Pokaż pełną wersje : Szukam ludzi do gildii !!!
Szukam osób do gildii Bio Hazard. Chętni niech się zgłaszają, proszę o podanie w zgłoszeniu Nicku postaci, levela oraz profesji. Gildia ma na celu zebranie osób na rożnego rodzaju hunty począwszy od dragów skończywszy na hydrach a może i demonach jak będą chętni. Również każdy czlonek będzie mógł liczyć na pomoc w różnych questach. Zapraszam, chętni niech się wpisują.
Raszew Of Berylia
01-07-2006, 12:08
Cześć.Szukam gildii.Jestem w mieście Ab.Jestem doświadczonym graczem.Miałem 19 lvl ale sprzedałem.Teraz mam 12 lvl.Nazywam sie Nalkald Charex.Jestem sorcem.Pozdro or ALL
bambus16
16-07-2006, 02:29
szukam gildi mam 16lvl skile 52/51 Jari..... najlepiej kontaktna gg 4799629
Madziorek
28-10-2006, 19:52
Nazwa:Kuuktikas
Profesja:Druid
Level:18
M.Level:16
I mam pytanko:
Będom domki??
Liseczek
29-10-2006, 09:34
Szukam gildi 16 lvl sorcerer moja nazwa Lis devill. Piszcie na GG jak cos 4871384
Liseczek
29-10-2006, 10:07
sory pomyliłem się
Witam szukam gildii jestem w thais mam druida na 23 lvl i 20 mlvl.
Szybko expie.;)
P.S mam nadzieje ze mnie przyjmiecie B)
elfo.del.bien
27-12-2006, 19:33
Cześć.Szukam gildii.Jestem w mieście Ab.Jestem doświadczonym graczem.Miałem 19 lvl ale sprzedałem.Teraz mam 12 lvl.Nazywam sie Nalkald Charex.Jestem sorcem.Pozdro or ALL
rzeczywiscie 19lvl i pro...
moze swiat podasz jak co szukam gildi Calmera 22lvl mam pacc
Niby co to da jak nawet światu nie podałeś?
jestem rookslazerem z harmoni jesli ta gildia jest na harmoni to ja bardzo chetnie moj nick Amarton Hol.
dawidekk
30-12-2006, 16:23
Też jestem chętny :)
Nick: Asco Reibin
Profesja: Sorc
LvL: 24
mLvl: 20
MIASTO: Carlin
Świat: Celesta
Jam też chęty
Jestem niezłym graczem. Mam pare postaci. Robilem postać dla kumpla 15lvl (za kase oczywiście). Szukam gildi.
Nick:Forces
Świat: Askara (zad***e)
Skile: 45/398o
lvl:14
Profesja: KnightB)
Please
gg-------->>>>>>>>6168767<<<<<<<<
Oiclimak
08-01-2007, 22:19
Moja postać nazywa się Voodoo of Askara. Jestem Druidem, obecnie posiadam 24 lvl i 20 Mlvl. Mam wielkie ambicje i świetnych nauczycieli. Pnę się w górę. Jest jeszcze moj brat- Druid na 22 lvl, zwany Ocic. Posiada Mlvl 22 i również bardzo szybko expi. Także chciałby się zapisać do Waszej Gildii. Piszcie proszę na nr GG: 1965767. Z góry dziękuję- napewno Was nie zawiedziemy! Pozdrawiam!
Nick: Gold Drago
Profesja: Sorcer :mag:
LvL: 12
MLvL: 4 prawie 5
Miasto: Carlin
Świat: Vinera
Kntakt: 7140895 gg
g-u-c-i-o
21-01-2007, 20:23
ok daje wpisa mam 8 level jestem druidem gram na balera.
Garbatykonus
24-01-2007, 01:06
Tak wiec mam zaszczyt przedstawic wam moja wypowiedz.Chcialbym was poinformowac ze jestem paladynem i strzelam z luku moj a brat z kuszy.Lecz niestety mam problemy z amunicja bo nie wiem gdzie ją wsadzic i zaczelem rzucac kamieniami.Mam juz 14 sworda i 18 cluba ;] i mysle ze z rezygnuje bo nie che mi sie teleportowac do waszego swiata.
Exapularus
24-01-2007, 07:11
Szukam Gildi na świecie Isara
Skille 43/42 w tej chwili będe skillował
10 Level Knight Pacc
Gildia Biohazard znajduje się na świecie Shivera...
ziomek07
24-01-2007, 21:09
Cześć,szukam gildi na swiecie astera jestem knightem mam 18lvl moje skile 44/40
To ja też sie dopiszę- jestem druidem z Guardii na 14 lvl
(mała rada dla rozpatrujących i rozpatrywanych- wypada poda świat od razu, a nie jak Wam sie przypomni :p )
Mortyr_Pixel
25-01-2007, 11:26
Mam 15lvl 2mlvl, jestem rycerzem, moje skille to 42/36. Szukam gildii, która pozwoli mi działać na terenie miasta Carlin. Propozycje proszę pisać luistownie. Mój adres to:
Mortyr Pixel
Carlin
LOOKING VICE-LEADERS FOR "HABAKUK" GUILD!!!! Fastem prosze...
Server Candia. Ludzie z PACC mile widziani. Szukam vice-liderów.
szukam gildi na swiecie menera moj nick
Wypasiony Sorcer
lvl 6
m lvl 0
jestem na roku jezcze kontakt przez gg 619772
Szukam gildii!
Jestem rycerzem z 8 poziomem *gram dopiero 8 miesięcy tą postacią <tylko nie mówcie, że się chwalę!>*, mam te coś na "s" 12/11 *też wiem, że dobre, trenuje od miesiąca*.
Mój kolega ma 18 poziom maga, więc to mój pro bo jest bardzo dobry!
Proszę przyjmijcie mnie!
Gram na serwerze Titania!
Szukam osób do gildii Bio Hazard. Chętni niech się zgłaszają, proszę o podanie w zgłoszeniu Nicku postaci, levela oraz profesji. Gildia ma na celu zebranie osób na rożnego rodzaju hunty począwszy od dragów skończywszy na hydrach a może i demonach jak będą chętni. Również każdy czlonek będzie mógł liczyć na pomoc w różnych questach. Zapraszam, chętni niech się wpisują.
elo nazywam sie Ziom trzymajocy wladze jestem na swiecie shievera i szukam gildii
muj poziom 13
profesja:mag:
mlvl 8
i chce zebym zalatwil mi protectora
Szukam dobrej gildii na swiecie Shivera
moja profesja::mag:
lvl:13
Mlvl:8prawie 9
swiat shivera
I jak bys mugl zalatwisz mi protectora??
Ja chce do waszej gildi!!! James Posey 23 lvl sorc Carlin!!!!
lvl: 17
świat: Celesta
Profesia: Knight
gram często, dobre eq i w miare szybko wbije lvl jak trzeba a jak nie trzeba to lajtowo sobie gram
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.