Pokaż pełn± wersje : pytanie o combo
Gdy jaki¶ potwór zadaje nam combo to czy w tym czasie możemy się uhn±ć??czy jest to tak szybkie że można o tym zapomnieć i czy da się to jako¶ wyćwiczyć.
Komba zazwyczaj sa bardzo duze, nazywane czasami tesh ze potworek sobie zaspamowal... np. hunter wali takie ze 4 strzaly naraz leca i nwet nie widac ile hp umyka... Gdyby komba byly wolne to by nie byly kombami tylko zwyklymi hitami. Jak dragon walnie kombo to nie da sie uhnac pomiedzy (umyslnie) tylko tuz po, nie da sie przewidziec kiedy walnie...
Oryginalnie dodany przez elite
Komba zazwyczaj sa bardzo duze, nazywane czasami tesh ze potworek sobie zaspamowal... np. hunter wali takie ze 4 strzaly naraz leca i nwet nie widac ile hp umyka... Gdyby komba byly wolne to by nie byly kombami tylko zwyklymi hitami. Jak dragon walnie kombo to nie da sie uhnac pomiedzy (umyslnie) tylko tuz po, nie da sie przewidziec kiedy walnie...
Wiem co to jest combo ale raz mi się udało uhn±ć na combie huntera zaspamił troche miałem uha nad sob± i gdy wleciał 1 jego hitek sie uhłem a potem znowu seria:)ułamki sekundy ale to mi się raz czy kilka razy udało czyli w±tpię żeby kto¶ umiał za każdym razem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.