Pokaż pełną wersje : Fps'y przed i po Update
Otóż mam pewien problem ... Przed update ilość moich FPS'ów wahała się od 30-40 teraz po updacie waha mi się od 2-18.Granie na takiej ilości FPS'ów jest niepłynne.I teraz tak czy ktoś wie może co mam zrobic aby tą ilość zwiekszyć ?
Ten update ponoć miał na celu podnieść liczbę FPS'ów a nie ja obniżyć ?:>
Moja karta graficzna to:GFX 2 mX400 64MB.Sprawdzalem na opcjach w tibi na Directx5,0 9,0 i Opengl i w każdym to samo mała ilość FPS'ów.Mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej, zainstalwanego directx9,0. Więc teraz zadanie do was :p co mam zrobic by zwiększyć ta ilość :>
Wiesz nie wiem zbytnio jak ci pomóc bo ani ja ani moji znajomi czegoś takiego nie mają... ale biorąc pod uwage doświadczenie z CS'ami i innym grami gdzie ilość FPS jest ważna to powiem ci tak:
1. nowe GG śmierdzi (wyłanczaj)
2. masz CS'a to wyłoncz Steam bo ostatnio strasznie muli
3. programy typu anti-spywear moga mulić procka co za tym idzie spada ci ilość fps (norton strasznie muli (ponirzej 512mb ramu nie da się grać z nortonem... no pracować to jeszcze... jeszcze)
4. sprawdź czy nie masz jakiegoś badziewia (boty, tibiaGG, i inne)
5. format dysku albo zajeb z kopa i pogroź młotkiem to zacznie działać (na mojego kompa zawsze skutkuje) xD
1. nowe GG śmierdzi (wyłanczaj)
2. masz CS'a to wyłoncz Steam bo ostatnio strasznie muli
3. programy typu anti-spywear moga mulić procka co za tym idzie spada ci ilość fps (norton strasznie muli (ponirzej 512mb ramu nie da się grać z nortonem... no pracować to jeszcze... jeszcze)
4. sprawdź czy nie masz jakiegoś badziewia (boty, tibiaGG, i inne)
5. format dysku albo zauwielbiam jeść banany z kopa i pogroź młotkiem to zacznie działać (na mojego kompa zawsze skutkuje) xD
AD.1
nie mam nowego gg tylko tlen :p
ad.2
nie mam cs'a na kompie :D
Ad.3
nortona też nie mam mam only avasta ale rpzed upem też go miałem i było wporządku
Ad.4
żadnych botów ani tego typu śmieci nie mam
Ad.5 formatowalem kompa wcześniej przed założeniem tego topicu i jakoś nie pomogło
PS. Dzięki za pomoc , jeśli by ktoś wiedział co z tym zrobić proszę o odpowiedź
PS.2 Okey problem został usunięty ( zainstalowałem starsze sterowniki, widocznie co nowe to nie dokońca dobre ;) ) Temat do zamknięcia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.