zaloguj się

Pokaż pełną wersje : First demon

Okonius
15-05-2006, 18:50
Film zawiera wiele watkow najwazniejszym z nich (Przynajmniej takie bylo zalozenie) jest proba blokniecia demona(Na moim lvlu nazywa sie to próbą :D ) Mozecie tam tez zobaczyc sposob na dosc szybkie expienie ktore przy odrobinie szczescia sie zwróci no i oczywiscie jezeli nikt wam sie nie wpie....oli i nie bedzie twierdzil ze to on ma racje. Spojrzcie na zachowanie KOrnik immortal - to jest czlowiek z "najlepszej" gildii na refugii zrzeszajacej "najlepszych" graczy z serwera Wiec zobaczcie jak sie zachowuja Ci "lepsi"
No i ostatnim watkiem filmu jest to ze zagralem ostatni raz na moim ukochanym nicku bo dzien pozniej dostalem namelocka ;(

W sumie najwazniejsze jest na poczatku potem to juz uzeranie sie z ww czlowiekiem.

Dla tych ktorzy zamierzaja film obejrzec do konca - Nie jestem na black liscie cierpliwi moga sprawdzic ;)

http://rapidshare.de/files/20524801/herodemon.rec.html

Rehost dla Sebcia:D
http://www.megaupload.com/?d=9O3XWN6C

edit: sory za LH :(

po_lak
15-05-2006, 19:01
Fajny filmik :) podoboło mi sie z parcelami jak demon je odsunol a knight wpadl 8o

Okonius
15-05-2006, 19:07
Grunt to sie nie spieszyc :D Nie no chcialem miec pewnosc czy sa przygotowani nie afkuja nie otwieraja plecakow nie dlubia w nosie etc :D W koncu mam tylko 815 hp :P

Skym4N
15-05-2006, 19:20
Żal tego LH... zaraz na początku wyłączyłem i wyrzuciłem... ciężko grać uczciwie aby potem mieć większą satysfakcje?

Cedric
15-05-2006, 19:38
@topic
Jak bedziesz kręcił filmik to włącz utevo lux
Zmieniłem zdanie o niektoych członkach nactions
noob plz?
Kornik i nie pisze sie "plx" -.-

Sebcio :)
15-05-2006, 21:42
@okonius

Jak sie kradnie loota innym to czego od nas wymagasz -.- ?

I nie oczerniaj Naction.

Btw. Ładny name lock nie :P ?

Okonius
15-05-2006, 21:49
@okonius

Jak sie kradnie loota innym to czego od nas wymagasz -.- ?

I nie oczerniaj Naction.

Btw. Ładny name lock nie :P ?

Szczerze to splywa po mnie pod jakim nickiem gram wiec nie masz sie czym podniecac to raz

Dwa bede oczernial naction bo z tego co widze to od zaj...nia tam noobow

Trzy nic nikomu nie ukradlem nie potrzebuje ludzi okradac i se wierz w jakies bajki jak Ci sie chce nie mam zamiaru sie z Toba klocic i nic CI udawadniac wy po prostu zawsze bedziecie lepsi bo macie lvl(Moze nie mowie teraz akurat o Tobie ale o duzej czesci naction) A jak masz jakis problem to napisz do mnie jak bede online a nie Tu

15-05-2006, 22:18
Bede pisal K*rwa tu bo piszesz to na forum tibia.pl

A Naction nigdy nie znales i nie poznasz -.- Takze sie o nas nie wypowiadaj, to ze masz z kornikiem na pienku nie znaczy ze z cala gildia. I dobrze wiesz o tym ze MY jestesmy w porzadku a jesli ktos zachwouje sie zle to bardzo szybko nie jest jednym z nas -.-

Okonius
15-05-2006, 22:32
Ale Kornik byl nie wporzadku... i jest jednym z was i zaloze sie ze nim zostanie ...

A nie mowie tylko o nim chcesz to Ci moge wymiec o kim i za co mam zle zdanie choc wiem ze niewiele Cie to obchodzi po prostu miej swiadomosc tego ze nie chodzi mi tylko o Kornika ale on po prostu jest wybitnym zjawiskiem i nie uogolniam nie mowie o calej gildii bo z wieloma osobami z naction mialem stycznosc i mam o nich jak najlepsze zdanie.

Pozdrawiam.

15-05-2006, 23:22
Spojrzcie na zachowanie KOrnik immortal - to jest czlowiek z "najlepszej" gildii na refugii zrzeszajacej "najlepszych" graczy z serwera Wiec zobaczcie jak sie zachowuja Ci "lepsi"

To po jakiego grzyba taka szopka -.- ?

