Pokaż pełną wersje : Scaraby...
Hiho.
Nurtuje mnie wciąż jedno pytanie.
Jestem knightem. Niedawno kupiłem PACC, i myśle nad czym expić.
Expić na Scarabach, czy w Tomb'ach?
Knight 30lvl 71/70
EQ to: K arm, K legi, Crus Helm/Royal Helm, BOH'y, Demon Shield, Fire Axe/D Lance.
Ile uhów bym zużyłm na godzinę na scarabach, a ile uhów w tombach.
Z góry dzięki.
Dj Nekro
22-05-2006, 10:56
Mam wszystko to samo tylko lvl wyzszy i skile troche inne...
Polecam isc z D-Lance na Scaraby, staraj sie aby nie bilo cie naraz wiecej niz 3 Scaraby wtedy UHy powoli beda schodzic ale za to sie zwroci :)
Pozdrawiam.
Mam wszystko to samo tylko lvl wyzszy i skile troche inne...
Polecam isc z D-Lance na Scaraby, staraj sie aby nie bilo cie naraz wiecej niz 3 Scaraby wtedy UHy powoli beda schodzic ale za to sie zwroci :)
Pozdrawiam.
najlepiej jakby go bil 1 scarab :) przy dwoch juz sie troche obrywa
ja polecam tomb zawsze to mozesz zebrac jakis loot i z tego jest extra kasa najlepiej taki gdzie sa ghoule i mumie :) np. stones jest calkiem przyzwoity dla knighta na twoim poziomie przed teleportem
szymon287
22-05-2006, 14:00
w tombie ci sie nie bedzie oplacac waste, no chyba ze bedziesz na -1 :P, bierz dl w lape i na scaraby wez okolo 3bp mf i tylko exurke wal :), tylko nie idz na ukryte scaraby bo tam ich troche za duzo... ;)
Agent Madness
22-05-2006, 15:48
Zdecydowanie scaraby. Idziesz sobie na -3 (tylko nie wpadnij po schodkach do ancientów :) ), bierzesz ze sobą manafluidy, leczysz się exurami to i m-lev ładnie rośnie i robisz ~20-30k expa na godzinę. Sam expiłem na scarabach na 50+ lvlu przy skillach 75/72.
Tomby odradzam z powodu niektórych potworków, które tam występują (Vamp, Shambler, Bonebeast = UH waste).
Możesz chodzić na scaraby z d lance wez sobie troche uhow a co do tombow to bedzie uh waste
PharadoX
28-05-2006, 19:22
Z własnego doświadczenia mówie odrazu : scaraby.
Raz polazłem na tomby , spotkałem crypt shamblera to już jeden uh w plecy , a na scarabach schodzi mi 1 uh co 15 albo więcej scarabów ( czasami uzbieram 1,5k i dopiero zejdzie pierwszy uh ).
Exp na scarabach 20k na 1h.
Sam expiłem na scarabach na 50+ lvlu przy skillach 75/72.
Hahahahahahah ale bajer,nie ma czegoś takiego jak 50+ z takimi skillami.
Palladyn von hellgate
29-05-2006, 01:02
up jest take cos jak 60 lv z takimi skilami -.- moj kolega ma knigtah 40 lv skile ma po 60 -.-
topic: skraraby rox poztym axe ringo sa tanie to mozesz sobie nazbierac lub kupic i lecisz
Hmm, jeżeli uważasz, że na 50 poziomie nie można mieć skilli 78/78, to jesteś w największym światowym błędzie. Jedna z moich najlepszych znajomych ma na 53 poziomie skille 65/63 i nie narzeka... Po prostu nie w głowie jej skillowanie, a na potwory z wyższej półki po prostu przyjdzie czas.
Zdecydowanie scaraby!
Tylko uważaj żeby tylko 3 maxymalnie cie biły bo inaczej wiele uhów leci.
Ja osobiście bym radził 2ręczną broń ( scarabki walą i tak tylko z posionka :D)
i nascaraby...jeżeli trafisz na odpowiednie expowisko możesz zrobić 200k expa w 1 g
Nie wierzysz? Spytaj się ich Lord Devix,Dekozeq :D
Sir Dark Archeon
03-06-2006, 17:41
Ja osobiście bym radził 2ręczną broń ( scarabki walą i tak tylko z posionka :D)
i nascaraby...jeżeli trafisz na odpowiednie expowisko możesz zrobić 200k expa w 1 g
Nie wierzysz? Spytaj się ich Lord Devix,Dekozeq :D
Lol... 200k?
Chyba spadles i sie w glowke uderzyles. Tyle to ma sie na wl. Ewentualnie omruc tomb na -2 lvl za teleportem - jesli sie expi tam ms lub ed na 150+lvl.
Jak na Scaraby to bierz dl i zeby cie max 2 waliły kup też troche mf ale ja knightem na tombie expilem i bylo dobrze od 40 do 50 lvl'a expilem tam i 1 lvl wpadał mi w jeden dzien ale troche uh zchodzilo
Sidena Daron
04-06-2006, 23:35
Na scraby z D-lance + Mana fluidy. Masz dobre skile wienc uhy benda baaardzo wolno schodzily.
Scaraby -2 (zawsze przeciez doleci też troche expa z larv), lub jak chcesz na -3 no ale wtedy ci troche uhow pojdzie(choc nie mowie ze na -2 wytrzymasz z exurą:P).
Oficer Wywiadu
06-06-2006, 07:05
Co ty wiesz, jak boso śpisz ...
Na premi jest knajt Lixaen 51lvl skile 91/91 (axe), ja na berylii mialem 83/83 na 45 lvl, wystarczy trenowac ...
Ja tam chodze na Oasis Tomb dla palka sie dobrze expi i z lootbaga ładna kaska. Chodze na dwa piętra LVL1 i LVL2.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.