Pokaż pełną wersje : Anihilator na Titanii
Szczuru.pl
17-05-2006, 23:01
http://rapidshare.de/files/20530652/donanihilatorro.rec.html
Komentujcie jak chcecie. Nie piszczie ze uzywalem bota bo uzywalem ;d i dostalem juz bana ale leje na to. sov mnie interesowal i jest na innym charze. szkoda mi fummlan, wciąż nie ma druida na titanii z wykonanym anihi ;(
http://rapidshare.de/files/20530652/donanihilatorro.rec.html
Komentujcie jak chcecie. Nie piszczie ze uzywalem bota bo uzywalem ;d i dostalem juz bana ale leje na to. sov mnie interesowal i jest na innym charze. szkoda mi fummlan, wciąż nie ma druida na titanii z wykonanym anihi ;(
wytlumacz mi jedno...jak na milion anihilatorow z botami tylko ty dostales bana?:D
Szczuru.pl
17-05-2006, 23:08
wytlumacz mi jedno...jak na milion anihilatorow z botami tylko ty dostales bana?:D
bo sie schlałem z kumplami jak zrobilismy i dalismy link na forum tibi i gm se zapodał -,-
Smichael
18-05-2006, 00:58
;PP cziterzze ty maly
Szczuru.pl
18-05-2006, 01:00
;PP cziterzze ty maly
Pała Sinatra xDDDD
Smichael
18-05-2006, 01:01
lol ale szybki komentarz z twej strony ;p
No cóż, nice ;)
Źle się dzieje... wg mnie video to nie dowód -.-
Anni z botem to nic nadzwyczajnego i nie ma co sie podniecac, szkoda ze GMowie łamia prawa Tibi i uznaja filmy w rec jako dowod na uzywanie macro, a za anni gratki
Banished: until Jun 15 2006, 10:09:31 CET because of macro use
hyhy ale szczescie :P
Film niemoze byc podstawa do wystawienia ban loga przez GM'a.
Musial miec jakies inne dowody ;)
to dziwne ze eli stormstriker dostal bana za to ze zrobil dh_q z botem;p..nakrecil film i po 2 dniach dostal bana;<
Cariel Da'Rose
18-05-2006, 18:32
No wiec... Ja bym chcial rehost xDD btw Szczuru powiedz jak jest tera na titani? co z unitem I czy nadal jest BIG PA?...
Szczuru.pl
18-05-2006, 20:21
No wiec... Ja bym chcial rehost xDD btw Szczuru powiedz jak jest tera na titani? co z unitem I czy nadal jest BIG PA?...
Tak jak było. a ty jesteś hunted jeśli pamiętasz. za wyczyszczenie gh Qlimax =)
Szczuru.pl
18-05-2006, 20:23
until Jun 15 2006, 10:09:31 CET because of macro use (Edit history:TibiCam movie of the Annihilator - clearly shows Widakey using macro (changing ring and uh at the same time))
tylko to jest w powodzie a więc jednak tylko rec juz wystarczy ; ]
Należał się tobie ten ban ,a nawet delete za acc sharing . Jestes chyba już 4 ovnerem widakeya Brzeziu . Pozatym jesteś oszustem i tyle . X(
Martinesz
18-05-2006, 20:54
until Jun 15 2006, 10:09:31 CET because of macro use (Edit history:TibiCam movie of the Annihilator - clearly shows Widakey using macro (changing ring and uh at the same time))
tylko to jest w powodzie a więc jednak tylko rec juz wystarczy ; ]
a czego pozostali nie dostali bana? :>
a pozatym gdzies (chyba tibia rules) jest napisane że ss and rec nie może byc dowodem, ponieważ może byc zfejkowany. wiec kłoc sie może skroca ci bana =]
no i pozdro dla Ciebie,
Marti
Cariel Da'Rose
18-05-2006, 22:18
Tak jak było. a ty jesteś hunted jeśli pamiętasz. za wyczyszczenie gh Qlimax =)
you rox szczurek uhuahau Hunted jestem oki huntuj mojego 1lvowca Ktory juz Deleted od 3miechow~~ ale co tam na kyrze gram :) 61ek :* Nieiwme co sie buzysz qilmax~ banda smieci co se z pokoji thiefowali... a loot z gh to kupa ozdub niewiencej wartych niz 5k, ktore wyzucilem do kosza naprzeciwko gh xDDD
pzdro x]
Szczuru.pl
19-05-2006, 02:14
you rox szczurek uhuahau Hunted jestem oki huntuj mojego 1lvowca Ktory juz Deleted od 3miechow~~ ale co tam na kyrze gram :) 61ek :* Nieiwme co sie buzysz qilmax~ banda smieci co se z pokoji thiefowali... a loot z gh to kupa ozdub niewiencej wartych niz 5k, ktore wyzucilem do kosza naprzeciwko gh xDDD
pzdro x]
Dla tego lepiej na titanie nie wracaj =)
A co do sharinga. to kupienie chara a sharing to nie to samo...
A inni nie dostali bana bo na filmie widac tylko że ja zmieniam ringi w tym samym czasie co uham sie.... walić to mam sova i good ;)
Szczuru.pl
19-05-2006, 02:16
Należał się tobie ten ban ,a nawet delete za acc sharing . Jestes chyba już 4 ovnerem widakeya Brzeziu . Pozatym jesteś oszustem i tyle . X(
Oszustem? lol zrób anihi 108 palem na ręcznym uhaniu to będziesz mógł mnie tak nazywać....
i powtarzam ze kupilem chara.... wogóle jak nie masz jakiejkolwiek wiedzy to weź sie nie udzielaj...
Smichael
19-05-2006, 09:41
hm moze mi ktos powiedziec czemu wida dostal bana a Taifun nie on tez uhal i zmienial ringi
niezle :P ty Cariel czego sie odzywasz ;>
kszychu13
19-05-2006, 19:49
Oi Widakey Ty i tak sharowales chara bo jednego dnia mnie straszyles ze mam hunta bo Ci k legi z gsa zakosialem a drugiego dnia niewiedziales o co chodzi :) do teog byles PA go huntowales kolege z najwyzszym lv czyli Gandalfa i wogole lizodupek jestes to tyle
~Gandalf Bialy Druid
Oi Widakey Ty i tak sharowales chara bo jednego dnia mnie straszyles ze mam hunta bo Ci k legi z gsa zakosialem a drugiego dnia niewiedziales o co chodzi :) do teog byles PA go huntowales kolege z najwyzszym lv czyli Gandalfa i wogole lizodupek jestes to tyle
~Gandalf Bialy Druid
Gandalf o co sie burzysz? To przez to nei grasz na titani? :/
szczuru rox miales racje tbi da rade xD
Martinesz
19-05-2006, 23:41
Gandalf o co sie burzysz? To przez to nei grasz na titani? :/
szczuru rox miales racje tbi da rade xD
no i dobrze, że Gandalf nie gra, bo by wyszedł taki lizo*dup unitu jak Ty ^_^
pozdro,
Martinesz
Apocalipsus
19-05-2006, 23:42
Swiry z was tam na Titani =D...
GZ Bro :*
Gz zabaweczki : ) , Tylko mam 1 pytanie :> na jakim Bocie jechałeś ? Na Tbi czy innym ? :P
Pozdrawiam
Sowa.
A wojak to pionek. I kazdy o tym wie :).
/siuk
Nie chodziło mi , że używasz Tbi do uhania tylko oto , że ukradłeś 110 k złodzieju walony .
Podpisał
Palladyn De'Evil or Mystic Bos
no i dobrze, że Gandalf nie gra, bo by wyszedł taki lizo*dup unitu jak Ty ^_^
pozdro,
Martinesz
Huahha pozwol mu sie wypowiedziec. Pozatym nie grasz na titani wiec nie znasz mojejej obecnej sytuacji
@Szczuru.pl
Mam pytanie. Taki ban to jest na jakiś określony czas czy to jest ban dożywotni. :]
Martinesz
20-05-2006, 17:13
Huahha pozwol mu sie wypowiedziec. Pozatym nie grasz na titani wiec nie znasz mojejej obecnej sytuacji
sytuację obecną Titani znam i to bardzo dobrze. :)Swojego zdania nie zmienie.
