zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ile fire elementali?

Sindbat
22-05-2006, 18:43
Ile na raz można przywołać fire elementali? Normalny świat pvp.

Mac Artur
22-05-2006, 18:49
mozna miec maksymalnie 2 sumony czyli w fire elementare :P

ripper
22-05-2006, 19:02
@up
ELEMENTALE* się odmienia, tak na przyszłość.

aires
22-05-2006, 20:44
Co sie odmienia? Koles poprostu zrobil literowke a ty juz musisz go poprawiac?

ripper
22-05-2006, 21:34
"L" od "R" na klawiaturze jest dość daleko, więc trudno w tym przypadku mówić o literówce, jakoś takie wytłumaczenie do mnie nie trafia. Poza tym, co z tego, że go poprawiłem? To chyba nic złego... Na przyszłość po prostu nie zrobi błędu, więc to chyba lepiej dla wszystkich. Z resztą, nvm, nie róbmy offtopu.

Lasooch
22-05-2006, 21:41
"L" od "R" na klawiaturze jest dość daleko, więc trudno w tym przypadku mówić o literówce, jakoś takie wytłumaczenie do mnie nie trafia. Poza tym, co z tego, że go poprawiłem? To chyba nic złego... Na przyszłość po prostu nie zrobi błędu, więc to chyba lepiej dla wszystkich. Z resztą, nvm, nie róbmy offtopu.

Pewnie i tak zrobi. Tak samo jak odmieniają "levera" (np. od którego "levera"), zamiast levela. Bo do nich nie trafi, że na końcu jest l. Ale może faktycznie, nie róbmy offtopu :)

Mac Artur
22-05-2006, 22:55
Zrobilem blad to fakt :D prosze sie juz wiecej mnie nie czepiac :D ani nikogo innego :D

Targean
22-05-2006, 23:06

L od R nie, ale R od E tak.

BTW.
Zresztą czemu pytasz, ile elementalów? Chyba jasne, że tyle ile normalnie można zsummonować ;).