Pokaż pełną wersje : Knight VS Rotworm - rl battle
Garino Ardielowan
20-05-2006, 20:58
Filmik troszkę kretyński i żałosny, przedstawia moją walkę z rotwormem w rl. : D
Rapidshare:
http://rapidshare.de/files/20952182/rotworm*****.html
Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=ZIY36J01
Dzięki Ci, Sklejos - za nagrywanie i support techniczny. : )
BTW - To tylko taki joke, nie bierzcie tego filmu serio. :creature:
@Edit - oczywiście jestem świadom, że zaraz zbiegnie się tu chmara "HAJD LEWELI" i zaczną spamować "buuuuuu hójowy filmik buuuu jestesi grópy!!!11111111jedenjedenjeden". Tak to już bywa. : ]
Konkluzja:
No, cóż...
Ogólnie rzecz biorąc, film ten zrobiłem, żeby przekonać się jak to jest być reżyserem takiego kiczu i jak to jest być wyśmiewanym przez niezły tłum (ileś tam tysięcy ściągnięć). Całkiem ciekawe uczucie, wbrew pozorom gdy czytałem komentarze typu "co za GUWNO, DNO!!!!!!!!!!!, WyJĆ STonT, HóóJOWY FILMEK", czuło się pewną satysfakcję, że doprowadziłem kilka osób do szewskiej pasji. :) Dziękuję także (przede wszystkim) tym, którzy docenili sedno tego filmu i byli dość inteligentni, żeby pojąć ironię, którą w filmie zawarłem. Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie. To wszystko, co miałem do powiedznia. Dzięki temu jednemu żałosnemu filmikowi czuję satysfakcję. I nie przestanę.
Kropka.
lol?
Ten film to porażka. Jednak najlepszy z tego g*wna był w hammer
Aureański newbie
20-05-2006, 21:33
Nie ma to jak nawalać szczotką w butelkę... widać że ci się nudziło :D
Actorron
20-05-2006, 21:36
Taka pixeloza ze nawet dobrze twojej twarzy niebylo widac ;]
hmm... jesteś moim bratem... i przykro mi to mówić...
ale trzeba być... hmm.... innym ,żeby na**erdalać butelkę miotłą...
aFFF... ale nadal Cię koffam <lol> :P:P...
morał : każdy ma swoje jazdy...
~eR~
Słyszałem, że najlepiej walić bez spodni...
@Down
Tak, jesze ja. Jeśli skumałeś dowcip oczywiście.
Garino Ardielowan
20-05-2006, 22:32
@up
A ktoś napisał w tym topicu "walić", oprócz Ciebie? : |
~Edit
Sorry, ale nie znam "jesze ji". Kto to taki? : )
Soczewkos
21-05-2006, 08:04
Własnie obejrzałem, (byłem kamerzystą :p ) Bardzo ładnie to wszyło :D
filik the BEST
BTW abozdoto......abozdoto.... :]
Juz wiem skad sie biora takie debile co bija wlasna matke ;)
Pffff... Ty to musisz być ostro j**nięty.
Huh? Co to jest ?? Musiało Ci się nieźle nudzić ;)
Garino Ardielowan
21-05-2006, 11:00
Juz wiem skad sie biora takie debile co bija wlasna matke
Oho, kolejny miły fan. ^^
evilKRIK
21-05-2006, 11:12
Z twojego domu sztywniaku, nie zrozumiałeś to idz film ma taki sam przekaz jak "Jackass"
Ej jak sie nazywa ten kawałek NOTORIOUSA B.I.G. co tam w filmie leci?
Garino Ardielowan
21-05-2006, 11:19
Notorious B.I.G. feat. legendary Bob Marley - Hold ya head.
Pozdro. : )
Taka pixeloza ze nawet dobrze twojej twarzy niebylo widac ;]
ja na jego miejscu bym sie wlasnie z tego powodu cieszyl :]
a co do filmu i jego glownego bohatera... lekarz wskazany...
zmien server...
Garino Ardielowan
21-05-2006, 11:42
Kolejny (!) miły fan. Staję się coraz sławniejszy. : >
Zephiscer
21-05-2006, 11:53
Jakie masz skile? bo cos rotek dlugo stal xDD nie no ja taki film mozna zalapac jak sie spali xDD
to było tak beznadziejne że aż śmieszne:creature:
Garino Ardielowan
21-05-2006, 12:55
to było tak beznadziejne że aż śmieszne:creature:
Dokładnie o to mi chodziło. Dzięki za uznanie. : )
Zalosne i beznadziejne. Mi sie nie podobalo.
Sorki ze to pisze...Ale widac ze masz ok. 12-13 lat :) ... I nawet sily nie masz zeby ta miotla machnac porzadnie :)
Z twojego domu sztywniaku, nie zrozumiałeś to idz film ma taki sam przekaz jak "Jackass"
Ej jak sie nazywa ten kawałek NOTORIOUSA B.I.G. co tam w filmie leci?
