zaloguj się

Pokaż pełną wersje : No co jest ?! :/

boorex
15-05-2006, 22:57
Niestety (SZUKAŁEM przysiegam!) tibicam mi nie chce dzialac a co ciekawsze wcale nie chce uruchomic filmiku pod zla tibie, wcale nie mam za duzo filmikow w katalogu, nawet nie wyskakuje mi blad i robie wszystko z instrukcja z poradnikow (whatever - ogladnalem juz setki filmikow doputy, dopuki nie przeinstalowalem tibii bo zle zrobilem testa [ w folderze normalnej tibii - nie skopiowalem folderu]) no i wlasnie...zainstalowalem nowa tibie i odrazu z nia chcialem tibicam, lecz gdy robie wszystko zgodnie z instrukcja probuje wlaczyc juz na tibii , rzekomo loguje sie tam (bo wiadomo ze w acc i pass sie nic nie wpisuje) i pisze mi : You must enter your account number. >.< >.< >.< probowalem duzo rzeczy...moze ktos z was wie co zrobic ...jeszcze jedno zauwazylem ze jak wciskam Activate to wcale nie zmienia sie tam w okienku ze jest aktywowane (tak zawsze jest) a dalej jest disactivate :S - a jak naciskam PLay to pokazuje sie w okienku ze jest gotowe do grania....POMOC PLIX :P

Tubba_21
15-05-2006, 23:08
Hmmm, masz moze MC ? Jesli tak to usun i bedzie wszystko ok ;]

Skym4N
16-05-2006, 00:25
Jeśli wyskakuje Ci 'You must enter your account number.' to znaczy, że TibiaCam nie czuje Tibii lub jej plików. Czy przy reinstalacji instalowałeś w ten sam folder? Jeśli tak czy były tam jakieś pozostałości po starej Tibii? Może jakiś config się zmieszał (stary z nowym) i dla tego, albo pliki mapki. Może być i skutek uboczny używania chacków ;p
Pozdro!

boorex
16-05-2006, 07:51
Ok dzieki wam, no czitow i helpsow nie uzywam ale mozliwe ze przy czyszczeniu folderu zostaly jakies pozostalosci....przinstaluje jeszcze raz :( :P