zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Różdżka dla druida

bartii10
16-05-2006, 13:46
slyszalem ze po pewnym czasie rozdzka dla druida staje sie zla bronia. zuzywa tylko mane i zadaje zbyt slabe obrazenia na dany level. czy to prawda??? jesli tak to jaka inna bronia nalezy rozdzke zastapic i na ktorym lvlu???

hide
16-05-2006, 14:01
Jak dla mnie to różdżki zawsze są przydatne, niezależnie od lvl.

Zresztą jest już taki temat >.<

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=76943

...

Nyksus
24-05-2006, 00:09
Różdzki są przydatne dla sorców/drutów. Jednakże knightom i Palkom potrafią znacznie uprzykrzyć życie. Sorc/drut potrafi na 8 levelu zabić 25 lvla knighta...wiem bo sam to robiłem. A jak ci sie rzuci kilka sorców z różdzkami to praktycznie nie masz szans;)

Master of skarpeta
25-05-2006, 13:30
ja używam różdżki jak narazie jako broń, jest niezła a na 17 lvl z moonlighta to super.
jak jeszcze wezme pare IH i LMM to bije kilka cycków co z samą różdżką jest niemożliwe

Master of skarpeta
25-05-2006, 13:31
ja używam różdżki jak narazie jako broń, jest niezła a na 17 lvl z moonlighta to super.
jak jeszcze wezme pare IH i LMM to bije kilka cycków co z samą różdżką jest niemożliwe
acha... i absolutnie zgadzam się z Nyksusem

Lasooch
25-05-2006, 14:36
Różdzki są przydatne dla sorców/drutów. Jednakże knightom i Palkom potrafią znacznie uprzykrzyć życie. Sorc/drut potrafi na 8 levelu zabić 25 lvla knighta...wiem bo sam to robiłem. A jak ci sie rzuci kilka sorców z różdzkami to praktycznie nie masz szans;)

Jak potrafi, jak nie potrafi. Chyba, że knight jest nubem. Albo jest na afku. Albo nie ma UH/IH.

Gdzieśtam był filmik na Tibię 7.6 jak kilku sorców/druidów z różdżkami bije 24 knighta... ten knight ubił 2 czy 3 z nich, a reszta jakoś wybłagała sobie litość... myśleli chłopaki, że popekują :(