boorex
15-05-2006, 18:38
elo...chcialbym zapytac, czy jak mam juz zaczety green djinn qest, jestem na przed ostatniej misjii ( misja po OF - na blue djinn tower) i mam ten qest nieukonczony moge zaczac robic Blue djinn qesta i go wykonac i moc sellowac itemy do blue ? Bo jednak teraz po przeanalizowaniu niestety wolalbym Blue djinn qest :( Z gory thx za odp. Cya
@EDIT
Tak przy okazji juz nie tworzac nowego topicu....mam problem z tibicam, sciagam wersje ktora zawsze dzialala, rozpakowywuje do folderu tibii...wlaczam tibie nastepnie tibicams...aktywuje>play i pisze mi ze musze wpisac account number >.< ...dzieje sie tak po przeinstalowaniu tibii..(usunalem wszystko i zainstalowalem jeszcze raz)...help pls :S
@EDIT
Tak przy okazji juz nie tworzac nowego topicu....mam problem z tibicam, sciagam wersje ktora zawsze dzialala, rozpakowywuje do folderu tibii...wlaczam tibie nastepnie tibicams...aktywuje>play i pisze mi ze musze wpisac account number >.< ...dzieje sie tak po przeinstalowaniu tibii..(usunalem wszystko i zainstalowalem jeszcze raz)...help pls :S