PDA

Pokaż pełną wersje : Rozmowa z starsza panią

Nevons
18-05-2006, 20:30
Rozmowa z pewną starsza pania przez telefon:
http://rapidshare.de/files/20779427/REC09.wav.html

Rozmowa własnej roboty nagrana z kumplami ;] ze studia "4 Piętro"
Godne ściagnięcia jest czyste mozecie sprawdzać

Niedługo bedzie nowy speker z lepszym głosem i nie bedzie ze nasmiewanie ze starszych pań :P

Jaskot
18-05-2006, 22:04
Denne.

Niesmieszne.

I tyle

PanKracy
19-05-2006, 00:51
HUAAHUAAHUAAHUAAHAUAHUAHAUAAHUA
fajny glos mial ten koles z tartaku :d
robcie wiecej :D

Glonojad
19-05-2006, 09:48
Popieram ten 1 komentarz!!!!!!!!! DO DUPY!!!!! NASMIEWACIE SIE Z STARSZEJ PANI!!!!! WEZ WYJC!! X( X( X( X( X( :baby: :baby: :baby:

Luthi
19-05-2006, 10:21
@up: sam se WYJć buraku.

Co wy gadacie? LUDZIE!.

Ta rozmowa była piękna-ziomek masz zaj... głos ;P. Totalna beka, nic wulgarnego, lajtowe. Swietne ! gratz dla Was :cup: .masakra, polecam!
Hasła tej baby czytajac numer: "dwa, czi" :D,

pozdro, more plx/

Etoric
19-05-2006, 11:27
@up: sam se WYJć buraku.

Co wy gadacie? LUDZIE!.

Ta rozmowa była piękna-ziomek masz zaj... głos ;P. Totalna beka, nic wulgarnego, lajtowe. Swietne ! gratz dla Was :cup: .masakra, polecam!
Hasła tej baby czytajac numer: "dwa, czi" :D,

pozdro, more plx/
za 50 lat jak bedziesz juz 65 letnim starszym panem...tez bedą dzwonic do ciebie gowniarze 15-letni i bedą się smiać z twojego akcentu;p czy moze ze sposobu wymawiania wyrazow;| imho nasmiewanie sie z innych...nie jest dobrym zwyczajem. Idz i ponasmiewaj sie z babci

Luthi
19-05-2006, 11:58
za 50 lat jak bedziesz juz 65 letnim starszym panem...tez bedą dzwonic do ciebie gowniarze 15-letni i bedą się smiać z twojego akcentu;p

Skąd wiesz, ze mam 15 lat? tip2. Akcent to jescze nie obraza słowna.

imho nasmiewanie sie z innych...nie jest dobrym zwyczajem. Idz i ponasmiewaj sie z babci

Na pewno jest to chamstwo- zdaje sobie sprawę, ale rozumiem zadzwonic do Pani i ją tak wkręcać niż zadzwonić i strzelić "Ty k..." itd.
Wkręcalem juz kiedys tak moje babcie :).

chesek
19-05-2006, 12:03
Ż A Ł O S N E.

WielkiSorc
19-05-2006, 12:06
"jedziemy babcie od tylca" - Ja Ci stary współczuję jak ty lubujesz się w stosunkach z pokoleniem dziadków :S
"a pani jest jej mamą?" - On nie ma 15 lat, raczej z 10...
Żałosny jesteś :]

Etoric
19-05-2006, 12:10
Skąd wiesz, ze mam 15 lat? tip2. Akcent to jescze nie obraza słowna.

dla mnie to mozesz miec i 150 lat:| w kazdym razie miej troche szacunku do osób starszych.

LaM4
19-05-2006, 12:16
Badziewie, nie warto ściągać.

Nevons
19-05-2006, 13:57
widze ze połowie sie podoba drugiej nie nie tylko chodzi o naśmiewanie ze starszej pani jakiejś której nie znam?Tylko to tez troche obrazuje rzeczywistośc jak ludzie sa łatwo wierni od tej pani bym wyciągnol nawet pesel i numer konta o ile ma =.= i przy tym troche śmiechu nie wszytkim musi sie podobać =.=
Badziewie, nie warto ściągać.
zrobisz coś lepszego?

Tak na boku co macie do rozmowy nie wulgarna ani nic tylko rozmowa nie żadne hamstwo ani nic
za 50 lat jak bedziesz juz 65 letnim starszym panem...tez bedą dzwonic do ciebie gowniarze 15-letni i bedą się smiać z twojego akcentu;p czy moze ze sposobu wymawiania wyrazow;| imho nasmiewanie sie z innych...nie jest dobrym zwyczajem. Idz i ponasmiewaj sie z babci
skad wiesz ze bede żył 50lat?