Chociaż, nie dziwie sie... żeby grac na titani trzeba lizac*dupę Unitom. No ale cóż Ty do takich należysz(ass*lickerów). Nie mam zamiaru Cie tutaj obrażać, tylko uświadomić Ci, Twoje "złe" stanowisko. Nie tylko ja o Tobie tak piszę, więc nie myśl, że to jest jakis przypadek. Nawet niedawno czytałem topic jak wywaliłeś z Marrionem gości z hydr. Next PA? :(
Hail kazadum!
signed,
Marti
Szczuru.pl
20-05-2006, 20:15
Odbija wam all.... Używałem Tbi i nie zawiodło. ani jednego exausta. A nie dziwcie sie, ze ludzie unitom dupsko liżą. To są ludzie którzy do czegoś doszli. Za darmo nie dostali takiej pozycji. Oczywiście kiedys ich władza sie skończy na rzecz kogoś innego. Takie są już zasady. Wystarczy, że Gaura hacked i po unicie ;) chociąż mu tego nie życze.
@Apokalipsus : wracaj na titanie!!!
@seq : .i. ;D
@Palladyn de'evil : kupowanie pacca w grze jest illegal =) Jakbym ci kupił pacca , naruszyłbym reguły, a że jakaś kasa była w dp to se wziąłem ;)
Szczuru.pl
20-05-2006, 20:19
@Szczuru.pl
Mam pytanie. Taki ban to jest na jakiś określony czas czy to jest ban dożywotni. :]
Za 1 razem masz na 30 dni za macro. Jak w czasie trwania criminal recorda (6 miechów) naruszysz tę daną regułe ( w tym wypadku macro) masz deleta ;)
Nie no nie wytrzymam ......! Byliśmy kumplami i chciałem kupic pacca , i co z tego, ty też kupywałeś i to kilka razy . Ale nie .. ty potrzebowałeś kasy to se kurde musiałeś kogoś oszukać .
A ,że pacc przez tibie jest illegal , wes sie zamknij sam kupujesz przez casch w tibii .
Byś naruszył reguły gdybyś kupił . Ty już naruszyłeś na annhilatorze .
kszychu13
20-05-2006, 23:23
Czemu niegram na Titani? mzoe lepeij spytaj czemu niegarm w tibie :)
niegram w tibie bo poprostu mi sie znudzila a widzac twoje rosnace tempo expienia,rosnacy "wsaknizk PA" i rosnacy spokoj na serverze daje do myslaenia ze jednak cos tam lizesz dupe :)
ale w sumie to CI sie niedziwie niekcailo by mi sie na twoim miejscu robic od nowa takeigo chara
kazdy sposob jest dobry byleby byl uczciwy tylko nie LIZANIE DUPY!! :)
Gandalf bialy druid
Szczuru.pl
21-05-2006, 12:35
Nie no nie wytrzymam ......! Byliśmy kumplami i chciałem kupic pacca , i co z tego, ty też kupywałeś i to kilka razy . Ale nie .. ty potrzebowałeś kasy to se kurde musiałeś kogoś oszukać .
A ,że pacc przez tibie jest illegal , wes sie zamknij sam kupujesz przez casch w tibii .
Byś naruszył reguły gdybyś kupił . Ty już naruszyłeś na annhilatorze .
Zrób anihi 108 palem na ręcznym uhaniu i zmieniaj might ringi. powodzenia
I skąd wiesz, że kupuje kase w tibii za rl kase?
A tak wogóle to frajer jesteś.... =)
Czemu niegram na Titani? mzoe lepeij spytaj czemu niegarm w tibie :)
niegram w tibie bo poprostu mi sie znudzila a widzac twoje rosnace tempo expienia,rosnacy "wsaknizk PA" i rosnacy spokoj na serverze daje do myslaenia ze jednak cos tam lizesz dupe :)
ale w sumie to CI sie niedziwie niekcailo by mi sie na twoim miejscu robic od nowa takeigo chara
kazdy sposob jest dobry byleby byl uczciwy tylko nie LIZANIE DUPY!! :)
Gandalf bialy druid
Oj tam kiedys sie podlizywalem teraz to leje na nich. Ostatnio z Kidneo sie wyzywalem ;d. Chcial mnie wywalic z poha :o
Boze bazujecie sie nie wiadomo czym, wiadomo ze wida musi lizac dupsko unitom, bo byl w heat, potem w tej next gildi plebejskiej inaczej nie ma tam bytu tak samo vaxe, i reszta raz zaplacili beda placil wiecznie i szczuru nie mow ze to nie prawda bo mnie nie oszukasz, taka prawda ludzie, pozatym czemu gaura hack i konicec unitu ? ok gaura hacked rooked wtedy bierze chara od latuza, vazza sazziego or so, i wymiata proste ;]
Szczuru.pl
21-05-2006, 16:39
Boze bazujecie sie nie wiadomo czym, wiadomo ze wida musi lizac dupsko unitom, bo byl w heat, potem w tej next gildi plebejskiej inaczej nie ma tam bytu tak samo vaxe, i reszta raz zaplacili beda placil wiecznie i szczuru nie mow ze to nie prawda bo mnie nie oszukasz, taka prawda ludzie, pozatym czemu gaura hack i konicec unitu ? ok gaura hacked rooked wtedy bierze chara od latuza, vazza sazziego or so, i wymiata proste ;]
po częsci to prawda co mówisz, dlatego zmieniamy serwa in holiday ; )
Heh , frajer to ty jesteś :P ponieważ nie umiesz zarobić gp lub niechce ci sie ,to kogoś oszukujesz.
A , że dałem te 100k ,bo znałem ciebie.
neutralny16
21-05-2006, 18:34
A ja powiem tak...bardzo mi przykro,że wam sie udalo....FUCKING UNIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!El'loco..omg unit....ehhh
Martinesz
21-05-2006, 19:04
Zrób anihi 108 palem na ręcznym uhaniu i zmieniaj might ringi. powodzenia
I skąd wiesz, że kupuje kase w tibii za rl kase?
A tak wogóle to frajer jesteś.... =)
wiesz, co ? w Tibi chodzi o to abyś wyćwiczył swoje pvp, a jesli za mały Ci 108 pall, to zrob 200 i idz na ahni ...
mi wyglada, że to nie on tylko Ty jestes frajerem ;(
reklamujesz boty? o.O niedługo bedziesz jak Khight zeebee używał cavebot'a. ale co tam :( nie umiesz grac w tibie, to nie graj proste. albo sie naucz. znam wiele osob co robiło anhi bez uh botow i jakos wyszli cało, a to już nie moja wina, że nie potrafisz grać :( n.c mam nadzieje że szybko skonczysz z tym serverem.
Hail Kazadum
pozdro,
Marti
Szczuru.pl
21-05-2006, 19:37
wiesz, co ? w Tibi chodzi o to abyś wyćwiczył swoje pvp, a jesli za mały Ci 108 pall, to zrob 200 i idz na ahni ...
reklamujesz boty? o.O niedługo bedziesz jak Khight zeebee używał cavebot'a. ale co tam :( nie umiesz grac w tibie, to nie graj proste. albo sie naucz. znam wiele osob co robiło anhi bez uh botow i jakos wyszli cało, a to już nie moja wina, że nie potrafisz grać :( n.c mam nadzieje że szybko skonczysz z tym serverem.
Hail Kazadum
pozdro,
Marti
tak tak. jakbyś nie wiedział jestem w 3 gildi na servie a tam ludzi co grać nie umieją nie bierze sie ;) wpadnij kiedyś na titanie to poznasz moje pvp.
a jakbym chcial dalej grac na titani to jasne ze bym poczekal az zdobede level na ktorym z reki sie wyuham. nie znasz pewnych spraw to zamknij sie i tyle
adie..
Hah , Martinesz dogadał tobie i dobrze .
