Pokaż pełną wersje : Za kulisami nowych światów TIBI
Sorcers of titania
30-07-2004, 09:05
wypisujmy tutaj wszystkie nowości jakie zostały zrealizowane w nowym update który nadejdzie 1sierpnia .. do którego wszyscy czekają z wielką radością i niecierpliwością..Wypisujmy wszystkie nowości z nowych światów Tibi .np. jakie potwory zauważyliście jakie itemki itp.itd. :D :P
Andrew [AfR]
30-07-2004, 15:41
Skad wiesz, ze bedzie to pierwszego sierpnia?
Bylem na tescie i niestety jeszcze duzo pracy zostalo CIP...
Bardzo mi sie podoba pomysl antyspamu i "sprzedazy masowej" ;)
Sorcers of titania
30-07-2004, 23:03
nom to może być ciekawe .. A apropo 1sierpnia gdzieś jest napisane na stronie :D ;)
Warloczek
30-07-2004, 23:36
A gdzie jest gdzieś?
I jaka jest jakaś strona?
Sorcers of titania
31-07-2004, 08:31
hmm to gdzieś to gdzieś na stronie ---->www.tibia.pl !! ale może mi się coś ubzdurało :D
Większość updatów jest we wtorki (wiem, bo we wtorek wcześnie kończyłem lekcje i zawsze mnie te updaty denerwowały). Ale teraz są wakacje, więc może się to zmieni.
Sorcers of titania
31-07-2004, 15:49
nom to jest denerwujące :D .. ale apropo mojego tematu gadajmy o tym :D a te udpady zostawmy na następny raz :) :P :P :]
Dzis jest 2 sierpnia i co? Nic! 8o
Zadnego upadu narazie nie ma, ale mam nadzieje, ze bedzie na dniach :P
A taki temat to chyba zalozyles troche za szybko, czyzby dlatego, zeby ktos takiego nie zdazyl zrobic? :P
8) Dzień sie jeszcze nie skończył jeszcze wszystko sie może zdarzyć :P
Sorcers of titania
03-08-2004, 09:06
tak tak prawda dzień się nie kończy szybko wszystko się może zdarzyć , a co do mojego tematu dałem taką propozycję ponieważ chciałem poruszyć wszystkie nowe wiadomości z nowego update !! Więc czy wiecie coś nowego ??
Ja zaowazylem jedna WIELKA zmine, a mianowicie ZADNYCH zmian.:P:P
Hegemmon
03-08-2004, 13:03
a zauważyliście pewną skłonność Cip Softu do wydawania wakacyjnych updatów po wakacjach ;)
Oryginalnie dodany przez Hegemmon
a zauważyliście pewną skłonność Cip Softu do wydawania wakacyjnych updatów po wakacjach ;)
Ehh wypluj to prosze:( ja chce w wakacje update ale jeśli w roku szkolnym to niech ich coś trafi:P
No tak CipTeam zawsze sie zpozniaja z updatami ale ten powinien nastapic wwakacje bo jak mi sie zdaje to mial byc czerwcowy update wiec to jzu tuz tuz 8o
Genesis 007
04-08-2004, 15:39
Mam nadzieję, iż ten update będzie gdzieś w połowie Sierpnia a nie pod koniec np. 30 Września. To by była katastrofa bo mielibyśmy mało czasu na podziwianietego updata :( ?(
MayGyver
04-08-2004, 16:20
wez pod uwage ze niemcy maja 3 tygodnie wolnego w padzierniku, wiec moga zrobic go pod swoich krewniakow
Sorcers of titania
04-08-2004, 16:24
tak tak genesis katastrofa .. ale lepiej odpukać :D MY CHCEMY mieć piękne wakacje związane z Tibią :D :rolleyes:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.