Pokaż pełną wersje : Gdzie potwory do trenowania?
Damian vel Rugon
18-05-2006, 16:07
A więc tak, chciałbym usłyszeć w szczególności od Knightów gdzie trenowali spokojnie z potworkami. Niby są te tematy gdzie sa stworki itp itd ale co mi po tym ze znajde kogos gdzies jak nie bedzie jak z nim trenowac, ja siedze aktualnie w mint na minosach ale strzasznie szybko padaja i sporo ludzi sie kreci tam i grozby bicie straszenie lurowanie i wybijanie mi minosow to chleb powszedni. Byłem także w mount St. na cyklopach ale to samo, wybijaja ludzie, takze na slimie po drodze do deserta trenowalem ale tez co ekipa to zabija(swoja droga to nigdy w zyciu bym nie powiedział że tyle ekip pedzi na deserta :P Praktycznie co 5 minut ktos idzie) A chciałbym się dowiedzieć, gdzie jest miejscówka najlepiej z potworkami które sie leczą lub jest stworkow ktore nie przesuwaja parceli spory resp.
Mówcie, chwalcie sie ja posłucham i moze cos ciekawego uradzimy wspólnie :)
Lord kasztanowiec
18-05-2006, 16:17
niech ci kumpel zrobi monka ty lurujesz sobie 2 raty i trein monk si eleczy raty cie bija i wszystko pieknie
niech ci kumpel zrobi monka ty lurujesz sobie 2 raty i trein monk si eleczy raty cie bija i wszystko pieknie
Knightem w monka? Z bright sworda? >.<
Odnośnie monka - może być i knife, ale zluruj tez ze 2 raty zeby biły monka (wtedy go trafisz -,-).
Osobiście polecam ghoula... a jak non-pvp to masz problem xD
Damian vel Rugon
18-05-2006, 16:29
Właśnie o to sie rozchodzi że chce potworki luźne dlatego, że to non-pvp ;p
Piotrek Marycha
18-05-2006, 16:52
ale podaj skile swoje? co do tego ze ludzie wybijaja to normalka an non pvp :)
Damian vel Rugon
18-05-2006, 17:02
W tym wątku bardziej chodziło mi o ogólne wypowiadanie sie gdzie sie samemu trenowało :) A moje skile jak narazie 80/80.
Id se na dwarven questa i na geomncerze skilluj :pp ..... joke , najlepiej to wal monka albo slimy w kopalni w kazo
Wątpię żeby ktoś ci podawał konkretne lokacje Slimów, bo im mniej osób je zna tym lepiej... sam szukaj w podziemiach, na PoHu są przynajmniej 4 miejscówki...
Idz se na slimy na lodowych wyspach(folda) -2 poziom zobacz se poradnik i tam jest 1-kratkowa sciezka to cie tylko 2 beda bily i wal z knife(sword),
axe(axe) lub club(club) zalezy czym walisz.
Pozdro:)
8o
Mam nadzieje że pomogłem.
Cya
YyyeeyIsBack
18-05-2006, 19:25
Monk dla knota sie nie nadaje bo raz go siekniesz za 5 a raz za 90 (raz z kumplem ubilismy w ten sposob przypadkiem biedaka), on nadaje sie tylko dla palli bo oni moga ghoula powalic 1 hitem. Co do tematu to polecam slimy (a... niech mi bedzie) sa podziemia pod AB razem z kilkoma respami ghoulow.
YyyeeyIsBack
18-05-2006, 19:25
Double post ;s
:> Moje zdanie jest takie : Idz do troll cave (kolo Dwarf Bridge) na Slima ...
Tam Siedza nooby na trollach i sie boja zejsc do slima a nawet jak zejda to watpie ze cos beda brali na slimie ...:]
Damian vel Rugon
18-05-2006, 20:56
Uprzejmie dziękuje :)))
Poszukam na foldzie i w tym troll cave miejscówki tych slimów :)
Jak coś bedzie nie tak to odświeże ten temacik :)
Ok ja gram tez na non-pvp.
Skill:
Slimy kolo banshe pod thais
Slim przy bk quescie
Zdobywasz klucz do pokoju kolo domku wiedzmy na bagnach ropujesz slima zamykasz pokoj i skilujesz do woli
Btw.
