zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czar na Rook`u ??

Aka
20-05-2006, 23:21
Dziwne rzeczy dzieją się ostatnio... Pare minut temu zauważyłem gościa, który WYCZAROWAŁ pochodnie i to jest na 4 LVL na ROOK`U!! Czy ktoś może mi to wyjaśnić ??

Gazik_12
20-05-2006, 23:29
czy to było na mostku gdzie sie wchodzi na tereny pacc?? jak tak to proste... rzucil pochodnie na "kwadraciki" no i pochodnia sie cofnęła, no bo przecież ona nie ma pacca no nie?? inna sytuacja przy wyjściu z miatsta ale pojawiła by się pod mostkiem.... jak to się zdarzyło to spróbuje odp. :D

Angel of Death
20-05-2006, 23:32
"Wyczarował" .. ? czyli co, jak to wyglądało .. bo pewnie coś pomyliłeś.

Aka
20-05-2006, 23:33
wiesz faktycznie to było przy tym mostku... ale ja ostatnio nie myśle ale i tak dzienki za odp

edit:
to wygłądało tak jak byś rzucił utevo lux (chodzi mi o te "gwiazdki") i pod nim pojawiła sie pochodnia

Chero
20-05-2006, 23:35
Ehh a cos powiedziel ze wyczarowal albo zrobil cie w bambuko cos powiedzial i wywalil Torcha :P

Aka
20-05-2006, 23:40
powiedział "exana torch" i jak już mówiłem pojawiła się pochodnia

daro_16
20-05-2006, 23:42
..... :baby: ....
Ja ostatnio przechodzac kolo carlin wpadlem na pomysl wyczarowania rabita no i wyciagolem go z Magic Hat... ironia...

Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac ....X(
a tak nawiasem mowiac ... co to znaczy dla ciebie "wyczarowal" ??
moze polozyl na ziemi tego torcha .. ?? ha ha ?
Wiesz mam pomysl powiem "exana Dragon Scale Mail" i wyrzuce pod siebie DSM'a ok ? ironia.

Aka
20-05-2006, 23:46
nawet jeżeli to było zwykłe oszustwo no to co z tego ?? każdy może sie dać nabrać tak samo jak każdy może sie pomylić. robisz z tego wielkie halo chociarz takie duże one nie jest

daro_16
20-05-2006, 23:48
OMG..... pomylic... w takim czyms moze sie tylko newbie pomylic... ile grasz w tibie ??:>

Aka
20-05-2006, 23:54
no troche gram... tak dokładnie to dużo za dużo żeby sie pomylić ale o tej godzinie często już niezbyt kontaktuje :/

Gazik_12
21-05-2006, 00:00
Ja ostatnio przechodzac kolo carlin wpadlem na pomysl wyczarowania rabita no i wyciagolem go z Magic Hat... ironia...

Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac ....X(
Wiesz mam pomysl powiem "exana Dragon Scale Mail" i wyrzuce pod siebie DSM'a ok ? ironia.

eeh... wiesz a jak ty byś się czuł jakbyś ty się pomylił a on by cię wyzwał od nooba?? fajne uczucie no nie??

ja kiedyś też się dałem nabrać jak gostek powiedział "utevo gold" i się nagle pojawiło pod nim... ludzie robią wszystko by zwrócić na siebie uwagę ;(

Fiszbin
21-05-2006, 00:04

Ty to jesteś....

Brawo, najlepiej odrazu, na starcie zmieszać z błotem co nie? To dopiero coś.
Przypomnij sobie jak zaczynałeś.

Pisząc po każdym zdaniu "ironia" wychodzisz na kolesia, który uważa reszte forum za skończonych idiotów i bezmózgowców. Myślisz, że tylko ty znasz takie "wyszukane" pojęcia(zauważyłem że słowo ironia stało się ostatnio bardzo modne na tym forum)??

@Topicc
Ktoś poprostu robił sobie głupie żarty. Jeśli wzucisz jakis item na pacc area to wróci on spowrotem na facc area i wokoł niego pojawia się gwiazdki. Ten rookgardowy czarodziej stanął poprostu w miejscu w ktorym torch "powróci", żucił torch'a i wpisał wyssaną z palca inkantacje. Ot co ;p

daro_16
21-05-2006, 01:04
..... po co wogole zakladal temat ...
Sorry ... ponioslo mnie troche ....