LaM4
19-05-2006, 14:05
zrobisz coś lepszego?
A po co, ja sobie nic nie musze udowadniac, a już tym bardziej tobie.

Kowek
19-05-2006, 14:33
dupne i denne!! Nie warto ściągać! Do tego z mp3 nagrywane ;] Musiałem na Mp3 to wrzucić aby zadziałało bo na kompie coś nie szło. MIŁEGO DNIA!! DUPNE NAGRANIE!

Nevons
19-05-2006, 16:11
dupne i denne!! Nie warto ściągać! Do tego z mp3 nagrywane ;] Musiałem na Mp3 to wrzucić aby zadziałało bo na kompie coś nie szło. MIŁEGO DNIA!! DUPNE NAGRANIE!

Czym mam na grac?? :p a wogule u wszytkich na kompach jakos chodzi

Suzorewu
19-05-2006, 16:25
ani to smieszne ani madre... i kiepsko nagrane-musialem sie dobrze wsluchiwac w to co mowi ta Babcia [;.

Angel of Death
19-05-2006, 17:14
Jednym słowem lipa, nudne i nie śmieszne, nie warto ściągać...
Detektyw inwektyw to dopiero ma texty xD

Taka patologia
19-05-2006, 18:00
Ostatnio z ekipą dzwoniliśmy na bąbie do zakładów pogrzebowych oto mój cudny dialog :

Ona-halo
Ja-dzieńdobry czy to zakłady pogrzebowe ?
ona-tak
Ja-no bo ja bym chciał alufelgi kupić
ona-co?
Ja-węgiel chce pani kupic?
ona-hehe a ile go masz?
Ja- a tak z 7kg . Ale czy ja się dodzwoniłem do pogrzebówki?
ona-to wegla niechce ale pod dobry numer zadzwoniłeś
Ja-to może jednak węgla troche by pani chciała?
ona- nie !
Ja-Bo ja słyszałem że tam ma pani szyby drewniane w kostnicy i tam fajny matrx jest
ona-niemam czasu na takie głupoty
Ja- pi**doli mnie to . klijent twój pan
ona- kultury może troche panie klijencie
Ja-a wez przestań kase za tą rozmowe odliczam od kosztów trumny
ona-hehe śmieszny jesteś
Ja-a laski pani robi?
ona- nie!
rozłączyła się :(

Zlodziej
19-05-2006, 18:27
@up

Nie no stary, po prostu bomba. Nie wiem tylko czy zdajesz sobie sprawę z tego, że to wszystko co wyskrobałeś nie jest za bardzo śmieszne... może poza tobą samym. Pomyśl w ten sposób - zamiast wydawac kasę na telefon i robic z samego siebie pośmiewisko w oczach innych ludzi, może nie wiem... kup sobie kostkę rubika! Poskręcasz sobie trochę i od razu ci szybciej minie czas.

Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Etoric
19-05-2006, 18:40
skad wiesz ze bede żył 50lat?
dziecko...jakiego ty masz d*łn*?:/ dla mojej przyjemnosci to mozesz jutro zginąć. Mam to w dupie. Chodzi mi o to ze z ciebie bedą sie smiąc jak bedziesz starszy i bedziesz uczyl tego innych

Stonek
19-05-2006, 18:42
Ostatnio z ekipą dzwoniliśmy na bąbie do zakładów pogrzebowych oto mój cudny dialog :

Ona-halo
Ja-dzieńdobry czy to zakłady pogrzebowe ?
ona-tak
Ja-no bo ja bym chciał alufelgi kupić
ona-co?
Ja-węgiel chce pani kupic?
ona-hehe a ile go masz?
Ja- a tak z 7kg . Ale czy ja się dodzwoniłem do pogrzebówki?
ona-to wegla niechce ale pod dobry numer zadzwoniłeś
Ja-to może jednak węgla troche by pani chciała?
ona- nie !
Ja-Bo ja słyszałem że tam ma pani szyby drewniane w kostnicy i tam fajny matrx jest
ona-niemam czasu na takie głupoty
Ja- pi**doli mnie to . klijent twój pan
ona- kultury może troche panie klijencie
Ja-a wez przestań kase za tą rozmowe odliczam od kosztów trumny
ona-hehe śmieszny jesteś
Ja-a laski pani robi?
ona- nie!
rozłączyła się :(

Deeenne !
O ile mi wiadomo to jest 4um Tibii a nie dziecięcych tekstów. Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia.

