzadzic Kyra poniewaz server ulegl by doszczetnemu zniszczeniu( co prawda w decyzji przekonaly mnie inne powody rowniez). Jednak zaraz po moim dolaczeniu Eon zaczol szukac poparcia wsrod ludzi ktorych wczesniej wyzywal, garcil nimi i walczyl przeciw nim takich jak Valayn, Geo itp. Potem stwierdzil ze musi za wszelka cene wygrac wojne bo my jestesmy idiotami ktorzy wspieraja ludzi takich jak Mooth i RHu. Tak wlasnie wrzystko co myslalem o Eonie runelo w ciagu 1 dnia. Wiec prosze nie mowcie o umiejetnosciach i lojalnosci Eona i teamu bo oni poprostu nie znaja wartosci tego slowa. Zarowno Tetro jak i Eon nauczyli sie powtarzac "i dont care" (tetro poniewaz nie umie wiecej slow a Eon dlatego ze zniza sie do poziomu Tetra aby ten nie czul sie gorzej)

Teraz pewnie Tetro napisze ze mu zazdroszcze, a mi poprostu jest przykro bo w tibi sie nie tylko expi ale zawiera przyjaznie ktore dla mnie sa wazniejsze niz exp i wladza.
..................

Co do umiejetnosci Tetro to on ich poprostu nie ma jak ponad polowa jego gildi.

Sifu M.S.
16-05-2006, 14:54
Skoro Eonowi tak na Tibii nie zalezy to dlaczego bierze udzial w wojnie, jak chce skonczyc z Tibia, to niech rozda itemy przechodniom, zrokuje postac i po robocie , przy tym jest bardzo dobra zabawa. No ale kim ja jestem zeby sie w niego mieszac, nie znam go wiec sie nie bede wypowiadal, moje zdanie jest takie ze opowiedzial sie po zlej stronie konfliktu, ale to juz jego wybor.

@Morximal

Standardowa spiewka Tetra, "zazdroscicie mi i tyle", ale mi sie wydaje ze to on sobie najbardziej zazdrosci, bo huntuje ludzi ktorzy stwarzaja dla niego zagrozenie, tlumaczac sie glupimi powodami... ech

@Topic

Ciekawi mnie jeszcze czy nastapi eskalacja konfliktu, a mianowicie czy do AIE dolacza sojusznicy, czy pozostanie tak jak jest, i sprawa zakonczy sie miedzy tymi dwoma gildiami, bez mieszania sie innych. Wkoncu duzo ludzi najchetniej widzialaby Kyre bez Tetra, wiec mozliwe ze teraz beda tylko szukac pretekstu do wojny, aby przyszpilic go z kilku stron, i zeby wiedzial ze to juz nie sa zarty. Rownie dobrze jednak moga poczekac na rozwoj sytuacji.

Gargusiekk
16-05-2006, 16:03
@Morximal
Ladnie powiedziane "exp sie nie liczy tylko przyjazn " ;]

@Mooth
Moglbys wzucic filmik na tibiecams ? Bo na rapidshare jest te po****ne ograniczenie ;/

Ares Sunblade here ;p

Thomasi
16-05-2006, 17:15
Wtedy pewnie on jako jeden z niewielu miał bota dlatego ludzie uważali, że miał dobre pvp :p

jezeli nie wiesz jak to wygladalo to nic nie mow:]bo tam akurat nie tylko bot bylby potrzebny nawet jezeli ktos by mial:]

jeszcze co do posta morxa:]

z tej strony na arcani cie nie znalem^^ale widac duzo sie nauczyles i wlasnie uwazam ze tacy ludzie z takim podejsciem (o ile ono po otrzymaniu wladzy nie ulega zmianie ) powinni rzadzic serverem:]tetra lubie chociazby za elysie i arcanie^^pamietne czasy:Dale w wojnie bylbym po stronie geddarma^^

Valais
16-05-2006, 17:25
co do morxa i jego tekstu ze wazniejsza jest przyjazn to niezle wkreca :)

niby bylismy kumplami a zawsze sie w*****la na mnie czy cos jak szlo o kase :) np mialem cos do typka co chcial od morxa kupic pacca to morx do mnie kruwa zostaw go bo nie kupi odemnie pacc i mnie wyzywa i wogule ;p

najwazniejsza dla niego to byla kasa . tak samo jak jego kolega mi mowil jgo nick z arcani podajze bylo joon leey ;] przyjaciel morxa a morx do mnie ze jak zrobi ani to ma kupic od niego sca za 3kk a typek stwierdzil za to za drogo i go wysmial i kupil sca od kogos innego ;] i morx sie od niego odrwocil :)
jeszcze wiecej bym powiedzial na temat jego przyjazni ale mi sie nie chce ;p
bo wychodze z domku pa ;p

The Chaotic Paladin
16-05-2006, 18:07
Ciekawi mnie jeszcze czy nastapi eskalacja konfliktu, a mianowicie czy do AIE dolacza sojusznicy, czy pozostanie tak jak jest, i sprawa zakonczy sie miedzy tymi dwoma gildiami, bez mieszania sie innych. Wkoncu duzo ludzi najchetniej widzialaby Kyre bez Tetra, wiec mozliwe ze teraz beda tylko szukac pretekstu do wojny, aby przyszpilic go z kilku stron, i zeby wiedzial ze to juz nie sa zarty. Rownie dobrze jednak moga poczekac na rozwoj sytuacji.

Przypuszczam, ze chodzi Ci o czlonkow gildii Myrmidans, ktora poprzednio miala wojne z Tetrem. Otoz, mimo ze podziwiam Morxa za jego decyzje i cenie Gedda za caloksztalt, to jak narazie do AIE nie wstapie. Lider Myrmidans napisal na forum.tibia.com temat ktory odnosi sie do calej gildii. Otoz gdy my potrzebowalismy pomocy w walce z Tetrem to nikt nam jej nie udzielil, wiec jaki my mamy teraz interes w ich wojnie? I zalozylismy, ze dopuki nie zostaniemy zaatakowani przez zadna stron to do gildii nie przystapimy. To na tyle jesli chodzi o Myrmidans.

Pozdrawiam.

Sifu M.S.
16-05-2006, 18:17
@up

I to sie wlasnie nazywa zdrowe podejscie do tematu :]

@Tetro

Wiesz ja nie grajac na Kyrze moge napisac kilkanascie takich samych, badz gorszych przykladow na twoje zachowanie, bo ty potrafisz wojne rospetac dlatego ze ktos od ciebie zbroji nie kupuje ,ale mi sie nie chce...

Uwielbiam cie Tetro, twoje poszanowanie godnosci innych, profesjonalna gre, twoje kolerzenstwo, elokwencje, i zazdroszcze ci twojego lvl, twojego prywatnego zycia, i twojej sylwetki, to dlatego jestem taki zlosliwy ;)

Insane in the Membrane!!

Thomasi
16-05-2006, 21:09
co do tego jaki z tetra kolega itp to przynajmniej ja moge powiedziec ze sie na nim nie zawiadlem :]a troche go znalem i z nim gralem:]jak dla mnie byl ok itp:]

Valais
16-05-2006, 22:10
fajnei battle bylo teraz 7:0 wygralismy :)

Rhythm
16-05-2006, 22:22
@up
No gz, tetro kreciles filmik ?:) Apeluje do ciebie o nakrecenie wkoncu jakiegos filmika xDDDdddddD
PS: A jest wogule jakis filmik z tej akcji ?!

Miltoner
16-05-2006, 22:42
gz, hehe nom przydal by sie jakis filmik z tego ;] Mozna wiedziec gdzie bylo open battle :>??

Scandal
17-05-2006, 00:04
Open Battle wygralismy 7:0 a ogolnie stats to 13:2 o ile sie nie mylĘĘĘĘĘ <3

1/3 open batttle jest tutaj
http://rapidshare.de/files/20625811/Kyrawar16maj.rec.html

Thomasi
17-05-2006, 00:16
no nareszcie ten temat coraz milej sie czyta:Dludzie zaczynaja pisac posty na poziomie:Dmalo wyzywania sie itp oby tak dalej^^i dobre filmy^^

Teo
17-05-2006, 00:33
Podobal mi sie filmik sama akcja :) Moot dziwnie padl..pachnialo mi to stylem tetra-do konca many a potem 2 uh ;) Czy mi sie wydawalo czy tam byli ludzie z Myrmidansow? Podobno byli neutral. Ciekawie by bylo gdyby dopadli tego knighta ktory krecil film po tym jak reda wylapal. Czekam na wiecej.

Sifu M.S.
17-05-2006, 00:59
Braveheart, niestety ale musze wam pogratulowac zwyciestwa, i tobie Tetro tez, jednak pewnie to tylko przejsciowe problemy, i niedlugo juz poznacie swoje miejsce, jednak do tego czasu hwala jest wasza

Gloria victis - hwala zwyciezonym, chcialoby sie zec

Stanek
17-05-2006, 01:02
Moothonost mial straszne lagi;/

Mooth
17-05-2006, 08:18
Tetro gz wygranej bitwy ale to jeszcze nie koniec wojny. Troszke nas zaskoczyliscie gdyz na bitwie bylo 10 osob wiecej niz sie spodziewalismy ;p
A co do mojego deda no to dziwna sprawa, z 3k many nagle zrobilo mi sie 0 i jak chcialem uciekac szedlem po kratce, no ale trzeba przyznac ze jak na sorca bez many dlugo sie trzymalem :D

Okonius
17-05-2006, 10:41
Ja sympatyzuje AIE mam na kyrze master sorca 49 lvl I nie gram bo uwazam ze sa lepsze serwery ale dokopac tetrowi chetnie pomoge a dedami sie w ogole nie bede przejmowal wiec jak tam chcecie:))

Moj nick : Pati Blant

Kussy
17-05-2006, 11:19
Gildia tetra chyba zobaczyla, ze nie ma szans, wiec przekonali Mymidow, zeby im pomogli... swoja droga przegrana strona, za malo sie ruszala, wydawalo sie, ze nie mieli zadnej taktyki :P ciekawie sie to wszystko zapowiada :] Zycze gl obu stronom, niech wygra lepszy :D

Jinikao
17-05-2006, 11:49
@Tetro

Wiesz ja nie grajac na Kyrze moge napisac kilkanascie takich samych, badz gorszych przykladow na twoje zachowanie, bo ty potrafisz wojne rospetac dlatego ze ktos od ciebie zbroji nie kupuje ,ale mi sie nie chce...

Uwielbiam cie Tetro, twoje poszanowanie godnosci innych, profesjonalna gre, twoje kolerzenstwo, elokwencje, i zazdroszcze ci twojego lvl, twojego prywatnego zycia, i twojej sylwetki, to dlatego jestem taki zlosliwy ;)

Insane in the Membrane!!

Czy on powiedzial ze on sie zachowuje dobrze?? nigdy tak nie napisal. On powiedzial ze koles ktory wyjechal ze przyjaźń jest wazniejsza od kasy sam jest zachlanny na kase i liczy sie ona bardziej niz przyjaźń.