"ok" jestem sztywniakiem i debilem, a filmu niezrozumialem... Ale przepraszam kto o zdrowych zmyslach kreci film pt . "Knight VS rotworm" ?? , ty i twoi qmple maja mozgi przezarte Tibia.
Moja rada - nieodpalaj kompa przez tydzien ;)
raziel1992
21-05-2006, 22:05
lol,ale sie uśmiałem ^^ napewno masz słabe skille kilka razy to nawet nie trafiłeś tej butelki ^.^ to znaczy rota -.-
@edit
sry z tej śmiechawy zapomniałem ci pogratulować filmu hehe respect stary <peace>
Martinesz
21-05-2006, 22:13
n/c
idiotyczny film
nawet nei wiem co chciałeś ukazać, gdybym nie przeczytał wstepu, nie wiedziałbym o co chodzi.
Proszę nei dawaj wiecej filmow!
pzdr,
Martinesz
Garino Ardielowan
22-05-2006, 15:53
Rox! Dzięki za komenty, niedługo nagram film - Paladyn vs Monk. To będzie hicior! :)
Widac film niejest skierowany do mojej grupy wiekowej ;)
Garino Ardielowan
22-05-2006, 19:28
No niestety. ; )
Raziel_set
22-05-2006, 21:02
Czy fundacja TVN nie jesteś sam zaczeła już zbierać pieniadze na leczenie ciebie ?? bo latać z miotła i bić butelke :/ to niezbyt normalne
Garino Ardielowan
23-05-2006, 14:43
:/ to niezbyt normalne
Ale z Ciebie odkrywca, gratz0r... :S
:D Ale i tak Jackass lepszy.
Kryptonics
23-05-2006, 22:28
taka mała rada: j e b n i j se ze dwa barany w ściane...
Matutak16
23-05-2006, 23:04
jackasem to ty nie jesteś ale są ludzie i parapety a ty to jesteś taboret
jak jesteś taki fajny to ciesz się i ojca jeb*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo na farum dawaj "muj kolega jest knajtem i wali z aksa, a ja jestem druidem i wale z rużdżki"
dam ci rade- lepiej zacznij grać w scrabble, a nie w tibie
fajne z was noobki ale filmik smieszny
viper555
24-05-2006, 10:33
ekhm co tu mówić...
1.idz na solarium:)
2.idz na siłownie trzeba zrzucic troszke kilogramów
3.zapisz sie moze na jakies wschodnie sztuki walki jak ci tak dobrze wychodzi władanie mieczem8o :D :D
4.pozdrów kumpla który krecił bo jak widać niema zielonego pojecia o tym wzielibyście jakaś pożadną kamere a nie takie coś przeciez tam prawie nic niewidacX( X( X( X(
A pozatym niewiem kto wpadł na taki genialny pomysł walenia butelki miotłą i pisanie ze to walka z rotwormem... widac ze tibia doprowadza juz do róznych rzeczy xD
POZDRO:baby: :baby: :baby:
viper555
26-05-2006, 12:07
jak jesteś taki fajny to ciesz się i ojca uwielbiam jeść banany*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo na farum dawaj "muj kolega jest knajtem i wali z aksa, a ja jestem druidem i wale z rużdżki"
Troche nieczaje tego typa o co mu chodzi xD zdania niemaja sensu niewiem czy to tylko moja opinia :) pozatym na forum sie niepisze takich rzeczy typu "ojca uwielbiam jeść banany*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo"
Pozdro :baby: :baby: :baby:
Każdy ma swoje jaaazzzdy 8o
W tym przypadku 'ta jazda' byla troche wykrecona :)
Ale po co jechac po chlopaku, zrobil filmik i dal go nam, wieszkośc z was nie potrafiła by go nawet stworzyc....
Trzymaj się :)
Wielki Mancyz
27-05-2006, 07:37
Film jest dziwny to fakt ale przyznajcie sami dobrze że ten chłopak bił miotłą miskę a nie np krzesłem matke albo bejsbolem rl frienda..... :D
Nie rozumie, uposledzone dziecko a wy sie nabijacie :S
Gatho Gokhinin
27-05-2006, 15:26
Aj ludzie to tylko ironia ;>
Aj ludzie to tylko ironia ;>
Aj, Ty nie wiesz chyba co to ironia..
Dark Sven
29-05-2006, 16:54
+Pomysł(nikt takiego czegoś nie zrobił)
+Muzyka
+Delikatne poprawienie humoru
-pixeloza
-skille :)
2-Powiedz koledze, że żeby coś nakręcić(dobrego) trzeba być trzeźwym.
-mogłeś coś brązowego czy coś wziąc
Czyli ocena:6.5/10
Ale przecierz to tylko FunFilm.