Geomancer to spoko skill sam na nim skiluje i wcale nie jest tak zle:)
Bruno II
19-05-2006, 10:10
Oj jak zechcesz poszukać to jest mnóstwo miejsc gdzie możesz trenić na slime :)
- Ghostland (przy samej wodzie więc wygodnie)
- Thais (Dead archer quest - 1 parcel załatwi wszystko)
- Troll Cave przy moście Dwarfów (dobe miejsce ,mało ludzi)
- Ab - tam gdzie ghoule i slimy mozna się w 3-4 miejscach dobrze ustawić ale jak się ustawisz blisko respu to ludzie będą sie wqrwiac ze im blokujesz wiec kombinuj przy samym wejsciu do cave.
- Hellgate - tam jest slime zaraz za rootami trzeba go wyropowac piętro wyzej i masz zapewniony wielogodzinny spokojny trening.
- Draconia - a właściwie droga do draconii - bardzo zadko ktokolwiek tam chodzi a jest jeden slime i dwa miejsca gdzie go mozna zlurowac i sie zadekowac jak by co to po food na draconie i z powrotem do treningu.
- Roots near Venore - tam tez se mozesz jednego slime wyciagnac w odpowiednie miejsce tak ze nie blokujesz respu - tyle ze tam tyle ludzi ze kretyn moze sie bez problemu trafic...
- Folda poziom -2 nie za duzo ludzi i w sumie food blisko wiec calkiem dobra miejscowka.
Ogólnie po ostatnich updatach lepiej trenowac na czyms co sie zabija niz na przyzwanym mobie - efekty widac po kilku godzinach trenigu...
Bruno
Jantragon
19-05-2006, 13:56
ja bym mu poradzil miejscowke ze slimami gleboko w kopalniach gdzie juz nie ma guardow. bo przeciez na foldzie to jasne ze pelno noobow sie tak kreci. a gleboko w kopalni malo kto dojdzie oprocz high leveli, a high levele nie powinni noobowac i zabijac ci slima
Geralt ze Spychowa
19-05-2006, 14:39
ja polecam slimy w bagnach kolo venore (gorka, podziemia). U nas na calmerze siedza tam praktycznie sami knighci i kulturka - nikt nikomu nie zabija. No... czasem sie trafi jakis drut rzadny expa, ale generalnie jest w porzadku.
Najwygodniej jest w chacie wiedzmy pod kluczem ;]
Damian vel Rugon
20-05-2006, 13:11
Oj jak zechcesz poszukać to jest mnóstwo miejsc gdzie możesz trenić na slime :)
- Ghostland (przy samej wodzie więc wygodnie)
- Thais (Dead archer quest - 1 parcel załatwi wszystko)
- Troll Cave przy moście Dwarfów (dobe miejsce ,mało ludzi)
- Ab - tam gdzie ghoule i slimy mozna się w 3-4 miejscach dobrze ustawić ale jak się ustawisz blisko respu to ludzie będą sie wqrwiac ze im blokujesz wiec kombinuj przy samym wejsciu do cave.
- Hellgate - tam jest slime zaraz za rootami trzeba go wyropowac piętro wyzej i masz zapewniony wielogodzinny spokojny trening.
- Draconia - a właściwie droga do draconii - bardzo zadko ktokolwiek tam chodzi a jest jeden slime i dwa miejsca gdzie go mozna zlurowac i sie zadekowac jak by co to po food na draconie i z powrotem do treningu.
- Roots near Venore - tam tez se mozesz jednego slime wyciagnac w odpowiednie miejsce tak ze nie blokujesz respu - tyle ze tam tyle ludzi ze kretyn moze sie bez problemu trafic...
- Folda poziom -2 nie za duzo ludzi i w sumie food blisko wiec calkiem dobra miejscowka.
Ogólnie po ostatnich updatach lepiej trenowac na czyms co sie zabija niz na przyzwanym mobie - efekty widac po kilku godzinach trenigu...
Bruno
Wielkie dzięki Bruno!!! Poprzeszukuje te miejscowki :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.