Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Askary
Gravestone Fighter
18-05-2006, 23:12
Witam was. Zakładam ten temat, ponieważ sam gram na Askarze, ale nie moglem doszukać sie żadnych aktualności związanych z tym serwerem. Tak więc prosze, abyście umieszczali tutaj wasze spostrzezenia i uwagi na temat sytuacji jaka panuje na Askarze, mówili o wszystkich sprawach z tym serwerem związanych. Tak więc pare "nowości". Ostatnio jedni z najlepszych graczy na Askarze, Brian Dark i Aewyn Dark sprzedali swoje postacie. Tym samym gildia (liderem był Brian), która do tej pory panowała na serwerze, czyli Eclipse, została rozwiązana. W związku z tymi wydarzeniami na forum tibia.com pojawiło się oświadczenie Leonaza, również jednego z najlepszych graczy na serwerze, który poinformował nas, iż kończy gre na tym świecie. Związane jest to z odejściem prawdziwych ownerów Briana i Aewyna. Powstała również gildia Rexis, która zrzesza h lvli. Są w niej gracze różnych narodowości, tak więc nie możemy mówic o panowaniu ani swe, ani pl. To by było na razie na tyle.
Yours,
Fighter.
Anvortis
20-05-2006, 01:38
Czyzby Eclipse sie rozpadlo i powstala wspolnota polsko-szwedzka ? (czyt. BIG PA)
Gravestone Fighter
20-05-2006, 09:36
Ja z ich strony jeszcze nie doznałem pa, ale kto wie. Teraz nikt im nie zagrozi. Miejmy nadzieje, że będą rządzić serwerem tak jak rządziło Eclipse.
Ja, skoro jest to temat ogolnie o Askarze wtrace swoje malutkie spostrzezenie...
Tak zaprotectowanego swiata to ja na oczy nie widzialem :P
Po zaatakowaniu 8 lvl pk odzywa sie okolo 10 protectow i groza mi huntem.
Polowa expowisk jest zajeta przez kunpli h-lvli, ktorych z oczywistych powodow ruszyc nie mozna...
A co do Darkow. Oni nie byli zli, a na pewno lepsi od Quarionow
Lord Wlodek
20-05-2006, 12:56
Askara = Pa plz wkoncu musieli sie rozpasc
your
~ Ritheliph
Gravestone Fighter
20-05-2006, 14:57
@Up Up
Musiałeś źle trafić. Prawda jest dużo noobcharów h-lvli, ale nie low lvl protectowanych przez h-lvl.
@Rith~
To, że wam nie udało się pokonać Eclipse, nie oznacza, że są, lub byli pa. Jakoś nikt nie narzekał na nich podczas ich panowania. Można sie jedynie przyczepić do Knowów, których jest od groma i jeszcze troche. Często stoją ze skulami pod depo w Carlin i czekają tylko, aby ktoś zrobił sobie na nich yellowa.
Blumfull
20-05-2006, 15:08
hmm na askarze jest kilka gildi z hlvl'ami ciekaew co z tego wyniknie szko, że tym sweicie tyle pk:/ zginalem tu od pk ~20razy i to nie tlyko male lvle np. rodzina swift(dzisiaj trap 51 i 39 lvl), a ktos powiedizla ze niech rzadza tak jak rzadzila eclipse n/c...
hmm na askarze jest kilka gildi z hlvl'ami ciekaew co z tego wyniknie szko, że tym sweicie tyle pk:/ zginalem tu od pk ~20razy i to nie tlyko male lvle np. rodzina swift(dzisiaj trap 51 i 39 lvl), a ktos powiedizla ze niech rzadza tak jak rzadzila eclipse n/c...
chodzi Ci o rodzine KNOW? ich to chyba każdy zna... =\
Gravestone Fighter
20-05-2006, 15:19
Gram na tym serwerze od powstania, czyli gdzieś koło wakacji, i (wierzcie mi lub nie) tylko 2 razy zostałem zaatakowany przez pk. Mówiąc pk, mówie tu o takich graczach 30+.
