Pokaż pełną wersje : New .spr by Zaglada & yon
Zamieszczam w tym momencie kilka grafik do tibii. Nie jest ich jak narazie dużo ale z biegiem czasu będę powiększać plik. Jak narazie jest stworzony nowy outfit i kilka powszednich itemów. Z miejsca chciałbym podziękować yonowi za udostępnienie swoich dzieł.
>>- LINK -<< (http://www.members.lycos.co.uk/kalanin/Tibia.spr)
http://www.members.lycos.co.uk/kalanin/Tibia.spr
How to do it?
-
Po ściągnięciu pliku, usuwamy dotychczasowe Tibia.spr znajdujące się w *:\Program Files\Tibia i je usuwamy. Następnie wklejamy świeżo ściągnięte, odpalamy ponownie Tibie i cieszymy się nowa grafika.
Update & usunięcie bugów
-
Ze zwględu na skargi umieściłem zwykły plik, niespakowany. Ponadtu dodałem kilka nowych itemów i usunęłem bugi.
Plik nie zawiera trojanów, bynajmniej ja je nie pakowałem ;). JEŚLI nie ufacie w zawartość tego foldera to nie ściągajcie.
http://www.members.lycos.co.uk/kalanin/spr.PNG
~ Paskudnie wyglądają na tym obrazku ~
MayGyver
28-07-2004, 07:01
troche pozno bylo i cos sznurek nie dziala
The page cannot be found
Gniew Mroku
28-07-2004, 08:08
Zapomniałeś dodać, że link jest do pliku *. rar
zly link albo cos napraw to plx
Jezu... Nuupz? Przeciez wiadomo ze na tym forum pliki zip,rar,exe i wiele innych, zapisuja sie w linkach jako to_moze_byc_trojan...... Boooosh >.< Trzeba zmienic koncowke na rar czy tam zip.. Takie trudne?
--------> hmm, zagu, moglbym ci podeslac kilka fajnych graf ktore ja uzylem w swojej modyfikacjii? Mozesz zobaczyc w moim temacie (nowe grafiki by platyna, edycja tomo, czy cus w ten desen :P[kald mnie zarazil :D])... Plus jeszcze fajny luk :]
sam jestes noob ... niewyzywaj nikogo jak niewiesz oco chodzi ... bo zmienialem na rar zip i exe i nic niema
Huahuahuahua!
Awesome :D
Jakos ja zamienilem na rar i mi dziala... Evul plx?
I dziekuje za komplement, lecz mysle ze sobie na az takie pochlebianie nie zasluzylem :] Bardziej by sie tobie przydalo :] Najfajniejszy jest pomysl z nie uzywaniem opcjii szukaj... Tylko jakis problem to od razu nowy temat :]
_________________AVE~_________________
Dobra chyba mam cos z kompem sorry za klopoty.
C ya
_____
jest spox zaczelo mi download'owac wylaczylem programik Download akcelerator plus z gury thx :P
btw fajne graficzki
jak to nie jest problem to wlep pare skrinow :) nie koniecznie tych z gry. moga byc skriny ze sprajtami
Gniew Mroku
28-07-2004, 12:20
A mój wredny komp nie chce rozpakować. ;( Dajcie pare SSów bo chce zobaczyć jak wygląda.
Oryginalnie dodany przez tomo_wyrwi:P
Huahuahuahua!
Awesome :D
Jakos ja zamienilem na rar i mi dziala... Evul plx?
I dziekuje za komplement, lecz mysle ze sobie na az takie pochlebianie nie zasluzylem :] Bardziej by sie tobie przydalo :] Najfajniejszy jest pomysl z nie uzywaniem opcjii szukaj... Tylko jakis problem to od razu nowy temat :]
_________________AVE~_________________
Ale tylko te fajne >:>
No nie napracowales sie zbytnio...Pare elementow tylko zmieniles a tak to ja 1 rzut oka NIC! ;(
Oryginalnie dodany przez Szuuki
No nie napracowales sie zbytnio...Pare elementow tylko zmieniles a tak to ja 1 rzut oka NIC! ;(
Jeśli mówisz, że się nie napracowałem to jesteś w błędzie. 2~ dni siedziałem i robiłem, usuwałem błędy. A co tych, że mało to może dlatego, że wielu nie widziałeś?
