zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon Low lvl Pall i bloker

Ponury Bob
26-05-2006, 12:39
No więc tak : mam 14 lvl 45 dista i musze szybko wbic kilka lvleli.Jestem Pallem.
Mam blokera 40 lvl.Na jaki resp dla facc moge isc jak sie leczyc ( ihy , mfy ? ).
Wezme oczywiście Bolty.

Wiem ,że to waste ale musze wbic szybko lvle.:baby:

frick
26-05-2006, 13:06
To straszne waste i jak musisz szybko lvl wbic wez se arrowsy i idz na dol ghoslandu w ciu ghouli szkieletow 1 resp ds i stalkera , mp mf i hmm wystarczy ale nie wiem czy capa bedziesz mial ....
A jak bloker to moze ci dsy tam bloknie na - 3 poziomie ale nei dragi bedziesz rzadko je hital ;/

dreggi
26-05-2006, 14:01
No więc tak : mam 14 lvl 45 dista i musze szybko wbic kilka lvleli.Jestem Pallem.
Mam blokera 40 lvl.Na jaki resp dla facc moge isc jak sie leczyc ( ihy , mfy ? ).
Wezme oczywiście Bolty.

Wiem ,że to waste ale musze wbic szybko lvle.:baby:

masz 14 lv i 45 dista- to bardzo marnie. Po co ci wyzszy lewel jak co najwyzej bedziesz mógł expić na rotach? Wbij tak 60-65 dista i wtedy możesz spokojnie iść z blokerem na dragi (koło Veno), albo na DSy na Ghostlandzie, czy tez Dwrafy soldi i ewentualnie guardy. Jeżeli jednak chcesz iść na dragi to powiedz, czemu nie chcesz się leczyc Uhami? Nie masz 4 magicu? Czyli znowu wracamy do punktu wyjscia- musisz potrenic.
Pozdro

Ponury Bob
26-05-2006, 14:24
Mam prawie 5 mlvl , ale mam 235 hp max , więc lepiej może ihami sie leczyć ?
Mniejsze waste ?

Cadonis
26-05-2006, 14:49
Jak się smok przerzuci to combosa raczej nie przeżyjesz - to raz (no chyba że będziesz ciągle stać daleko, na skos i przy jakiejś dziurze...) Dwa, że przy takim skillu z tych boltów to będziesz trafiać raz na 10 strzałów i do tego nędznym dmg - jeśli wogóle uda ci się draga zabić (co jest wątpliwe biorąc pod uwagę że leczy się w miarę często), to zejdzie ci tyle czasu, że już szybciej byś expił na rotach... nie wspomnę o kosztach dla blokera.

Wniosek: odpuść sobie.

Ertil
27-05-2006, 00:17
To co tu piszesz to jest poprostu śmieszne...Już szybciej wyexpił byś lvle na rotach,dwarfach itp. Ile ty masz kasy że zamierzasz iść na takie waste?

Arkhor
02-06-2006, 20:00
Okropny Waste..ale jeśli to bolty+ hmm ( Boze co ja mówie .WASTE WASTE WASTE). ale najlepij ci by było albo:
-tarcz+speary-dwarf soldiery( chociaz po update to kiepskozespearami)
-albo strzaly-guardy w 3kopalni :D duzo miejsca doucieczki