Pokaż pełną wersje : Dziwny przypadek palla
Więc tak, mam 13 lvlem palem, kupilem sobie czar conjure arrow, zwykle ucieszony ze nie bede musial kupywac strzal, patrze a mana zabiera 100 a ja mam na maxa tylko 90 ? co jest zgrane ? dla pewności daje screena;
http://img137.imageshack.us/img137/8435/tibia7vg.jpg
Zapewne wyszedles z rooqa na 9 lvl'u , inaczej sie nie da tego wyjasnic
na 10 wyszedlem, :P mial to byc rookstayer ale nie jest
na 10 wyszedlem
No to sobie odpowiedziales -.-'
Palladyn von hellgate
16-05-2006, 19:45
normalnie pal dostaje 15 many na lv ale na rou dostaje sie 5 many na lv na twoim miejscu jak bys chcial grac ta postacia bym sie pozabijal do 8 lv i dopiero zaczol expic lub ja olal bo z niej nic nie wyjdzie
Lord Karrak
16-05-2006, 19:52
@up
Pozabijanie się nic nie da, bo teraz już jest paladynem, więc przy śmierci będzie tracił tyle samo życia i many co paladyn. Wnioski? Na 8 levelu będzie mieć znacznie mniej many niż 'normalny' 8-levelowiec, który własnie wyszedł z rooka. Sprawdzone na własnym przykładzie.
@topic
Jeżeli koniecznie Ci zależy by grać tą postacią, to ją sobie zrookuj (zabijaj się tyle razy, aż Cię przeniesie do świątyni na rooku).
Jeżeli natomiast sądzisz, że szybciej i łatwiej będzie zrobić nową postać, to to zrób.
Osobiście polecam opcję drugą :>
Pozdrawiam,
LK~
A ja bym mu raczej radzil grac dalej ta postacia, bo z tego co widze na screenie to autor tego tematu ma facca, a na faccu bardzo wolno sie przechodzi rooka. (stracisz wiecej czasu na przechodzeniu rooka faccowatym niz na brakach tej postaci ktora teraz grasz na mainie)
Kobus<<<ab>>>
19-05-2006, 14:53
X( A ja bym mu raczej radzil grac dalej ta postacia, bo z tego co widze na screenie to autor tego tematu ma facca, a na faccu bardzo wolno sie przechodzi rooka. (stracisz wiecej czasu na przechodzeniu rooka faccowatym niz na brakach tej postaci ktora teraz grasz na mainie)X(
Po pierwsze- skad wiesz ze ten facet ma facca?
Po drugie- fakt ze wolniej pzrechodzi sie rook na faccu ale jesli ma doswiatczenie na rooku no to jaki problem zeby przeszedl w 1 dzien?
Osobiscie moge przejsc w 4 godz. a pzry okazji troche na tym zarobi bo kupi za kilka gp na mainie noob seta, zostawi w depo wszystko, czysty sie zrookoje a na rooku pokupuje viking helmety i carlin swordy i tylko z tymi itemami wejdzie na maina, spzreda wszystko u npc razem ok.500 gp moze byc
i zalozy noobseta i to jest najlepsze rozwiązanie(sam tak robilem)
PO trzecie- moze bys nie pisal tyle glupot w kazdym z tematow?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.