PDA

Pokaż pełną wersje : linki zamiast obrazkow

Maxme
23-05-2006, 01:47
Witajcie wszyscy użytkownicy forum oraz modernatorzy. Chciałbym powiedzieć, że klikanie w linki i oglądanie w odziielnym oknie staje się bardzo głupie. Niektórzy mają jednak wolniejszy interet i jednak ta opcja przeszkadza im. prosze o głosowanie która opcja jest lepsza a przy okazji wpadlem na pomsl 8o ! Każdy użytwoknik mialby w ustawieniach czy chce żeby mu się wyswietlały obrazki. A teraz wam może powiem czemu tak bardzo to chce. Dlatego, że chcialbym napisać poradnik z małymi zdjęciami ekwipunku, a z linkiem by to wyglądało 10 razy brzydziej więc nie będe mgl obrazków dawać a ja che zrobić fajny poradnik ;(

Ankieta zakończy się za tydzien, jesli bedzie przeglosowane prosimi modkow przyworcenie tamtejszej opcji. Jeśli jesteśce w stanie spróbujcie wykonać moją propozycję.

Skrzat
23-05-2006, 06:40
A wolisz miec linki i wlasne konto czy miec obrazki i nie miec konto w tibi wraz z bardzo duza iloscia innych ludzi ? Tibia.Pl jak by sie nie interesowala bezpieczenstwem uzytkownikow to by juz dawno byly haki itp ale tibia.pl to strona jakich malo (nie wiem czy wogule jakas strona jest ktora tak sie opiekuje swoimi uzytkownikami) dlatego kocham tibia.pl 8o :cup:

Oczywiscie wole obrazki na forum niz w linkach ale wole miec konto i sie trudzic z linkami niz go nie miec

Raul
23-05-2006, 08:08
Przeczytaj pewien news, który niedawno się pojawił i będziesz wiedział dlaczego są linki.