Rhythm
17-05-2006, 13:55
No gratz dla Braveheart ;] Przemyslana akcja. AIE dalo dupy zero zgrania z ich strony tylko Moot~ cos tam robil reszta bila sie jakos tak na odczepnego :p
PS: A ten knight to niezly rsa wbil i z sca latal :p

Poll
17-05-2006, 13:56
Nie czaje,NG uwaza Tetro za debia to po mu pomaga?Zjebiecie to co mieliscie na Arcani,czyli wspolnote,za rok wykopia cale ng z kyry...pozdro

Rhythm
17-05-2006, 14:05
No gratz dla Braveheart ;] Przemyslana akcja. AIE dalo dupy zero zgrania z ich strony tylko Moot~ cos tam robil reszta bila sie jakos tak na odczepnego :p
PS: A ten knight to niezly rsa wbil i z sca latal :p

notop
17-05-2006, 14:12
gz, hehe nom przydal by sie jakis filmik z tego ;] Mozna wiedziec gdzie bylo open battle :>??
1 mala zasada jak urzywasz botow jak ng bot czy BP to niemozna wlaczyc tibiacam wiec teraz masz odp dlaczego tetro nienakreci nigdy filma;]

a zarazem tlumaczy jego umiejetnosci w jego zaj...ym pvp ;]

niestety znam go troche i staralem sie go zaakceptowac bedac z nim w 1 glidi na arcani ale szlo mi to jak...... niemoja wina nieumie sobie wyjasnic jak tacy idioci wogole przychodza na swiat
valais byl zawsze smieciem i nikim ,jest i bedzie(o ile sie neizmieni i niezmieni nastawienia do ludzi ze nietylko on jest na swiecie)

Medivh Shady
17-05-2006, 14:55
Sua tetro / valais chyba nigdy sie nie zmieni , widac to po jego postepowaniu na kyrze ( na arcani sie tak zachowywal teraz na kyrze sie tak zachowuje wiec nie ma szans zeby w przyszlosi sie mienil ) , mam nadzieje ze gildia gedarama wykopie tetra z serwera ;0 moze nowi i ci co teraz graja beda mieli szanse na normalna gre ;0

Valais
17-05-2006, 15:34
1 mala zasada jak urzywasz botow jak ng bot czy BP to niemozna wlaczyc tibiacam wiec teraz masz odp dlaczego tetro nienakreci nigdy filma;]

a zarazem tlumaczy jego umiejetnosci w jego zaj...ym pvp ;]

niestety znam go troche i staralem sie go zaakceptowac bedac z nim w 1 glidi na arcani ale szlo mi to jak...... niemoja wina nieumie sobie wyjasnic jak tacy idioci wogole przychodza na swiat
valais byl zawsze smieciem i nikim ,jest i bedzie(o ile sie neizmieni i niezmieni nastawienia do ludzi ze nietylko on jest na swiecie)

sua pijaczku mam to gdzies co ty myslisz o mnie ;P idz sie napij moze ci ulzy wazne ze nic na kyrze nie mozesz mi zrobic ;]

smieszny jestes ze mowisz ze na bocie jade
pogladaj se filmy np w thais jak sie bilismy ile hmorek walilem i jak zabijalem solo typkow tez gadali ze na bocie nie jade bo czesto w nich trafic nie moglem :)

notop
17-05-2006, 16:42
smieszny jestes ze mowisz ze na bocie jade
pogladaj se filmy np w thais jak sie bilismy ile hmorek walilem i jak zabijalem solo typkow tez gadali ze na bocie nie jade bo czesto w nich trafic nie moglem :)
kekekeke w to nawet ty sam neiwierzysz ze neiurzywasz no ale zacznij nagrywac filmy to szybciej uwierzymy;] a przy okazji zlamiesz stereotym ze niemasz pvp tylko bota.

@medi

zapomniales dodac na elysi tez;]

Łolek
17-05-2006, 23:54
Teraz byl update, to sie lejcie teraz zobaczymy kto na aim a kto nie poki niema nowych botow :P

Sifu M.S.
18-05-2006, 00:08
@up

Ja widze 4 mozliwosci.

1 Tomcio alias Tetro kampi w pz

2 Tomcio alias Tetro dostaje mocno po... czterech literach

3 Obie strony oglaszaja rozejm, bo wkoncu nie ma o co sie tak bardzo bic ;)

4 Tomcio alias Tetro pokazuje ze jednak potrafi co nieco, i kosi nadal, znaczy jeden z jego ownerow ;)

Ciekawe co sie stanie po tym up-date, jak szybko i czy wogole powstana nowe boty, no i czy okaze sie kto tak naprawde ma mocne pvp, i bedzie teraz skutecznie walczyl nadal :]

Creator of Nightmare
18-05-2006, 02:29
hehe lub wiecej osob zacznie walic z expo XDDD

GL RHU and Fera~

Myr~dolaczyli do wojny tylko dlatego ze w waszej glildii jest za duzo polakow....chca wykopac was i dopiero po czasie tetra...po prost zrobic swe serwer.....

Rhythm
18-05-2006, 08:56
Ciekawa sytuacja sie na Kyrze dzieje... Alea Iacta Est wyszła expic. Ciekawe kiedy Familia ruszy do expienia. Poczekamy zobaczymy :p

Sifu M.S.
18-05-2006, 14:26
@up
Moze maja zaiwszenie broni, bo wszyscy bez botow :D a sorcek ma ciezko jak z runy nie potrafi trafic :D Zgrywam sie tylko.

Moze AIE chce pokazac ze oni graja bez botow, i nie boja sie Braveheart teraz moga sobie expic a oni sie boja wyjsc z pz bo bez botow nie potrafia walczyc.

Niezrozumiala jest dla mnie postawa Myrmidians, zamiast kierowac sie honorem, teraz wbijaja sztylet w plecy AIE. Rozumiem ze boja sie hegemoni polakow, i latwiej im bedzie potem wykuzyc tetra, niz walczyc z AIE, ale skoro walczyli z Tetrem i jego kompania, to teraz powinni pokazac ze sie nie zaprzedaja i walcza z honorem do konca po wlasciwej stronie. No ale tak to bywa, i tego juz nic nie zmieni, niech wygra lepszy, a pokoj zapanuje na Kyrze.

Scandal
18-05-2006, 14:36
@up

Ja widze 4 mozliwosci.

1 Tomcio alias Tetro kampi w pz

2 Tomcio alias Tetro dostaje mocno po... czterech literach

3 Obie strony oglaszaja rozejm, bo wkoncu nie ma o co sie tak bardzo bic ;)

4 Tomcio alias Tetro pokazuje ze jednak potrafi co nieco, i kosi nadal, znaczy jeden z jego ownerow ;)

Ciekawe co sie stanie po tym up-date, jak szybko i czy wogole powstana nowe boty, no i czy okaze sie kto tak naprawde ma mocne pvp, i bedzie teraz skutecznie walczyl nadal :]

chlopaku ogarnijJJJJJJJJ sie jak nie wiesz wogole Ocb to sie eni udzielaj tetro gra sam a co do pvp to kazdy niech uwaza co cche jak dla mnie to jest jednym z nielicznych ktorzy wymiataja <to nie puca tylko fakty>

Sifu M.S.
18-05-2006, 14:52
@up

Sluchaj ja wypowiadam swoje zdanie, ale zby nie bylo ze nie mam racji, mimo ze ludzka zecza jest mylic sie to napisalem w czwartej opcji ze BEDZIE KOSIL AZ MILO!! Ale widac na lekcjach jezyka polskiego w podstawowce to ty spales i czytac nie potrafisz. Skandal to jest twoj poziom iq wiesz... ja sie tu staram kulturalenie i nie ublizajac, a jak ublizajac to zaznaczam ze moge sie mylic, ale do ciebie to nie dociera, jak ty taki jests kumpel Tomka, to sobie jego imie na posladku grzecznie mowiac wytatuuj, a nie mi wygarniasz, dobre?? I trzeba byc ignorantem jakich malo, takze mowiac grzenie, zeby twierdzic ze Tetro nie sharuje... jego zdniam on ma czas na spotkanie ze znajomymi, dziewczyna, zycie codzienne, nauke, mycie sie, jedzenie, ogladanie telewizji, odwiedziny na forum, grzbeanie w necie, chodzenie do kibla, przebywanie w szkole po kilka godzin dziennie, no i jeszcze GRANIE W TIBIE PO 10H DZIENNIE... Tomek moze sie myle, moze nie sharujesz, ale jezeli tak nie jest to jestes boski bo ja nawet nie spiac 24h na dobe bym tak nie potrafil.

Zeby nie bylo ze co, ale zostalem sprowokowany naglym atakiem glupoty, widac ze Tomek sie otacza znajomymi na swoim poziomie, ale jak to mowia swoj do swego zawsze ciagnie. Tak to juz byla zlosliwosc.

Jezeli ktos ma cos do mnie, to prosze na PW, bo zaraz zasmiecimy cale forum, ja jestm skory do wszelakich dyskusji, a co nawet w realu mozemy sie spotkac i pogadac, nie mam nic przeciwko, doputy, dopoki nie lze mi sie w zywe oczy, albo niezauwarza sie czegos oczywistego.

Dwik
18-05-2006, 15:56
Myrmidans nie dołączyli do wojny, po prostu paru człownków poszło bić się na własną rękę i zostali z tego powodu usunięci z gilidii.

Sifu M.S.
18-05-2006, 16:02
@up

Czyli gildia zachowala sie bardzo wporzadku.

Winkler
18-05-2006, 16:38
chlopaku ogarnijJJJJJJJJ sie jak nie wiesz wogole Ocb to sie eni udzielaj tetro gra sam a co do pvp to kazdy niech uwaza co cche jak dla mnie to jest jednym z nielicznych ktorzy wymiataja <to nie puca tylko fakty>
HAHAH... ta kwestia, ze ten noob sharuje zostala wyjasniona, wiec po co jeszcze takie glodne kawalki wciskasz? Tak z pewnoscia wymiata spamem ue lub botem - niczym innym.

paior
18-05-2006, 17:06
@up

Sluchaj ja wypowiadam swoje zdanie, ale zby nie bylo ze nie mam racji, mimo ze ludzka zecza jest mylic sie to napisalem w czwartej opcji ze BEDZIE KOSIL AZ MILO!! Ale widac na lekcjach jezyka polskiego w podstawowce to ty spales i czytac nie potrafisz. Skandal to jest twoj poziom iq wiesz... ja sie tu staram kulturalenie i nie ublizajac, a jak ublizajac to zaznaczam ze moge sie mylic, ale do ciebie to nie dociera, jak ty taki jests kumpel Tomka, to sobie jego imie na posladku grzecznie mowiac wytatuuj, a nie mi wygarniasz, dobre?? I trzeba byc ignorantem jakich malo, takze mowiac grzenie, zeby twierdzic ze Tetro nie sharuje... jego zdniam on ma czas na spotkanie ze znajomymi, dziewczyna, zycie codzienne, nauke, mycie sie, jedzenie, ogladanie telewizji, odwiedziny na forum, grzbeanie w necie, chodzenie do kibla, przebywanie w szkole po kilka godzin dziennie, no i jeszcze GRANIE W TIBIE PO 10H DZIENNIE... Tomek moze sie myle, moze nie sharujesz, ale jezeli tak nie jest to jestes boski bo ja nawet nie spiac 24h na dobe bym tak nie potrafil.