Okonius
15-05-2006, 23:30
Nie mialem tu na mysli calej gildii a mozna to tak odebrac ale miedzy innymi tacy jak on pracuja na opinie gildii w jakims sensie ludzie beda patrzec na Ciebie przez pryzmat tego jak on sie zachowuje,wejdziesz na jakiegos expa ktos spojrzy na Ciebie "Oho z nactions uwazaj na loota/ moga byc problemy", Moj kumpel z gildii mial z nim takze przejscia gdy ten chcial mu ukrasc loota z guardow i to calkiem niedawno +- miesiac temu nie wiem czy byl on wtedy w naction, ale wydaje mi sie ze nie uwzial on sie na mnie i moich znajomych i tego typu akcje odwala takze wobec innych nie znanych mi ludzi A musisz przyznac mi racje ze jego zachowanie na hero nie bylo wporzadku.

16-05-2006, 00:14
Z tego co wiem od dawna macie ze soba na pienku, nie wnikam w to.

Chodzi mi tylko o to zebys nie ocenial calej gildi zle przez to ze maz zatarcie z kornikiem, Naction jest w porzadku, bo ja tego porzadku pilnuje :)

Nexus Star
16-05-2006, 01:20
Wiesz tam nas bylo trzech i z mojej perspektywy kolesie wbili nam na expa i pozniej uniemozliwili spokojna gre.Film jest dowodem wiec wez sie troche za ten porzadek bo akurat ja nie mialem z nikim na pienku.Filmiki beda systematycznie robione no i sie okaze co wskorales.Chcecie byc szanowani szanujcie innych.Bo teksty tak jak na tym filmie ze juz tu nie expimy bo kolo z wyzszym lvlem tu rzadzi doprowadzaja mnie do bialej .... Edron hero cave nie jest wasza wlasnoscia.

16-05-2006, 01:48
Filmy niestety nie moge obejrzec bo mam locka na rapida -.-

I nie wmawiaj mi ze ja uwazam ze hero cave jest nasza wlasnoascia i nie mow mi ze ku*wa nie szuanujemy innych-.- bo ja zawsze tego od swoich wymagam, jak jest miedzy kornikiem a reszta nie wnikam, ja kornikowi ufam znam go dlugo a jescze mnie nie zawiodl a chyba o to chodzi w gildi -.-

I nie pierd***** glupot o szacunku bo jego zawsze okazujemy -.- to ze masz takich kolegow ktorzy jak kornik powiedizal kradna lootbagi to twoja sprawa nie nasza

Okonius
16-05-2006, 02:42
Po pierwsze ja tego czlowieka pierwszy raz spotkalem i recze ze z Milka tez wczesniej kontaktu nie mial wiec nie wiem kto tu pier.. glupoty ale to na pewno nie jestesmy my i my nikomu nic nie ukradlismy wierz dalej temu idiocie i mieszaj z blotem wszystkich ktorzy beda mieli cos do twojej perfekcyjnej gildii to daleko zajdziesz u mnie to juz macie piekna opinie skoro twierdzisz ze pilnujesz porzadku w gildii to Twoim zadaniem powinno byc teraz wykopanie Kornika no i sie okaze jak tego porzadku pilnujesz ja z niecierpliwoscia czekam na efekty Twojego trzymania porzadku a lootbagi to on kradnie bo jeden z czlonkow mojej gildi mi sie na niego kiedys zalil wiec prosze Cie bo to co tutaj odstawiasz to jest zal.pl on CI powiedzial i Ty mu wierzysz pfff My mamy film niezbity dowod i mysle ze prawdziwy obiektywny lider powinien brac tylko takie niezbite dowody pod uwage ... Heh ale co ja tam wiem marny 50 lvl Wy i tak wszyscy wiecie lepiej i jestescie lepsi. O Tobie mialem dobre zdanie ale strasznie wytrwale pracujesz na to zebym je zmienil i w sumie tez co sobie pomysla uzytkownicy forum ja zostaje na tym filmiku wraz z moimi znajomymi w sumie potraktowany bardzo zle i to za sprawa jednego z czlonkow Twojej gildii ktory nie dosc ze na filmiku klamie , ze jestem na black liscie i ten oto klamiacy Kornik mowi CI ze to za to ze kiedys mu lootbaga ukradlem i nagle cala polska zaczyna wierzyc temu imbecylowi i ja jestem ten zly i to mnie wszyscy chcemy wychowac i ukarac. Prosze Cie czlowieku nie rob z siebie posmiewiska na forum publicznym tylko wez sie faktycznie za ta gildie bo TO liderowanie CI nie wychodzi a jezeli nie zamierzasz nic z tym zrobic to po prostu dajmy sobie spokoj daj ludziom sciagnac sobie film, obejrzec go i juz nie spamujmy tego forum bo z takim podejsciem to zmierzamy do nikad.

Pozdrawiam.

Okonius
16-05-2006, 02:48
Z tego co wiem od dawna macie ze soba na pienku, nie wnikam w to.

Chodzi mi tylko o to zebys nie ocenial calej gildi zle przez to ze maz zatarcie z kornikiem, Naction jest w porzadku, bo ja tego porzadku pilnuje :)

A co do tego

Nie oceniam calej Twojej gildii Tylko mowie ze ładną opinie sobie robicie(No w koncu kto wyrabia gildii opinie jak nie jej czlonkowie a on takowym jest).

