Pokaż pełną wersje : Tajemnica Troll Mountains ?
Michaluza
21-05-2006, 14:49
Niew iem czy tematy tego typu juz byly ale mniejsza z tym... chodzi mi o troll mountains kolo Thais jest to zagadka na poczatek napowerzchni kolo wejscia do jaskini troll jest taki jakby krag 4 skaly i na srodku ognie a za kazda skala zawsze repamuja sie MARTWE juz weze... to dziwne postaram sie zamiescic screena ale nie wiem czy sie uda .. jak ktos cos o tym wie to nich pisze a zaraz opisze dalsze zagadki znajdujace sie pod ziemą....napiszcie jak sie wstawia obrazek!!!!:wiking: :wiking:
-Maciek Mur-
21-05-2006, 15:28
Poszukaj w TM jakichś księg, które mogą nawiązywac do tematu :>.
@up:
Z tego co wiem to niestety w TM nie ma żadnych książek. Ani NPCów. Wiem, bo sam kiedyś nad tym gdybałem:)
Michaluza
21-05-2006, 15:51
sa 2 ksiazki ale tylko z ofertami "Baru Trolii" co robia tam z psow rozne jedzienie niewazne ale tam jest kmnata z tymi orkami a dalej pomieszczenie w ksztalcie kola co napeno mozna wejsc przez ta komnate w ktorej jest ta rozdzka na swiatlo i jakis pergamin i dzwignia (dal bym screeny jak bywm wiedzial jak je zalaczyc ktos moglby sie wyslic i mi napisac!) a klucz to tej komnaty jest jak przypuszczam w malym pomieszczeniu gdzie jest zabity czlowiek zaraz jak sie po drabinie wejdzie i jak sie kliknie na dzwi to pisze! "The door seems to be sealed against unwanted intruders." nie wiem co to znaczzy jak ktos moze to niech przetlumaczy...
Deaf Scream
21-05-2006, 16:33
jak sie kliknie na dzwi to pisze! "The door seems to be sealed against unwanted intruders." nie wiem co to znaczzy jak ktos moze to niech przetlumaczy...
drzwi wygladaja na "zabarykadowane" przed niechcianymi intruzami. a tak na marginesie te drzwi sa do innego questa wiec mozesz je sobie odpuscic w swoich rozwazaniach ;)
Legendary Soul
22-05-2006, 18:35
taki teamt był niedawno i nei mówie tego żeby się przyczepić tylko dlaego że jakiś ziom napomknął wtedy że do komnaty która znajduje się pod ogniami które opisał twórca tematu wchodzi się od dolu xD tylko nie pamiętam jak ...
to jest opisane a tamten teamt był niedawno więc jak ktoś ma czas to niech looknie wstecz i napisze bo ja czasu nie mam
do okrągłej komnaty wchodzi sie po parcelach od dołu (zajefajne miejsce na afk ;p) i jak ktos mi powie jak wejść do pokoju z pergaminem to kozak bedzie ;)
Kiedyś całkiem sporo czasu spędziłem tam na poszukiwaniach, samodzielnie udało mi się dostać do tej komnaty :P Ale o tych wężach nie wiedziałem... Może to one są odpowiedzią na tą zagadkę...
@edit:
Hmm, wlasnie chcialem to sprawdzic i okazalo sie, ze juz nie da sie tam wchodzic po parcelach o.O a to peszek :( szkoda ze juz nie mam pacca bo bm sprowal exani... niech ktos to sprawdzi ;)
Michaluza
24-05-2006, 14:55
tak myslalem ze po parcelach ale chyba nie po trzech trzeba wiecej?:confused:
widzialem to wejscie i wogole a tak pozatym moze napiszesz mi co w niej jest zeby nie bylo LOLa jak tam wejde mam 13 sorka.....
No wlasnie z tymi wezami jest zagadka zawsze respamuja sie martwe ale z krwia (swierzo zabite?) nie wiem? ... a glebiej w tej jaskini na samym dole co jest tyle wejsc niby do niej a jedno tylko jest prawdziwe w srodku jest lawa i rotwrny i skelety ... tam tez sa dziwne rzeczy bo respamuje sie tam kamien jeden! Dziwne! ( moze to jakas podpowiedz ) a pozatym te psy jest ich kilka ale niektore maja np 2 miejsca w sobie jak na nie klikniesz inne jedno ale to taka glupota chyba nic nie znaczaca ? chyba? .... ale najbardziej interesuja mnie respamujace sie tam 3 ciala ludzi .... a szczegolnie jedna bo jak kilkne na cialo to pisze! : you see dead human i takie tam nie ? a na nim pisze cytuje "You see a corpse.
It weighs 500.00 oz."to dziwne prawda???? 8o :wiking: :wiking:
Michaluza
24-05-2006, 21:34
napisze mi jak wejsc do tej komnaty gdzie te parcele ustawic bo nie wiem jakis screen by sie przydal! i napisze co myslicie o tym co napisalem wczescniej?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.