Blumfull
20-05-2006, 17:19
1.Miałeś szczescie
2.To jesli jestes 20 lvl i 25 cie zaatakuje to go nie zaliczasz do pk albo jak zaatakuja cie 4 20-25lvle Oo
Gravestone Fighter
20-05-2006, 17:49
Mam 57 lvl :):)
Anvortis
21-05-2006, 00:45
Do samego eclipse raczej nic nie mialem. Co do knowow to inna sprawa bo za bardzo sie rzucaja do wszystkich biegaja takie 30 lvl z koncowka know i sie bronia valheru bo w eclipse byl. Na askarze gralem chyba miesiac po powstaniu tego serwa szybko wbilem skille i level (45, 83/83) ale niejaki Zopse nudzil sie bardzo i za to ze na kanale Help odezwalem sie niepotrzebnie zeby pomoc jakiemus kolesiowi to wylapalem hunta i tak skonczylem na 40 lvl i 77 skillach :)
Co do quarionow to nie mialem przyjemnosci sie z nimi spotkac jako ofiara ;p ale najwiekszego PA jakiego spotkalem na tym serwerze to Skittl del Fifik. Eclipse sie rozpadlo ciekawe czemu wie ktos moze cos na ten temat ? Powstala nowa gildia ale jak zobaczylem nicki ktore wchodza w jej sklad to zapewne powinni zmienic nazwe tej gildi na Grand PA players. Zjednoczenie h-level'owcow ktorzy dopiero teraz beda czuli sie bezkarnie no bo kto im niby zagrozi jak wszyscy z h levelami sie zjednoczyli :P teraz dopiero zaczna sie hunty za wymyslone rzeczy :(
Gravestone Fighter
21-05-2006, 01:54
Eclipse rozpadło się, ponieważ Brian i Aewyn Darkowie sprzedali swoje postacie. Eclipse miało łaczyć przyjaciół i znajomych z rl i nie tylko. A że Brian był liderem, została rozwiązana, aby nie dochodziło do sprzeczek i rozstaniu w niezgodzie. Aewyn padł 2 razy od starych kolegów i chyba skończy gre na Askarze, Brian wbija lvle, tak więc zobaczymy co się będzie dalej działo.
Batarel_divinci
21-05-2006, 13:00
HAh Darki sa wykopani na szary koniec. Rexis teraz rzadi i nie sa PA jak eclipse. Wczesniej nie widzialem wiekszej PA gildi od eclipse (moze Fear na forterze). Moim zdaniem na serwerze panuje spokoj i tak powinno byc. A Aewynowi nalezaly sie te dedy za wszystkie czasy. Leonaz tez chyba juz nie gra bo sie boi Rexisow. Moim zdaniem rexis jest dobra gildia przynajmniej ona mi nigdy nic nie zrobila (moze dlatego ze kilka moich kumpli jest tam miedzy innymi sunny czy letax), ale mysle ze to dlatego ze nie sa PA. No to na tyle. A i jeszcze co do quarionow. Scott Quarion i kilku jeszcze z tej rodiznki sa spoko ale co do jednego z quarionow nie lubie (nie wymienie jego imienia). Ma kilkanascie low lvli co mu dupe liza i on ich protuje (takei jest moje zdanie). Takim sposobem za zabicie 12 lvla (ktory probowal mi loota zarabac) placilem mu 30k i 3 bpki uhow. No nic takie juz zycie. Moze Deeyaj sie kiedys zmieni, wkoncu ludzie sie zmieniaja i nie zawsze sa zli :) . Jeszcze jakas nadzieja jest w nim.
Anvortis
21-05-2006, 15:44
Ja tu narazie mysle jak sciagnac hunta od Zopse :] wteczas zaczne sobie swobodnie grac. :P
pilkarzyk10
21-05-2006, 19:07
Ja tam niektorych z Eclipse nie lubiałem....najbardzie denerwował mnie Sergei Petronov...to jest dopiero PA...a tak pozatym to jaka nowa gildia powstała...bo przeciez ci co odeszli z eclipse musieli pojsc do innej gildii...Która gildia teraz rządzi Po Eclipse ??
Gravestone Fighter
21-05-2006, 20:12
Rexis. I nie zapowiada się, aby ktoś im zagroził.
Anvortis
21-05-2006, 22:51
Moze bedzie lepiej niz bylo :) sie zobaczy dla mnie to moga sobie rzadzic ale niech nie zabijaja za nic (dla zabawy, kasy, random) i bedzie good :)
Gravestone Fighter
22-05-2006, 08:08
Wczoraj Bone von'Breaker i Sparta Knight zostali zabici z rąk RexisX( . Nie wiem z jakiego powodu, ale dziś postaram się postaram się dowiedzieć. Miejmy nadzieje, że te dedy miały jakiś powód. :/
Anvortis
22-05-2006, 08:58
Bone von'Breaker i Sparta Knight ;* <stare czasy>
Bone zostal zabity bez powodu przez zunriego ale naszczescie nic nie stracil. Zunri przyznal sie ze nie mial powodu i zaplacil mu za to 100 K. Co do sparty to nie wiem bo cos ostatnio dziwny sie zrobil tak sobie mysle ze to new owner :/
Batarel_divinci
22-05-2006, 10:37
Sparta zostal zabity przez Christona za zabicie Chrisotna rl frenda Poena. Tylko ze Christon nie wiedzial ze Poena zabil Padzke za freeko jak stala sobie pod domkiem to przybiegl z fe ona dostala laga i ded. No ale Christon sie juz o tym dowiedzial i zjechal poene w rl
Milo uslyszec ze jestem najwiekszym pa na serwerze hummm.
