Pokaż pełną wersje : Pytanko o sorka
Rozkrwawiacz
23-05-2006, 17:26
Mam 130k na wydanie na eq dla sorka. I nie do końca wiem co kupić. Ceny się pozmieniały dlatego nie jestem pewien do końca. Na 100% kupie bohy, a z resztą mam nadzieję że mi podpowiecie...
Btw. Jestem na Guardii, 27 sorek.:mag:
Nie można było tego umieścić w temacie " Mam xx kasy co kupic? " ?
Topic: Kup sobie boh, b robe, hat of the mad/ crown helmet i jakiegoś shielda, część pieniędzy zainwestuj w mfy i runy.
Dark Knight
23-05-2006, 18:54
Fajny eq dla sorca: Crown helmet , Blue robe, Pamy lub aol, Wand of inferno na 33lev?, Crown shield lub vshield, crown legs, boh
ale lepiej wydaj to na runy i wbij sobie lev a laz w psecie :P
Jalokowy_
23-05-2006, 19:05
eq: Crown helmet, Blue robe, P legs, BoH, V-Shield lub C-Shield (w zależności od wymagań, rozdzki, p ammyB)
Reszta oczywiście na runy i manasy ;)
Rozkrwawiacz
23-05-2006, 19:32
thx za podpowiedz, ale na runy mam inna kase, 130k tylko na eqB)
Ja bym kupil: Bohy, B-Robe, C-Helmet, K-Legs, Vamp Shield, P-Ammy + Wand/Rod.
Warrior Helmet / Platinum Amulet / Blue Robe / Vampire Shield, bądź Demon Shield, nie wiem jakie ceny / Wand (najlepiej Wand of Inferno ofkorz) / Knight Legs, bądź Crown Legs jeśli wolisz, w praktyce nie ma różnicy / Boots of Haste (obowiązkowo).
Ciacruzzi
23-05-2006, 20:31
@ripper N/c k legs dla sorcka ... sorce mają bardzo mało hp, dlatego najlepiej bylo by kupić c legs. Jak masz kupować k legs to lepiej zostaw sobie plate -.-
@ileś tam up lol ? warrior helmet tesh jest do bani dla sorca, hat of the mad lepszy albo crown helmet:)
Wg. mnie to tak :bohy,b robe,crown helmet/hat of the mad, crown legs,vampire/demon shield(lepiej ominąc meduze bo dużo waży) no i wand ofkorz
Mam nadzieje, że ci pomogłem
Diego'Odin
23-05-2006, 20:36
ja tam bym kupil tylko bohy (sam ma p set d helmet actient shield croco boots na 37 lev i lepszy mi nie potrzebny)
Crown Helmet, B robe, p legs, bohs, od guardian shielda po vampirke, jakiś wandzik, platinum ammulet, Lekkie, w maire przyzwoite i ładnie wyglądające uzbrojenie.
@ripper N/c k legs dla sorcka ... sorce mają bardzo mało hp
a co hp ma do noszonego eq?
Bohy-60k
B robe-25k
v shield-35k
Koniec kasy
P-set, kup duzo hmmow, mfow, kup paca (sprzedaj kase na allegro albo kup w tibii, zreszta zadna roznica) i idz na necro z dsami wylootowac bohy.
Bedziesz potem szedl na jakis hydra hunt to se cos tam wylootujesz najwyzej dla ozdoby :P
Kup sobie bohy (ok. 50k), b robe (może jakieś 30k xD), vampire shielda i może uciułasz na p ammy :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.