KonioMaster
21-05-2006, 01:17
Poniosło, poniosło :)

Co do tematu: sam byłem newbiem ale po co zakładasz nowy temat zamiast się kogoś spytać?? A potem jeszcze nawalasz na daro X(

@topic Facet wypowiedział inkantację tego ,,czaru'' i rzucił torcha na mostek dla pacc torch wrócił do niego i ot co.

Temat do zamknięcia. ( Bo jeszcze facet zacznie mówić jaki on to biedny ,,niekumaty o tej godzinie'' itp. itd.)

Aynahanir
03-07-2006, 19:40
zgadzam się z przedmówcą.
każdy kiedyś był newbie. ja sam kiedyś się na to nabrałem, ale potem wiele razy nabrałem innych. pamiętam jeszcze jakiej używałem wyssanej z palca inkantacji
aleta rox ....
ilu się nabrało :]
mostek dla pacców to dobre miejsce do oszustw. pamiętam kogoś, kto stał na dachu sklepu obiego i krzyczal że jest tibijskim bogiem. parę newbie i noobów się zleciało i pytali co mają dla niego zrobić. po chwili gościu miał backpack pełen różnego zarcia! na mainie już trudno tak zrobić, bo jest PvP...

Knight Patryk
04-07-2006, 03:13
OMG..... pomylic... w takim czyms moze sie tylko newbie pomylic... ile grasz w tibie ??:>
No i co jest nowy nie moze byc newbie?I tak nie cwaniakuj tu...

Zdechly kret kanalowy
04-07-2006, 03:26
no...jak byles newbie to tez moze tak wszystko wiedziales.....kazdy moze sie pomylic... a jezeli podnieca cie widok newbie to pisz o tym w innym poscie

Dziutrix
04-07-2006, 10:46
Hehe... xP
Ja jak zaczynalem... (kiedy to bylo) to chcialem napisac do Cip'a ze jest blad, bo owca, uciekajac przede mna, wlazila na mostek Pacców ;P i sie potem tp spowrotem ;D i tak perpetum mobile xP
W kazdym razie koles cie w jajo zrobil x]

Gryzul
04-07-2006, 11:04

Wiesz kto tu jest noobem? Sprobuj odpowiedziec sobie sam na to pytanie...
A jezeli juz sobie odpowiedziales, w co watpie bo za malo czasu minelo, to wcisnij ten krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu... i nie wpisuj w ten pasek co jest na gorze "tibia.pl" dopuki nie zobaczysz za swym oknem latajacej krowy...

Czlowiek to nie maszyna i nie jest niomylny...

MixerQ
04-07-2006, 11:37
Po pierwsze Off Topic!! Jak masz tak pisac to nie pisz tematow!!
:topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic:

Nyksus
07-07-2006, 22:35

Radzę przeczytać poradnik "Wiecie w ogóle co to jest noob? " bo ty najwyraźniej nie wiesz. Facet nie wiedział i tyle, to oznacza że jest newbiem. A newbie/noob to spora różnica. I jak narazie wydaje mi sie że ty powinieneś iść z tego forum a nie on...

Baradax
07-07-2006, 23:35

Jeju, daj chlopakowi spokoj -.-
Nie czesto pisze w tym dziale akurat, ale jak widzie takie teksty to po prostu czuje potrzebe wyrazenia sie...
Ja mialem level 59 Elite Knighta raz... Chcialem sprzedac Bohy, ktos do mnie napisal ze za 35k kupi, ide tam, staje przy nim, trade, akceptuje, i wiesz co?
Sprzedalem za 3,5 k, wiesz dlaczego? Bo sie POMYLILEM!
KAzdy ma prawo do takiej pomylki!
BYlem zmeczony, wogole sie zalogowalem tylko na 5 min, zeby sprawdzic sytuacje, i tu to?
Kazdy ma prawo do czegos takiego, nawet Eternal Oblivion, wielki ''Mistrz Tibi''.
Odczep sie od tego chlopaka, dobrze?