Napisz kogo tak zrobilem 'PA'. Chetnie wyslucham twoich bredni.
Jojo Ninja
22-05-2006, 18:19
Albo poprostu nie dać sobie dmuchać :)
Raz sobie expiłem, podjechał 80+ ek z jeszcze istniałego wtedy Eclipse.
Powiedział, że musiał na chwile wyjść z expa, i teraz wrócił i żebym spadał.
Powiedziałem Stfu.
Zrobił coś? Oczywiście że nie, jak chcesz sobie pograć na JAKIMKOLWIEK servie, trzeba robić sobie znajomości od zaraz, jak sie nie uda normalnie, to na jakichś warunkach :)
Co do rodziny Know - nie doznałem z ich strony żadnego PA i oby sie to nie zmieniło :)
~Yours Jojo
Anvortis
22-05-2006, 19:19
Nie no sorry z tym PA to przesadzilem ale nie da sie ukryc ze PK lubisz i to bardzo.
W ogole lipa straszna sie porobina na tym serwie polacy zabijaja polakow.
Gravestone Fighter
22-05-2006, 20:40
Sparta zostal zabity przez Christona za zabicie Chrisotna rl frenda Poena. Tylko ze Christon nie wiedzial ze Poena zabil Padzke za freeko jak stala sobie pod domkiem to przybiegl z fe ona dostala laga i ded. No ale Christon sie juz o tym dowiedzial i zjechal poene w rl
I nie zapowiada się żeby Christon zostawił go z w spokoju. Przed chwilą był pod depo i powiediał do Valhera Know, aby lepiej wyrzucił z gildi Sparte, bo jeśli nie to potraktuje to jako obraze (czy jakos tak :P).
Nomp bardzo lubie haha.
Ale brednie stary, nie zabijam bez powodu.
Wiekszosc rodziny Know to wporzo ziomy.
Gravestone Fighter
22-05-2006, 21:06
Skittl, takie pytanie. Czy macie zamiar wypowiedzieć wojne Unbreakable? Dziś słyszałem pogłoski od członków Ubreak~~, że przeczuwają w powietrzu bitwe.:p
pilkarzyk10
22-05-2006, 21:43
Jak tam Skittla Bardzi lubie ..chociaz swojego nicku nie podam......Uważam ze skittl wcale nie jest PA i czesto pommaga znajomym.....jedynym jego mankamentem jest to ze rzadko sie odzywa:P:PI jezeli ktos mowi ze skittl to PA to głosi czyste brednie...
Lord Wlodek
22-05-2006, 23:14
Skittl nie robilisice PA w Eclipse >.> ja przez was charaka stracilem (Ritheliph 25th w exp )
Anvortis
23-05-2006, 00:01
Hmm mowiac ze knowy to PA to macie chyba na mysli te imitacje rodzinki co biegaja z 20-30 lvl i strasza wszystkich. Bo tak naprawde ci z wyzszymi levelami sa spoko i raczej nie zabijaja za nic. Hmm pamietam kiedys expiac na katedrze zostawilem kartke przy wejsciu do caves ze ja tam jestem i tak expiac pare godzin nagle wylapuje SD + bolt i tekst leave or hunted ! mowie ze bylem pierwszy ale oczywiscie ich to gowno obchodzi i dostaje nastepne sd'ki ;] to byl ladny popis PA panow z Eclipse Aethol + Ertill.
Wojna z Ubreak~~ lol fajnie ze maja szanse :]
Jak tam Skittla Bardzi lubie ..chociaz swojego nicku nie podam......Uważam ze skittl wcale nie jest PA i czesto pommaga znajomym.....jedynym jego mankamentem jest to ze rzadko sie odzywaI jezeli ktos mowi ze skittl to PA to głosi czyste brednie...
Juz powiedzialem ze zle sie wyrazilem mowiac PA, mialem na mysli lubienie PK wnioskujac na podstawie filmow kreconych przez Bajexe on askara w ktorych zawsze widac Skittla ale nie wnikam w to.