Jak umiesz grać to po jakiego grzyba kupiłeś postać (Widakeya), nie umiesz własnej zrobić ??
neutralny16
21-05-2006, 21:39
X( Martinesz ma racjie...a ty widakey jestes takim nOObem,że plakać się chce....omg 108 pal i sie wyuhac nie moze...TO SIE NAUCZ..proste??nie dla niektorych...Titania to nie serwer dla nabów takich jak ty...a wiec wypad....znam 100 sorcow co recznie sie uhali a maja z 2 razy mniej zycia niz 100 pal....omg...X(
Martinesz
21-05-2006, 22:01
tak tak. jakbyś nie wiedział jestem w 3 gildi na servie a tam ludzi co grać nie umieją nie bierze sie ;) wpadnij kiedyś na titanie to poznasz moje pvp.
a jakbym chcial dalej grac na titani to jasne ze bym poczekal az zdobede level na ktorym z reki sie wyuham. nie znasz pewnych spraw to zamknij sie i tyle
adie..
hmm, wiesz, czego Cie wzieli? bo masz dobry lv.
wpadnac na titanie, to ja moge. Tylko tyle, że zabic 28 sorc 108 pallem, to żaden problem. ale wiesz z Tobą wszystko możliwe. Try Try =]
jakbys umiał grać to do byś nie kupywał postaci. n.c
signed,
Marti
A tak pozatym , miło by było gdybyś oddał te 100k :confused:
Sorcers of titania
21-05-2006, 22:43
gz gz gz gz gz gz
X( Martinesz ma racjie...a ty widakey jestes takim nOObem,że plakać się chce....omg 108 pal i sie wyuhac nie moze...TO SIE NAUCZ..proste??nie dla niektorych...Titania to nie serwer dla nabów takich jak ty...a wiec wypad....znam 100 sorcow co recznie sie uhali a maja z 2 razy mniej zycia niz 100 pal....omg...X(
smiac sie czy plakac ? oto jest pytanie ...
reklamujesz boty? o.O niedługo bedziesz jak Khight zeebee używał cavebot'a. ale co tam :( nie umiesz grac w tibie, to nie graj proste. albo sie naucz. znam wiele osob co robiło anhi bez uh botow i jakos wyszli cało, a to już nie moja wina, że nie potrafisz grać
Hail Kazadum
pozdro,
Marti
LIARRRRR LIIAAAAARRRRR albo ciebie koledzy okłamują;p
Szczuru.pl
22-05-2006, 00:30
Nie wiem o co Wam chodzi ludzie.... Kupiłem wiakeya bo nie widziałem szansy zrobienia własnej postaci przy PA unitu. Dodać należy, ze za wykupienie sie od hunta unitu dałem 500k.. jakoś to uzbierałem.... Nie wiem czy wy mi zazdrośccie czy chcecie dokuczyć. mam wasze opinie w głebokim poważaniu ( te na nie tylko)
Paladyn~~ możesz pomarzyć =)
Srałeś , a nie nazbierałeś. 100k mi zawaliłeś lamusie .
Heh fajnie by było gdybyś zarobił next hunta i padl z 5 razy albo z 10 i miał do zapłacenia 100 Crystal coins . :D
Master Vilum
22-05-2006, 14:33
Jak przeczytalem all wasze posty zal mi sie zrobilo , pelno klamstw ze strony tej i tej n/c
Akurat z tym , że Wida to złodziej to nie jest kłamstwo :]
Master Vilum
22-05-2006, 14:59
On akurat mi jest taki nie swoj po ostatnim co mi powiedzial .....niech najpierw sie dowie blizej o co biegalo a nie odrazu z morda do mnie....
Szczuru.pl
22-05-2006, 15:04
On akurat mi jest taki nie swoj po ostatnim co mi powiedzial .....niech najpierw sie dowie blizej o co biegalo a nie odrazu z morda do mnie....
ehem. Obraziłes sie o to, że Seq ci zdjął inv z chaty bo miał tam sova z widy?
Apocalipsus
22-05-2006, 15:11
OMFG ... dobiles mnie tym tekstem 8o
Mowiac prawde to trudno (nawet bardzo) jest sie utrzymac bez uh bota 108 palkowi ...
A jesli ty widziales sorkow ktorzy jechali bez uh bota i sie trzymali dosyc dlugo to powodzenia w pisaniu ksiazek fantastycznych:]
Szczuru.pl
22-05-2006, 15:15
Mowiac prawde to trudno (nawet bardzo) jest sie utrzymac bez uh bota 108 palkowi ...
A jesli ty widziales sorkow ktorzy jechali bez uh bota i sie trzymali dosyc dlugo to powodzenia w pisaniu ksiazek fantastycznych:]
Prawda bro =D
Martinesz
22-05-2006, 15:36
LIARRRRR LIIAAAAARRRRR albo ciebie koledzy okłamują;p
to, że Ty masz marne pvp to hu* mnie obchodzi. jeżeli nie potrafisz grać to zamilcz.:( wiesz są gracze, którzy potrafią coś zdziałac bez botów :( hmm, grasz w tibie pewnie rok i kozak jestes. uważasz, że annhi bez uhbot sie nie da zrobic? da. poszukaj na forum, dużo jest takich filmików.
co do kolegów to nawet nie wiesz jakich mam, wiec zamilcz.
pzdr,
Marti
Rofl, martinesz a ty tez jestes kozak, grasz na kyrze, postujesz bzdury i jestes cfany bo nie pokazujesz nicka, pokaz nick to zmienisz nastawienie postow w ciagu 2 dni. lubie szczura, a ten moj post o nim to byla prawda, ludzie opanujcie sie titania jest owned by unit tak ja arcania by dpft aha martinesz to ty zamilcz :)
Master Vilum
22-05-2006, 16:05
nie nie jebie mnie ten twoj sov i takie twoje odzywki typu takiego "nie zul Seqowi o invita" a porsilem go o to? niee.... spytalem sie poprostu czemu nie mam a ty odrazu z morda wiec zastanow sie co mowisz wpierw a potem to powiedz przemysl prae spraw...
Master Vilum
22-05-2006, 16:08
Wiec prosze cie zastanow sie....
,
Marti
jestes zalosny. Moze 1-2 osoby zrobili anihi bez botow. Nawet grupa 4 sorcow MUSI uzywac botow do zmiany SSA i MR-.- inaczej sie nie da bo dmg z UE zabiera ich mane i z grupy 4 osob lecą 5~UE;] musisz miec bota bo nie mozesz przelozyc SSA MR'a i je**ąc UE naraz...
a twoi koledzy ciebie NA PEWNO okłamują bo NA PEWNO nie zrobili anihilatora bez botow..albo ty masz kolegow tylko na Ots'ach
neutralny16
22-05-2006, 16:37
OMG!ktory masz level??8 albo moza 9??WOW gz...robiles anhi?ja tak i jakos bez uha bota...prawda 103 knight ale byl ze mna sorc,manashield do pierwszego demona a potem SAM sie uhal (mial wtedy 109 level) i po co bronisz tego naba?jak nie umie grac to po co kupuje postacie..no ludzie nie zalamujcie mnie...aaa i sie nie odzywaj jak nie robiles ani-.-
Szczuru.pl
22-05-2006, 16:45
OMG!ktory masz level??8 albo moza 9??WOW gz...robiles anhi?ja tak i jakos bez uha bota...prawda 103 knight ale byl ze mna sorc,manashield do pierwszego demona a potem SAM sie uhal (mial wtedy 109 level) i po co bronisz tego naba?jak nie umie grac to po co kupuje postacie..no ludzie nie zalamujcie mnie...aaa i sie nie odzywaj jak nie robiles ani-.-
Podaj nick a potem pogadamy. Nie gadam z anonimami. Adie
Szczuru.pl
22-05-2006, 16:46
nie nie uwielbiam jeść bananyie mnie ten twoj sov i takie twoje odzywki typu takiego "nie zul Seqowi o invita" a porsilem go o to? niee.... spytalem sie poprostu czemu nie mam a ty odrazu z morda wiec zastanow sie co mowisz wpierw a potem to powiedz przemysl prae spraw...
tak mi seq napisał....
Master Vilum
22-05-2006, 16:47
tak mi seq napisał....
ze niby prosze go o invita? LOOOOOOOOOOOOL noob please
Szczuru.pl
22-05-2006, 16:48
ze niby prosze go o invita? LOOOOOOOOOOOOL noob please
Napisał że sie w*****łes za to że ci zdjął inva....
Master Vilum
22-05-2006, 16:50
Napisał że sie w*****łes za to że ci zdjął inva....
LoL to po h*uja piszesz zebym nei zulil o invita?-.- Zastanow sie co piszesz (nie lubie sie powtarzac)
Koronowany rycek
22-05-2006, 16:53
Szczurek.