Zalgadis
08-07-2006, 01:50
[QUOTE=daro_16]Oryginalnie napisane przez daro_16
..... ....

Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac ....
[QUOTE]
takich ludzi nienawidze
kozaczy sie na forum a w prawdziwym życiu jest nikim
czlowiekiem grającym w tibie by zapomniec o tym ze prawie niezdal do natepnej klasy przez to ze woli grac na kompie a nie sie uczyc
czlowieku daj se juz spokoj jak amsz tak gadaj to niegadaj wogole
widzisz ile ossob cie obsarowalo?
najlepiej to wez idz z tad i niewracaj bo niemoge wytrzymac
PS@prawie przeklinalem xD

noobowaty mistrz
08-07-2006, 10:27
Moim zdaniem autora tematu mozna jednak zaliczyc do noobow ale nie dlatego ze dal sie nabrac w tibii (kazdy w koncu kiedys zaczynal i wszystkiego nie wiedzial) ale dlatego ze nie uzyl magicznego przycisku szukaj bo bylo juz kilka tego typu tematow i nie wiem po co zakladac nowy?

Daroox
08-07-2006, 11:09

Jest zasadnicza różnica między Noob a Newbie ;]
Ty wyjdz i nie wracaj ;]
Jestem ciekawy jak ty zaczynałeś

Sir Van
08-07-2006, 14:49
Po pierwsze Off Topic!! Jak masz tak pisac to nie pisz tematow!!
:topic: :topic: :topic: :topic: :topic: :topic:

A ty to moze nie offtop??? Zeby moj post nie bym offtopen to napisze to co pozostali. Dales sie nabrac ot co :) i juz nie jest offtop :D:baby:

Warzka
08-07-2006, 16:01
koles ktos cie wrobil poprostu stajesz kolo mostku rzucasz na 2 kwadraciki jakas rzecz i ci teleportuje do tego miejsca przed mostem oj musisz sie wiecej dowiedziec o tibiB)

malkolm
18-07-2006, 09:35
Dziwne rzeczy dzieją się ostatnio... Pare minut temu zauważyłem gościa, który WYCZAROWAŁ pochodnie i to jest na 4 LVL na ROOK`U!! Czy ktoś może mi to wyjaśnić ??
Zapamietaj: Na rooku masz tylko jeden "czar", a wlasciwie jedna rune "Antidote rune", ktora mozesz kupic u Lily za 40gp, lub dostac od innego npc, ale to juz inna bajka.

Celoz
18-07-2006, 10:53

może to postać Cipów? oni mogą wszystko.

Mateusz the vampire
18-07-2006, 11:02
up@
Ostatnio Cipów widziałem rok temu na test serwie na tinquadzie ^^
offtop@
ja gram w tibie 2 lata jak myślicie jestem newbie?? :baby: Bo soluje DL itp :confused: ironia
Topp:Położysz torcha na kwadraciku cie i wlatuje przed most. Wejdziesz na kwadracik bez pacca też cie tepnie przed most na teren dla facc ^^

Aynahanir
18-07-2006, 17:11
może to postać Cipów? oni mogą wszystko.
gdyby to był CIP to po co by mu była świeczka? Ja bym sobie wyczarował Blue Robe, Fire Sworda i inny eq. I parę runek, najlepiej HMMy.

noobowaty mistrz
18-07-2006, 18:21
gdyby to był CIP to po co by mu była świeczka? Ja bym sobie wyczarował Blue Robe, Fire Sworda i inny eq. I parę runek, najlepiej HMMy.
OMG a ja bym sobie wyczarowal magic plate armor, magic longsworda i inny eq. I pare runek, najlepiej SDeki.

Guna
12-08-2006, 10:48
Ten "ktoś" 4 lvl rzucil pochodnie na bramke lvl'owa i pojawila sie gdzie indziej :baby:

baartekk
12-08-2006, 14:25
omg ale wy go jedziecie . . .:D

szczesliwy sorcek
12-08-2006, 15:47
wypowiedzial slowa zaklecia uzyl antidote rune i rzucil torch pod nogi