Gravestone Fighter
23-05-2006, 08:25
Wojna z Ubreak~~ lol fajnie ze maja szanse :]
No raczej :/.
Anvortis
23-05-2006, 14:36
Hmm a tak swoja droga to dlaczego Master Santos padl ? znaczy raz go zabili za
to ze kogos tam ubil ale nie wiem dlaczego go zabili jeszcze Bone von'Breaker i Valheru Know
@Lord Wlodek
Myslales ze obrazanie czlonkow Eclipse ujdzie na sucho? Myliles sie i dlatego ginales.
Pozatym ja nie bylem w gildi Eclipse wtedy .
@Gravestone Fighter
Widocznie slyszales jakies brednie.
@Anvortis
To pokazujesz tylko ze jestes noobem. To ze zabijam na filmikach to nie podstawa ze lubie pk haha.Santos padl bo obrazal mnie wyzywal itd.
@pilkarzyk10
Heh no wiesz nie zawsze mam czas odpisywac.
Lord Wlodek
23-05-2006, 15:10
Skittl o czym ty mowisz?! Eclipse atakowalo memberów mojej glidi wiec dalem post na forum tibia.com o co im chodzi a 5 min. pozniej Weliax mi pisze "Hunted" ale i tak w 7 osob zrobilismy duzo fragow
Hail Doom Squad
Hail Torranoo
@Skittl
wiem ale Flakon byl w ty sie z nim bujałeś,
P.s: pamietasz pewnego dnia o 8.00 rano poslzismy zabic Xiofeza a ty nas minołes i siałes sie z Tiny del~~ wiedziales wtedy ze Tina to Torranoo?
Anvortis
23-05-2006, 16:11
Hahah ty chyba nie znasz terminu "noob" Dobra sram na to wazna jest dobra zabawa i budzenie respektu w umysle graczy po przez czyny :)
Kto mi pomoze w bs quest jak wbije level ? xD
Gravestone Fighter
23-05-2006, 23:20
@Gravestone Fighter
Widocznie slyszales jakies brednie.
No nie wiem. Na forum tibia.com Knowy jadą po Chris~~ i Phale. Poszło o pa Anadora. Nie wiem co to będzie. Myślałem, że prędzej w Rexis polacy będą się kłócić ze szwedami, a tu nagle takie cuś:baby: .
Chris~ pada jak najęty
Santos padł bo chyba ubił Bone? nie wiem nie pamietam :P
ma hunta od Unbr~
Brian ma chyba nowego ownera :P wczoraj był taki HAPPY jak walnął mas exori testa jakby dostał postac od św. mikołaja :P
wszechobecne pa i pg ;p tomb zajety od soboty :P zwalnia sie na 10-15min :P wszedzie koledzy h-lvl :P mrukniesz cos "hanted!!!111oneone"
ogólnie serv jest cool :P nie wadzisz nie deadasz XD
Anvortis
24-05-2006, 09:28
ogólnie serv jest cool nie wadzisz nie deadasz XD
Wszedzie tak jest. Tylko zalezy czy lepiej czy gorzej bo na askarze nie jest jeszcze tak zle bo np slyszalem ze na arcani to juz losuja sobie nicki jakie swoja pod depo 40+ lvl i wymyslaja powody za ktore masz placic :] na Danubi tez.
Hahah ty chyba nie znasz terminu "noob" Dobra sram na to wazna jest dobra zabawa i budzenie respektu w umysle graczy po przez czyny :)
Kto mi pomoze w bs quest jak wbije level ? xD
Nie nie znam ^^
Gravestone Fighter
24-05-2006, 16:34
W skrócie. Idefix zabił Cliche'Osiris i Posy Knighta. Zapłacił 40 albo 70. Nie wiem dokładnie bo dużo ludzi stało i spamowało. Idefix mówił, że ma tylko 40, Cliche chciał 70. Jedno jest pewne. Zapłacił na pewno, wbił rsa. No i cóż dodać. Był blisko deda. Już szykowaliśmy akcje odwetową. :)
Anvortis
24-05-2006, 19:00
Nie nie znam ^^
Jak dla kogo bo kazdy ma swoje zdanie na temat "Kto to jest noob"
Myslisz ze koles z levelem 100+ nie moze byc noobem ?
Anvortis
25-05-2006, 23:39
Podobno Brian Dark ma hunta i sprzedal chara. Skoro tak to dlaczego wbil level i gra nadal i jeszcze nie padl ?