Jak przypatruje sie ludziom, ktorzy ci gratuluja to bierze mnie zal ? Czego tu gratulowac ? Sciagniecia bota, czy graniu Z XX ownerami ?
Taki niby kozak jestes, wyjezdzasz z haslami "" Poznasz moje pvp!1one ""
Zmierz sie równemu sobie ? A jezeli jestes juz taki kozak to wyzszemu sobie.
@Topic
Anni normalny jak inny..
@Ban
Moze i reakcja Gm'a nie była obiektywna ale za to słuszna... Nikt nie jest swiety... Przynajmniej oni (gms) nie op*****ja sie i cos robia ...(gratz for they)
O jednego idiote mniej na MainLandzie
Wojak/szczur
Jstes cipeczka bo kupiles postac i niema sie czym podniecac ze anni zrobiles :)
O fakt ze wbiles kilka lvli do 100 to wiesz to jest dupa.
Moge kupic chara na 100 lvlu, sciagnac dobrego bota i zrobic anni. Co za problem? ;]
pozdro
/siuk
Szczuru.pl
22-05-2006, 17:04
Wojak/szczur
Jstes cipeczka bo kupiles postac i niema sie czym podniecac ze anni zrobiles :)
O fakt ze wbiles kilka lvli do 100 to wiesz to jest dupa.
Moge kupic chara na 100 lvlu, sciagnac dobrego bota i zrobic anni. Co za problem? ;]
pozdro
/siuk
To zrob to na co czekasz =) ja nie narzekam i juz pisalem ze mam wasze opinie w dupie ;]
Szczuru.pl
22-05-2006, 17:05
Szczurek.
Jak przypatruje sie ludziom, ktorzy ci gratuluja to bierze mnie zal ? Czego tu gratulowac ? Sciagniecia bota, czy graniu Z XX ownerami ?
Taki niby kozak jestes, wyjezdzasz z haslami "" Poznasz moje pvp!1one ""
Zmierz sie równemu sobie ? A jezeli jestes juz taki kozak to wyzszemu sobie.
@Topic
Anni normalny jak inny..
@Ban
Moze i reakcja Gm'a nie była obiektywna ale za to słuszna... Nikt nie jest swiety... Przynajmniej oni (gms) nie op*****ja sie i cos robia ...(gratz for they)
O jednego idiote mniej na MainLandzie
mów do mnie jeszcze plx...
Apocalipsus
22-05-2006, 17:13
8lvl ? 9 lvl ? Bravo ! Jesli oceniasz ludzi wedlug ich lvli to bravo inteligencji.
Zacznijmy od tego ze nie obchodzi mnie to czy zrobiles ani ( i to do tego 103 knightem) bo o tym nie pisalem.Napewno ci nie uwieze ze sork (109 lvl)zrobil bez uh bota z toba ani ( moze zrobiles filmik z ani ? z checia pogladam:))
Po za tym napisales cytuje:"znam 100 sorcow co recznie sie uhali"-tzn znasz paru sorkow...
a nastepny post cytuje:
"ale byl ze mna sorc,manashield do pierwszego demona a potem SAM sie uhal (mial wtedy 109 level)"-teraz juz tylko jeden sork ?:<
Nab plx ?:<
Lord Wlodek
22-05-2006, 17:15
Szczuru żal dupe sciska i trzeba pogadac z pewna glidia na titani ze tu konta kupuja >.>
Szczuru.pl
22-05-2006, 17:28
Szczuru żal dupe sciska i trzeba pogadac z pewna glidia na titani ze tu konta kupuja >.>
Next anonim... adie.
Master Vilum
22-05-2006, 17:34
Po co wy mowicie non stop dzieci "zal dupe sciska itp"? Nie wasza sprawa czy kupil chara czy nie czy ma ownerow czy nie..... I po co jemu to mowicie all? Zal....Dzieci...
Lord Wlodek
22-05-2006, 17:34
@UP
Twój stary to anonim nie wiem o co ci chodzi? Jestes najwieksza ciota jaka widze na tym forum. Wyjdz i nie wracaj a z Rosteinem trzeba pogadac.......
@Master....
Sorry ale ja gram kilka lat i sam zrobilem postac jaka mam a tu przodzi jakis dupek z kupiona postacia i chwali sie ze wykonał quest za pomoca nielegalnego programu...
Master Vilum
22-05-2006, 17:39
@UP
Twój stary to anonim neiw eim o co ci chodzi? Jestes najwiksza ciota jaka widze na tym forum. Wyjdz i nie wracaj a z Rosteinem trzeba pogadac.......
@Master....
Sorry ale ja gram kilka lat i sam zrobilem postac jaka mam a tu przodzi jakis dupek z kupiona postacia i chwali sie ze wykonał quest za pomoca nielegalnego programu...
ja tez gram klika lat ale po co pieprzyc ze to ciota itp ze kupil postac .....nie chcialo mu sie poprostu kupil postac mial kase i gra a jak widze niezle mu idzie a anhi ciezko zrobic bez boota robia ale ciezko .....poprostu nie wyzywajcie go bez powodu nic wam nie zrobil....
Lord Wlodek
22-05-2006, 17:43
ja tez gram klika lat ale po co pieprzyc ze to ciota itp ze kupil postac .....nie chcialo mu sie poprostu kupil postac mial kase i gra a jak widze niezle mu idzie a anhi ciezko zrobic bez boota robia ale ciezko .....poprostu nie wyzywajcie go bez powodu nic wam nie zrobil....
Jetses smieszny KUPYWANIE POSTACI GROZI BANEM LUB USUNIECIEM POSTACI!!!Koles nie umi inaczej grac tylko kupuje jest zalosny czy w tym kraju nie mozna nic normalnie legalnie zrobic?
Mnie to wali czy on używał tego bota czy nie ,nikt nie jest święty .
Ale kurde , Wida dlaczego ukradłeś kase Gp ? Nic tobie wtedy nie zrobiłem . :p
Odpowiedz .
neutralny16
22-05-2006, 17:55
8lvl ? 9 lvl ? Bravo ! Jesli oceniasz ludzi wedlug ich lvli to bravo inteligencji.
Zacznijmy od tego ze nie obchodzi mnie to czy zrobiles ani ( i to do tego 103 knightem) bo o tym nie pisalem.Napewno ci nie uwieze ze sork (109 lvl)zrobil bez uh bota z toba ani ( moze zrobiles filmik z ani ? z checia pogladam:))
Po za tym napisales cytuje:"znam 100 sorcow co recznie sie uhali"-tzn znasz paru sorkow...
a nastepny post cytuje:
"ale byl ze mna sorc,manashield do pierwszego demona a potem SAM sie uhal (mial wtedy 109 level)"-teraz juz tylko jeden sork ?:<
Nab plx ?:<
Podobno 2 rzeczy sa nieskonczone....kosmos i ludzka głupota...co zreszta Apocalipsus ppiieeeeeknie prezętuje..a wiec po pierwsze"100 to taka przenosnia" a to nie wiem czy wiesz co to..wiec Ci powiem.To powiedzenie czegos w niedosłownych sensie...i ten sorc co robil ze mna ani był jednym z wielu...i nie powiedzialem ze to byl jedyny..po 2:nie,nie oceniam ludzi po levelu ale co 8 level moze wiedziec o anhilatorze??eh..A TERAZ APEL..ZANIM COS ODPISZESZ POMYSL NAD TYM 3 RAZY!!!
P.s ehh jak patrze na ten list to taki jakis trudny sie wydaje,zeby go zrozumiec trzeba miec IQ powyzej 2 wiec nie radze nawet probowac...
Master Vilum
22-05-2006, 18:12
Jetses smieszny KUPYWANIE POSTACI GROZI BANEM LUB USUNIECIEM POSTACI!!!Koles nie umi inaczej grac tylko kupuje jest zalosny czy w tym kraju nie mozna nic normalnie legalnie zrobic?
sam jestes zalosny.....to powiedz Game Masterowi ze kupil postac lol..... daj im dowod.... i sam jestes zalosny poniewaz ukrywasz sie a ja to co mialem do powiedzenia Widakeyowi to pwoiedzialem i nie ukrywalem sie a ty co....ukrywasz sie (tchorz)
Lord Wlodek
22-05-2006, 18:18
lol? z czym sie ukrywam?!