Zeby nie bylo ze co, ale zostalem sprowokowany naglym atakiem glupoty, widac ze Tomek sie otacza znajomymi na swoim poziomie, ale jak to mowia swoj do swego zawsze ciagnie. Tak to juz byla zlosliwosc.

Jezeli ktos ma cos do mnie, to prosze na PW, bo zaraz zasmiecimy cale forum, ja jestm skory do wszelakich dyskusji, a co nawet w realu mozemy sie spotkac i pogadac, nie mam nic przeciwko, doputy, dopoki nie lze mi sie w zywe oczy, albo niezauwarza sie czegos oczywistego.

Jak dla mnie jesteś żałosny.... żeby nie było nie liżę dupy tetrowi bo go znam już wiec nic nie musze ale ja gram po 7 + h dziennie chodzę na dwór spotykam się z kolegami szperam w necie i jestem na forum i nie widzę koło siebie braci i kumpli sharujacych gram sam a wiec odwal się od tetro zazdrościsz mu ?? a co do wojny jestem neutral bo znam obie strony ... a jak widzę to aie już powoli wymieka

Protar
18-05-2006, 17:24
Jak dla mnie jesteś żałosny.... żeby nie było nie liżę dupy tetrowi bo go znam już wiec nic nie musze ale ja gram po 7 + h dziennie chodzę na dwór spotykam się z kolegami szperam w necie i jestem na forum i nie widzę koło siebie braci i kumpli sharujacych gram sam a wiec odwal się od tetro zazdrościsz mu ?? a co do wojny jestem neutral bo znam obie strony ... a jak widzę to aie już powoli wymieka

No wiec podsumujmy. Spisz powiedzmy 8h w tibie grasz 7h, to nam daje 15. Nie wiem ile masz lat ale zapewne chodzisz do szkoly lub pracujesz ~8h, to nam razem daje jakies 23h. Jak sam powiedziales wychodzisz na dwor spotykasz sie z kolegami i szperasz w necie, zalozmy ze na to wszystko zejdzie ci ta jedna ostatnia godzina(towarzyski jestes). I tak uplywa twoj dzien. Wszystko sie zgadza ale.... prawdopodobnie srasz i sikasz pod siebie grajac w tibie, nie myjesz sie(to zajmuje troche czasu) i ostro walisz(brod i pot) hmm... no tak juz wiem dlaczego na znajomosci i sport poswiecasz tylko 1h.(zastanow sie nad soba)

Pozdro8o

PS. Pomyslcie o Tetrze~ ktory gra 10h dziennie (absolutnie sam) i jeszcze znajduje czas dla dziewczyny.

Cacuss
18-05-2006, 17:51
To Tetro ma dziwczyne? :confused:
Gratki dla niego, z takim wygladem :p

A tak na serio, to on chyba sie z nia nie spotyka, bo kiedy.
Only SMS plx ;p

P.S. Awer, to ty tyle grasz i taki "dobitny" lvl. Przypadkiem nie skonczyles jechach 7h i zaczeles sie myc? B) .

A widze ze hack byl jakis ;p
Comment: Hacked...

btw. I'm play in Kyra ;-]
/\
l
l
mowi sie I'm playING in Kyra albo I play in Kyra jak juz ;p

paior
18-05-2006, 17:57
aaa zamknij sie ;p

Kajn
18-05-2006, 18:18
A odpierdolcie sie od tego Tetra co on robi w rl i u isebie w domu to jego prywatna sprawa lepiej zajmicie sie soba frajerzy.
Chuj was to obchodzi co on robi na rl to jego sprawy.
A ze wyjebnal was z serwera lub ujebal to chcecie sie wyzyc na forum? szkoda pisac on i tak ma was gleboko w dupie.ZAL MI WAS.

gogo Tetro wygraj tą wojne a jak nie to berylia wita :D

cu

Aro aka papa
18-05-2006, 18:59
Co do drugiej strony to bym sie nie zgodzil. Bylem lojalny jak piesek do Eona non stop, robilem co kazal, na vent Eon zawsze powtarzal ze jesli mial by wybrac miedzy mna a Tetrem to wybral by mnie, gdy wojna sie zaczela Eon powiedzial ze pomaga Tetrowi tylko dlatego ze chce skonczyc z tibia i bycie hunted razem z jego przyjecielem sprawi ze juz nigdy nie wroci do tibi. Nie zgadzalem sie co do jego zdania jednak to zaakceptowalem, doszedlem do wniosku skoro Eon ma to gdzies (tibie) to nie powininen wraz z Tetro rzadzic Kyra poniewaz server ulegl by doszczetnemu zniszczeniu( co prawda w decyzji przekonaly mnie inne powody rowniez). Jednak zaraz po moim dolaczeniu Eon zaczol szukac poparcia wsrod ludzi ktorych wczesniej wyzywal, garcil nimi i walczyl przeciw nim takich jak Valayn, Geo itp. Potem stwierdzil ze musi za wszelka cene wygrac wojne bo my jestesmy idiotami ktorzy wspieraja ludzi takich jak Mooth i RHu. Tak wlasnie wrzystko co myslalem o Eonie runelo w ciagu 1 dnia. Wiec prosze nie mowcie o umiejetnosciach i lojalnosci Eona i teamu bo oni poprostu nie znaja wartosci tego slowa. Zarowno Tetro jak i Eon nauczyli sie powtarzac "i dont care" (tetro poniewaz nie umie wiecej slow a Eon dlatego ze zniza sie do poziomu Tetra aby ten nie czul sie gorzej)

Teraz pewnie Tetro napisze ze mu zazdroszcze, a mi poprostu jest przykro bo w tibi sie nie tylko expi ale zawiera przyjaznie ktore dla mnie sa wazniejsze niz exp i wladza.
..................

Co do umiejetnosci Tetro to on ich poprostu nie ma jak ponad polowa jego gildi.

Heh nie moglem sie powstrzymac..."A nie mowilem?"
Taki maly advice... nie wierz do konca komus komu nie mozesz wpierd..w rl jesli cie wydyma:P

@Tetro
Yo yo bezele yo yo ziom yo yo jarasz bake?yo YO!!

Aro aka papa
18-05-2006, 19:07

Moze i jest tepy jak mowisz ale przeciez ile on ma lat?16?Jak taki typ jak on moze wiedziec cos o zyciu jak nawet mutacji jeszcze pewnie nie przeszedl.Dostanie pare razy po dupie w rl za podejscie do ludzi to sie zmieni.

scorp
18-05-2006, 19:25
A odrzodkiewka jest supercie sie od tego Tetra co on robi w rl i u isebie w domu to jego prywatna sprawa lepiej zajmicie sie soba frajerzy.
Cmęski narząd płciowy was to obchodzi co on robi na rl to jego sprawy.
A ze wyuwielbiam jeść bananynal was z serwera lub uuwielbiam jeść bananyal to chcecie sie wyzyc na forum? szkoda pisac on i tak ma was gleboko w dupie.ZAL MI WAS.

gogo Tetro wygraj tą wojne a jak nie to berylia wita :D

cu

Wiesz co to nas obchodzi? gówno, ale my tylko mu doradzamy żeby tyle nie grał bo jest ten inny świat, no nie?Pozatym, widać ze go podziwiasz tego "tetra", zobacz jak on wyglada, nie powiem zeby najlepiej, wiec jak chcesz byc taki jak on to prosze bardzo, za*******aj w tibie 10h dziennie, siedzac w szkole( o ile tetro wogole tam chodzi(chodzil?)) i myslac tylko o tibii...cale zycie tibie?zastanow sie

Prezent
18-05-2006, 19:53
To Tetro ma dziwczyne?
Gratki dla niego, z takim wygladem
Z całą pewnością dla kobiet wygląd nie zawsze jest najważniejszy B)

Kajn
18-05-2006, 20:47
lol najpierw zobacz jak ty wygladasz a pozniej pisz o kims.
i widzisz sam zadajesz pytania i sobie odpowiadasz "głowno cie to obchodzi" wiec odbij od niego proste

A ze go oceniasz czy ci sie podoba czy nie moze ty gej jestes?Jak tak to niedawno Parada milosci byla byles? przejedz sie do holandii moze
a najlepiej skocz se z mostu

Nirvy
18-05-2006, 20:49
Jestem ciekaw co osoby które graja 10h+ dziennie , dla tych co tibia jest wszystkim co by zrobiły jak by tibia podupadła, nie wiem cip soft by splajtował założmy dla nich to byłaby tragedia.:o

Kajn
18-05-2006, 20:54
łatwo byłoby sie odzwyczaić.Naprzykład przenieść sie na CS'a lub WOW

Nirvy
18-05-2006, 20:57

Oto mi chodzilo ,że niektórzy nawalają tlyko w tibie, i nie myślą o niczym innym tylko o tibi więc dla nich byłaby to tragedia.

Kryminal
18-05-2006, 21:30
Wiesz co to nas obchodzi? gówno, ale my tylko mu doradzamy żeby tyle nie grał bo jest ten inny świat, no nie?Pozatym, widać ze go podziwiasz tego "tetra", zobacz jak on wyglada, nie powiem zeby najlepiej, wiec jak chcesz byc taki jak on to prosze bardzo, za*******aj w tibie 10h dziennie, siedzac w szkole( o ile tetro wogole tam chodzi(chodzil?)) i myslac tylko o tibii...cale zycie tibie?zastanow sie
Scorp...ty jestes k-u-r-w-a jakis niedorozwiniety jak czytam jakis twoj post to kurwa chetnie porozmiawial bym z toba w rl. Jak jestes taki cwaniak to daj swoje zdiecie. Kazdy z was jak by mial taki lvl i takie predyspozycje do PA-lowania jak tetro to by pewnie tak robil jak on.To jest tylko gra a on sie bawi ta gra wyganiajac ludzi z serva .Nie chce wracac do tego czy dzieli konto i czy na botach jedzie ale chyba kazdy wie ze na poczatku dzielil konto jak kazdy ktory sie wybija na poczatku new serva i to juz jest chyba normalne. Jak jestescie takie kozaki to sprobujcie wygonic kogos ze swojego serva bo to jest sztuka.Scorp ty sobie kurwa mozesz chyba potwory wyganiac i jakis niedowartosciowany jestes tym non-pvp i to widac po twoich postach.Tetro pewnie wygra ta wojne bo ma w swoich szeregach Eona ktory jest dobrym taktykiem, a Rhu ze swoja ekipa nie mysla wcale i pewnie juz to przegrali. No to sie k-u-r-w-a napisalem.

