zaloguj się

Pokaż pełną wersje : konkurs forumowy

xedhgyr zezathyn
21-05-2006, 23:14
Myśle że można by było zrobić coś w tym (http://www.elderscrolls.phx.pl/forum/index.php?showtopic=10618) stylu

Taube
21-05-2006, 23:38
doczytałam o odświeżaniu co 15 minut..
biciu rekordu odwiedzalności forum...
dalej przestałam...

jesteś normalny??? na tym forum??? przy TAKIEJ ilości użytkowników????
a potem znowu będą się żalić, że 'forum padło'..
serwer ten ma jednak swoje granice, a i tak dość często są one mocno naginane

ludzie głowią się, jak usprawnić działanie forum i zminimalizować te wspaniałe przeciążenia a tu pomysł z góry odwrotny?
gratz
:evul:

d.Taube

hoomik
21-05-2006, 23:50
doczytałam o odświeżaniu co 15 minut..
biciu rekordu odwiedzalności forum...
dalej przestałam...
a szkoda, bo chodzilo o zupelnie co innego... fajnie... nvm.

@topic:
Cos takiego juz bylo, tylko ze kazda kategoria osobno, i robiona przez niewiadomo_kogo. Mysle ze to zly pomysl, bo w przypadku takich konkursow tradycyjnie powracac bedzie temat wiadomy...

Taube
22-05-2006, 06:55
no dobrze.. doczytałam dalej - w końcu w 4 poście było z koleji w tym topiku poruszone.. choć zaczęło się nieciekawie - no moja wina :D

ale - i tak to u nas nie wypali jak już o tym napomknął hoomik (nvm)
1. takie konkursy już tu bywały, tylko że w pojedynkę a nie wszystkie naraz (nawet jeśli nie przez 'niewiadomo_kogo', to zawsze znajdą się osoby, dla których taka osoba jest niewiadomo_kim z jakiś powodów, lub takie, które z całej siły będą chciały zepsuć niż coś dopomóc)
2. forum jest zbyt duże by była możliwa realizacjia niektórych podpunktów, chyba że braliby udział wszyscy - co jednak samo z siebie jest niemożliwe, bo albo weźmie w tym udział 0,5% społeczeństwa, albo też na większą skalę także ci, którzy raczej nie powinni - a wtedy z tego zrobi się jeden wielki burdel
bo aby nominować np. jakieś posty trzeba by mieć wgląd w każdy zakamarek forum
różni użytkownicy działają w różnych działach
różne są nastawienia gawiedzi do różnych osób i tym samym jak zawsze dojdzie do personalnych utarczek
itp.
itd.

d.Taube