Martinesz
22-05-2006, 18:24
Rofl, martinesz a ty tez jestes kozak, grasz na kyrze, postujesz bzdury i jestes cfany bo nie pokazujesz nicka, pokaz nick to zmienisz nastawienie postow w ciagu 2 dni. lubie szczura, a ten moj post o nim to byla prawda, ludzie opanujcie sie titania jest owned by unit tak ja arcania by dpft aha martinesz to ty zamilcz :)
kozak? bzdury? a co mam za to że sie wypowiadam na forum być huntowany? nab blz. jak mu liżesz dupe to n.c trzymasz jego stanowisko popatrz obiektywniej ;)
za mało masz argumentów w stosunku do mnie? no huntad!111!1!! blz
titania nie jest przegrana, ale może być przez takich ludzi, co liżą*dupę unitom =[
chcesz moj nick znac? a to coś zmieni? hmm chyba nie ;( kozakiem jestem, tylko mam w tym argumenty. nigdy nic nie pisze sugerujac sie "bo kolega mi powiedzial", wiec wiesz wal smiało? masz cos do mnie jeszcze to wal.
pozdro,
Marti
kozak? bzdury? a co mam za to że sie wypowiadam na forum być huntowany? nab blz. jak mu liżesz dupe to n.c trzymasz jego stanowisko popatrz obiektywniej ;)
za mało masz argumentów w stosunku do mnie? no huntad!111!1!! blz
titania nie jest przegrana, ale może być przez takich ludzi, co liżą*dupę unitom =[
chcesz moj nick znac? a to coś zmieni? hmm chyba nie ;( kozakiem jestem, tylko mam w tym argumenty. nigdy nic nie pisze sugerujac sie "bo kolega mi powiedzial", wiec wiesz wal smiało? masz cos do mnie jeszcze to wal.
pozdro,
Marti
Ej, jestes c00l =**.
@neutralny16 & Martinesz
Tak każdemu jeździcie,a to właśnie wy jesteście największymi ciotami z tego forum,myślicie,że jesteście kimś..a tu niestety :(.
Neutralny16~ wiesz, każdy ci wierzy o tym anni :-\, bajki to pisz na swoim blogu =))!111
Arm to rumun x).
Master Vilum
22-05-2006, 18:41
lol? z czym sie ukrywam?!
jak grasz na titani to powiedz swoj name a nie a jak nie grasz to sie nei udzielaj...
Moim skromnym zdaniem titania smierdzi :D
REFUGIA RULES !!!!
Martinesz
22-05-2006, 18:52
Ej, jestes c00l =**.
@neutralny16 & Martinesz
Tak każdemu jeździcie,a to właśnie wy jesteście największymi ciotami z tego forum,myślicie,że jesteście kimś..a tu niestety :(.
Neutralny16~ wiesz, każdy ci wierzy o tym anni :-\, bajki to pisz na swoim blogu =))!111
Arm to rumun x).
przykre. każdemu jadę? wiesz nie mam jeszcze prawka, a tak na serio nikomu nie jade, forum ma spełniac zadanie dyskusji, i w taki sposob probuje sie udzielac. jesli kogos zraniłem, wybaczcie: (
jesli masz mnie wyzywać od ciot, to zamilcz na wieki.
pzdr,
Marti
Szczuru.pl
22-05-2006, 19:16
Skończcie pisać głupoty...
@Vilum seq źle mi przekazał inofrmacje co poskutkowało że żle do tego podszedłem. Jeśli to prawda to sry za nadmierną agresje i dzięki za obrone przed tymi nabami =)
Apocalipsus
22-05-2006, 19:23
Podobno 2 rzeczy sa nieskonczone....kosmos i ludzka głupota...co zreszta Apocalipsus ppiieeeeeknie prezętuje..a wiec po pierwsze"100 to taka przenosnia" a to nie wiem czy wiesz co to..wiec Ci powiem.To powiedzenie czegos w niedosłownych sensie...i ten sorc co robil ze mna ani był jednym z wielu...i nie powiedzialem ze to byl jedyny..po 2:nie,nie oceniam ludzi po levelu ale co 8 level moze wiedziec o anhilatorze??eh..A TERAZ APEL..ZANIM COS ODPISZESZ POMYSL NAD TYM 3 RAZY!!!
P.s ehh jak patrze na ten list to taki jakis trudny sie wydaje,zeby go zrozumiec trzeba miec IQ powyzej 2 wiec nie radze nawet probowac...
Wiec tak:
Ja cie nie wyzywalem pierwszy noobie, tylko dawalem kakrety (np.ze powiedziales to i tamto)
Po 2 nie oskrazylem cie o to ze powiedziales ze to pierwszy sork ! ( jesli gdzies to widzisz to skopiuj)
A po 3 nie mam 8 lvla :] i moge wiecej wiedziec o tym quescie niz ty.
( a tak pomysl troche ... co wynika z twojego zdania "8lvl ? 9 lvl ?"?
nie oceniasz ludzi po lvlku ?To tez byla "taka przenosnia ?"8o )
Moze ta klotnie zakonczy filmik z tym sokriem i toba ?
A tak ogolnie rozmowa z toba to bezsens :
-widzisz zdania ktorych ja nie widze(wnioskujesz cos z niczego)
-wyzywasz mnie zamiast dawac konkrety jak ja ..
Poprostu nie mam sily sie z toba klocic ... bo ten temat nie sluzy do tego ...
Master Vilum
22-05-2006, 19:24
Skończcie pisać głupoty...
@Vilum seq źle mi przekazał inofrmacje co poskutkowało że żle do tego podszedłem. Jeśli to prawda to sry za nadmierną agresje i dzięki za obrone przed tymi nabami =)
WYbaczam ^^ i np
neutralny16
22-05-2006, 19:32
Nie wierzycie to nie....mam w dupie czy ktos mi wierzy poprostu tak jest i tyle...DOBRA LUDZIE SŁUCHAJCIE..!!!!moze koniec tych kłotni?niech wszyscy sie pogodza i tyle...??kto jest za?;)
Apocalipsus, Szczuru.pl co wy na to??ja was obu przepraszam
Martinesz rox!!!
Widze ze tu jakas dzampreza sie szykuje bez mojej wiedzy! No coz, nie jestem za tym zeby kupowac chary za rl siano, bo to w c*** nie oplacalne, lepiej zainwestowac w siebie ;]
A co do twojego pvp Widakey, slyszalem wiele rzeczy o tobie, boski jestes!
Moge autograf dostac? : DDD
A temu kolesiowi z Arcani powiedzcie zeby sie zamknal, bo mnie wkur*** pe**.
Wasz,
Ukochany Trevor : DDD
Szczuru.pl
22-05-2006, 19:33
Nie wierzycie to nie....mam w dupie czy ktos mi wierzy poprostu tak jest i tyle...DOBRA LUDZIE SŁUCHAJCIE..!!!!moze koniec tych kłotni?niech wszyscy sie pogodza i tyle...??kto jest za?;)
Jestem za a nawet i przeciw huehue ;D
Szczuru.pl
22-05-2006, 19:34
Martinesz rox!!!
Widze ze tu jakas dzampreza sie szykuje bez mojej wiedzy! No coz, nie jestem za tym zeby kupowac chary za rl siano, bo to w c*** nie oplacalne, lepiej zainwestowac w siebie ;]
A co do twojego pvp Widakey, slyszalem wiele rzeczy o tobie, boski jestes!
Moge autograf dostac? : DDD
A temu kolesiowi z Arcani powiedzcie zeby sie zamknal, bo mnie wkur*** pe**.
Wasz,
Ukochany Trevor : DDD
PODPISAL : WIDAKEY
Here you are.... :p:p:p
PODPISAL : WIDAKEY
Here you are.... :p:p:p
Dzieki stary! To dla mnie zaszczyt!!
Pls, badz friand! Wkoncu masz najlepsze pvp! Wiec napewno umiesz SIEM BICZOWAC!!