A tak po za tym to kreccie fimiki z wojen ; )

Valais
18-05-2006, 22:33
rhu jest najlepszy naprzekonywal ludzi i poinvitowal ich do siebie ;p przegral bitwe a teraz ich zostawia :D lol dobry typek ;p kawalek rozmowy

21:29 Tetro Aurelius: kiedy
21:29 Tetro Aurelius: sie bijemy
21:29 Rhu Inferno: nigdy nie gramy tu
21:29 Rhu Inferno: bedziemy pkowac
21:29 Rhu Inferno: tylko
21:29 Rhu Inferno: jak zaczniecie expic
21:29 Rhu Inferno: skonczylem z tibia praca mnie pochlania
21:30 Tetro Aurelius: ale noby
21:30 Tetro Aurelius: xD
21:31 Tetro Aurelius: to niezle swoich ludzi w huja zrobiles
21:31 Tetro Aurelius: ;p

Keel
18-05-2006, 22:38
rhu jest najlepszy naprzekonywal ludzi i poinvitowal ich do siebie ;p przegral bitwe a teraz ich zostawia :D lol dobry typek ;p kawalek rozmowy

21:29 Tetro Aurelius: kiedy
21:29 Tetro Aurelius: sie bijemy
21:29 Rhu Inferno: nigdy nie gramy tu
21:29 Rhu Inferno: bedziemy pkowac
21:29 Rhu Inferno: tylko
21:29 Rhu Inferno: jak zaczniecie expic
21:29 Rhu Inferno: skonczylem z tibia praca mnie pochlania
21:30 Tetro Aurelius: ale noby
21:30 Tetro Aurelius: xD
21:31 Tetro Aurelius: to niezle swoich ludzi w męski narząd płciowya zrobiles
21:31 Tetro Aurelius: ;p

Rhu to polak?

Sifu M.S.
18-05-2006, 23:58

Z nalogu w nalog... wez jak chcesz kontynuowac ta romowe to na PW zapraszam, albo rl, jak masz blisko bo inaczej to widze ze sie nie dogadamy a tylko zasmiecamy forum totalnymi offtopami.

rotfl, posluchaj mnie chlopcze, bo warto sluchac ludzi ktorzy dobrze radza, przestan sie ze mna klucic i mi ublizac bo ci taki pojazd zgotuje ze nie bedziesz wiedzial do konca gdzie przod a gdzie tyl, dobre? Czy granie po siedem godzin dziennie to dla ciebie normalna sprawa, obrazanie mnie za wyrazanie mojego zdania to tez dla ciebie normalna sprawa, ublizanie innym tylko dlatego ze maja inne od nas zdanie to tez dla ciebie normalna sprawa. Sluchaj panie wielki obronco, Tomek zbiera to co posial, tylko ze to najbardziej wy, jego wielcy obroncy ubiegacie przy swoim, a nie on, bo chyba juz zrozumial ze nie wart, poniewaz zdanie wyrobione o nim mamy. Jezeli nadal chcesz kontynuowac swoje lamenty, bo ci herosa lat dzieciecych katuja to tak jak i pana wyzej zapraszam na PW albo real, to nie jest temat o Tomku, tylko o wojnie na Kyrze.

Koncze z offtopami, jak ktos ma cos do mnie to prosze na PW, a jak chce sie tylko poklucic to niech lepiej swoje genialne przemyslenia zostawi dla siebie.

Freakowiec
19-05-2006, 00:29
Tutaj na tym dupnym forum już się tak przyjęło ,że osoba ,która gra 10-15h lub więcej na dzień jest postrzegana jako ta z niższego szczebla..

Prawie każdy z was ingeruje w kogoś i narzuca mu, że jest niczym bo poza Tibią świata nie widzi a jestem pewien, że większosc z was postępowała by podobnie gdyby tylko poczuła swój własny, subiektywny "pożytek w danej rzeczy".

Keel
19-05-2006, 00:32
Tutaj na tym dupnym forum już się tak przyjęło ,że osoba ,która gra 10-15h lub więcej na dzień jest postrzegana jako ta z niższego szczebla..

Prawie każdy z was ingeruje w kogoś i narzuca mu, że jest niczym bo poza Tibią świata nie widzi a jestem pewien, że większosc z was postępowała by podobnie gdyby tylko poczuła swój własny, subiektywny "pożytek w danej rzeczy".

Brawo dla tego pana... jeden z nielicznych madrych na tym forum:)

Sifu M.S.
19-05-2006, 01:47
Brawo dla tego pana... jeden z nielicznych madrych na tym forum:)

Powiedzmy

Nizszego szczebla bym nie powiedzial, ale jak kiedys dorosniesz to sie dowiesz ze spedzanie przed grami komputerowymi po 10-15h nietylko jest niezdrowe ale niesie za soba takze inne konsekwencje, o ktorych mozna by mowic bardzo dlugo.

A mial byc koniec tych offtopow...

scorp
19-05-2006, 07:36
Scorp...ty jestes k-u-r-w-a jakis niedorozwiniety jak czytam jakis twoj post to kobieta lekkich obyczajówa chetnie porozmiawial bym z toba w rl. Jak jestes taki cwaniak to daj swoje zdiecie. Kazdy z was jak by mial taki lvl i takie predyspozycje do PA-lowania jak tetro to by pewnie tak robil jak on.To jest tylko gra a on sie bawi ta gra wyganiajac ludzi z serva .Nie chce wracac do tego czy dzieli konto i czy na botach jedzie ale chyba kazdy wie ze na poczatku dzielil konto jak kazdy ktory sie wybija na poczatku new serva i to juz jest chyba normalne. Jak jestescie takie kozaki to sprobujcie wygonic kogos ze swojego serva bo to jest sztuka.Scorp ty sobie kobieta lekkich obyczajówa mozesz chyba potwory wyganiac i jakis niedowartosciowany jestes tym non-pvp i to widac po twoich postach.Tetro pewnie wygra ta wojne bo ma w swoich szeregach Eona ktory jest dobrym taktykiem, a Rhu ze swoja ekipa nie mysla wcale i pewnie juz to przegrali. No to sie k-u-r-w-a napisalem.

A tak po za tym to kreccie fimiki z wojen ; )

haha? widac po twoim poscie mozna sie domyslec jaki jestes niedorozwiniety i piszesz tylko jakies "brzydkie" slowa? :[ widac nastepny goscio podziwia tetra za to ze szaruje w 2~ osoby i mu lize tylek nie? a co do tego niedowartosciowania, to moim zdaniem nie ja jestem niedowartosciowany tylko ci co graja na pvp, no bo popatrz, grasz na pvp musisz sie pochwalic jak przejdziesz przez miasto np venore albo zabijesz kogos bo masz wiekszy lvl, to mozna poroownac do rl i se zobaczysz...ja nie musze grac na pvp , bo w rl mam kolegow ktorzy mnie szanuja
nara

paior
19-05-2006, 07:50
Dobra Wojna się skończyła Zamknijcie temat bo się tu burdel robi i znowu udzielają się ludzie którzy nienawidzą tetro i zamiast gadać o wojnie od samego początku najeżdżają na niego

Trencz
19-05-2006, 07:59
Rhu to polak?

Tak, Rhu to Polak.

Sifu M.S.
19-05-2006, 11:06
Dobra Wojna się skończyła

... nie wiem dopoki ktos zamieszany w sytuacje tego nie powie albo na forum tibii nie zostanie to ogloszone to niebardzo chce mi sie wiezyc... ale jezeli mowisz prawde to jestem maksymalnie zawiedziony na AIE i chcialbym sie dowiedziec dlaczegoe, przeciez ta wojna jest do wygrania.

szwagiereczek
19-05-2006, 11:19
Dobra Wojna się skończyła Zamknijcie temat bo się tu burdel robi i znowu udzielają się ludzie którzy nienawidzą tetro i zamiast gadać o wojnie od samego początku najeżdżają na niego

Ta wojna się nie skończy tak szybko...
Acha i prosiłbym jakiegoś modka o zamknięcie tematu bo nie założyłem go po to by grupka idiotów po sobie jechała.

Rhythm
19-05-2006, 13:07
Nie rozumiem co wy wszyscy chcecie od Tetra~ ?! Nawet nie gracie na Kyrze, nie znacie go, wiec ?

Freakowiec
19-05-2006, 14:45
Nie rozumiem co wy wszyscy chcecie od Tetra~ ?! Nawet nie gracie na Kyrze, nie znacie go, wiec ? Podziwiam ich/jego ze zrobil taki lvl w tak krotkim czasie. Ja mysle ze Tetro jednak nie sharuje:p Niech zadzi jak najdluzej na Kyrze gdyby nie on to servem rzadzil by Xeretza ze swoja banda i tlukl by kazdego polaka ktory by sie wybil. GoGoGo Tetro rzadz Kyra jak najdluzej! Powodzenia w wojnie;)

Nie trzeba grać tam, by uświadomic sobie jaką ma reputacje i wyrobić zdanie na jego temat. Wystarczy już po samych jego wypowiedziach na tym forum wywnioskować to ;]

Medivh Shady
19-05-2006, 16:19
Nie rozumiem co wy wszyscy chcecie od Tetra~ ?! Nawet nie gracie na Kyrze, nie znacie go, wiec ? Podziwiam ich/jego ze zrobil taki lvl w tak krotkim czasie. Ja mysle ze Tetro jednak nie sharuje:p Niech zadzi jak najdluzej na Kyrze gdyby nie on to servem rzadzil by Xeretza ze swoja banda i tlukl by kazdego polaka ktory by sie wybil. GoGoGo Tetro rzadz Kyra jak najdluzej! Powodzenia w wojnie;)

nastepny dupoliz tetra
a niektorzy wypowiadaj sie o nim tak jak sie wypowiadaja bo znaja go z poprzednich serwerow i wiedza jaki byl i jest teraz
jak narazie to tetro tlucze kazdego ktory mu nie pasuje ;/

Rhythm
19-05-2006, 16:36
nastepny dupoliz tetra
a niektorzy wypowiadaj sie o nim tak jak sie wypowiadaja bo znaja go z poprzednich serwerow i wiedza jaki byl i jest teraz
jak narazie to tetro tlucze kazdego ktory mu nie pasuje ;/
Yeyeye jasne wszyscy liza dupe. Jak bede bluzgal tetra to nie bede asslicker ta?
LOL N/C !