A, nie przejmuj się takimi typami
jak jesteś taki fajny to ciesz się i ojca uwielbiam jeść banany*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo na farum dawaj "muj kolega jest knajtem i wali z aksa, a ja jestem druidem i wale z rużdżki"
Pierd0lić ich xD
Garino Ardielowan
29-05-2006, 20:25
+Pomysł(nikt takiego czegoś nie zrobił)
+Muzyka
+Delikatne poprawienie humoru
-pixeloza
-skille :)
2-Powiedz koledze, że żeby coś nakręcić(dobrego) trzeba być trzeźwym.
-mogłeś coś brązowego czy coś wziąc
Czyli ocena:6.5/10
Ale przecierz to tylko FunFilm.
A, nie przejmuj się takimi typami
Pierd0lić ich xD
No co ty, to był totalny spontan. :) Nie żałuję tego filmiku, zrobiłem z siebie debila i jestem z tego dumny. :) Pozdrawiam wszystkich, dam Wam tylko jedną radę - jak Wam się filmik nie podoba, czy coś takiego, to możecie spróbować wyperswadować mi to bardziej kulturalnie, no nie? Nie trzeba od razu rzucać ku*wami, moimi starymi, itp. Pozdro. :)
No co ty, to był totalny spontan. :) Nie żałuję tego filmiku, zrobiłem z siebie debila i jestem z tego dumny. :) Pozdrawiam wszystkich, dam Wam tylko jedną radę - jak Wam się filmik nie podoba, czy coś takiego, to możecie spróbować wyperswadować mi to bardziej kulturalnie, no nie? Nie trzeba od razu rzucać ku*wami, moimi starymi, itp. Pozdro. :)
No i BRAWO! Ja też czasem lubię z siebie porobić debila xD. A filmik poprostu cudo mistrzostwo świata. Tak, to tylko filmiki z rl jak sie bawią czy jakieś inne shity albo sama tibia. To było coś nowego, wyjedwabistego! Rób dalej chłopie, masz talent do robienia z siebie debila prawie taki jak ja :D!
Okropna pixelioza :| Załatw se koleś lepszy sprzęt bo se jeszcze ludzie wzrok popsują ;)
Matekneo
30-05-2006, 09:18
xDDD Dobre :P Mi tam sie podobwalo, uwielbiam zwaly :D:D:D:D
OmG, nie kapie niektorych ludzi na tym forum... sa tak pusci jak moja babka ^^ Nieorzumieja ze to tylko dla zabawy, zeby sobie zwale robic tylko odrazu od psychicznego i wogole OmG :P Chyba nigdy sie dobrze nie bawili, bo dobra zabawa to tylko z masowa zwala :D Pozdrawiam cie gosciu a szczegolnie tych wszystkich nabkow, ktorzy mysla ze jest psychiczny ^^
Hail Debile :P
Rox! Dzięki za komenty, niedługo nagram film - Paladyn vs Monk. To będzie hicior! :)
omg, co tym razem ?! będziesz rzucał kamieniami w kosz na śmieci?!
niech ktoś zamknie ten temat bo to nie ma sensu, a ty nie dawaj więcej żadnych filmików na forum... X(
Paul Pavon
30-05-2006, 10:50
Moze kretynskie ale fajne
a co to za bron ?8o
Matekneo
30-05-2006, 11:42
omg, co tym razem ?! będziesz rzucał kamieniami w kosz na śmieci?!
niech ktoś zamknie ten temat bo to nie ma sensu, a ty nie dawaj więcej żadnych filmików na forum... X(
Oj, wez sie zamknij pustaku :] Nie tobie do gadania co on ma dawac a co nie, jak ci sie nie podoba to nie ogladaj.... Boze pusci ludzie :D
Sorki ze to pisze...Ale widac ze masz ok. 12-13 lat :) ... I nawet sily nie masz zeby ta miotla machnac porzadnie :)
A ty co? Myslisz, że jesteś jakiś dorosły i super mądry? Bynajmniej masz gust zrąbany.. Jak mnie denerwuja ludzie co tylko mowia jak cos im sie nie podoba "Ale debil, widac ze masz 13 lat" albo cos w tym stylu... Pomyslcie troche! Sami kiedys tyle mieliscie.... I co wtedy jak napisaliscie cos na forum to "Ale ze mnie debil bo mam 13 lat ide sie ukratrupic taki glupi jestem.." ... Idiota ;)
Masywny_Titania
30-05-2006, 12:46
Byloby o wiele smieszniej jesli do roli rotworma wzialbys jakiegos ziomka z krzywa/zgnila morda;P
Ogolnie denne ;|
Garino Ardielowan
31-05-2006, 10:56
@Up
Hail, dzięki za miłą ocenkę. :)
@Paul~
War hammer. :D
@Matek~, Raxeff
Podtrzymujecie mnie na duchu, już myślałem, że ludzi z poczuciem humoru zabrakło na tym forum. ;)
Najbardziej jestem wdzięczny za wszystkie chamskie, wulgarne i wrogo nastawione na mnie komenty. Jest się z czego pośmiać, dzięki chłopcy. :]
Hmmmm... no ja nie wiem czy to do końca WarHammer ;>
To raczej jest battle hammer :D
Nawet na skilach 10 można szybko rota ubić z wh ;)
Oj, wez sie zamknij pustaku :] Nie tobie do gadania co on ma dawac a co nie, jak ci sie nie podoba to nie ogladaj.... Boze pusci ludzie :D
A ty co? Myslisz, że jesteś jakiś dorosły i super mądry? Bynajmniej masz gust zrąbany.. Jak mnie denerwuja ludzie co tylko mowia jak cos im sie nie podoba "Ale debil, widac ze masz 13 lat" albo cos w tym stylu... Pomyslcie troche! Sami kiedys tyle mieliscie.... I co wtedy jak napisaliscie cos na forum to "Ale ze mnie debil bo mam 13 lat ide sie ukratrupic taki glupi jestem.." ... Idiota ;)
juz nie powiem jaki ty jestes, skoro wiekszość stwierdzila ze to jest denne to widocznie jest to denne...
