Pokaż pełną wersje : Ile fire elementali?
Ile na raz można przywołać fire elementali? Normalny świat pvp.
Mac Artur
22-05-2006, 18:49
mozna miec maksymalnie 2 sumony czyli w fire elementare :P
@up
ELEMENTALE* się odmienia, tak na przyszłość.
Co sie odmienia? Koles poprostu zrobil literowke a ty juz musisz go poprawiac?
"L" od "R" na klawiaturze jest dość daleko, więc trudno w tym przypadku mówić o literówce, jakoś takie wytłumaczenie do mnie nie trafia. Poza tym, co z tego, że go poprawiłem? To chyba nic złego... Na przyszłość po prostu nie zrobi błędu, więc to chyba lepiej dla wszystkich. Z resztą, nvm, nie róbmy offtopu.
"L" od "R" na klawiaturze jest dość daleko, więc trudno w tym przypadku mówić o literówce, jakoś takie wytłumaczenie do mnie nie trafia. Poza tym, co z tego, że go poprawiłem? To chyba nic złego... Na przyszłość po prostu nie zrobi błędu, więc to chyba lepiej dla wszystkich. Z resztą, nvm, nie róbmy offtopu.
Pewnie i tak zrobi. Tak samo jak odmieniają "levera" (np. od którego "levera"), zamiast levela. Bo do nich nie trafi, że na końcu jest l. Ale może faktycznie, nie róbmy offtopu :)
Mac Artur
22-05-2006, 22:55
Zrobilem blad to fakt :D prosze sie juz wiecej mnie nie czepiac :D ani nikogo innego :D
L od R nie, ale R od E tak.
BTW.
Zresztą czemu pytasz, ile elementalów? Chyba jasne, że tyle ile normalnie można zsummonować ;).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.