Scandal
19-05-2006, 18:29
17:09 You advanced from Level 69 to Level 70.
In War. :D

Valais
19-05-2006, 18:48
lol :p nie na arcani jest super twoja banda i twoj fosfik ludzie przegrali wojne zaplacili i po 2 tyg pogineli wszyscy :) super

Elder Nagan
19-05-2006, 19:14
Hehe , czy to nie tetro mowil "zobaczymy jak Eon wroci" czy cos takiego ,no to zobaczylismy 8o

heh zobaczyccie niedlugo
tak wam skopia tylki ze nie bedziecie wiedzieli z ktorej strony sie macac...

nigdy nei bylem za ng i chce aby i ng i tetro odniusl porazke..wiem ze w ng ejst duzo noobow ktorzy potrafia siac pa..zazwyczja najmneijjsze lvle ktore wiedza ze to ich jedyna szansa...

ja wiem jak ta wojna sie skonczy troche z ng odejdzie troche sie wyplaci ale i tak tetro wygra bo ma w ng szpiegow jak myslicie dlaczego nie all z ng jego znajoomyc nie poszlo do famili??

puki co nic nie mowie ale i tak wiem ze tetro wygra...

i wiem ze Avarian'y zawsze beda njlepsze :)

:evul: :evul: :evul: niech wygra lepszy:evul: :evul: :evul:

Elder Nagan
19-05-2006, 19:19

omg gdyby za glupote nagradzali ty bys dostal nagrode glowna...niewiesz oco chodzi lizesz dupe tetro i myslisz ze on ci pozmoe na kyrze??pff jak ci bedzie pomagal to ja cie ubije ;) gdyby Xezbeth rzadzil troche inaczej by wszystko wygladalo a tak pozatym polakow trzeba tepic bo polacy w tibii sa jak szarancza:kradna noobia i robia wszystko zeby spie dolic ta gre.Ehh..a mowia ze to br sa najwiekszymi noobami :S

NAjlepiej sie nie przyznawac ze ejst sie polakiem..np taka libera moj kumpel wybijal polakow i wyrzucal ich z serwa:) sam jest polakiem ale bynajmniej nie noobi tak jak oni

Nirvy
19-05-2006, 20:33

Wyjdz.:baby:

Rhythm
19-05-2006, 21:12
omg gdyby za glupote nagradzali ty bys dostal nagrode glowna...niewiesz oco chodzi lizesz dupe tetro i myslisz ze on ci pozmoe na kyrze??pff jak ci bedzie pomagal to ja cie ubije ;) gdyby Xezbeth rzadzil troche inaczej by wszystko wygladalo a tak pozatym polakow trzeba tepic bo polacy w tibii sa jak szarancza:kradna noobia i robia wszystko zeby spie dolic ta gre.Ehh..a mowia ze to br sa najwiekszymi noobami :S

NAjlepiej sie nie przyznawac ze ejst sie polakiem..np taka libera moj kumpel wybijal polakow i wyrzucal ich z serwa:) sam jest polakiem ale bynajmniej nie noobi tak jak oni
Wiesz, po hacku nie gralem na kyrze od ladnych 2 miesiecy. Ale specialnie dla ciebie zakladam new chara i wbije w tydzien wieszkszy lvl od twojego i zabije cie : ) Btw. wiesz ze panuje demokracja i moge lubic kogo chce ? GoGoGo Tetro !!
Hail Familia _/ !

Rhythm
19-05-2006, 21:13
Nie mam zamiaru. To forum jest dla kazdego i wolno mi wyrazac swoje zdanie. STFU NOOB !
Jedni wola AIE a inny wola Familie, ja naleze do tych ktorzy wola Familie. Tak samo jeden lubi kawe a drugi herbate. Wiec nie rozumiem dlaczego mnie tak besztacie -.- Rownie dobrze moge powiedziec ze lizecie dupe Xolorian'owi -.-

Nirvy
19-05-2006, 21:19
Nie mam zamiaru. To forum jest dla kazdego i wolno mi wyrazac swoje zdanie. STFU NOOB !

Nie chciałem tego powiedzieć ale masz odzywki jak by tata mówił do ciebie tylko te słowa ''leć po wódke i spowrotem'' xD

Gedd
20-05-2006, 01:29

niewiem czy to az takie osiagniecie zrobienie lvlu na wojnie, no ale skoro tak to masz i moj ;p
00:34 You advanced from Level 120 to Level 121

Arte
20-05-2006, 01:53
niewiem czy to az takie osiagniecie zrobienie lvlu na wojnie, no ale skoro tak to masz i moj ;p

Gratz :), napisz coś na temat tej wojny, co się teraz dzieje bo nic nowego nie słychac :(

Scandal
20-05-2006, 16:22
_______________aj tam ;)

Exodus
20-05-2006, 16:43
smierdzisz kupĄ ;S

jestes za glupi zeby wymyslec cos lepszego ?

Arte
20-05-2006, 18:45

owned ;d

smierdzisz kupĄ ;S

wysoki poziom inteligencji :)

Medivh Shady
20-05-2006, 19:33
wielu z ng nie grzeszy inteligencia :d

Thomasi
20-05-2006, 20:09
wielu z dpft do piet nie siega wielu z ng:]

Arte
20-05-2006, 20:59

widac to na każdym przykładzie ;D

Freakowiec
20-05-2006, 21:33

Biorąc pod uwagę wypowiedz Scandal'a to z pewnością pod tym względem nikt 'im do pięt nie dorasta'. Z resztą, medivh własnie to miał na myśli ;>

Thomasi
20-05-2006, 22:08
w kazdym stadzie sa czarne owce^^

Gedd
20-05-2006, 22:41
arte, thomasi, freakowiec, medivh

zanim sie zaczniecie dalej klocic o wyzszosc ng nad dpft i vice versa, pomyslcie nad znaczeniem dwoch rzeczy: 1) dupoliz tetra 2) czlonek ng

Prezent
20-05-2006, 22:47
pomyslcie nad znaczeniem dwoch rzeczy: 1) dupoliz tetra 2) czlonek ng
Jednego człowieka o tych dwóch określeniach, dwóch różnych-jeden o 1 określeniu a drugi o 2 czy dwóch róznych odpowiadających obu określeniom..?

Gedd
20-05-2006, 22:55
o trafnosci oceniania roznic miedzy ng a dpft na przykladzie anvisado

prezent
pier/do/lisz od rzeczy

Prezent
20-05-2006, 23:00
Nie od rzeczy-
zanim sie zaczniecie dalej klocic o wyzszosc ng nad dpft i vice versa, pomyslcie nad znaczeniem dwoch rzeczy: 1) dupoliz tetra 2) czlonek ng
jak moge pomyśleć nad znaczeniem jakiś dwóch rzeczy jeżeli nie wiem o co chodzi...

Aro aka papa
21-05-2006, 14:31
arte, thomasi, freakowiec, medivh

Fakt dawne Ng z Arcanii to zupelnie co innego niz teraz, szkoda ze zaczeli masowo invitowac noobasow bo jako crew mieli stajlaB)

Ps. Nie twierdze ze Dpft nie ma noobow inside the guild...poprostu tesknie za dawnymi czasami;)

Winkler
21-05-2006, 17:09
smierdzisz kupĄ ;S
A ty pachniesz :|
Kolejny kretyn pokroju tetra - i dziwicie sie, ze kazdy po was jezdzi?

szwagiereczek
21-05-2006, 18:02
May 20 2006, 22:28:49 CET Killed at Level 113 by Moothonost

Nie ma to jak na kapie usiec 113 elita co? :p

Miszczoslav
21-05-2006, 18:39
Sam go raczej nie zabił ;D miał pomoc pewnie jakąś ;d

Freakowiec
21-05-2006, 20:43
no tak, pomocą okazała się jego własna głupota afkując w czasie wojny.

Scandal
21-05-2006, 22:09
Biorąc pod uwagę wypowiedz Scandal'a to z pewnością pod tym względem nikt 'im do pięt nie dorasta'. Z resztą, medivh własnie to miał na myśli ;>

dobra ogarnij sie chlopakuu ,od tak sobie powiedzialem jakas glupote i wielka afera o.O czy to takie istotne omfg jak chcecie to sobie mwocie ze jestem tempy (...) a ja chui w to wbijam . Good Bye ;*

Your Anvi~ ;*

Scandal
21-05-2006, 22:12
ajĆ w sumie to troche istotne ale to nic XD nie powod zeby po mnie jezdzic albo przypinac do mnie co nie moje eeee.eeeeee.eeeee

Medivh Shady
21-05-2006, 23:31
ajĆ w sumie to troche istotne ale to nic XD nie powod zeby po mnie jezdzic albo przypinac do mnie co nie moje eeee.eeeeee.eeeee

a jak ty po kims jezdzisz , koles zastanow sie wogle co ty robisz i co soba reprezentujesz

lord_athrek
21-05-2006, 23:34
czy juz jest koniec wojny???

Scandal
22-05-2006, 00:40
a jak ty po kims jezdzisz , koles zastanow sie wogle co ty robisz i co soba reprezentujesz

spierda-lay na swoj lamerski server i do swojego fosfika nie bedziesz mnie obrazal 14 letni lolku i ty sie zastanow co soba rePRezentujesz. :P <3

Shireh
22-05-2006, 00:56
spierda-lay na swoj lamerski server i do swojego fosfika nie bedziesz mnie obrazal 14 letni lolku i ty sie zastanow co soba rePRezentujesz. :P <3

To ty spierda-lay na SWOJ lamerski serwer i do swojego tetro nubreliusa i nie obrażaj innych użytkowników forum, samemu nie chcąc być obrażanym, i naprawdę TY mocno się zastanów co sobą reprezentujesz...yoelorapzioMM
Peace out.

notop
22-05-2006, 02:01
az zal patrzec ze po fachu druid a taki............ malosprytny

Mooth
22-05-2006, 10:55

Gz wbicia 90k expa w czasie wojny :D ja wbilem prawie 2kk i sie nie chwale ;p

Scandal
22-05-2006, 15:32
Gz wbicia 90k expa w czasie wojny :D ja wbilem prawie 2kk i sie nie chwale ;p

Gz. <3 a ciebie lubie bo jako jedyny od nich jestes okej

Player Killer
22-05-2006, 18:15
Gz. <3 a ciebie lubie bo jako jedyny od nich jestes okej

Mooth~ powinienes czuc sie zaszczycony :D

Miszczoslav
22-05-2006, 19:04
Ciekawe czy Mooth lubi Ciebie :P

Łolek
22-05-2006, 21:33
afffffffffffffffffffffff

Scandal
22-05-2006, 22:24
ja nie czuje sie jak bym byl obsranym gownojadem ;S

Prezent
22-05-2006, 23:04
ja nie czuje sie jak bym byl obsranym gownojadem ;S
Hahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha a xD xD xD

Tubba_21
22-05-2006, 23:16
Czemu wy tak nie lubicie Tetra ? co on wam zrobil ? kazdy go tylko wyzywa.. a jak ktos zacznie sie z nim zadawac to od razu jest noobem i od niego "smierdzi" lol ? btw. Mowicie z tetro to nab to czemu ma 150 lvl ?

Thristen
22-05-2006, 23:29
Up@
Jak by mi rodzice zrobili brata to bym juz mial 250....
^.-

a ze tetro zawsze robil z siebie idiote to tak pozostało...