a ty bronisz go czy co? widocznie jestescie z inteligencja na rownym poziomie skoro tak... nie wypowiedziales sie sam tylko jedziesz innych...
i jeszcze bezczelny od idiotow wyzywa X(
wyslalo sie 2x to ten zdeletowalem :)
Garino Ardielowan
31-05-2006, 16:08
Nie jestem nOOb ! :baby:
@up
Akurat Twój podpis wspaniale świadczy o tym, jaki Ty jesteś inteligentny, tak się zarzekasz, że nie jesteś noobem... Czyżby ktoś Cię kiedyś o to posądził? W sumie bym się nie zdziwił... :(
Pozdro. :)
@up
Akurat Twój podpis wspaniale świadczy o tym, jaki Ty jesteś inteligentny, tak się zarzekasz, że nie jesteś noobem... Czyżby ktoś Cię kiedyś o to posądził? W sumie bym się nie zdziwił... :(
Pozdro. :)
w takim razie do zobaczenia na guardii ;)
Matko....jakies Po*ebane dziecko męczyło szczotką butelke po mazowszance...
Tak wogole ten knight to jakas lama była bo sie z rotwormem 2 minuty meczyla .......... n/c
Matekneo
31-05-2006, 21:46
juz nie powiem jaki ty jestes, skoro wiekszość stwierdzila ze to jest denne to widocznie jest to denne...
a ty bronisz go czy co? widocznie jestescie z inteligencja na rownym poziomie skoro tak... nie wypowiedziales sie sam tylko jedziesz innych...
i jeszcze bezczelny od idiotow wyzywa X(
Denne? Bo wiekszość osob tak stwierdzila? Ty sie lepiej zastanów... Najwyrazniej ta "wiekszosc" jest tak zmasakrowana ze az pusta ;) Trzyma swój light gdzies zamkniety w srodku mozgu... Ciezko to wogole okreslic :P A od idiotow wyzywam bo przyzwyczailem sie mowic takim nisko inteligentnym ludzia co o nich mysle na glos... Ehh... idzcie wogole z tad lepiej ciagle ogladac anihilatory czy co tam.... albo nie! Rat hunts sa lepsze!!... Powodzenia w dalszym zyciu... "inteligentny"...
Gość od filmu: Lac na tych kretynów :D Przynajmniej cieszysz sie wielka popularnością, malo jaki temat tak dlugo stoi na 1 stronie xD
Garino Ardielowan
31-05-2006, 22:56
@up
O nie, uważaj na siebie, teraz dostaniesz dissa od tutejszej inteligencji, lepiej nie wychodź z domu, nie otwieraj lodówki...
A tak na serio - po prostu dzięki. Bardzo mi miło czytać takie komentarze.
Denne? Bo wiekszość osob tak stwierdzila? Ty sie lepiej zastanów... Najwyrazniej ta "wiekszosc" jest tak zmasakrowana ze az pusta ;) Trzyma swój light gdzies zamkniety w srodku mozgu... Ciezko to wogole okreslic :P A od idiotow wyzywam bo przyzwyczailem sie mowic takim nisko inteligentnym ludzia co o nich mysle na glos... Ehh... idzcie wogole z tad lepiej ciagle ogladac anihilatory czy co tam.... albo nie! Rat hunts sa lepsze!!... Powodzenia w dalszym zyciu... "inteligentny"...
Gość od filmu: Lac na tych kretynów :D Przynajmniej cieszysz sie wielka popularnością, malo jaki temat tak dlugo stoi na 1 stronie xD
ty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robi... piszcie sobie teraz co chcecie ja juz tu nie wchodze wiecej...
