Pokaż pełną wersje : Volcanic rod ?
Pomocny Murzyn
18-05-2006, 21:43
Możecie mnie nazywać noob itp. ale mam pytanie skąd wypada volcanic rod8o
Na www.tibia.pl pisze, że z witch, warlock, fire devil (ale w każdym opisie loota pisze volca??? / coś w tym stylu)Więc czy to prawda bo z fire devila wypadł mi już guardian shield, a nie wypadł rod, ale może to tylko pechX(
Duke Dran
18-05-2006, 21:48
skoro pisze, że Wypada z : Fire Devil , Warlock , Witch no to wypada. Można jeszcze w sklepie kupić za 5k to wcale nie duzo ( albo od kogoś ).
Sannynet
18-05-2006, 23:11
Ja już zlootowałem volcanica i z witcha i z fire devila.. co do wrl.. nie wiem.. nie hunce ich.
Ard Carraigh
19-05-2006, 13:12
Z wrl też wypada :) Wiem bo jak byłem ze znajomym to pod koniec polowania gdy rozdzielaliśmy łupy dostałem volcanica i kilka innych śmieci. Bo jakby nie patrzeć po drodze nie spotyka sie potworków które mogą go upuścic. Szamany, czy też Arcaniści nie upuszczaja tego typu różdzek :) A to że wypada dużo stosunkowo rzadko to inna sprawa :P
Hu hu San :D ( :P )
Wypada jeszcze z Rahemos-a, ale to boss wiec raczej na hunta sie nie nadaje ;D
Mi volcanic rod wypadl z beholdera 8o
Pomocny Murzyn
19-05-2006, 16:13
Z beholdera wypadł ci hyba quardime rod ( mi raz wypadł:p ) i dzięki za odpowiedzi, powinni usunąć te znaki zapytania. Niech jakiś modek zamknie temat
Pan Jordi
19-05-2006, 16:51
Mi volcanic rod wypadl z beholdera 8o
Bzdura z Beha wypada tylko Quagmire Rod. A co do Quagmire Rod to ja 3 wylociłem xD
Dark Jaro
19-05-2006, 17:45
Ja tam ubiłem 3 witch w mojej krótkiej karierze i w jedenej był własnie ten rod :] A dokladniej wczoraj :)
Ard Carraigh
19-05-2006, 18:25
Btw. zapomniałem sie ... dawny Wand of Might wypadajacy z wrl został zastapiony właśnie Volcaniciem :) Bo przeglądałem stare różdżki właśnie i sie tak mi przypomniało cudownie :P
bo z fire devila wypadł mi już guardian shield, a nie wypadł rod, ale może to tylko pechX(
to niestety tylko pech
p0zdro~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.