Creator of Nightmare
23-05-2006, 00:06
ma 150 bo go zabili :D

paior
23-05-2006, 07:38
Ciebie zabili by nawet na 10000 a co to osoba nie moze padac na 150+

Scandal
23-05-2006, 11:13
ma 150 bo go zabili :D

ciebie bym pojechal 20 sorcem btw. byl w trapie i bilo go 3X 110+ master

Creator of Nightmare
23-05-2006, 12:37
hahaha widzialem jego wszystkie deady wiec mi nie pier-dol

jak go Yordiq zaj-ebal na necro hahahahahhahahahhahah

a na kyrze tez gralem i tetro probowal mnie solo zaj-ebac, majac ponad 2x wiekszy lvl i h-uja mu z tego wyszlo :]

co do tego ile ownerow ma tetro to ma 2 ... + znajac zycie w braniewie jeszcze koledzy "pomagaja"

a z toba anvisado nie mam zamiaru gadac bo jestes tak samo pusty jak tetro

zsolowalbys mnie 20 sorcem pfffff skoro jestes taki masta pvp czemu dupa trzasles w pz jak AIE napie-rdalalo ludzi z twojej gildii ?

tetro ci kazal? ale przykro ;(

Scandal
23-05-2006, 14:03
hehe nie trzeslem bylem na paru akcjach glownie na open battle,a nie chodzilem na akcje bo mam troszke low lvl :P

notop
23-05-2006, 14:11
Czemu wy tak nie lubicie Tetra ? co on wam zrobil ? kazdy go tylko wyzywa.. a jak ktos zacznie sie z nim zadawac to od razu jest noobem i od niego "smierdzi" lol ? btw. Mowicie z tetro to nab to czemu ma 150 lvl ?
po 1. kazdy go nielubi bo to idiota

po 2.co on zrobil to dobre pytanie,pomojemu bym odpowiedzial"zyje" ale nioebede sie znizal do jego pozomu wiec napisze "zasluzyl na to swoim zachowaniem nietylko na kyrze"
3.kazdy go wyzywa bo on kazdego tez wyzywa;]
niekazdy kto sie z nim zadaje jest nabem
4. 150 lvlv nabil sharujac z 3 osobami wiec........

paior
23-05-2006, 14:13
hahaha widzialem jego wszystkie deady wiec mi nie pier-dol

jak go Yordiq zaj-ebal na necro hahahahahhahahahhahah

a na kyrze tez gralem i tetro probowal mnie solo zaj-ebac, majac ponad 2x wiekszy lvl i h-uja mu z tego wyszlo :]

co do tego ile ownerow ma tetro to ma 2 ... + znajac zycie w braniewie jeszcze koledzy "pomagaja"

a z toba anvisado nie mam zamiaru gadac bo jestes tak samo pusty jak tetro

zsolowalbys mnie 20 sorcem pfffff skoro jestes taki masta pvp czemu dupa trzasles w pz jak AIE napie-rdalalo ludzi z twojej gildii ?

tetro ci kazal? ale przykro ;(

Hahahah po 1 Co miał zrobić na nerko?? Jak nie miał many 2 fe go biły i yordiq z SD z aima walił?? Co ty byś zrobił no napisz?

Jaki maiłeś nick na kyrze ?? a skoro mu się nie udało to jest dowód ze nie używa bota i ze liczy na swoje pvp...

Czy ma ovnreow, co się to interesuje tez pewnie grasz w 3

a ostatnie obejrzyj filmy all!

Anum
23-05-2006, 14:49
Hahahah po 1 Co miał zrobić na nerko?? Jak nie miał many 2 fe go biły i yordiq z SD z aima walił?? Co ty byś zrobił no napisz?

Ja bym wcześniej kupił UHy :(.

paior
23-05-2006, 15:03
Kupiłbyś uhy tak no spoko on padł na 60 chyba a sork na 60 ma 445 hp
hity od 2 fe + sd yy pada na combo??

Anum
23-05-2006, 15:11
Kupiłbyś uhy tak no spoko on padł na 60 chyba a sork na 60 ma 445 hp
hity od 2 fe + sd yy pada na combo??
Coś mi sie zdaje, że jednak na 78 xD

szwagiereczek
23-05-2006, 15:17
No cholera jasna to jest temat do dyskusji o wojnie AIE vs. Familia, wiec zamknac sie wszyscy idioci. Co do Tetra to co do k* was obchodzi jak i z kim gra. To nie jest temat o tym jaki jest Tetro tylko o wojnie wiec zamknać pyski. Creator~wypierda-laj stąd jak Ci coś nie pasuje bo mnie tylko denerwujesz idiotycznymi postami.

Valais
23-05-2006, 15:37
smiesza mnie te posty ;p ludzie potrafia tylko wzucac i tak mam to gdzies ;p po 2 kazdy gada ze mnie rhu inferna gildia wywali z serwera i wogole ;p jak narazie jakos im to nie wychodzi ;p heh nawed nie chca sie bic to jest parodia :)

Azeris
23-05-2006, 16:22
smiesza mnie te posty ;p ludzie potrafia tylko wzucac i tak mam to gdzies ;p po 2 kazdy gada ze mnie rhu inferna gildia wywali z serwera i wogole ;p jak narazie jakos im to nie wychodzi ;p heh nawed nie chca sie bic to jest parodia :)

Parodią to było jak stałeś w PZ przed tym jak szweduchy z Myrmidans do was doszły + bonus twoje rl photo

Prezent
23-05-2006, 16:49
szweduchy z Myrmidans
Brzmi troche rasistowsko ..
twoje rl photo
Może Ciebie to zdziwi, ale on wyglada calkiem normlanie [ fakt ma troche male oczka] a napewno niegorzej od wielu ludzi grających w Tibie. Zapewne gdybyś go spotkał na ulicy nie zwróciłbyś na niego uwagi [oceniam wyłącznie na podstawie jego zdjecia]

szwagiereczek
23-05-2006, 17:06
Brzmi troche rasistowsko ..

Jak nie wiesz po co "Szweduchy z Myrr" doszły do Familii to zawrzyj dziób

Boozy'woozy
23-05-2006, 18:54
mozesz dac linka do jego zdjecia z rl

Sir Azazel
23-05-2006, 19:07
mozesz dac linka do jego zdjecia z rl

Kliknij (http://www.sympatia.onet.pl), jak szukasz kolegów ;<

@topic

Dobrze, że nie mieszacie low lvli w tą wojnę...

Creator of Nightmare
23-05-2006, 19:37

Jaki maiłeś nick na kyrze ?? a skoro mu się nie udało to jest dowód ze nie używa bota i ze liczy na swoje pvp...

Czy ma ovnreow, co się to interesuje tez pewnie grasz w 3

a ostatnie obejrzyj filmy all!

1. Na necro nie mial nawet uhow ... (najwyzszy lvl bez uhow ..zal.pl) ... mial szanse! na h-uj uzywal utana vid ktora jedzie 440 many i ucieka tam gdzie nie ma dsow !!! pozniej uzyl utamo vita majac e ring w backpacku!!!
Yordiq nie jechal na bocie to druga sprawa

Ja jakbym byl w jego sytuacji to po 1 bym sie nie ruszal bez uhow. Jesli juz bym uzyl utana vid to bym uciekal w strone v hell ... tam sie namanaskowal i walczyl .... oni nie zdazyli by juz fe zsummonowac wiec by byla walka 78 ms vs 44 & 30+ ...

no ale spoko byl zaskoczony znoobil .. rozumiemy ale na h-uj go bronic skoro zachowal sie jak noob ;) no coz chyba ze lizanie dupy jest czyims hobby :)

Co do drugiego deada to tylko jego glupota ze dal sie tak strapowac

Trzeci dead .... nie mial szans :) GZ dla AIE pomyslu na trapa

2. W pvp nie chodzi tylko o umiejetnosc walenia z run .... jakby pomyslal to by mnie zabil :]

3. Mnie nie obchodzi ile ma ownerow, ale po to on pisze ze gra sam i pozniej nooby mowia jaki on nie jest wspanialy ... ze sam wszystko zrobil co jest gowno prawda. A co do mnie to gram sam dlatego ze moj brat ma 14 lat i nie mam zamiaru z dzieckiem dzielic konta, a odemnie z rl nie mam z kim.

4. Wszystkie filmy ogladalem ... mam ponad 200 mb rec-ow i 1.5 gb wmv

A to ze tetro wymiata na open battle to norma bo ma najwiekszy lvl, ma najwiekszy power i jest najszybszy ... mieso armatnie idzie do przodu a on zza nich nawala .. pozniej jak uciekaja to tylko goni i dobija ... nic specjalnego ... lepiej popatrz co taifun robi na furorze :p 18 fragow nabil ;) mozna by bylo pomyslec ze jest masta pvp a zanim spoxstera aka nemtora shackowali to grzal dupe w pz

paior
23-05-2006, 20:03
Jak bys obejzal film dokladnie to na nekro nie mial many ?

Hov
23-05-2006, 20:16
Omg, czytam tą waszą dyskusje, to jak sie żucacie mięsem...i wiecie co?
Tu jest nawet kilka dobrych tekstow :p Nie no hahah powodzenia w dalszej wojnie na forum...

Pzdro,
Hov

Prezent
23-05-2006, 20:21
Jak nie wiesz po co "Szweduchy z Myrr" doszły do Familii to zawrzyj dziób
Co nie znaczy, że Polacy mają się zniżać do ich poziomu -.-

Creator of Nightmare
23-05-2006, 20:35
Jak bys obejzal film dokladnie to na nekro nie mial many ?

Kto powiedzial ze na necro nie mial many? :confused:

mial ponad 500 many ktora zmarnowal niepotrzebnie

Valais
23-05-2006, 21:40
;] bylo was kilka razy wiecej od nas ;] i nie stalem w pz ;] zabilem kilka razy waszego i twoja cala gildia mnie ganiala ale mieli pecha bo dogonic mnie nie mogli ;]
mieliscie mnie z serwa wykopac ale cos wam nie wychodzi ;p zalosne jest to ze dostaliscie jedna bitwe i zrezygnowaliscie ;p

Dwik
23-05-2006, 22:31
@up
Cięzko zlapać 150 MS na gran hurze i t-ringu 110~ ek również na haste.
Rzeczywiscie musze przyznac ze AIE zachowuje się zbyt biernie podczas tej wojny, a wystarczyłoby kilka masslogów aby Familia przestała expić w obawie o strate większej ilosci expa w jednej chwili niz robia w ciagu tygodnia. Mam nadzieje ze sytuacja sie poprawi ;]
@paior
stfu. Twoje posty wyglądaja na takie asslickerstwo ze az wazelina kapie mi z pixeli twoich liter. Rozumiem, mozna kogos bronic, ale fakty sa jedne. Pvp tetra jest bardzo słabe, jego inglisz równiez, jako osoba jest jedna z porazek Kyry. Widze ze lubisz wchodzic komus w dupe mr. brown nose.
Jak tak go bronisz dolacz do wojny :)

paior
23-05-2006, 22:33
Kto powiedzial ze na necro nie mial many? :confused:

mial ponad 500 many ktora zmarnowal niepotrzebnie

tak ja wiem ty byś z tego 500 many walnol ue zrobił sd strong haste vite vid i byś ich all zabił i wylotowal z 1 nekro przytym 20 bp boh a co do tego, co pisał Tetro to w sumie tez tego nierozumie Rhu miął szanse wygrać wojnę 1 batell w plecy i;/...

@up
Nie dolacze bo znam obie strony n/c Bronic ludzi niemozna ??

Creator of Nightmare
23-05-2006, 22:51
tak ja wiem ty byś z tego 500 many walnol ue zrobił sd strong haste vite vid i byś ich all zabił i wylotowal z 1 nekro przytym 20 bp boh a co do tego, co pisał Tetro to w sumie tez tego nierozumie Rhu miął szanse wygrać wojnę 1 batell w plecy i;/...