PS. jest takie przyslowie: NIGDY NIE KŁUĆ SIĘ Z GŁUPSZYM OD SIEBIE BO LUDZIE MOGĄ NIE ZAUWAŻYĆ RÓŻNICY POMIĘDZY TOBĄ A NIM... wiec bye
Garino Ardielowan
01-06-2006, 20:23
@up
Jest takie przysłowie - nie zadawaj się z rodziną Kena z Guardii - wielu z nich to thiefy (np. Soria Kena - kumplowi ukradła Tempest Rod, na GC spamuje "DAI PONOSICI BOCHY, DAI PONOSICI BOCHY !!!!111jedenjedenjeden").
-=DanieL=-
01-06-2006, 23:41
Odkąd tyle się knightem z warhammera rota bije?
Sam niewiem jak to oceniać:
Za bezsensowność masz umnie plusa (niedygaj to pozytywna bezsensowność).
Lecz za przygotowanie minusa i to wielkiego bo butelka w niczym nie przypomina Rota już lepiej było na kolege zgarbionego jakiegoś koc brązowy zarzucić.
a mówilem że nie wejde :/
kij z tym waszym filmem...
pisze w jednym celu...
chce publicznie oswiadczyc ze NIC NIE ŁĄCZY MNIE Z JAKIMKOLWIEK KENA NA GUARDII, spotkałem kilku i to faktycznie same nooby, nie znam ich ani z gry ani z rl, i jestem wkurzony jak cholera ze maja podobny nick do mojego. moja postac zostala stworzona duzo wczesniej niz tamte patafiany i ma jakis przyzwoity lvl, a co do tej soriy czy jak to sie kufta odmienia to ona nalezy wogole do jednej z najbardziej noobowskich gildii na servie, a ze kradnie to mnie to nie obchodzi, jak by sie dalo (znaczy gdyby guardia byla pvp) to mialaby hunta za sam nick :[
"In Tibia is only one real Kena, its me... Dukos... Remember that !!!"
Patryś :P
05-06-2006, 11:05
Omg chłopaki o co tu sie kłucić!
Nikt nie zauwarzył te ten temat nie jest dla "powarznych" wiec tacy niech się tutaj nie wypowiadają. Po co ktoś pisze "zamknąc temat!" "nie dawaj więcej takich filmików!" jak może kto inny chce je obejrzeć! Na to samo by wyszło jakbyś poprostu tu nie zaglądał.
Teraz na temat Filmiq:
nie przypadł mi do gustu nie było w nim takiej akcji jak się spodziewałem. Mogłeś chociarz wziac butelkę pięcio litrową.
Powiedz kamerzyście że ma fajnie buty i kręcąc ten film najwyraźniej chciał się pochwalić ;) Widać że robione w WMM. Mam nadzięję ze to "Paladin vs. Monk" będzie lepsze, ale lepiej rzebyś nie rzucał jakimiś patykami w księdza czy coś xD. Knight zeczywiście był You Are Full czym go karmisz? sterydami? Skille ujemne... nawet eq na sobie nie miał chyba że jakiś jacket albo coat =P
POZDR!
Szalony Nurkowiec
10-06-2006, 22:44
Aahahahaaaaa, dawno sie tak nie uśmiałem :D ale nie cieszcie sie bo to nie znaczy że film jest super, bo jest to totalne DNO, ale widok kolesia z miotłą walącego jakimiś ciosami ala prince of persia bez sensu w jakąś butelkę, która rzekomo ma być rotem jest tak głupi że doprowadza mnie do histerycznego śmiechu :D chce zobaczyć nastepny film w rl'u, np. walka z cyklopem, za cyklopa bedzie robić np. latarnia
Rycek Piotrek
11-06-2006, 01:21
Jedno pytanie... JAKI LOOT?? <lol>
DNO -.-'
Garino Ardielowan
19-06-2006, 20:16
@up
Wyku*wisty.
19:33 You see Rycek Piotrek. It weighs 0.00 oz. It looks like a BIG noob. Don't touch it, else you will became a motherfucker.
Bump.
Villaric
19-06-2006, 20:35
Jedno pytanie... JAKI LOOT?? <lol>
DNO -.-'
zgadzam sie, dno......
8o 8o To tak na początek. :)
A mi się tam podobał. bo dostałem niezłego ataku śmiechu jak oglądałem, a to się liczy.
Wy to pewnie tylko siedzicie przed kompem i tylko "exp, exp, exp". Ludzie poza tibią jest też inny świat. ;)
Świat zwały, robienia czegoś dla zabawy itp. :D :D
Takie małe zdanko do dukosa. Chłopie ty tylko o tym swoim lvl gadasz jaki on przyzwoity. Nieco wcześniej zjechałeś gościa, że ma niski lvl i kazałeś mu poexpić. Widać, że nie masz argumentów nigdy w swojej wypowiedzi i tylko bronisz się lvl. :D
Zmień podpis na "Jestem nOOb".
Pozdro dla autorów.
Ps: Zaraz pewnie mi dukos dowali, że to ja jestem Noob bo mam 13 lvl. :)
Panowie!! Zróbcie coś dla kinematografi, i przestańcie tworzyć filmy!! :P :D
Garino Ardielowan
20-06-2006, 20:59
No, cóż...