A co do tego porzadku to wlasnie bol polega na tym ze TY go nie pilnujesz , no bo niby jak?? Robia co chca a Ty ich bronisz. Czy porzadek Twoim zdaniem polega na tym ze sami sobie nie wchodzicie na expowiska?? A moze tak dla odmiany zacznijcie tez szanowac ludzi z poza gildii i w sferze poza-gildiowej tez tego porzadku pilnuj bo tu masz w tym filmie wypisane czarno na bialym jak ten porzadek ,ktory Ty sie zarzekasz ze pilnujesz, w rzeczywistosci wyglada.

Nexus Star
16-05-2006, 11:04
Filmy niestety nie moge obejrzec bo mam locka na rapida -.-

I nie wmawiaj mi ze ja uwazam ze hero cave jest nasza wlasnoascia i nie mow mi ze ku*wa nie szuanujemy innych-.- bo ja zawsze tego od swoich wymagam, jak jest miedzy kornikiem a reszta nie wnikam, ja kornikowi ufam znam go dlugo a jescze mnie nie zawiodl a chyba o to chodzi w gildi -.-

I nie pierd***** glupot o szacunku bo jego zawsze okazujemy -.- to ze masz takich kolegow ktorzy jak kornik powiedizal kradna lootbagi to twoja sprawa nie nasza

Co ma piernik do wiatraka.Uparles sie z tymi lootbagami i nic do ciebie nie dociera.Masz na to jakis dowod?Czy ktos ci tylko to powiedzial.My natomiast mamy dowod.Jeden z twoich kumpli bloknal na gsach mojego znajomego i powiedziales ze jest akurat odwrotnie tyle ze moj kumpel mial 36 lvl a twoj 82.
ale to juz inna historia.A jak szacunek okazujecie to widac na filmie.Specjalnie dla ciebie bedzie rehost zeby nie bylo ze nie mozesz obejrzec chyba ze na wszystkie servery masz locka ;(

16-05-2006, 11:33
Nie mowcie mi ze moja gildia wbija sie na expowiska bo tak nie jest -.-
a jesli tak jest to dlaczego nikt mi o tym nie napisze, ludzie ktorzy maja troche szarych komorek pisza do mnie jak cos jest nie tak a ja wyciagam konsekwecje jkbyscie wtedy napisali ze kornik robi cos nie tak to bylby spokoj -.-

pozatym nie mowcie mi ze zle lideruje bo jak do tad wszystkim sie podoba a regulu sa sztywne. Jak mi kornik mowi ze acie od dawna na pienku bo zajebales mu lootbag, to co mam mu nie uwierzyc ? -.- Mam nie wierzyc swoim czlonkom gildi ?

Obejrzalem w koncu ten film i teraz wiem jak bylo :)
Coprawda kiedy kornik wszedl na expowiko was tam nie bylo, ale jego pozniejsze zachowanie jest conajmniej nieodpowiednie -.-

Przepraszam za jego zachowanie, wyciagne za to konsekwencje.

Nexus Star
16-05-2006, 11:55
Nie mowcie mi ze moja gildia wbija sie na expowiska bo tak nie jest -.-
a jesli tak jest to dlaczego nikt mi o tym nie napisze, ludzie ktorzy maja troche szarych komorek pisza do mnie jak cos jest nie tak a ja wyciagam konsekwecje jkbyscie wtedy napisali ze kornik robi cos nie tak to bylby spokoj -.-

pozatym nie mowcie mi ze zle lideruje bo jak do tad wszystkim sie podoba a regulu sa sztywne. Jak mi kornik mowi ze acie od dawna na pienku bo zauwielbiam jeść bananyales mu lootbag, to co mam mu nie uwierzyc ? -.- Mam nie wierzyc swoim czlonkom gildi ?

Obejrzalem w koncu ten film i teraz wiem jak bylo :)
Coprawda kiedy kornik wszedl na expowiko was tam nie bylo, ale jego pozniejsze zachowanie jest conajmniej nieodpowiednie -.-

Przepraszam za jego zachowanie, wyciagne za to konsekwencje.

No i od razu milo sie zrobilo :) O ile pamietasz gadalismy ze soba na tibii i tez byla pelna kulturka.Fakt nie bylo nas tam jak twoi kumple weszli ale stac we trzech na respie 1,2,3 hero i czekac to zarabisty waste of time.Lezaly tam ciala wiec oczywiste ze ktos tam expi. No ale nvm mysle ze twoj ostatni post zalatwil sprawe.Pozdro

Okonius
16-05-2006, 12:05
Przede wszystkim Ciebie wtedy online nie bylo tak na pewno bysmy napisali.

Dobra sprawa wyjasniona nie ma wiecej o czym mowic.

Pozdro