Nirvy
19-05-2006, 20:58
Pare słów ode mnie o autorze i oczywiście o tym naśmiewaniu się ze starszej pani. Po 1 strasznie niewyraznie zrobione nie słychać wogóle było co ta klientka mówi. A co do autora to jak dorośniesz to zrozumiesz oco nam chodziło . Ciekawe czy będzie śmiesznie jak za pare lat do ciebie będą tak dzwonić.

Hugo
19-05-2006, 22:13
tez tak robilem.
tylko ze z tekstami "spale ci dom masz placic haracz ;].

ale pozniej sie skonczylo sprawa w sadzie i od 2 lat podobnego niczego nie robie, ponadto przestalem byc takim dzieckiem zeby mnie bawilo nahalne lanie się a babc.

btw. jemu to minie za kilka lat- poprostu usimy poczekac :)

Taka patologia
20-05-2006, 02:28
Halo Siema Zlodziej i Siema Stonek poproszę cenzure na te brzydkie ryje

" Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia."

A to to jest żywy GPS i on umie komórke namierzyć przez satelity wojenne

Soferim
20-05-2006, 09:03

" Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia."

A to to jest żywy GPS i on umie komórke namierzyć przez satelity wojenne

A Ty jaki masz pyszczek? yyyyyyyyyy a te satelity to mnie rozlozyly...powiem Ci tyle jak nie wiesz o czym piszesz to stul dziubek:) TAk on jest zywy GPS i Cie namierzy przez SATELITĘ WOJSKOWĄ!!!!!!!

Donas
20-05-2006, 09:19
Co tu dużo mówić...

ż@l.pl

ciemne dropsy
20-05-2006, 17:37
oh noez... Tutaj na forum wszyscy sa tacy POWAZNI i ZROWNOWAZENI i W OGOLE trzeba miec szacunek... i do tego jeszcze to jest be, bo sypanie takimi tekstami jest zalosne. Chcialbym uslyszec twoje teksty jak kogos jedziesz i twoja niebywala elokwencje. Ciekawe ile wam z tego co mowicie na forum zostaje w RL. Takie pozerstwo.

Cedric
20-05-2006, 18:05
Ładnie ją wrobiliście bez przekleństw, wszystko przedtem przemyślane.
@do wszystkich co myślą że to nie ładnie nasmiewac sie ze staruszki
Posłuchajcie jak tu jest, zero przeklenstw ani żadnyuch głupich zdan. Podeszli do tego profesjonalnie:D

Poznanski Rycerz
20-05-2006, 21:23
Fataalne widac ze sie nudzili ze pozery z nich neizle :D cya

P.Arel Flyon
21-05-2006, 15:35
Nie raz sie zaciołes jak byś mial lagi ;) Ciezko Ci idzie cos ukladnie zdan lamusku :]
Do dupy:baby:

Poof
21-05-2006, 16:07
wow pojechaliście starszej pani !111 jesteście super "ziomami i bossami" -.-

nudzisz się ? daj swoje rl zdj. to bedzie polewa...

Etoric
21-05-2006, 16:33
nudzisz się ? daj swoje rl zdj. to bedzie polewa...
no u nas w Białymstoku jest taki koles co ma ksywe"rybi" morde ma tak zjechana ze szok;p a typek zrzuca sedesy z 10 pietra...spuszcza powietrza z samochodow policyjnych gdy 2 policjantow jest w srodku...rzuca jajkami w byle ktory sklep..przemalowywuje samochody fonntany pomniki na różowo..czego on nie robi..;p
morde ma zjebaną ale robi niezle akcje

raziel1992
21-05-2006, 22:14
lol robiliśmy z qmplami podobne akcje tylko,że takie to były żarty
My- elówa,potrzebuje pani lodówki?
Pani - Nie potrzebuje żadnej lodówki
My-a to dobrze sie składa ,zaraz wyniesiemy
Pani-zaraz zadzwonie po policje!
i coś tam jeszcze gadała ^^
My - dzieńdobry,wie pan może gdzie moge kupić cd-keya?
Facet - co takiego?
My - No cd-keya do kamper-strike'a
Facet- nie mam żadnego fidi kaja
i sie rozłączył xD
@up
a ten rybi to podobno mistrz polski w jeździe na bmx'ie tak mi qmpel mówił buehehehe