Ogólnie rzecz biorąc, film ten zrobiłem, żeby przekonać się jak to jest być reżyserem takiego kiczu i jak to jest być wyśmiewanym przez niezły tłum (ileś tam tysięcy ściągnięć). Całkiem ciekawe uczucie, wbrew pozorom gdy czytałem komentarze typu "co za GUWNO, DNO!!!!!!!!!!!, WyJĆ STonT, HóóJOWY FILMEK", czuło się pewną satysfakcję, że doprowadziłem kilka osób do szewskiej pasji. :) Dziękuję także (przede wszystkim) tym, którzy docenili sedno tego filmu i byli dość inteligentni, żeby pojąć ironię, którą w filmie zawarłem. Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie. To wszystko, co miałem do powiedznia. Dzięki temu jednemu żałosnemu filmikowi czuję satysfakcję. I nie przestanę.
Kropka.
;( :D film kretyniski jakis noob walczy miotłą z butelkom:D ;( zastanuw sie lepiej nad tym co robisz film jest DD-do d*py
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Garino Ardielowan
21-06-2006, 12:02
Ja swoje, on swoje. Gadać do dupy, a cię osra. :)
Ty się zastanÓw nad powtórzeniem trzeciej klasy podstawówki.
0 humoru, 0 inteligencji... a na myśli mam te noobki, które nie mają za grosz kultury i wyskakują z komentarzami "ale to denne", "lecz się, bij matkę krzesłem"... Mimo nie to, nie opowiadam się po stronie ludzi, którzy NA PRAWDĘ, mają problemy z psychiką, ja tu szczerze takich nie widzę. Trzeba rozróżnić osobę chorą, a robiącą sobie jaja, nawet jeśli jest to bardzo przesadzone. Nudzi się komuś, niech takie coś nakręci, wystawi na neta, powiemy wszyscy zgodnym chórem "takie głupie, że aż śmieszne", a nie - od razu się od "szmat" wyzywamy ;] Ktoś uważa, że ten film to całkowicie nie na jego poziom, jest poważny, nie będzie się smiał z "dziecka co miotłą macha", to niech opuści ten dział, nie komentuje i szuka filmów na jego poziomie. To tyle ;]
-=DanieL=-
24-06-2006, 01:37
0 humoru, 0 inteligencji... a na myśli mam te noobki, które nie mają za grosz kultury i wyskakują z komentarzami "ale to denne", "lecz się, bij matkę krzesłem"... Mimo nie to, nie opowiadam się po stronie ludzi, którzy NA PRAWDĘ, mają problemy z psychiką, ja tu szczerze takich nie widzę. Trzeba rozróżnić osobę chorą, a robiącą sobie jaja, nawet jeśli jest to bardzo przesadzone. Nudzi się komuś, niech takie coś nakręci, wystawi na neta, powiemy wszyscy zgodnym chórem "takie głupie, że aż śmieszne", a nie - od razu się od "szmat" wyzywamy ;] Ktoś uważa, że ten film to całkowicie nie na jego poziom, jest poważny, nie będzie się smiał z "dziecka co miotłą macha", to niech opuści ten dział, nie komentuje i szuka filmów na jego poziomie. To tyle ;]
Wiem co chcesz przekazać ale niestety nie masz racji. Kiedyś myślałem identycznie. Każdy ma prawo wypowiadać się tak jak chce. Autor chce same pozytywne komenty, a pisanie "nie podoba się to, nie komentuj" jest bezsensu bo każdy musi zakosztować krytyki. Lecz trzeba umieć krytykować a nie pisać "do dupy" a powodu już nie łaska podać.
;( :D film kretyniski jakis noob walczy miotłą z butelkom:D ;( zastanuw sie lepiej nad tym co robisz film jest DD-do d*py
Fajnom miotłom uderzał w butelkom, nie'om?
Raziel_set
24-06-2006, 01:44
prosze nie odświeżajcie tego tematu bo jak patrze tylko na tytuł przypominam sobie to biedne dziecko z porażeniem mózgowym
Garino Ardielowan
25-06-2006, 12:58
@up
Dzięki, że dałeś mi pretekst do odświeżenia tematu. :)
Shava Valtrix
26-06-2006, 08:52
prosze nie odświeżajcie tego tematu bo jak patrze tylko na tytuł przypominam sobie to biedne dziecko z porażeniem mózgowym
szkoda ze nie widziales jak sie zlamal jak bloknolem jego 17 palka xD
a co do filmu to spodziewalem sie jak bedzie to wygladalo n/c ^^
gz miszczu :D :D :cup:
Matekneo
26-06-2006, 09:38
ty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robi... piszcie sobie teraz co chcecie ja juz tu nie wchodze wiecej...
