PDA

Pokaż pełną wersje : Pomocy!! Przeczytajcie to !!

zbiku
29-07-2004, 17:27
Siemka wszystkim, mam ogromny problem ;( otoz :

Wybralismy sie z kumplem na questa na Senji w tym zamku, i po wykonaniu i odebraniu nagrody zostajac w pomieszczenbiu widac pare zwyklych minosow i mino maga krzatajacych sie po sali, gdzie nie da sie wejsc i trza posiadac jakis klucz. Kumpel zaproponowal wiec zdobycie tego klucza wiec wybralismy sie na edron i zeszlismy w glab podziemi gdzie wykopalismy dziure aby zejsc jeszcze nizej (taka miejscowka gdzie trza runa usunac 1 pole ognia i tam wykopac dziure). No i przeczesujac korytarze w poszukiwaniu klucza natknelismy sie na tą wlasnie sale z mino magiem i minosami, oczywiscie natluklismy ich i nie wiemy jak otworzyc tamte drzwi (tzn nie wiemy gdzie szukac klucza) a labirynt jest bardzo rozlegly !! Pomozcie plx bolty i uhy sie koncza a potworki ciagle maja respawna! Powiedzcie gdzie mniejwiecej szukac tego je*****o klucza do tych drzwi !! (ta sala ma jeszcze pomieszczenia po lewej i prawej stronie, po prawej jest jakis cienki stuff a po prawej jakies kamyki gp itd) Sorki za powiedzenie ze jest quest na senji na tym forum, ale nie zamykajcie tematu, bo nie chce ginac majac w bp duzo kasy i tracic expa !! nakieruj mnie ktos mniejwiecej gdzie (tzn w jakims pokoju tych podziemi, bo sa 2 lub jakims kierunku) gdzie ten klucz albo jaies konkretne wyjscie !!
Z gory thx i pozdro ;(

Sorki za chaotycznosc w opisywaniu tego miejsca ale staralem sie nie opisywac dokladnie questa i nie zamykajcie tego plxxx!!

zbiku
29-07-2004, 17:30
EDIT :

sorki za blad w opisie sali, ale po LEWEJ sa kamyki i gp, a po prawej stuff (2 oddzielne pomieszczenia zamkniete na klucz) i nie mowcie po co mi klucz, bo on zapewnia otwarcie jedynego wyjscia (nad zamknietymi drzwiami jest niebieskie kolo ktore teklepor\tuje na balkon zamku na senji) a z labiryntu nie ma wyjscia!! plx o szczegolowe opisanie miejsca z kluczem, jezeli admini uznaja ze to podpowiadanie o quescie to prosze o wiadomosc na priv! Nie ignorujcie tego tematu !! :(

kidler
29-07-2004, 23:08
nic nie zrozumialem... to bylo bardzo haotyczne...

Arrasekt
31-07-2004, 02:49
mogleś troche poszukac na stronach w dziale linki zanim utwożyłeś temat... ech, dobra
masz wszystko na stronie http://mysite.verizon.net/vze7p87m/

PS- keys----- klucz 4052 ;)

a jak byś nie rozumial skontaktuj sie ze mna :]