Jak idefix zabil posy knighta to bdb, nalezalo sie PA na 31 lvl -_-
A co do Santosa on mi mowil, ze kolo ojechal go na 30 k i jak go zwyzywal dostal hunta ... I ze juz tu nie gra
Anvortis
28-05-2006, 13:14
Batarel Di'Vinci
May 26 2006, 14:34:51 CET Killed at Level 66 by Curtiis and by Christon Dark.
Hmm poczatek PA nadchodzi od nowa czy byl powod ?
Gravestone Fighter
28-05-2006, 15:53
To co dzieje się teraz na Aksarze, jest chyba już lekkim przegięciem. Rexis hunci za nic, wymuszają pieniądze, zabijają bez powodu nawet wyższe lvle. Sytuacja zaczyna być lekko drastyczna. Tylko kto ma się temu przeciwstawić :/.
A kto wie co z furksem czy to nowy owner czy co:O
Kozaczy niezle, bawi sie z 10 lvl w pkowanie, wymusza kase hunci za nic a w Rexis nie jest, mam nadzieje ze w koncu z nim cos zrobia -_-
Anvortis
31-05-2006, 23:20
Furks sprzedal chara teraz gra jakis palant i strasznie kozaczy zamiast expic. Nie rozumiem takich ludzi wydaja kase na chara zeby sobie szybko biegac i kozaczyc :P
Anvortis
01-06-2006, 19:17
Ehh walic ta askare nie gram tam bo same PA expie sobie nie odzywajac sie nawet a tu wpada christon dark i zunri i mnie ubija ! lol nie moglem sie niczym narazic ani nic bo nie gralem 2 miesiace. PA jak nic Rexis to pa i tyle wieksze od eclipse.
Hahahaha = * Skittl
Każdy Może Być Pa Możesz Ty Moge i Ja ?:D
Ehh walic ta askare nie gram tam bo same PA expie sobie nie odzywajac sie nawet a tu wpada christon dark i zunri i mnie ubija ! lol nie moglem sie niczym narazic ani nic bo nie gralem 2 miesiace. PA jak nic Rexis to pa i tyle wieksze od eclipse.
zrób wiekszy lvl oprocz 17 tez bedziesz robil Pa :)
ja jakoś nie odczułem PA na tym serwie chodź swój lvl mam :p
Pare razy może ktoś po piwku kogos ubił ale ogólnie PA nie widzeB)
no chyba, że ktoś sobie na to zasłuzył, i potem dziwi sie czemu hunt
ogólnie askara rox 8o
Batarel Di'Vinci
May 26 2006, 14:34:51 CET Killed at Level 66 by Curtiis and by Christon Dark.
Hmm poczatek PA nadchodzi od nowa czy byl powod ?
Batarel zostal ztrapowany i zabity podczas expienia w cyclopolis. Powód: wygonienie jakiegos l-lvlowego druida który wbil mu sie na respa. Tak juz jest na askarze. PA jest wielkie. Najlepszym jego przykladem jest pewien h-lvl paladyn z polski. Posiada on kupe noobcharków, którymi prowokuje graczy aby zrobic PZ i podchodzi swoja główna postacia i żada okupu.
Anvortis
05-06-2006, 08:48
zrób wiekszy lvl oprocz 17 tez bedziesz robil Pa :)
Tak oczywiscie. Nudzi mnie juz ciagle odrabianie skilli 80+ i zabrania sie za expienie bo i tak padnie :)
Ostatni dedzik byl bez powodu i to zostalo udowodnione na forum padlem bo poszedlem do kopalni poszukac lopaty (ROTFL) a Xiofez ubil Szyde'rca tak wiec szyde'rca wpadl z kolegami szukac ludzi ktorzy pomagali w jego zabiciu. No i niestety wracajac ucieszony ze w koncu mam swoja upragniona lopate i moge isc zrobic lot-baga na minosy obok i dobic 5% do lvl zobaczylem Christona (boje sie go) wiec zmienilem lokalizacje na katedre no i tam padlem po 4 sd'kach :]
Szyde'rca mial mi wyslac rzeczy ktore mi spadly ale cos nie widze ich do teraz. Moze ktos kto go zna przekaze mu zeby nastepnym razem zrobil ss'a i bedzie mniej zachodzu i zbednych fragow. :)
Zeby doczekac na askarze 100 lvl to trzeba miec znajomosci. Hmm ostatnio ktos pisal ze paru h lvl z Rexis porobili sobie noob-chary i ubijaja ludzi.