O wielkie wam dzięki moi bogowie!! :D Nareszcie te grafiki w Tibii... ahhh... zaraz jak je pierwszy raz ujrzałem dawno temu, za czasów licznika postów :P Jak Yon wrzucił je na forum... od razu się w nich zakochałem, a teraz tak puff ni stąd ni z owąd są grafiki w formie gotowej do wykorzystania w Tibii. Wielkie dzięki Zaglada & Yon!!
mam tylko takie pytanie. Czy te zmiany grafiki zobacze tylko na swoim komputerze czy inni gracze też będą je widzieć ?
Uncle Warrior
06-08-2004, 22:13
Oryginalnie dodany przez Kraven
mam tylko takie pytanie. Czy te zmiany grafiki zobacze tylko na swoim komputerze czy inni gracze też będą je widzieć ?
Nie. Bedziesz je widzial tylko ty na swoim kompie ;)
Szkoda ale nic pobawiłem się troche paintem i się zdziwiłem jak przerobiłem dwarwen szilda :) co prawda bardziej by pasował na dragy shielda ale co tam chodziło o to żeby zobaczyć w grze efekt pracy a na Infernie to jeszcze mało pieniążków na draga :D .
http://obrazkitibiapl.webpark.pl/s2243.bmp
Czemu nie da się wkleić obrazków, tylko linkiem trzeba?
Witam.
Mam jedno pytanie:
Skad macie edytor grafiki ? Jak mozecie to podajcie link, bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Segnis
@up
Nie wiem czym oni to robili ale wystarczy paint. Dużo ludzi robi w paincie jak chcesz zobaczyć moje amatorskie dzieła zajżyj do temtu "Od Isarka".
Kadmilos
08-08-2004, 08:21
Grafiki sa poprostu swietne z wielka niecierpliwoscia czekam na kolejna dawke :)
Grafika jest jak ten nowy update wspamiała , a slinka cieknie hehehehe.
Dziękuje Ci za takie fajne coś.Teraz tibia inaczej wygląda!!
WOW, te grafiki sa super! czekam na wiecej, chcialbym przechadzac sie po miescie, zagladajac do cudzych domkow i podziwiac nowe itemki B)
No coz zrobilem tak jak mowiliscie, i zaczelo update'owac. W sumie temat byl dosc dawno, ale mialem nadzieje ze bedzie dzialac ;p
No coz zrobilem tak jak mowiliscie, i zaczelo update'owac. W sumie temat byl dosc dawno, ale mialem nadzieje ze bedzie dzialac ;p
to mogłeś wysłać im PM'a -.- -.- -.- .
slimaczek
30-05-2005, 17:17
Jeśli mówisz, że się nie napracowałem to jesteś w błędzie. 2~ dni siedziałem i robiłem, usuwałem błędy. A co tych, że mało to może dlatego, że wielu nie widziałeś?
Ja właśnie się znim zgadzam, nie napracowałeś się bo wgrałeś jakies 20 grafik mniej wiecej.. wiem dobrze bo sam mam taki spr tez na tym forum tylko tam takich grafik jest wiecej i przegladniecie wszystkich i zamienienie trwa mi polgodziny-godzine..
Witam.
Mam jedno pytanie:
Skad macie edytor grafiki ? Jak mozecie to podajcie link, bede bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
Segnis
Link masz na tej stronie, są tutaj dwa poradniki o grafikach, jeden to Pimp my tibia drugi to nie pamietam jaka nazwa, poszukaj sobie.. Ja mam wersje 1.1 i 1.3 beta, bo jedna wersje niektóre pliki źle wypakowuje a 1.3 beta zaś nie wypakowuje wszystkich, dlatego najpierw wypakować 1.3 a później resztę wypakować wersją 1.1 (ehh jak mnie zrozumiesz to gratulacje :P)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.