Pokaż pełną wersje : Kto wie, niech wypisuje...
Furious Tiger
06-10-2003, 20:45
Cze!!!
Gram na Lunarze. Wiem, że na wszystkich światach na mainie jest to samo, ale jestem bardzo ciekawy jakie są na nim tajemnice. Mało wiem o mainie i bardzo was proszę abyście pisali mi o róznych jaskiniach i miejscach gdzie są mocne potwory. Aaa... i o ciekawostach np: gdzie i za co można wymienić się z NPC. Z góry dzięki i pozdrowienia dla wszystkich Tibianów.
Bobercjusz : To po co odpowiadasz?
To już kolejny twój post(a często też temat), który jest zupełnie nie potrzebny! Jak nie masz nic do powiedzenia, to nie mów nic, taka prośba ode mnie jako od moderatora.
A tak wogóle, to trochę dziwny temat. Mainland jest na tyle duzy, że ciężko będzie wymienić wszystkie ciekawe miejsca, a już tym bardziej opisać gdzie co jest.
Kajtulek
09-10-2003, 09:12
Na zachód od Aba jest fajna jaskinka z dużą ilością trolli, monków orków szamanów i beholderów. Gorąco polecam!!!
to chyba o molts ci chodzi tam jest duzo wiecej od szczurow pa warlocka :)
PoH na południu tibii
forteca orkow na wschodzie
i masa innych ''dziur''.
Bobercjusz
29-10-2003, 19:42
na polodnie jest wielka jaskinia z goblinami i cycami
znajdzie sie tam tez ds i ze 2 roty
troszke dalej jest pelno jaskin z Guardami
pozdrawiam
Powiem krotko-FOLDA!!!
Znajdziesz ja na polnocny zachod od Carline
zamek elfow - wg mnie bardzo fajna miejscowka
DarkHunter
14-03-2004, 15:51
Oryginalnie dodany przez Bartix
zamek elfow - wg mnie bardzo fajna miejscowka
a gdzie jest ten zamek elfow? (mapke jakbys mogl dac z zaznaczonym to bym byl bardzo wdzieczny :D )
EDIT: ok dzieki :))
jak wyjdziesz z ab bramą to idz wzdłuż rzeki na zachód tam bendzie wejscie do jaskini (dziura) i wchodzisz idziesz korytarzem wchodzisz do góry po schodach i jesteś uwaga na zerki :P
jak wyjdziesz z ab bramą to idz wzdłuż rzeki na zachód tam bendzie wejscie do jaskini (dziura) i wchodzisz idziesz korytarzem wchodzisz do góry po schodach i jesteś uwaga na zerki :P
Pod Ab'Dendriel masz mase trolow, klucz kosztuje 50 gp(u elfa po lewej stronie od wejscia), expowisko w sam raz na sam poczatek jak wyjdziesz z rook'a.
Bofedojo
15-03-2004, 22:11
Hmmmm... jesli chodzi o ciekawostki to na pewno sa nimi roznego rodzaju questy... A jesli chodzi o miejsca z dobrymi potworami to death room, draconia itd. Zycze powodzenia jesli tam pojdziesz... ;)
słyszałem coś od kolegi o tym że u Budrika można wymienić miotłe na coś innego. Powiedzcie mi czy to prawda i jak to mozna zrobic. plx
słyszałem coś od kolegi o tym że u Budrika można wymienić miotłe na coś innego. Powiedzcie mi czy to prawda i jak to mozna zrobic. plx
eee... no wiesz co ja dosc dlugo kolo niego stalem pisalem "offer, misson,passage" itd... ale nic z tego... popróboję z miotłą ale mało prawdopodobne że mi się uda ;)
POZDRAWIAM
Cze!!!
[...]Mało wiem o mainie i bardzo was proszę abyście pisali mi o róznych jaskiniach i miejscach gdzie są mocne potwory. Aaa... i o ciekawostach np: gdzie i za co można wymienić się z NPC.[...]
Furious Tiger
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Jak na czlowieka, ktory ma stycznosc z Tibia dwa i pol roku to naprawde zadajesz dziwne pytania.
Sacred Platinum Dragon
29-04-2006, 00:05
Furious Tiger
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Jak na czlowieka, ktory ma stycznosc z Tibia dwa i pol roku to naprawde zadajesz dziwne pytania.
Tylko jak on zakładał ten temat to nie grał w tibie 2,5 roku. Zobacz na date założenie tematu. LOL
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.