PDA

Pokaż pełną wersje : obraz płyty-problem

Knight Simon Dark lord
24-05-2006, 11:22
no więc niedawno zrobiłem sobie odczyt płyty na alkoholu120% ale nie w tym problem odczyt zrobił się dobrze tylko mimo że mam go wgranego i włączonego to mi się pokazuje że brak plyty w cd-romie ale raz na jakiś czas się włączy bez komunikatu odczyt jest z oryginalnej płyty

czym może być to spowodowane że tylko co jakiś czas się to włącza a nie cały czas jak powinno? prosze o odpowiedź

Raynold
24-05-2006, 11:32
Nie wiem czy o to chodzi, ale niektóre gry mają zabezpieczenia i sam Alcohol nie ma nic do tego. Musisz mieć oryginalną płytkę lub znaleźć hmm... inne sposoby ;)
No chyba, że mówisz o samym problemie Alcohola, że niby ładuje płytę, ale wyskakują jakieś błędy, że ten obraz nie jest dobrze załadowany?

Knight Simon Dark lord
24-05-2006, 14:45
nie pokazują się żadne błedy tylko to że nie ma płyty niby ale co jakiś czas jak pisałem zaskakuje i wchodzi i gram normalnie

obraz płyty się normalnie wgrywa ale nie można uruchomić gry bo pokazuje się że nie ma płyty raptem odkąd zrobiłem odczyt uruchomiło mi się 2 razy odczyt zrobiłem 5 dni temu a uruchamiać próbowałem wiele razy :/