zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kopalnie

konewa13.
25-05-2006, 18:37
Witam!
1. Ile jest poziomow kopalni i co wystepuje na kazdym z nich?
2. Jeste knightem i nie uzywam tarczy, czy oplaca mi sie trenowac shelding? Czy wyzszy lvl shieldingu daje cos gdy w dloni niemam tarczy?

Gelt
25-05-2006, 18:59
Lol, to może byś zaczął urzywac tarczy... -.-"
Tak, wyższy shielding daje do obrony jeśli masz miecz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale jak klikniesz prawym na miecz, a potem look, to wyskakuue taki napis, na którym jest zaznaczony ATAK broni i OBRONA -.-"

-1 - Dwarfy
-2 - Rotwormy i Dwarfy
-3 - Dwarf Soldier, Dwarf Guard
-4 - Dwarf Guard i Dwarf Soldier na mase

@WielkiSorc

A Ty może nie czepiałbyś się o jeden błąd ortograficzny, gdy w około jest ich tyle że robi się mdło -.-

loei
25-05-2006, 19:00
kopalni jest kilka wiec zdefiniuj
ale na -1 roty,dwarfy i poisony
-2 dwarfy poisony i roty
-3 dwarfy i dwarfy soldiery
-4> zależy od kopalni

PhIlIrMoS
25-05-2006, 19:03
Im głębiej zejdziesz pod ziemię tym będziesz miał do czynienia z groźniejszymi potworkami.

-1dwarfy
-2dwarf+rotwrom+d.soldier
-3guard+d.soldier

btw.mamna myśli kopalnie do której ja chodze, znajduje się ona niedaleko depo w Kazordoon(zejscie w prawo na drodze do depo)

WielkiSorc
25-05-2006, 19:07
Lol, to może byś zaczął urzywac tarczy... -.-"
Tak, wyższy shielding daje do obrony jeśli masz miecz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale jak klikniesz prawym na miecz, a potem look, to wyskakuue taki napis, na którym jest zaznaczony ATAK broni i OBRONA -.-"

-1 - Dwarfy
-2 - Rotwormy i Dwarfy
-3 - Dwarf Soldier, Dwarf Guard
-4 - Dwarf Guard i Dwarf Soldier na mase
A ty może byś zaczął używać słownika albo podręcznika do języka polskiego.

adrius
26-05-2006, 11:36
no wiec tak:
kopalnia 1:-1 dwarf ,-2 dwarf rot, -3dwarf rot solideri w poloczeniu z 2,5,6 kopalnia 2 guardy, -4 2 guardy soldy i ps'y - 5 okolo 12 guardow -6 slimy
kopalnia 2: -1 dwarf rot, -2 dwarf rot ,-3 dwarf rot soldi i 2 guardy wpoloczeniu, -4guard sold ps'y -5 duzo guardow -6 niewiem
kopalnia 3: -1dwarf, rot -2 dwarf rot ,-3 dwarf , -4 guardy soldy ,-5guardy
-6 nie schodzilem
kopalnia 4: -1 dwarfy roty, -2 dwarfy roty ,-3bodajze nic ,-4 soldy guardy ,-5 (potoxcznie nazywany labiryntem) od bulu guardow -6 ????
kopalnia 5:-1 dwarf , -2 dwarfy roty, -3 soldy dwarfy roty , -4guardy i od bulu soldkow, -5 duzo guardow ,-6 od bulu guardow -7 (dwarf hell)geomancery ,soldy guardy (nie radze isc samemu bo tego jest od bulu i jest bramka lvl 32 lvl)
kopalnia 6: -1 dwarfy roty, -2 dwarfy roty, -3duzo soldow, dwarfy roty
-4 2 guardy ,soldy -5 (sloneczko) duzo guardow -6 pelno guardow no i -7 bramka lvl 35lvl uciekaj z tamtad!:P bardzo szybki respawn giant spiderow w jedny miejscu pierwszy gs moze zjawic sie za nim drugi gs'ik fajnie nie??

To tyle ilemogepowiedziec o kopalniach dwarfow kolo kazz:)