Im sie chyba niezle nudzi :] W kazdym razie jak jakis noob sie do was rzuca dajcie ignore i juz, na pewno za to ze sie nie odzywacie nie przyjdzie jakis h lvl
Aolde Miko
05-06-2006, 10:44
mam na Askarze rycka 30 lev, jak się nie szuka kłopotów to się ich nie znajdzie, padłem raz bo się dałem w głupią bijatyke sprowokować, a tak poza tym to pełny luzik, kilka razy noobki pod dp chciały mnie oklepać ale jak im nawet 'bloody' nie wchodzily to sobie dały spokój a mi się nie chciało reagowac na zaczepki dzieciaków, może inna sprawa że w grze -oprócz gadania z kumplami z rl - nie używam polskiego tylko angielski ogranicza agresję wobec mnie, ogólnie lubię Askare i fajnie mi się tu gra
Anvortis
05-06-2006, 15:36
teraz tak mowisz zobaczysz jak kiedys (nie zycze) padniesz za nic bo PA wteczas zmienisz zdanie. Ja tez nie mialem nic do nikogo nawet jak stal ze skullem nizszy lvl to nie atakowalem go.
Anvortis
05-06-2006, 15:38
ja jakoś nie odczułem PA na tym serwie chodź swój lvl mam :p
Pare razy może ktoś po piwku kogos ubił ale ogólnie PA nie widzeB)
no chyba, że ktoś sobie na to zasłuzył, i potem dziwi sie czemu hunt
ogólnie askara rox 8o
Friends:
Panostr The Undead - bro
Sobi palladyn - misiek ;p
Exceldrass
Mindal
Pucek Pader
Skittl Del Fifik
Hassan Sass
Agrin Palladyn
Revan mac -RL :]
Miklax - RL :)
Dziwisz sie ? z takimi kumplami nie masz prawa odczuc pa.
@up
to niema rożnicy kogo w tej chwili znam.
do 50łvla nie znałem żadnego z hlvli więc?... odpowiedż sama się nasuwa.
No naprawde "PA". Gaziox jakby robil pa to by poczul konsekwencje tego, ale ze on jest spoko ziom i nic nie robi to czego ma sie bac ? Nie byl nigdy pa , bo on jest wporzo :)
Anvortis
05-06-2006, 23:03
No naprawde "PA". Gaziox jakby robil pa to by poczul konsekwencje tego, ale ze on jest spoko ziom i nic nie robi to czego ma sie bac ? Nie byl nigdy pa , bo on jest wporzo :)
Co to ma do rzeczy ? czy ja robilem PA LOL po pierwsze mam za maly lvl do PA p odrugie omijalem ludzi ze skullami zdala ale i tak padlem bo h lvl chcieli sobie popekowac i darmowego eq. Takie odegranie sie za ich niepowodzenia podczas huntow.
wg. mnie na tym polegają gry tego typu...
tibie stworzono też poto aby zabijać inne postacie z gry...
jeżeli to ci nie pasuje to możesz sobie pograć w puzzle:p
Anvortis
06-06-2006, 00:20
Ciekaw jestem co bys ty mowil gdyby to Ciebie zabijali :P
Hmm ostatnio ktos pisal ze paru h lvl z Rexis porobili sobie noob-chary i ubijaja ludzi.
Dokładnie o to się chciałam zapytać... Czy to prawda? Chodzi mi dokładnie o rodzinę Bark, jest to okolo 10 graczy wszyscy mają około 30lvl i zabijają kogo się da (m.in. moich 2 znajomych z gildi), a dokładniej dość wysokie lvl od 50+. Oczywiście Rexis zaprzecza lub nie wypowiada się na ten temat, ale:
Hannibal Bark:
May 26 2006, 22:45:13 CET Killed at Level 29 by Kurosiwa
chwilę później...
Kurosiwa:
May 26 2006, 22:49:44 CET Killed at Level 67 by Swift Know
and by Zunri
Fakt że była również taka sytuacja jak ta:
Bryan Bark:
Jun 05 2006, 00:51:07 CET Killed at Level 31 by Nudec and by Swift Know
Jednak uważam to za niewystarczający dowód... Znalazłam również ciekawe zdjęcia na forum Rexis na których np Nudec ma otwarte okienko do rozmowy z Byran Bark-iem... Trochę dziwne...
Tak więc proszę o jakoś odpowiedź...
Przepraszam 2 x ten sam post :) internecik sie przycial :P
Anvortis masz chyba wybitnego pecha, albo chwalisz sie swoim eq i cie za to leja;p
Mi nikt jeszcze nie grozil nie liczac jakis 20 lvl noobow pk dzisiaj afk stalem zaczelo mnie bic 2 takich pallow na 10 hp sie uhnalem bo zareagowalem ;p
ale zadnego PA ze strony h lvl nie doswiadczam na guardy mi sie tez nikt nie wbije ani na respa:]
...........................