@up
Nie dolacze bo znam obie strony n/c Bronic ludzi niemozna ??

Dwik Ci odpowiedzial hehe

a co do mnie to ja na 60 lvlu zawsze mam w bp oprocz najpotrzebniejszych rzeczy : 2 ssa 1 elven amulet, 2 t ringi, s ring, e ring, 2 mwalle, 2 df ,1 fb i desintegrate runke, 2 scarab coinsy i pare kluczy (ze scarab coinsami i kluczami to zalezy gdzie jestem i co robie :p) :) do tego w dp w miescie gdzie jestem "zameldowany" mam prawie taki sam bp jak na sobie, ktory moge zaklozyc na siebie odrazu po deadzie :]

Rhu "miął" szanse wygrać wojne i nadal ma, 1 "batell" wygrali, dopiero po przylaczeniu sie czlonkow myrr~ przy drugiej walce AIE ostro dostalo bo byli na to nieprzygotowani (tak jak tetro na necro) ... wojna sie jeszcze nie skonczyla :]

A co do Familii i swe walczacych w niej to sie przylaczyli zeby wyj-ebac hlvlowych polakow, ktorych najwiecej jest w AIE.... jesli im sie to uda to zobaczycie co sie bedzie dzialo pare miesiecy po wojnie ....

Rolas el'Baq
23-05-2006, 23:03

NAWED omfg OWN3D
Weź sie nie udzielaj lepiej ;)

lord_athrek
23-05-2006, 23:04
niech rhu zbiera ekipe i dokopie dla tetra. Jak oglądalem filmik jak tetro pada i bil sie 16 maja to dla mnie jest amator. knighty wyskoczyly na pierwsszy ogien a on z sd walil bo kozak najwyzszy mlvl. Jak dla mnie w pvp dobry jest gotrunk bo gralem z nim kiedys na ots z reszta u AIE jest sporo osób ktore dobze umie sie bić. Tetro kozak jak byl w ng to mial wojne z myrmidiansami a jak bo dupie dostawal to juz wylizal dupe i sa z nim. Jak dla mnie on jest załosny zreszto wiele high lvl to nooby

Scandal
24-05-2006, 00:05
niech rhu zbiera ekipe i dokopie dla tetra. Jak oglądalem filmik jak tetro pada i bil sie 16 maja to dla mnie jest amator. knighty wyskoczyly na pierwsszy ogien a on z sd walil bo kozak najwyzszy mlvl. Jak dla mnie w pvp dobry jest gotrunk bo gralem z nim kiedys na ots z reszta u AIE jest sporo osób ktore dobze umie sie bić. Tetro kozak jak byl w ng to mial wojne z myrmidiansami a jak bo dupie dostawal to juz wylizal dupe i sa z nim. Jak dla mnie on jest załosny zreszto wiele high lvl to nooby

N/c jak nie wiesz nic to lepiej siedz cicho ;> taka mala prosba z mojej strony
<lol9>

Kapix
24-05-2006, 10:46
@paior: Czlowieku jestes zalosny! Wez najlepiej pod kazdym postem napisz ' AWER FAST HERE!!!!!!11!1!11' zeby Tetro widzial. Ale ty jestes macho z tymi swoimi tekstami obronnymi, jestes pewien ze nie jestes z Miami Vice ?!? Mowie ci jak Tetra wyj.ebia z Kyry to ty tez wylecisz, obiecuje ci to ;)
Aye asslicker!

@Tetro: Twoje posty wygladaly by calkiem przyzwoicie, gdybys nie mizdrzyl tak tymi usmieszkami ';]', ';p' oke? ;)

/KapiX~

Defroy
24-05-2006, 12:45
Od dłuższego czasu przyglądam się waszej rozmowie.Ale czas ,wreszcie powiedzieć cała prawde.
Tetro Aurelius - Nie bede oceniać go jaki jest na rl ,chodż ćpanie aby nie czuć zmęczenia jest debilizmem.Tetro ,każdy chyba ze mna się zgodzi ,że robi ogromne pa na servie szczególnie w pierwszych miesiącach.Kupienie od niego czegos oznaczało protekcje i wiele innych rzeczy.Prawde mówiąc dziwie się ,że wcześniej już za to go nie wywalili.Zaraz obrońcy tetra powiedzą ,że nie mam racji:Zabić kolege z gildi tylko za to że go obraził.Zachowywać się jak dziecko i kraść.Wiem że to jest tylko gra ,ale nie mówcie kto to wszytko zaczoł.Nie ja bede oceniał jego pvp bo zreszta co kogo to obchodzi.A przyjaż znim jest tylko po to ,aby on czerpał zyski.Byli najlepsi koledzy Zafero,Gluchyy itd.Wszycy zostali zabici właśnie przez niego.Tetro w każdym poście wspomina swoją "Wielką" przyjazn z Eon~.Nie wiem tylko jak oni się porozumiewają ,jeśli Tetro nie umie złożyć najprostrzego zdania bo angielsku np.Jego posty na oficjalnej stronie.Pare osób broni tetra ... Szczególnie zwróciłem uwage na posty "Awer Fast" z czego co pamietam to ostro dawał na niego.A chyba nawet uczestniczył wojnie NG vs BM.
Podsumowując:
Na dzień dzisiejszy widze to tak:Familia wygra ,i wywala tetra z serwa ( To moja opinia,chodz osobiście do swe~ nic nie mam dzieki nim bylem członiem NG)
Wszytskie osoby broniące "Tetro Aurelius" wydaje im się iż bedą miały z tego jakieś korzyści.
Tetro - nie wymagam od ciebie niczego przynajmniej pisz sensownie po polsku.
PS A tak do tetra zacznij uczyć sie bo póżniej w oczach innych państw wychodzimy na debili.

Sifu M.S.
24-05-2006, 14:47
@up

Rikitiki narkotiki jak to mawia tetro, chociaz ja w zyciu bym mu piwa nie dal sie nawet z naprastka napic, a co dopiero fete mu zapodac... ale szkoda gadac o takich zeczach, jak zrozumie co robi bedzie zapozna, widzialem to wiele razy.

Zgadzam sie z tym co powiedziales, jezeli chodzi o tetra, jestes jednym z nielicznych ktorzy mowia z sesem, ale nie ma sie co ludzic zaraz odezwa sie wielcy obrancy tetra, i powiedza ze nie masz racji, a jak nie beda mogli sie przyczepic do tego co mowisz, to zaczna ci ublizac, oni stosuja mniej wiecej taka sama taktyke jak Tomek.

Niestety chyba masz takze razcje jezeli chodzi o wynik wojny, AIE boji sie starcia, nie wiem dlaczego, bo straca lvl, albo skill.... buhehehehe to tylko gra, a pozatym jezeli nie starcicie tego na wojnie to po niej bedziecie mieli hunta, i tak was zabija, no ale wtedy to latwo napisac retired, i przestac grac z wysokim lvl, zamiast walczyc do konca jak mezczyzna.

Tetro wkoncu zostanie usuniety z serwera, Eon mowi ze przestaje grac, i bierze udzial w wojnie tylko po to zeby byc hunted i nie miec do czego wracac, wiec nawet jak Familia wygra wojne, to potem szwedzi ktorzy przeciez przylaczyli sie do wojny bo bali sie przewagi polakow na serwerze, zwroca sie przeciwko tetrowi, i kto go wtedy bedzie bronil przed nimi, skoro Eon nie bedzie juz gral, moze jakby wybuchla kolejna wojna to mu pomorze, ale znajac zycie to oni go zabija tak jak to tetro robil, pod byle jakim pretekstem, w najmniej spodziewanym momecie. Tetro dobrze radze ogladaj sie za plecy czesciej niz zwykle, znajomi ktorych miales opuszczaja cie powoli a przeciwnicy sie mnoza. Moze gdyby nie zachowywal sie tak paskudnie dla tych ktorzy ciagle go popierali to teraz mialby sie z kim bronic, a tak to sam zgotowal sobie ten los...

Valais
24-05-2006, 16:06
ja od my~~ dostawalem po dupie lol ? to chyba nie wiesz co sie na kyrze dzialo ;]

a co do innych gadajcie se o mnie co chcecie gadacie pierdoly ze ma rhu gildia mnie wywalic z serwa ale jak na razie im wogule to nie wychodzi ;] jak narazie jestescie tylko twardzi w pyskach :) nic wiecej

@ defroy

gluchy padl za to ze zabijal ludzi i straszyl sie do wszystkich mna ;] ostrzegalem go kilka razy zeby sie uspokoil ale to nie poskutkowalo to padl ;]
a co do zafera to go nie zabilem nigdy i nie mam zamiaru i nadal jest moim przyjacielem ;]

Slyth
24-05-2006, 16:11
ja od my~~ dostawalem po dupie lol ? to chyba nie wiesz co sie na kyrze dzialo ;]

a co do innych gadajcie se o mnie co chcecie gadacie rzodkiewka jest supery ze ma rhu gildia mnie wywalic z serwa ale jak na razie im wogule to nie wychodzi ;] jak narazie jestescie tylko twardzi w pyskach :) nic wiecej

@ defroy

gluchy padl za to ze zabijal ludzi i straszyl sie do wszystkich mna ;] ostrzegalem go kilka razy zeby sie uspokoil ale to nie poskutkowalo to padl ;]
a co do zafera to go nie zabilem nigdy i nie mam zamiaru i nadal jest moim przyjacielem ;]
Ja jakbym mieszkał w tym braniewie to bym Ci chyba palce połamał żebyś nie mógł grać w tibie...

Valais
24-05-2006, 16:29
loda bys mugl mi zrobic ;p

paior
24-05-2006, 16:40
Skoro mówicie ze ja komuś liże dupę... to się nie będę już wypowiadał w tym temacie

btw liże dupę tetrowi a po co? Skoro i tak mi nie pomoże, bo prawie wcale nie jest online?

a co do wojny Wczoraj Aie zrobilo Mass loga ale cale Familly Dalo loga ;]

Rolas el'Baq
24-05-2006, 17:23
loda bys mugl mi zrobic ;p
MUGL

Pare postow wyyzej

nawed

ehh weź się nie udzielaj. No chyba, że kiedyś pójdziesz do szkoły i poćwczysz ortografie

own3d

szwagiereczek
24-05-2006, 18:56

Siebie też zabijesz? Robisz dokładnie to samo co on tylko, że na wiekszą skalę.

Exodus
24-05-2006, 19:27
Jak czytam wszystkie posty to po prostu kazdy chce zobaczyc
Tetro OWN3D (http://www.Tetro_Aurelius.justgotowned.com)

Prezent
24-05-2006, 19:47
^ Czarny humor. Jak można kogoś aż tak nienawidzić, by tworzyć coś takiego i to tylko przez jakąś grę ...?

Exodus
24-05-2006, 19:50
to sie robi ułamek sekundy, wiec po przeczytaniu wszystkich postów stwierdzilem ze ludzie piszacy tu chcieli by ujrzeć matwego Tetro (W TIBII OFC) i ta stronka w/g mnie jest raczej smieszna niz niesmaczna

I to jest taka raczej parodia a nie celowe wysmianie Tetra ehh

www.czyjesimie.justgotowned.com <--- wiec widzisz nie namczylem sie z tym ...