PS. jest takie przyslowie: NIGDY NIE KŁUĆ SIĘ Z GŁUPSZYM OD SIEBIE BO LUDZIE MOGĄ NIE ZAUWAŻYĆ RÓŻNICY POMIĘDZY TOBĄ A NIM... wiec bye
To, ze nie zmieniam lvl na tibia.pl, nie znaczy, ze nie expie. Pozatym co to ma do zeczy? Gram jak chce, i ile chce, a tak sie sklada, ze mam duzo wazniejsze sprawy niz granie w Tibie, i zrobilem sobie przerwe w graniu... Moze ta przerwa sie nie skonczy, niewiem. Ale tym, ze masz wiekszy lvl odemnie to nie musisz szpanowac. To tylko swiadczy o tym, ze jestes nalogowcem i poswiecasz sie caly dla tibi oraz, ze jest to twoja jedyna zaleta, bo nic innego chwalebnego nie posiadasz, tylko lvl. Wiec nie mow ze jestem malo inteligentny, bo to ty jedyne co masz to wysoki lvl.
Takie małe zdanko do dukosa. Chłopie ty tylko o tym swoim lvl gadasz jaki on przyzwoity. Nieco wcześniej zjechałeś gościa, że ma niski lvl i kazałeś mu poexpić. Widać, że nie masz argumentów nigdy w swojej wypowiedzi i tylko bronisz się lvl. :D
Zmień podpis na "Jestem nOOb".
Pozdro dla autorów.
Ps: Zaraz pewnie mi dukos dowali, że to ja jestem Noob bo mam 13 lvl. :)
Dzieki, masz calkowita racje :P Ale dukos taki madry byl i cos sie nie odzywa :> :>
Btw. widze, ze ludzie w tym temacie caly czas pisza bez glowy. Ciagle to samo. Bylo raz napisane ze to nie jest temat dla powaznych co odrazu widac po 1 poscie autora, to nieee! Oni musza napisac "skoncz tworzyc filmy" "ale nab omg!" "Schowaj siem!" etc. Zal mi was, naprawde ;) Ale znajac zycie i tego nie przeczytacie i nidlugo pojawi sie nastepny post typu "dno"
Pozdro for all ;)
"Dno"
To tylko na złość temu Panu nade mną.
Co do filmu przypomina mi on typowy angielski humor, śmieszny dla Anglików nie zrozumiały dla większości europejczyków :P.
Autor tego filmu jest zfazowany, a tejże "fazy" nikt nie rozumie.
Ale nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie napisałeś, iż
"Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie."
Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami.
Wyraziłem tylko swój pogląd na ten temat, a film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
Ktośtam napisał że ten film jest tak beznadziejny, że aż smieszny,a ja podsumuje to następująco
Ten film jest tak beznadziejny,że ciężko się go ogląda.
Jednak jest tego +, że ośmieliłeś się wstawić do na forum.
Pozdrawiam
Dark Sven
26-06-2006, 10:04
w takim razie do zobaczenia na guardii
Łoł, groźny jesteś...w tibii.
Ofcourse "kłuć się"
Btw Garino Ardielowan
to przesłanie dla Ciebie byś się z nim nie kłÓcił. -.^
Btw2.Ludzie czujecie się lepiej gdy kogoś zgnoicie???Wyglada na to, że tak.
Może nie zauważyliście ale on ma was total zlewe.
I nie chodzi mi o komentarze typu " Nie podoba mi się" czy "nie śmieszne" bo kazdy ma swoje zdanie ale o typuty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robiPZDR
Matekneo
26-06-2006, 12:15
"Dno"
Wow, rozzlosciles mnie na maxa :>. Nastepnym razem wymysl cos lepszego.
Autor tego filmu jest zfazowany, a tejże "fazy" nikt nie rozumie.
Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami.
Wyraziłem tylko swój pogląd na ten temat, a film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
Ktośtam napisał że ten film jest tak beznadziejny, że aż smieszny,a ja podsumuje to następująco
Ten film jest tak beznadziejny,że ciężko się go ogląda.
Jednak jest tego +, że ośmieliłeś się wstawić do na forum.
Pozdrawiam
Do niektórych ludzi naprawde nie dociera, ze to nie jest film dla drętwych, poważnych, pustaków (ludzi). Ci ludzie także nie rozumieją, że zostało to powiedziane juz ze 100 razy... To najbardziej mnie denerwuje na tym forum, jedna osoba cos powie, po niej nadchodzi 10 tych samych wiadomosci a ponich jeszcze 100.... i jaki to ma sens?
film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
o.O Ale ty juz jestes dorosly wow... Tak dla Twojej infromacji - młodzieńcze lata to najlepsze lata, a nie te pozniej, powaznej doroslosci a nawet starosci... Ale ty zapewne wolisz nude i powage... no coz, istnieja takie wyjatki.
No widać, że tego nie rozumiesz, bo ludzi którzy sie z siebie smieją, maja dobry humor i nie obrażają się jak zrobią coś glupiego i ktos ich wysmieje tylko sie przylaczaja wcale nie nazywa sie idiotami. Ty zapewne tego nie rozumiesz, bo chyba wogole sie nie smiejesz? Na idiote to narazie wychodzisz ty, panie drętwy.
