Pokaż pełną wersje : Dracona
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak się tam dostać ? Czy jest tam dużo Smoczków w respie czy po kilka w jednym ? i czy moge sobie łazić spokojnie z 25 lvlem na smoczki ? czy lepiej wziąść blokera ?
Longerlick
26-06-2006, 19:18
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak się tam dostać ? Czy jest tam dużo Smoczków w respie czy po kilka w jednym ? i czy moge sobie łazić spokojnie z 25 lvlem na smoczki ? czy lepiej wziąść blokera ?
koles, wykasuj posta i napisz jak nabijesz 40 lvl :baby:
Orshabaall
26-06-2006, 19:57
@topic
Ja ci mogę podac link gdzie jest wszystko wyjasnione i pokazane na screenach jak tam dojsc (jest to opis wykonania questa - quest spoiling wiec tutaj linku nie dam). Jak chcesz to napisz.
koles, wykasuj posta i napisz jak nabijesz 40 lvl
No ze ty bys dragona nawet na 50 lvlu nie zabil to nie znaczy ze inni tez nie zabija.
Legendary Soul
27-06-2006, 15:27
Na draconie dostaniesz sie przez Hell Gate pod Ab' , ale dużo smoków tam nie ma :P. Nie wiem czy jest jakiś na powierzchni. Jest jeden piętro up. A Dl 2 up :P
Venderer
27-06-2006, 15:37
No ze ty bys dragona nawet na 50 lvlu nie zabil to nie znaczy ze inni tez nie zabija.
Wątpie czy gracz który zadaje (jakże znane i "uwielbiane") pytanie "zabije smoka na lvlu XX??" nie podając ŻADNYCH innych danych bybył na tyle doświadczony aby poradzić sobie ze smokiem na 25 lvlu-.-
@Topic
Na draconii są chyba 2-3 smoki... Ale trudno tma dojść więc nie polecałbym Ci tam expić.
Na 25 lvlu nie dasz rady expić na smokach bez blokera. (Zaraz się ktoś pewno odezwie: "A mój qmpel zabił smoka na 24 lvlu!!", ale ja tu mówie o expieniu, a nie sporadycznym "solo"...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.