Prezent
24-05-2006, 19:54
Aw. to bardzo niesmaczace ;P

paior
24-05-2006, 20:25
Koniec. Nie liże dupy, jestem neutral nie będe walczył przeciwko kolegom, byłem w BM przez to, że miałem hunta od Xezbetha za nic =/ Nie bede sie wiecej wypowiadal na temat tej wojny, wszystko co chcialem wyjasnic znajduje sie w tym poście :)

Rolas el'Baq
24-05-2006, 20:56
To jest stare to samo bylo z Taifunem ;d

Sifu M.S.
24-05-2006, 21:44
lol stare ale kozackie, przyznam ze nie widzialem :D usmialem sie malo kiedy... Exodus masz u mnie broffka ;)

@paior
nie poddawaj sie, i tak kochamy cie takim jakim jestes ;)

@Topic

Wogole to nikt nie mowi jak wyglada sytuacja na wojnie, z tego "ludzie mowia" to AIE niebardzo gotowa jest do walki, ale i Familia zapalem nie grzeszy, tylko pz campi w nieskonczonosc. Wiec jak to naprawde wyglada

Sifu M.S.
24-05-2006, 21:52
sic. double post

Sun Cow
24-05-2006, 23:03
http://www.TetroAurelius.youaremighty.com/

Dla fanów tetra~~

Freakowiec
24-05-2006, 23:46
A ja to tam w sumie kulaka (tetra) lubię ;>

szwagiereczek
25-05-2006, 23:19
A ja to tam w sumie kulaka (tetra) lubię ;>
Muszą być wyjątki, dla potwierdzenia reguły

szwagiereczek
29-05-2006, 06:02
May 28 2006, 22:22:00 CET Killed at Level 102 by Rhu Inferno
and by Moothonost

Kajn
29-05-2006, 13:58
Exodus jak dopisac imie kogos plz odpisz :D

Exodus
29-05-2006, 15:15
Exodus jak dopisac imie kogos plz odpisz :D

Jesli chodzi ci o ta stronke ( tak mi sie zdaje )

To wpisuje sie
www.Imię.justgotowned.com

np. www.exodus.justgotowned.com lub www.kajn.justgotowned.com

btw. Tu ten Exodus Torque z berylii ; p

Gedd
29-05-2006, 15:45
dodam jeszcze ze tego 102ek (valayn spir) to nawet trapowac nie trzeba bylo ;p

Kajn
29-05-2006, 16:42
hehe wiem :) grało sie kiedys za starych dobrych czasów

Xolorian on padl na potrójne ue czy sd sd i 2 ue czy jak

Elder Nagan
30-05-2006, 08:04
Wiesz, po hacku nie gralem na kyrze od ladnych 2 miesiecy. Ale specialnie dla ciebie zakladam new chara i wbije w tydzien wieszkszy lvl od twojego i zabije cie : ) Btw. wiesz ze panuje demokracja i moge lubic kogo chce ? GoGoGo Tetro !!
Hail Familia _/ !

dawaj zabijaj mnie tylko szkoda ze ja tam juz nie gram hmm od 2 moze 3 moechow gralem chwilke na new ale szybko skonczylem ;]

Gedd
30-05-2006, 12:49
4 ue, a prawie nam juz zwial, pod murami ank byl :D

@szwagiereczek

bo na brame wskoczyl gib'on, herineey i jego magic wall ;p

Kajn
30-05-2006, 15:01
to niezly power

btw. Fajny masz obrazek

szwagiereczek
30-05-2006, 16:08
4 ue, a prawie nam juz zwial, pod murami ank byl :D

W sumie to nie wiem czemu skręcił zamiast na piramidy wiać... Pzlocka chyba nie miał a jeśli miał to i tak tam byłoby go trudniej uwalić niż pod murem...

Valais
31-05-2006, 00:25
gib'on padl ;]

Thchuridam
31-05-2006, 01:28
@tetro~
gz fraga gogog next and filmiki pls :>
@topic
osobiscie jestem za familia , Alea Iacta Est nie bardzo chyba bierze udzial XD .

szwagiereczek
31-05-2006, 08:39
@ Up
Tetro nawet nie widział ciała Giba wiec za co gz dla niego?

Thchuridam
31-05-2006, 18:58
@ szwagiereczek
przeciez nie napisalem gz tetro ? O.o

@ topic

jakies filmy moze ^^?

Gedd
31-05-2006, 19:11
@ szwagiereczek
przeciez nie napisalem gz tetro ? O.o

@ topic

jakies filmy moze ^^?

napisales tetro gz, co za roznica

Thchuridam
01-06-2006, 10:08
@up
dobra nie kluc sie i tak to nie zmieni smierci gib'ona xD

@topic
moze dacie cos nowego ??

Def
01-06-2006, 20:06
nie liz dupy!:baby:

Rolas el'Baq
03-06-2006, 12:21
*******ne off topa
Kup ktos kuzwa Lonley Sea Side Hostle 287 sqm odemnie :(
Bo musze world trejd na Arcanie

Exodus
08-06-2006, 00:45
Było wreszcie open battle Alea~ je sromotnie przegrała ale Mooth~ i Garlerdon pokazali ze umieja wyjsc z trudnej sytuacji . Szczegolnie Moot ..
No to chyba na tyle . Familia jest duzo lepsza taktycznie , tylko jedno mnie zdenerowało.. Wairon:F*CKING POLAK , szkoda ze Filmy nie sa brane pod uwage byloby jednego rasiste mniej przez jakis czas na kyrze

Sifu M.S.
08-06-2006, 02:02
Powtorka z rozrywki, kolejne battle i kolejny raz przegrane, i znowu kolejni ludzie odejda z AIE bo stwierdza ze nie ma o co walczyc, a Tetro znou bedzie tryiumfowal... masakrycznie.

AIE trzymajcie sie mocno, i ani kroku w tyl! Determinacja to podstawa.

Azeris
08-06-2006, 07:55
Name: Rhu Inferno
Jun 07 2006, 22:16:10 CET Killed at Level 122 by Geo Aldarion and by Juffs

Name: Nivelato
Jun 07 2006, 22:43:21 CET Killed at Level 112 by Juffs

Name: Xolorian
Jun 07 2006, 22:19:43 CET Killed at Level 121 by Abo Tagteamz and by Geo Aldarion

Name: Herineey
Jun 07 2006, 22:19:36 CET Killed at Level 101 by Moothonost

Name: Azeris
Jun 07 2006, 22:18:34 CET Killed at Level 114 by Moothonost and by Garlerdon

Name: Gotrunk
Jun 07 2006, 22:20:47 CET Killed at Level 91 by Abo Tagteamz

Name: Vistian
Jun 07 2006, 22:20:28 CET Killed at Level 100 by Geo Aldarion and by Abo Tagteamz

Valais
08-06-2006, 21:49
Aie jest dobre :D zrobili mass loga i 7 padlo :( beczka :D fajny masslog
xD

Red October
08-06-2006, 22:58
Familia poraz kolejny miala duzo szczescia... znow sie zacznie ublizanie polakom. geo powiedzial ze walcza po to zeby wykopac z serwera jak najwiecej "fucking polaks" a i tak znajda sie id ioci ktorzy im pomagaja tak jak tetro..

Sawczyk20
08-06-2006, 23:27
Tetro nie ładnie dziś się zachowałeś,obrażając wszystkich polaków na (w venore) serwie po 22.30+...
Krzycząc...(sam wiesz co)...;)

Sifu M.S.
09-06-2006, 00:20
@Azeris

Skoncz pan wstydu oszczedz...

Trzeba spojrzec prawdzie w oczy, ta wojna juz nie moze byc wygrana, nie wiem co by wam bylo potrzebne do zwyciestwa, jakis nowy sojusznik, nowi gracze, zawsze zostaje wam z honorem walka do konca, walka z gory przegrana...

notop
09-06-2006, 03:06
Aie jest dobre :D zrobili mass loga i 7 padlo :( beczka :D fajny masslog
xD
zalosne no ale coz mozna chciec od osoby z IQ = 1

Xezbeth
09-06-2006, 07:40
Powiem tak fimilly wygralo a cos czuje ze flety swe all wyjaba polakow !!! z tym tetrusa

Elder Nagan
09-06-2006, 08:33
Powiem tak fimilly wygralo a cos czuje ze flety swe all wyjaba polakow !!! z tym tetrusa

heh..tetro jest jak kiroy wind on gra z nimi od kilku sewerow wiec nioe licz na to...

a co do "fletow"

maja racje ze wybijaja polakow...to samo robi moj friend na liberze..a wiecie dlaczego?

thiefy, nooby, potrafia grozic i nic z tym nie robia, niemaja lojalnosci, jak juz raz padna albo 2 na wojnie zaczynaja sie wyplacac, szwedzi wiedza ze to tylko gra i graja dla beki , nie to co polacy.Wiec nie zycze ale wiem ze bedzie smiesznie..wyjecie all pl wtym xezbetha na poczatku..(po co kupowales tego chara)

Wiec zalozcie polska gildie bedzie szybciej...

Sifu M.S.
09-06-2006, 16:35
@up

Dobra mnie tez wkurzaja nooby, thiefy, itp. wiem takze ze wsrod polakow bardzo czesto zdarzaja sie tego typu... smiecie ale dlaczego trzeba za to karac caly narod!?

Ale tak to juz z nami jest ze jak osiagniemy cos naprawde pozadnego to siedzimy cicho i sie tym nie chwalimy, a jak robimy cos zlego to trabimy o tym na caly swiat...

I masz racje jak Polak jest na wojnie to nie mysli o zwyciestwie, o taktyce, tylko o tym ze jak dednie to expa straci, albo itemki... jakby nie rozumial ze jak przegra wojne to i tak je straci, a jak wygra to sobie odbije w tydzien... no coz tak to juz bywa

@topic

Wogole to mam pytanie, czy AIE nadal walczy? czy juz dajecie sobie siana, moze chociaz kilka ladnych fragow na odchodne ;)

Ryba_90
09-06-2006, 17:24
Było wreszcie open battle Alea~ je sromotnie przegrała ale Mooth~ i Garlerdon pokazali ze umieja wyjsc z trudnej sytuacji . Szczegolnie Moot ..
No to chyba na tyle . Familia jest duzo lepsza taktycznie , tylko jedno mnie zdenerowało.. Wairon:F*CKING POLAK , szkoda ze Filmy nie sa brane pod uwage byloby jednego rasiste mniej przez jakis czas na kyrze
Nie powiedzialbym zeby Familia byla duzo lepsza taktycznie. Ta akcja AIE z combo ue byla prawie swietna :D Zabraklo im naprawde niewiele a padliby tam wszyscy poniewaz Ci dwaj knighci mieli jakies 100hp moze :P( ze 2 gfb pozostalych) a jak zgineliby blokerzy to potem reszta tych shooterow popadalaby jak muchy :) A Famila faktycznie pokazala swoja "SUPER" taktyke wypuszczajac Moot~ z trapa gdzie droga ucieczki wynosila jedna kratke :D