Haha, lubie takie zabawne furajki jak Ty : DDD
Smichael
22-05-2006, 19:38
haha ale kolesie sa tu znobowaceni....
po 1 jesli ktos z rsem pojdzie na anhi to juz jest cos...
po 2 Epic Legion Frajerow nie bieze i widakey zaslozyl zeby tu byc...
po 3 Taifun Devilry robil tez z botem i kazdy mu gratulowal a omalo co nie padl
po 4 Sorc na 109 lvlu Pada od 2 Energy beam a dostaje 3 + gfb od demonka
po 5 jesli zabiles demona 109 sorcem zanim straciles cala mana to masz u mnie 1000 zl
po 6 kupil postac bo chcial pograc ty nie kupisz to zazdroscisz moze zarobil kase i sobie kupil ?
to na tyle
mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie tu bo chce sie posmiac
neutralny16
22-05-2006, 19:39
Omg przestancie juz...to jego sprawa czy kupuje chary,czy uzywa botow,czy ćpa,pije,pali itp..zawsze prawda jest posrodku wiec nie chce sie z NIKM kłocic...
Szczuru.pl
22-05-2006, 20:05
Omg przestancie juz...to jego sprawa czy kupuje chary,czy uzywa botow,czy ćpa,pije,pali itp..zawsze prawda jest posrodku wiec nie chce sie z NIKM kłocic...
Wiecej postów plx....
neutralny16
22-05-2006, 20:14
Wiecej postów plx....
eee?nie czaje co miales na mysli...
Martinesz
22-05-2006, 20:28
haha ale kolesie sa tu znobowaceni....
po 3 Taifun Devilry robil tez z botem i kazdy mu gratulowal a omalo co nie padl
po 4 Sorc na 109 lvlu Pada od 2 Energy beam a dostaje 3 + gfb od demonka
po 5 jesli zabiles demona 109 sorcem zanim straciles cala mana to masz u mnie 1000 zl
po 6 kupil postac bo chcial pograc ty nie kupisz to zazdroscisz moze zarobil kase i sobie kupil ?
to na tyle
mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie tu bo chce sie posmiac
ad. 1 tak respect!!!
ad. 2 tak, bo jesteś w tej gildi
podpunkty 3-5 to mnie nie dotyczą
ad. 6 to jest nie legalne w prawach tibii, jak zarobił to chwała mu, dobrze, że nie ukradł
reasumujac to wszystko możesz zaczac sie smiac ;)
signed,
Marti
p.s.hail Trevor!!!11!!
Smichael
22-05-2006, 21:06
Dzieki stary! To dla mnie zaszczyt!!
Pls, badz friand! Wkoncu masz najlepsze pvp! Wiec napewno umiesz SIEM BICZOWAC!!
Haha, lubie takie zabawne furajki jak Ty : DDD
fujara to i moze z ciebie jest
jestes master pvp bo na kyrce zrobiles rsa na 18 lvlach
_/ a tak w ogole jak bede we wrocku powiem twej mamie zeby sie toba powaznie zajela bo widze ze spamujesz wszystkie fora co tylko sie da bo ci mamuska berecika nie chce kupic czy jak?
Martinesz
22-05-2006, 21:39
_/ a tak w ogole jak bede we wrocku powiem twej mamie zeby sie toba powaznie zajela bo widze ze spamujesz wszystkie fora co tylko sie da bo ci mamuska berecika nie chce kupic czy jak?
wiesz, bo on się nie boi przeciwstawic PA, lepiej lizać dupę no nie? twoj życiowy cel? w RL też liżesz? hmm nie widziałem jeszcze forum, w którym Maur by spammował.
on się na coś odważył, a przez takich jak Ty, i innych asslickerów titania spada w dół, dobrze, że to już nie mój problem. Życzę Ci abys w życiu spotkał tak inteligentego chłopaka, jakim jest Maur. Bo z twoich tekstów śmiem twierdzić, że brak Ci takich.
signed,
Marti
p.s. Ufundować Ci bilet do Wrocka? :( aż mnie żal ściska, kiedy czytam twoje prymitywne teksty, no ale cóż twoja sprawa.
Szczuru.pl
22-05-2006, 21:49
wiesz, bo on się nie boi przeciwstawic PA, lepiej lizać dupę no nie? twoj życiowy cel? w RL też liżesz? hmm nie widziałem jeszcze forum, w którym Maur by spammował.
on się na coś odważył, a przez takich jak Ty, i innych asslickerów titania spada w dół, dobrze, że to już nie mój problem. Życzę Ci abys w życiu spotkał tak inteligentego chłopaka, jakim jest Maur. Bo z twoich tekstów śmiem twierdzić, że brak Ci takich.
signed,
Marti
p.s. Ufundować Ci bilet do Wrocka? :( aż mnie żal ściska, kiedy czytam twoje prymitywne teksty, no ale cóż twoja sprawa.
Zamknij pysk. >.<
Martinesz
22-05-2006, 22:20
Zamknij pysk. >.<
bo co? bo ładnie wyzywać kolegów? n/c forum jest do dyskutowania, wiec nie możesz mi zabrać prawa do wypowiedzi
signed,
Marti
Smichael
22-05-2006, 22:30
ok to znowu widze ze trzeba tu w punktach ci wypisac
po 1 nigdy nie lizalem nikomu dupy
po 2 Oidor (kolo z unitu) sam prosil mnie bym zaczal grac na titani
po 3 grasz na kyrze i masz podniete gralem tam tylko ze polaczki wygraly war w 100 na nas 30 i tak dostawali we fragach po gaciach
po 4 Hail Lucrum Ira and Infestus family
po 5 Maurex jedzie po kazdym bo jest looserem i moze mial wojne z unitem ale chyba slowna na forum
po 6 i tak bede we wrocku na rewanzu z wts
Hm... Troche dziwne te wasze klutnie. W koncu to powinno sie komentowac film, klucic sie mozna gdzie indziej (ekhm... GG? :D)
Wiec, Gratz wykonania Anni, z botem czy bez i tak gratz, prawie kazdy grac co na anni byl i przezyl to z botem, ale bana to raczej malo kto.;D
jestes zalosny. Moze 1-2 osoby zrobili anihi bez botow. Nawet grupa 4 sorcow MUSI uzywac botow do zmiany SSA i MR-.- inaczej sie nie da bo dmg z UE zabiera ich mane i z grupy 4 osob lecą 5~UE;] musisz miec bota bo nie mozesz przelozyc SSA MR'a i je**ąc UE naraz...
a twoi koledzy ciebie NA PEWNO okłamują bo NA PEWNO nie zrobili anihilatora bez botow..albo ty masz kolegow tylko na Ots'ach
Might Ring ma 20 hitów czyli mozna zalozyc przed pociagnieciem dzwigni.
SSA mozna przekładać jedną ręką, drugą bić UE.
Wchodzisz UE, SSA zmieniasz, UE.
Toż to filozofia.
Po co wy mowicie non stop dzieci "zal dupe sciska itp"? Nie wasza sprawa czy kupil chara czy nie czy ma ownerow czy nie..... I po co jemu to mowicie all? Zal....Dzieci...
A wyobraź sobie taką sytuację:
Grasz na servie X i jesteś w gildii A, w której każdy gra uczciwie i ma 40-60 lvle. Gildia B ma samych sharerów, jedzie na botach itp. ma 90-120 lvle. Gildia B huntuje gildie A, w której jesteś.
Jest ona lepsza tylko dzięki temu, że łamie zasady, tak samo Widakey zdobył sova łamiąc 3 zasady... gdzie tu satysfakcja, że oszukał? Ja tam wolę swojego uczciwie zrobionego 36 lv niż oszustwami zrobionego 106 rp.
I agree!
Jest Imo oszustem i noobem.
jak grasz na titani to powiedz swoj name a nie a jak nie grasz to sie nei udzielaj...
Czy żeby skomentować czyjś denny film i jeszcze denniejszą postawę, trza grać na tym samym servie? xD
...idiotycznego xD
To miał być żart?