Co do kolesia up: Popieram w 100% ;)
Pozdrawiam ~*~Mat~*~
PS. Ciekawe jakie wyzwiska mnie teraz dojda....
Takie commenty o jakich mówicie powstają na skutek tego, że ludzie są leniwi i gdy widzą, że temat ma już kilka stron to patrzą post osoby, która założyła ów topic a potem odrazu lecą na ostatnio stronę lub też nawet tego nie robią tylko piszą odrazu co myślą.
Tak jak napisał Pan wyżej umiejętność śmiania się z samego siebie kiedy zrobi się coś głupiego, śmiesznego to jest zaleta, której chyba większości brakuje.
Gorsze od filmiku są tylko komentarze niektórych osób, nie żebym coś miał do samego filmu.
Motto na dziś:
Be who you wonna be.
Zgadzam się z Lithesem -.-" wy tu chyba macie muzg podziurawiony wyzywska i wogóle mama was nienauczyła ładniej mówić ? Wiekszość z was to nOObki które nie wbiły nawet 30 lvl a wymądrzają się na forum.....
Zgadzam się z Lithesem -.-" wy tu chyba macie muzg podziurawiony wyzywska i wogóle mama was nienauczyła ładniej mówić ? Wiekszość z was to nOObki które nie wbiły nawet 30 lvl a wymądrzają się na forum.....
Ech nie musiałeś odrazu obrażać innych.
Inne:
muzg - mózg
" wy tu chyba macie muzg podziurawiony" - rodzina syjamska, mają jeden mózg
wyzywiska - wyzwiska
nienuczyła - nie nauczyła
To, że ktoś nie wbił dużego levela nie świadczy o jego inteligencji, gra dla przyjemności, a nie żeby wbić jak największy level.
Nie oceniaj książki po okładce
@Down:Rozumiem, że możesz być dyslektykiem, ale zawsze można skorzystać z programów typu Microsoft Word (brak czasu lub chęci pewnie ;p). A co do tego czy oni mogą innych obrażać - poprostu lepiej takiego olać i nie kłócić, obrażać się z nim, niż być takim jak on.
WOw może jestem dyzlektykiem koleś ; ) no tak fakt ale wiekszość to nic nie rozumiące małpy -.-"
@Edit Rozumiem już nie bedę ale oni innych mogą obrażać ?
Garino Ardielowan
27-06-2006, 10:00
"Dno"
Co do filmu przypomina mi on typowy angielski humor, śmieszny dla Anglików nie zrozumiały dla większości europejczyków :P.
A propos - kocham Anglię od małego. :)
Czekam na dalsze komentarze w stylu "dno" i dziękuję, a nie pomyśleliście, że dałem ten film na forum tylko dla chamskich komentarzy pełnych błędów ortograficznych, żeby później mieć co wnukom pokazać? Nie no, j/k, ale to miła perspektywa. :)
Matekneo
02-07-2006, 18:21
@up:
Hehs, no wiesz, tez mi sie anglia podoba od dawna wiec... wlasnie teraz tutaj jestem.. ;) Gosciu obraza ten kraj, poniewaz go nie zna i zazdrosci ze nie mieszka tutaj.
@czuk85:
Zgadzam sie z toba, nareszcie jakas madra osoba... ;)
Matekneo
02-07-2006, 18:21
@up:
Hehs, no wiesz, tez mi sie anglia podoba od dawna wiec... wlasnie teraz tutaj jestem.. ;) Gosciu obraza ten kraj, poniewaz go nie zna i zazdrosci ze nie mieszka tutaj.
@czuk85:
Zgadzam sie z toba, nareszcie jakas madra osoba... ;)
Palladyn of nile
02-07-2006, 22:04
Ale mailem z ciebie polewe... Film zalosny ale big + ze zes sie odwarzyl go dac na forum.
Ps. fajna miotla:D
Super film :D . Wreszcie coś oryginalnego. Czekam z niecierpliwością na palladyn vs. monk ;] . Szkoda że sztywniaki siedzące 24h/7 wpadają tutaj i pokazują swój kompletny brak szacunku dla drugiej osoby. No ale rób dalej filmy bo chce się pośmiać ;]
Takie commenty o jakich mówicie powstają na skutek tego, że ludzie są leniwi i gdy widzą, że temat ma już kilka stron to patrzą post osoby, która założyła ów topic a potem odrazu lecą na ostatnio stronę lub też nawet tego nie robią tylko piszą odrazu co myślą.
Przeczytałem cały temat :p
Matekneo
03-07-2006, 16:09
@Tfoa:
No, ja takze czekam na pall vs monk... ale autor cos sie nie odzywa... o.O :D A sztywniaki i tak niedlugo tu wpadna i pokaza swoje "madrosci" ;)
Btw. uwielbiam odswierzac tematy xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.