Pokaż pełną wersje : Swiatło
Mam takie pytanie. Na www.tibia.pl (http://www.tibia.pl) czar Greater Light (Utevo gran lux) zostal zaklasyfikowany do "zupełna strata pieniędzy", jednak widzialem ze ludzie uzywaja tego czaru. Swiatlo standardowego utevo w zasadzie mi starczy ale czy utevo gran lux trwa dluzej? Jezeli ktos ma oba czary i zna ich dzialanie to prosze powiedziec o ile wiecej swiatla daje Greater Light od zwyklego Light i czy roznia sie czasem trwania.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam. Mr.Ofca.
Trwa dłużej i świeci lepiej :)
Daje [na początku] mniej więcej tyle światła co magic light wand.
W czarach na tibia.pl w ogóle ciekawe rzeczy piszą. Co do Utevo Gran Lux, to jest to przydatny spell i warto go kupić.
Przydatny zwłaszcza teraz gdy mana szybciej się regeneruje.
Komu się chce niemal co chwile włacząć to utevo lux. Mocniejsze swiątło działa dłużej, mocniej i nietrzeba co chwile go włączać.
Polecam uzywać go niż słabszej wersji.
Oskar111
17-05-2006, 20:24
a no byla juz debata na ten temat :) i jakis modek czy ktus :P powiedzial na jakiej zasadzie klasyfikowane sa czary => strata pieniedzy itp. mianowicie noob ma ostatnie pieniadze (powiedzmy 600 gp) powinien je zostawic na cos lepszego (biorac pod uwage ze niewiele zarobi w czasie expienia) czy tez kupic dany czar ktorego i tak nie bedzie na poczatku uzywac, lub tez ( w przypadku run ) czy moga mu sie przydac do np huntow etc. lub moze na nich zarobic .
Lub kiedys ten czar byl nieprzydatny a teraz im sie zmienic nie chce.... Moim zdaniem ten czar (juz sprawdzilem) mozna smialo zaklasyfikowac do 4 gwiazdek.
No ale dzieki wszystkim. Kupilem i jestem zadowolony,
Pozdrawiam. Mr.Ofca.
a dla magów(tych co bez lh jadą: ) ) polecam utevo vis lux. Jak siedzisz sam o 2 w nocy na necro to walisz raz i masz w dupie długi czas.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.