Pokaż pełną wersje : Dragon Low lvl Pall i bloker
Ponury Bob
26-05-2006, 12:39
No więc tak : mam 14 lvl 45 dista i musze szybko wbic kilka lvleli.Jestem Pallem.
Mam blokera 40 lvl.Na jaki resp dla facc moge isc jak sie leczyc ( ihy , mfy ? ).
Wezme oczywiście Bolty.
Wiem ,że to waste ale musze wbic szybko lvle.:baby:
To straszne waste i jak musisz szybko lvl wbic wez se arrowsy i idz na dol ghoslandu w ciu ghouli szkieletow 1 resp ds i stalkera , mp mf i hmm wystarczy ale nie wiem czy capa bedziesz mial ....
A jak bloker to moze ci dsy tam bloknie na - 3 poziomie ale nei dragi bedziesz rzadko je hital ;/
No więc tak : mam 14 lvl 45 dista i musze szybko wbic kilka lvleli.Jestem Pallem.
Mam blokera 40 lvl.Na jaki resp dla facc moge isc jak sie leczyc ( ihy , mfy ? ).
Wezme oczywiście Bolty.
Wiem ,że to waste ale musze wbic szybko lvle.:baby:
masz 14 lv i 45 dista- to bardzo marnie. Po co ci wyzszy lewel jak co najwyzej bedziesz mógł expić na rotach? Wbij tak 60-65 dista i wtedy możesz spokojnie iść z blokerem na dragi (koło Veno), albo na DSy na Ghostlandzie, czy tez Dwrafy soldi i ewentualnie guardy. Jeżeli jednak chcesz iść na dragi to powiedz, czemu nie chcesz się leczyc Uhami? Nie masz 4 magicu? Czyli znowu wracamy do punktu wyjscia- musisz potrenic.
Pozdro
Ponury Bob
26-05-2006, 14:24
Mam prawie 5 mlvl , ale mam 235 hp max , więc lepiej może ihami sie leczyć ?
Mniejsze waste ?
Jak się smok przerzuci to combosa raczej nie przeżyjesz - to raz (no chyba że będziesz ciągle stać daleko, na skos i przy jakiejś dziurze...) Dwa, że przy takim skillu z tych boltów to będziesz trafiać raz na 10 strzałów i do tego nędznym dmg - jeśli wogóle uda ci się draga zabić (co jest wątpliwe biorąc pod uwagę że leczy się w miarę często), to zejdzie ci tyle czasu, że już szybciej byś expił na rotach... nie wspomnę o kosztach dla blokera.
Wniosek: odpuść sobie.
To co tu piszesz to jest poprostu śmieszne...Już szybciej wyexpił byś lvle na rotach,dwarfach itp. Ile ty masz kasy że zamierzasz iść na takie waste?
Okropny Waste..ale jeśli to bolty+ hmm ( Boze co ja mówie .WASTE WASTE WASTE). ale najlepij ci by było albo:
-tarcz+speary-dwarf soldiery( chociaz po update to kiepskozespearami)
-albo strzaly-guardy w 3kopalni :D duzo miejsca doucieczki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.