Pokaż pełną wersje : Mintwalin dla Knajta
IceMaster :)
21-05-2006, 13:29
Z czym chodzi do mintwalin
mam na myśli
bs + shield czy gs?B)
bs + shield jeśli masz dobre skille. A jak nie masz to wogle nie idź :').
@Down
Gdzie ty masz zerki/leadery, a gdzie Mintwalin?
Zdecydowanie polecam ci Bright Sword+Shield. Gs na nic sie zda przy duzej liczbie zerkow/leaderow. A najlepiej jakbys poszedl tam z SoVem :)
lesiu666
21-05-2006, 15:09
Zdecydowanie z bs'em.
sharkins98
21-05-2006, 16:57
Zdecydowanie polecam ci Bright Sword+Shield. Gs na nic sie zda przy duzej liczbie zerkow/leaderow. A najlepiej jakbys poszedl tam z SoVem :)
hmm ciekawe z mint~~ zerki i leadery chyba jeblo ci sie z orc fortess :P
@topic zdecydowanie bs i troche gfb :)
Marek Tibioman
21-05-2006, 22:41
hyhyhyhy a najlepiej z Magic Longswordem tylko ze koles pytal o gsa lub bsa -,- Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
@topic
Jak chcesz szybko zaexpic i masz duzo uh, ktorych ci nie szkoda to idz z GSem, ale ja polecam bsa + jakis dobry shield, bo tam czesto idzie kilka na raz i wtedy przydaje sie obrona.
Makevelli
21-05-2006, 23:03
Jak napisał Thero, bs+tarcza+dobre skille.
Bez skilli, to tam dużo nie zdziałasz.... ;)
A skille może byś podał? Bo z 80/80 spokojnie można z GSem biegać (sprawdzone). Sądzę, że już z 75/75 można spróbować.
hmm ciekawe z mint~~ zerki i leadery chyba uwielbiam jeść bananylo ci sie z orc fortess :P
@topic zdecydowanie bs i troche gfb :)
Dziekuje za wyrozumialosc i troche humoru :)
Mialem zamglony mozg jak to pisalem...
hyhyhyhy a najlepiej z Magic Longswordem tylko ze koles pytal o gsa lub bsa -,- Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
a co ty taki extra jestes ze sie nigdy nie mylisz? -.-
No wlasnie i ty czytaj ze zrozumieniem! Jest wyraznie napisane "A NAJLEPIEJ JAKBYS POSZEDL Z SoVem
IceMaster :)
23-05-2006, 21:09
@ripper
aktualnie
82/80
szymon287
23-05-2006, 21:27
przy skillach 82\80 lepiej z gsem, ale na 64lv oplaca ci sie pod wzgledem expa na minosy :o?
Dalbym rade na mintwail robic ponad 25k expa/h? (skile & lvl widoczne w profilu)
Interesuje mnie taki exp, poniewaz robie tyle na dworcach i zarabiam ponad 5k golda/h. Prosze rowniez o porownanie-d lance i f axe?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.