Ja bym to zrobił :>
Złamał zasady tibii -> nie umie grac uczciwie -> jest 10-letnim dzieciakiem
Martinesz
22-05-2006, 22:44
ok to znowu widze ze trzeba tu w punktach ci wypisac
po 1 nigdy nie lizalem nikomu dupy
po 2 Oidor (kolo z unitu) sam prosil mnie bym zaczal grac na titani
po 3 grasz na kyrze i masz podniete gralem tam tylko ze polaczki wygraly war w 100 na nas 30 i tak dostawali we fragach po gaciach
po 4 Hail Lucrum Ira and Infestus family
po 5 Maurex jedzie po kazdym bo jest looserem i moze mial wojne z unitem ale chyba slowna na forum
po 6 i tak bede we wrocku na rewanzu z wts
przykre :( widzisz przgrana nigdy nie jest z twojej winy tylko z kogos, to że ich było wiecej to przemawia na ich korzysc. Maur nie jest przegrany ;( moze u ciebie w małej głowce. wogole dobrze ze przyjedziesz do wrocławia zapoznasz sie z kultura i wogole, bo watpie żeby tam gdzie ty mieszkasz było cos ciekawego.
singed,
Marti
p.s. nigdy nie ustapie ;)
A wiec tak, mialem rsa na 23lvlu :o, a zrobilem to dla beki bo sam chcialem : DDD
Po drugie, Lucrum Ira szerzylo PA, jakby nie robili PA napewno by nie bylo 80 vs 30 czlonkow w wojnie,
Po trzecie, nie powinienes nic pisac na temat moich rodzicow,
po czwarte jestes denny i spieprzaj : DDD
Smichael
22-05-2006, 22:50
pisze tylko zeby sie toba zajela bo sie degradujesz na forum i glupie posty walsiz nie na temat a z berecikiem to przenosnia zebys mial jakies zajecie
Szczuru.pl
22-05-2006, 22:53
Toż to filozofia.
A wyobraź sobie taką sytuację:
Grasz na servie X i jesteś w gildii A, w której każdy gra uczciwie i ma 40-60 lvle. Gildia B ma samych sharerów, jedzie na botach itp. ma 90-120 lvle. Gildia B huntuje gildie A, w której jesteś.
Jest ona lepsza tylko dzięki temu, że łamie zasady, tak samo Widakey zdobył sova łamiąc 3 zasady... gdzie tu satysfakcja, że oszukał? Ja tam wolę swojego uczciwie zrobionego 36 lv niż oszustwami zrobionego 106 rp.
I agree!
Czy żeby skomentować czyjś denny film i jeszcze denniejszą postawę, trza grać na tym samym servie? xD
...idiotycznego xD
To miał być żart?
Nie obsraj sie. Suty ci dęba staneły z podniety?
Smichael
22-05-2006, 22:57
Toż to filozofia.
na ile ci starczy might ring lol
ok enjoy it i play fair to and dont whining about others
czemu niby byl denny omg taki jak kazde anhi
a kolesie co maja wpisane "pr(o)land" nie uzywaja botow na anhi chodzby demon helmet by tetro
apropo zycze ci zebys chodz wbil kiedys 100 lvl
Cytuj:
To miał być żart?
kto tu jest frajerem ta gildia ma jeden z wiekszych respektow na serwie
zrobil chyba bys w gacie jakby ci 6 demow na ture bralo po 1 k many to na 3 sd bys moze mial przy odrobinie sczescia czas
oj z tym ze ma 10 lat bym sie klucil, moze nie gra uczcciwie a powiedz mi kto gra? ile osob selluje itemy itp.. i kto nie lamie zasad tibi na forum tibi org pewnie pytasz "kiedy nowe black ice bedzie"
Lord Wlodek
22-05-2006, 23:04
Juz mozna przymknac oko na bota ale ludzie co kupuja postacie nie maja u mnie zadnego szacunku to ze nie umia grac nie oznacza ze moga oszukiwac!
p.s:Jesli moge Lovah podpisuje sie pod twoja wypowiedz
Smichael
22-05-2006, 23:06
Juz mozna przymknac oko na bota ale ludzie co kupuja postacoe nie maja u mnei zadnego szacunku to ze nie umia grac nie oznacza ze moga oszukiwac!
p.s:Jejli moge Lovah podpisuje sie pod twoja wypowiedz
gegege
translator z ruskiego na polski chcesZ?
Lord Wlodek
22-05-2006, 23:08
Plz jesli masz! Staram sie pisac szybko co nie wychodzi na jakos ale ja ZAWSZE edytuje pomyłki w moich postach.....
Smichael
22-05-2006, 23:15
Plz jesli masz! Staram sie pisac szybko co nie wychodzi na jakos ale ja ZAWSZE edytuje pomyłki w moich postach.....
gz
sorry a slownik moge ci wyslac pisze na
[email protected]
teraz na tibii 7.7 tibicam nie dziala ogolnie czy tylko mi? ;d
teraz na tibii 7.7 tibicam nie dziala ogolnie czy tylko mi? ;d
Ten film odtwarzaj w tibii 7.6.
Apocalipsus
22-05-2006, 23:33
Bardzo mila atmosfera tu panuje :]
Nie obsraj sie. Suty ci dęba staneły z podniety?
Pepsi. Generation Next.
Szczuru. Intelligence Low.
na ile ci starczy might ring lol
20 hitów -> 6 razy z ue, czyli zostaje 14. Każdy z 6 demonów musiałby walnąć w 3 sekundy, 3 hity żeby się skończył...
czemu niby byl denny omg taki jak kazde anhi
a kolesie co maja wpisane "pr(o)land" nie uzywaja botow na anhi chodzby demon helmet by tetro
Jakby nie ten Fummlan to bym go nawet nie sciagal. Takich anhi jest tysiace. A o Tetro mi nie mów, bo to koleś pokroju Twojego kolegi.
kto tu jest frajerem ta gildia ma jeden z wiekszych respektow na serwie
Respekt ma Kazadum, Seraph i Heat za to że walczyły z PA, a nie jakies 10-letnie asslickery!
zrobil chyba bys w gacie jakby ci 6 demow na ture bralo po 1 k many to na 3 sd bys moze mial przy odrobinie sczescia czas
Widzisz, "Mistrzu" jest jeszcze coś takiego jak Stone Skin Amulet aka SSA.
oj z tym ze ma 10 lat bym sie klucil, moze nie gra uczcciwie a powiedz mi kto gra? ile osob selluje itemy itp.. i kto nie lamie zasad tibi na forum tibi org pewnie pytasz "kiedy nowe black ice bedzie"
Wiesz ile osób nie łamie regulaminu Tibii? :<
Jedyne złamanie regulaminu moim charem to było nie wpłacenie kasy za domek, ale to było przeoczenie, a nie celowo oszukiwanie.
Na Black Ice mi nie zalezy, bo to gówno i tak predzej czy pozniej cheaterów zbanują/zhackują a wtedy ja jako uczciwy gracz zaczne cos znaczyc na servie.
Juz mozna przymknac oko na bota ale ludzie co kupuja postacie nie maja u mnie zadnego szacunku to ze nie umia grac nie oznacza ze moga oszukiwac!
Tibia z definicji miala kazdemu dawac te same szanse bez wzgledu na grubosc portfela , ale te dzieci to psują!
Jasne, że możesz.
gegege
translator z ruskiego na polski chcesZ?
To mial byc zart? Słaby.
gz
sorry a slownik moge ci wyslac pisze na
[email protected]
Tu już nie musze komentować, koleś sam pokazał swój poziom, po co mam to jeszcze Wam uświadamiać? ;)
Szczuru.pl
22-05-2006, 23:50
Sry ziomal wybacz mi plx.... ;;( już nigdy nie kupie żadnego chara , żałuje :( jestem wrednym oszustem nie chce mi sie już życ bb all :(
czytaj : weź idź skocz z mostu i ogarnij sie buraku jeden
no wiec znam szczura z rl i nie ma 10 lat (na tyle nie wyglada)
od czasu kiedy kupil widakeya zrobil 24 lvl to juz cos nie? (przedtem mial 50 knighta sam zrobil)
Sinatra~ ma u mnie respect bo gra druidem a malo takich wysokich lvl na titani
maur~ ty wszedzie wejdziesz w klopoty x) btw. gratz fragów vilum opowiadal :D
@ off~
Topic sie rozszerzyl w 6h o 6 stron nice xD
Szczuru.pl
22-05-2006, 23:53
Pepsi. Generation Next.
20 hitów -> 6 razy z ue, czyli zostaje 14. Każdy z 6 demonów musiałby walnąć w 3 sekundy, 3 hity żeby się skończył...
Jakby nie ten Fummlan to bym go nawet nie sciagal. Takich anhi jest tysiace. A o Tetro mi nie mów, bo to koleś pokroju Twojego kolegi.
Respekt ma Kazadum, Seraph i Heat za to że walczyły z PA, a nie jakies 10-letnie asslickery!
