PDA

Pokaż pełną wersje : Miejsce do trenowania

koran
24-05-2006, 12:57
chciałbym sie was zapytać o jakies dobre miejsce dra trenowania kolesia ze skilami 64/64 prosił bym o jakieś odpowiedzi tylko nie nooby

wiec gdzie moge :
trenować bez obaw ze ktoś ]przyjdzie i zabije mi stwory
-i zeby miejsce to było dla FACC

z góry dzieki za odpowiedzi

mentozer
24-05-2006, 13:36
jeez jezeli masz juz takie skille to newbie juz chyba nie jestes wiec powiem smialo ze wlasnie awansowales na tego nooba o ktorym wspominasz w poscie.
po pierwsze nie ten dzial
po drugie juz zygam takimi postami jak ludzie nie maja pojecia gdzie trenic.

i co, jak ktos bedzie mial o jednego skilla mniej to juz panika bo nie ma o tym na forum? ludzie, kurde, myslec !

ja wiem ze forum jest po to zeby wymieniac sie informacjami i dyskutowac i ze to nie jest tak ze jak juz jeden temat byl to drugiego takiego nie mozna zakladac ale come on ppl, BYLO BYLO BYLO. tego typu postow juz chyba z 50 widzialem

przeciez co krok masz jakas miejscowke do treningu, ja znam najlepsza kolo venore na slimach. a o reszcie nie powiem bo kryterium zakladalo jakas dyskretna miejscowke gdzie malo ludzi jest. jest duzo fajnych miejscowek ale malo kto ci o nich powie bo juz nie bede takie fajne jak setki typa zacznie sie tam zwalac zeby sprawdzic jak sie tam treni a potem beda tutaj plakac ze jednak nie jest taka fajna

By$iu
24-05-2006, 14:37
Napisz petycje do Cip softu by zrobili Ci skile.. po co masz sie meczyc.

ŻaQ
24-05-2006, 14:44
Najlepiej shakuj komus postac na wyzszym lvl z dobrymi skillami - nie bedziesz musial juz skillowac ;].

A tak na serio: sam sobie poszukaj -.-

koran
24-05-2006, 17:48
jeez jezeli masz juz takie skille to newbie juz chyba nie jestes wiec powiem smialo ze wlasnie awansowales na tego nooba o ktorym wspominasz w poscie.
po pierwsze nie ten dzial
po drugie juz zygam takimi postami jak ludzie nie maja pojecia gdzie trenic.

i co, jak ktos bedzie mial o jednego skilla mniej to juz panika bo nie ma o tym na forum? ludzie, kurde, myslec !

ja wiem ze forum jest po to zeby wymieniac sie informacjami i dyskutowac i ze to nie jest tak ze jak juz jeden temat byl to drugiego takiego nie mozna zakladac ale come on ppl, BYLO BYLO BYLO. tego typu postow juz chyba z 50 widzialem

przeciez co krok masz jakas miejscowke do treningu, ja znam najlepsza kolo venore na slimach. a o reszcie nie powiem bo kryterium zakladalo jakas dyskretna miejscowke gdzie malo ludzi jest. jest duzo fajnych miejscowek ale malo kto ci o nich powie bo juz nie bede takie fajne jak setki typa zacznie sie tam zwalac zeby sprawdzic jak sie tam treni a potem beda tutaj plakac ze jednak nie jest taka fajna

ludzie jakie wy nooby jestescie niechcecie mi pomuc to wynocha sie tylko sracie tam gdzie nietrzeba sie pytam ludzi którzy chcą mi pomuc a nie jak wy żałośni ludzie chcecie dokuczyc kous kto moze ma slabsze skille od was poprostu NOOBYX(

szymon287
24-05-2006, 18:18
@up:
a myslisz, ze ktos ci zdraci miejsce, w ktorym on sam skilluje :>? (nie!-.-)

idz do kopaln w kazo na dwarfy >.>
btw. zamiast skillowac, idz poczytaj slownik

Alanus Lutinum
24-05-2006, 18:19
Tak, tak nooby. Idź i potrenuj sobie na dragonach i rób tak żeby lało cię 5 dragonów.
Ten noob o którym wspominałeś w poście to TY. Uwierzysz we wszytsko co ci napiszemy ? Sam sobie znajdź dobre miejsce do skillowania, jednemu lepiej sie skilluje tu a drugiemu tam. Jak nie chcesz tracić czasu na szukanie miejsca do skillowania to znajdź sobie inną grę.

Takich tematow to ja widze po 5 razy dziennie chociaż i tak raz na dzien wchodzę na forum na 1 minutkę.