zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poczta mi nie działa :( !!

miver
19-05-2006, 13:13
Mój problem jest następujący. Chcę się przeprowadizć z Thais do Venore. Najpierw chciałem wysłać w parcelu wszstkie rzeczy do depota w Venore. Parcel waży 900 oz+ więc będąc druidem na 19 lvl raczej nie mam go jak przenieść. Wrzuciłem labela do zapakowanego już parcela na labelu napisałem:

Mój nick
Venore

Wrzucam do skrzynki i nic. zamiast wpaść do środka to zostaje parcel na gorze tak jakbym polozyl tam np. miecz czy zbroje. probowalem juz z kilkoma skrzynkami i caly czas to samo.;(

PS: w parcelu do wysłania jest jeszcze jeden parcel w środku może to jest przyczyną?

edit: wywalilem drugiego parcela ze środka i cały czas to samo... moze cos sie powalilo po tym updacie do 7.7 ? :/

Dwimenor
19-05-2006, 13:33
Jeżeli się nie wysłało, to znaczy, że źle zaadresowałeś. Sprawdź, czy gdzieś jakiś średnik się nie ostał, albo jakaś niepotrzebna spacia.

Na pewno używasz nowego parcela?

miver
19-05-2006, 13:38
Jeżeli się nie wysłało, to znaczy, że źle zaadresowałeś. Sprawdź, czy gdzieś jakiś średnik się nie ostał, albo jakaś niepotrzebna spacia.

Na pewno używasz nowego parcela?

nie... dzięki :)

Sindbat
20-05-2006, 12:02
Zobacz czy przypadkiem nie wpisałeś spacji po niku albo mieście itp. Ja raz tak miałem i też się dziwiłem czymu się nie chce wysłać :P. Zobacz też czy po Venore nie ma entera.

Garino Ardielowan
20-05-2006, 12:12
Zobacz czy przypadkiem nie wpisałeś spacji po niku albo mieście itp. Ja raz tak miałem i też się dziwiłem czymu się nie chce wysłać :P. Zobacz też czy po Venore nie ma entera.

Przeczytaj posta, który jest zaraz nad Twoim. Dziękuję. Teraz wyjdź. :(