Anvortis
11-06-2006, 01:18
Bone von'Breaker
Jun 11 2006, 00:00:22 CET Killed at Level 79 by Angel Thornes
and by Bryan Bark
LOL ale co tam na askarze nie ma PA to mi sie tylko tak wydaje. Jestem ciekaw co by sie stalo gdyby to bone teraz ubil angel thornes ? pewnie cale rexis by go scigalo..........N/C
Na Askarze normalka jest ze ci przyjdzie 12 sork i zacznir bic summona do treningu:]
A zajebiesz go zaraz kumpel..
I nic nie zrobisz;] Kozacza tez takie 50 lvl, jak cliche'osiris i jego banda z podworka 20lvl, lataja i kazdy kto sie sprzeciwi hunted:]
Sam zalapalem, ale cliche nie umie grac i sie wogole nie boje -_-
W kazdym razie selluje char i ide na refugie :(
Michal90
28-06-2006, 13:58
Szczerze?:evul: Tak samo Rexis jak i Eclipse to sami PA co myślą ze mają wysokie levele to im wszystko wolno.
Np. taki Deeyaj.. znam dwa noob chary: Memeja, Memaje, chodzi z gsem, skile 60+ i zabija wyzsze lvle, a jak ktos zabije któego z noob charów, to zaraz relog na DJ i zabija :/ uważam ze DJ to najwiekszy noob na świecie!
Myśle ze Rexis długo panował nie będzie! To samo myśle też o DJ! A najlepszy ziom na świecie to Weliax Aslet!!
Tak jak też wspominali tu poprzednicy, na tym swiecie nie opłaca sie zaczynać gry bez znajomości jakichś h-lvli. :/
Grałem na Askarze długo, byłem przez jakiś czas w TOP100, ale pewnego dnia szedł Skittl Del Fifik, nudziło mu sie, to mnie zabił a na pytanie "za co?" odpowiedział "aa zabiłeś mojego kolege" a jak zapytałem o nick , to odpowiedzi sie nie doczekałem. Później dostałem hacka na postać i tyle sobie pograłem!
Nie opłaca się zaczynać na Askarze, bez znajomosci hihg- lvli!!
Z drugiej strony moi rl kumple rządzą Novą (Slayer, Miller) , zaś czołowe lvle Eterni to tez moi kumple, ale tam jest rola zupelnie inna, nie oplaca sie zaczynac bo to stary świat, i już na Novie mamy 200+.
Dlatego jak widać nieraz oplaca sie zaczyanc mając znajomosci h-lvl, ale nieraz Nie :/
Czekam na nowy świat! Na którym też chętnie założyłbym jakiś klan , jeśli ktoś jest chętny pisać :)!
Mimo wszystko pozdrawiam calą Askare z Rexisem i Deeyejem na czele!
Warmendes
01-07-2006, 17:14
wtedy kiedy jeszcze grałem na askarze mialem problemy jedynie z jednym człowiekiem a był nim Devil Deathless. Noob jakich mało ;d Skittl fajny ziom nie mialem mu nic do zarzucenia. Nie wyobrażam sobie zeby Polacy bardzo PA'owali. Tylko Quariony jakieś dziwne są ;P
pozdro dla:
skittl del fifik
mindal
wiecej nicków nie pamietam bo juz nie gram dawno a jeszcze gornito byl ziom psiaku chyba :P
yours@
Reelop
lysyneo666
01-07-2006, 22:29
Coma się rozpadła ! :/ Tylko nie wiem czemu ...! To była best guild ! Same h-lvle i to byli ludzie z klasą ... Pogadac się dało i w ogóle . Rexis tez jest good, Brian Dark to spoko ziomek, ale wole pisac po polsku niz po angielsku bo nie zawsze wszystko od razu zalapie . ;)
Największy noob to chyba Curtiis ... Ten najlepiej wie co to znaczy PA ! 2 tygodnie temu poprosil chyba Haraina o SOV/MMS do SS, po czym upozorował hacka ! No i pech chciał, że padłem - straciłem 2 lvle i golden armor . :/ Gadałem z nim później, ale on był zdania, że miał hacka ! Koleś po prostu zakosił SOV/MMS i nie chciał oddac - szybka forsa . :/ A wiadomo, że Harain czy ktoś tam nie będzie go huntował ... MEGANOOB
Ja gralem na Askarze ogolnie od jej poczatku, bylem 7 w topie (61 lvl wtedy) wszystko ladnie sie ukladalo (chociaz bylo PA ze strony Eclipse, szczegolnie Sergei Petrenov), z Weliaxem itd. sie troche znalem, bo wkoncu czolowka h.lvl to trzeba bylo, a ze ja knightem bylem... No ale mniejsza o to ja mialem nick George Corleone. Moze widzial ktos filmik z banshee questa ? Wiec wsyzstko bylo good, questa zrobilismy, lecz... po quescie mieli zabic Torranoo czy jakos tak, ale ze on zwial, a ja nic nie podejrzewajac, a bylem juz troche zaspany (5h robilismy tego questa ponad a zaczelismy okolo 24) zrobili mi trapa m-walle itd. a kto? Gildia Eclipse, a co najgorsze POLAK Flakon Del Fifik. Ja na szczesci mialem aola wiec nic ze mnie nie spadlo ;) glupie szwedy xDD po tym przestalem grac, bo mili ludzie z Eclipse zacyczyli zebym jeszcze im zaplacil : gsa (wartego wtedy okolo 120k) i bohy ehh :D po tym przestalem grac na Askarze.
