PDA

Pokaż pełną wersje : Hots dostepny po letnim update ?

Samuelos
20-05-2006, 18:30
Jak w temacie. Macie moze wiecej infromacji na ten temat? Ja przeczytalem o tym na Antica's trade forum. Co ciekawe mase ludzi teraz sprzedaje swoje Hotsy (oczywiscie mieszkajacych na Antice) --> czyzby przyczyna bylo pojawienie sie po kolejnym updacie questu na ten helmet i w konsekwencji spadek jego wartosci ? Ci ludzie to np. Salve Knight, Kiwi Depp, Silvarion - moze potrzebuja pieniedzy na wojne, a moze sa troche lepiej poinformowani od reszty graczy ? ;>

Edit: Oczywiscie chodzi o Golden Helmeta ;>
Ps. macie tu linka do bardzo ciekawej oferty handlowej
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1213304&pagenumber=1
Kto ma pare mln gp na zbyciu ;> ?

Lasooch
20-05-2006, 18:38
Jak w temacie. Macie moze wiecej infromacji na ten temat? Ja przeczytalem o tym na Antica's trade forum. Co ciekawe mase ludzi teraz sprzedaje swoje Hotsy (oczywiscie mieszkajacych na Antice) --> czyzby przyczyna bylo pojawienie sie po kolejnym updacie questu na ten helmet i w konsekwencji spadek jego wartosci ? Ci ludzie to np. Salve Knight, Kiwi Depp, Silvarion - moze potrzebuja pieniedzy na wojne, a moze sa troche lepiej poinformowani od reszty graczy ? ;>

Jeśli chodzi o HotA, to jest on dostępny z questa. Jeśli chodzi o inny helmet, to nie mam pojęcia o jaki.

edit:

down: oO, nie wiedziałem, że golden helmet ma taka nazwę:) No i s jest koło a, więc mógł być missclick^^'

Angel of Death
20-05-2006, 18:42
HotS - Helmet of the Stars czyli .. golden helmet =p A tak co do tematu to nie mam pojęcia :>

Always hunted
20-05-2006, 18:55
Prawdopodobnie dlatego, że Golden Helmet podobno wypada z Apocalipse, która @podobno@ będzie wprowadzona w letnim upie. Czyli HotS będzie "ogólno" dostępny :P

Ale swoją drogą ja wolałbym zachować taki HotS, bo co innego ma 12 arma i można włożyć na głowę? :] 12 arma piechotą nie chodzi :D

down@ podejrzewam, sorry

Dabek
20-05-2006, 19:04
Apocalipse, która będzie wprowadzona w letnim upie.

A skąd to wiesz? Na przedostatnim teście był Morgharoth (jakoś tak), i też się nie pojawił w Tibii. Na mój gust to znów tylko atrakcja na test, a nie coś co będzie wprowadzone.

Zalgadis
20-05-2006, 19:22
Hota to helmet of the acient's a hots to helmet of the stars ;p

ciemne dropsy
22-05-2006, 18:48
Mam ciekawostke, ktora moze byc zainteresowac. Z tego co pamietam Kiwi Depp jak jeszcze gralem na Antice nie miala HotS... gralem tak jakies... rok temu? Gdyby dostala go od Cipow byloby prawdopodobnie o tym glosno. Wiec zatem nachodzi mysl, ze oszukuje, albo jest/byl dostepny z jakiegos questa po upie. Z jednej strony Kiwi Depp nie byla taka osoba, ktora robi sobie jaja z ludzi, ale jak wiadomo u hlvli ownerzy sie czesto zmieniaja... Wiadomo, mogla kupic, ale szanse na to sa znikome...

cichorek
22-05-2006, 22:53
O ile dobrze pamiętam, to na celeście poleciał z Orshaa

Targean
22-05-2006, 23:13
Prawdopodobnie dlatego, że Golden Helmet podobno wypada z Apocalipse, która @podobno@ będzie wprowadzona w letnim upie. Czyli HotS będzie "ogólno" dostępny :P

Ale swoją drogą ja wolałbym zachować taki HotS, bo co innego ma 12 arma i można włożyć na głowę? :] 12 arma piechotą nie chodzi :D

down@ podejrzewam, sorry

Zaraz ja ci tu zrobię, Apocalipsę ^^

BTW. Myśle, że G Helmet jest już w jakimś queście, tka samo np. Great Shield (bez powodu by ich nie zamieszczali).

Massior
22-05-2006, 23:42
AMAGAD 8o

Jedyne pytanie jakie sie nasuwa to: skąd on to wszystko wziął?? 8o

Ale w końcu to antica ;)