Jedyne złamanie regulaminu moim charem to było nie wpłacenie kasy za domek, ale to było przeoczenie, a nie celowo oszukiwanie.
Na Black Ice mi nie zalezy, bo to gówno i tak predzej czy pozniej cheaterów zbanują/zhackują a wtedy ja jako uczciwy gracz zaczne cos znaczyc na servie.
Tibia z definicji miala kazdemu dawac te same szanse bez wzgledu na grubosc portfela , ale te dzieci to psują!
Jasne, że możesz.
To mial byc zart? Słaby.
Tu już nie musze komentować, koleś sam pokazał swój poziom, po co mam to jeszcze Wam uświadamiać? ;)
Staryyy normalnie wymiatasz!!! kocham cie za twoją uczciwość ;***
Przesłij mi plx swoje zdjęcie to powiesze se w kiblu i za każdym razem jak mnie ściśnie to sobie przypomne o uczciwym Lovahu i kiszki mi przeczyści. plx
no wiec znam szczura z rl i nie ma 10 lat (na tyle nie wyglada)
Na tyle wygląda poziom jego wypowiedzi.
od czasu kiedy kupil widakeya zrobil 24 lvl to juz cos nie? (przedtem mial 50 knighta sam zrobil)
]Lol, gdyby grał od zera to by miał może 50-60 lv teraz, tak jak tym knajtem. Nie rozumiem czemu nie gra uczciwie z niższym lvlem, tylko nieuczciwie z wyższym.
Sinatra~ ma u mnie respect bo gra druidem a malo takich wysokich lvl na titani
Fummlan, Ty, Sazzi ... ?
maur~ ty wszedzie wejdziesz w klopoty x) btw. gratz fragów vilum opowiadal :D
Nie moja sprawa.
@Szczuru
Róóknij tego 106 rp, zrób nowego, zrób 100 lv i nazwij sie "Tibijczykiem".
Graj dalej tym, dalej na botach, dalej oszukując - nazwij się "Dzieciakiem".
E D I T
Staryyy normalnie wymiatasz!!! kocham cie za twoją uczciwość ;***
Przesłij mi plx swoje zdjęcie to powiesze se w kiblu i za każdym razem jak mnie ściśnie to sobie przypomne o uczciwym Lovahu i kiszki mi przeczyści. plx
Nie zalezy mi zebys mnie kochal, zeby Ci przeczyszczalo kiszki, ani nawet zebys pisal ze wymiatam. Wystarczy ze zaczniesz uczciwie grać.
Lord Wlodek
22-05-2006, 23:57
Szczuru jestes żałosny ale juz nie chce sie kłócić bo to nie ma sensu ale mam nadzieje ze postacie ktore zostaly kupione odrazu zostana usuniete
@Lovah
zgadzam sie z tym w 100%
Szczuru jestes żałosny ale juz nie chce sie kłócić bo to nie ma sensu ale mam nadzieje ze postacie ktore zostaly kupione odrazu zostana usuniete
Acc trading to chyba najtrudniejsze do udowodnienia wykroczenie, ale zawsze mozemy miec nadzieje ;)
Szczuru.pl
22-05-2006, 23:59
no zostaną :(
powiem ci tekst mojego kumpla : wymień tosta bo ci sie przepali
pzdro Adam xd
Szczuru.pl
23-05-2006, 00:01
Na tyle wygląda poziom jego wypowiedzi.
]Lol, gdyby grał od zera to by miał może 50-60 lv teraz, tak jak tym knajtem. Nie rozumiem czemu nie gra uczciwie z niższym lvlem, tylko nieuczciwie z wyższym.
Fummlan, Ty, Sazzi ... ?
Nie moja sprawa.
@Szczuru
Róóknij tego 106 rp, zrób nowego, zrób 100 lv i nazwij sie "Tibijczykiem".
Graj dalej tym, dalej na botach, dalej oszukując - nazwij się "Dzieciakiem".
E D I T
Nie zalezy mi zebys mnie kochal, zeby Ci przeczyszczalo kiszki, ani nawet zebys pisal ze wymiatam. Wystarczy ze zaczniesz uczciwie grać.
Gram jak mi sie podoba i ..uj ci do tego cieciu. Ile razy mam ci mówić zebys zamknął odbyt wkońcu?
nie chce sie powtarzać
no zostaną :(
powiem ci tekst mojego kumpla : wymień tosta bo ci sie przepali
pzdro Adam xd
Jesteś o krok od delete'a a zrobie wszystko byś zrobił ten krok.
@up
Tak długo jak nie łamiesz zasad, to mnie Twoja gra "nie-cieciu" nie obchodzi, ale gdy je łamiesz czynisz moją i innych grę gorszą.
Btw. Ile masz lat jak nie 10?
Lord Wlodek
23-05-2006, 00:02
@Szczuru
Nie bende zniżał sie do twojego poziomu.........
Ty chyba nie wiesz co robisz,,wszystko ma swoje prawa aby utrzymac ład i porzadek.Z radoscia patrze jak moi kumple SAMI zdobywaja 100 lvl-e SWOIMI postaciami ale jak whcodze na forum i ogladam film 100 lvl+ pallka z botem i jak sie okazalo kupionego to mnie normalnie *****ca strzela
A pomyśleć jaka Tibia byłaby piękna, gdyby ludzie przestrzegali zasad:
- W PvP wreszcie liczyłaby się taktyka, zgranie etc. a nie liczba ownerów, jakość bota czy umiejetnosc hackowania.
- Questy... brak qs'a i botów...
Pomyslec, ze Desert Quest znowuby mial sens, jak zreszta reszta questów...
Anni bez bota... Tylko dla elity, a nie dla dzieci co kupily chara i robią anni na bocie.
Smichael
23-05-2006, 00:09
Pepsi. Generation Next.
n/c
lol tak tak tylko ze demon moze robic kombo z 3 roznych atakow czyli po 1 turze ( 2 sec) masz juz 2 hity left
tysiace ?zobacz sobie na erigu ile jest 100 lvlow w tibi i pogadamy
powtarzam nie jestem asslickerem mam respect poprostu a po 2 do kazadum nic nie mam bo ziomkii z kyry spoko sa
a do seraph nie mam respectu bo nic jakos w tej wojnie nie robia i poszli na non pvp world
miszczu a nie wiesz ze STONE SKIN AMULET ALSO KNOWN AS SSA nie dziala na energy beam and GFB?
dziecko w kasku ma pacc?
tez mnie to nie bawi osobiscie nigdy nie mialem zadnego cheata na kompie ;)
Jasne, że możesz.
To mial byc zart? Słaby.
Tu już nie musze komentować, koleś sam pokazał swój poziom, po co mam to jeszcze Wam uświadamiać? ;)[/QUOTE]
@SEQ ja do Ciebie mam tez respekt ale wiesz jak ja robilem chara ty byles juz 69 lvl , hmm gdyby nie problemy z netem i problemy w rlu bym mial juz 100 na bank ;)
lol tak tak tylko ze demon moze robic kombo z 3 roznych atakow czyli po 1 turze ( 2 sec) masz juz 2 hity left
Ile demonów musiałoby zrobić takie combo? 4? 5?
Jaka jest procentowa mozliwosc ze tak sie stanie? 1? 2?
tysiace ?zobacz sobie na erigu ile jest 100 lvlow w tibi i pogadamy
no dobra, dziesiatki.
powtarzam nie jestem asslickerem mam respect poprostu a po 2 do kazadum nic nie mam bo ziomkii z kyry spoko sa
a do seraph nie mam respectu bo nic jakos w tej wojnie nie robia i poszli na non pvp world
LAWL, co takiego zrobiles ze masz respekt?
Te 3 gildie podniosły czoło przeciwko Unitowi, a wy mu tylko wystawiliscie jezyk.
miszczu a nie wiesz ze STONE SKIN AMULET ALSO KNOWN AS SSA nie dziala na energy beam and GFB?
No i?
dziecko w kasku ma pacc?
Name: Widakey
Account Status: Premium Account
Chyba tak =P
Smichael
23-05-2006, 00:20
lol haha
btw po co mamy walczyc z unitem jak to rl friend's ?
Szczuru.pl ban za zero kultury, spam, wyzwiska etc etc
Wszyscy, którzy nie komentowali filmu, tylko spamowali +6 pkt. za offtopic. Żadnych reklamacji na pw.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.