Mowiac dalej o Eclipse z ich PA napotkalem sie wczesniej na okolo 20 - 25 lvlu (wtedy kiedy najwyzszy byl z 40 :P ). Wtedy trenowalem, a wpadlo kilku z Eclipse i zazadali 10k... wtedy jeszcze zaplacilem... Robili tak z wiekszoscia ludzi ;/
George Corleone! :)
Od jakiegos tygodnia działa gildia Rexis Reloaded :) Random PK coś w stylu RR vs. Askara :P Curtiis to PA jakich mało ale na to nic nikt nie poradzi :) Ogólnie ciesze sie że RR chce pomieszać szyki dla Rexis :P Ale z drugiej strony nie chcemy tu drugiej Pandorii :)))
-Shokei-
Anvortis
19-07-2006, 03:42
Pfff RR dostaje w dupe i raczej nic nie poradza na Rexisow ^^
Ricalone
21-07-2006, 12:15
Mam 57 lvl :):)
looooooza? :>
Pan Kaczor
25-07-2006, 23:14
Witam mam zamiar kupic tu hara oplaca sie czy nie ?
Kupić? NIGDY NIE OPŁACA SIĘ KUPOWAĆ! lol... zrób sobie chara :|
Ktoś tam pisał, że stary owner Brian Darka nie jest PA?
Odpowiedź: Klika on na postać na pleyers online i jak ma powyżej 20 levela huntuje, a raczej huntował
Skittl nie jesteś PA?
A kto ubijał ludzi za nic pekując z Flakonem?
DJ jest PA, ale DJ ma serce i potrafi zrozumieć, że jak ukradnie 100k to żęby chociaż oddać 10k na ręcę, żeby ktoś mógł zacząć od zera nie Deeyaj? Jedyna pożądna gildia na serverze to GROM i Unbreakable, sory jak nie doceniam czyjejś gidlii, ale Unbreakable nie PA'uje a jest dobrą gildią wysokich leveli, a GROM to moja gildia p;
Sir Zielak Lord
28-07-2006, 22:49
Ten świat nie jest jeszcze stracony ;) Malo hghlv i jest szansa, że serwerem zaczną władać polacy. Zobaczymy co wydarzy się po wojnie RR vs. R. Może kolejna wojna :]
Postanowiłem odświerzyć ten temat, gdyż sytuacja na askarze zaczyna być ciekawa 8o Grałem chwilke na tym świecie (20 ek 70/70) i osobiście baaaaardzo mi się podobało ale niestety sytuacja mojego przyjaciela się pogmatwała i postanowiłem wrócić z nim na Iridie :) Mimo to cały czas śledzę losy tego serva i wczoraj znalazłem ciekawy film nagrywany przez Shizma Zonde który prawdopodobnie zapoczątkował nową wojnę. Padł Szyde'rca który jak widać było na filmie ma chyba za dużą buźkę :)
wojnee hjmm wczesniej 3 osoby z patri~~ padly zabite przez zunriego i
szyderce , wiec ta wojna to byl pewniak;]dj na wakacjach hmm, ale stara coma musiala by dostac jescze pomoc od jakics innych gildii smai nie dadza rady
A ja mam hunta od Silca bo go wyzywalem dla jaj bo mi sie nudzilo,kilka razy padlem bo wyszlem przed depo xD.Teraz tam nie gram tylko ide z kumplami z rl pkowac w 9 plus 30 lvl pkujemy my mamy lvl od 10 do 34 i afkow tez.Gram teraz na honerze no-pvp czyli spoko wczoraj bylem na desercie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.