Pokaż pełn± wersje : Dziny prosze o pomoc
*Bartek*
26-05-2006, 17:55
Witam mam zamiar wybrac sie na dziny mam lvl 25 elite knight i skile 62/61 no i 1. jak tam dojsc jakies mapki wiem ze po drodze jest stone golem i drzwi ale nie moge przez nie przejsc.2. przedewszystkim chce sie skupic na blue dzin i maried jakie hity zadaja ipt czy dam rade pokonac prosze o odpowiedz
szymon287
26-05-2006, 20:16
aby wejsc dalej, musisz zaczac questa
btw. zwyklego dzina nie dasz rade bloknac a co dopiero marida :D
Lepiej nie idĽ ,chyba że chcesz dedn±ć ;)
wbij z 10 lvl i skill 70/70
i możesz i¶ć :)
szymon287
27-05-2006, 02:11
Lepiej nie idĽ ,chyba że chcesz dedn±ć ;)
wbij z 10 lvl i skill 70/70
i możesz i¶ć :)
skille by moze takie wystarczyly (MOZE) ale z maridem na 35 i tak dednie :P, chocby dlatego ze wystepuje on w grupie
mentozer
27-05-2006, 03:39
oj stary to wbij kilkanascie lvli zebys mial czas na uhanie sie a nie ze padniesz po jednym strzale. w ktoryms tombie mozna powalczyc z djinnami wcale nie robiac blue/green djinn questa. nie wiem jak z maridami jest. ja osobiscie raz tylko zsolowalem djinna (60elder byl i 61mlvl) ale prewencyjnie uzylem sd :) wiec o walce oprucz ogladania filmikow z nimi to wiem nie wiele :)
a tak z ciekawosci, czemu akurat djinny? nie lepiej na jakies ancienty czy gsy pochodzic ? czy cos tam jeszcze innego, bardziej popularnego ?
szymon287
28-05-2006, 15:13
@up:
przestan pisac posty na forum idioto, z 10lv przychodzic na forum i sie wymadrzac, ku... jaki n00b
@up:
green dzina mozesz sprubowac w pokoju w ank
marid i ten drugi w ich wierzach lub na maplach (w podziemiach)
moze chce z nich gem'a wylotowac :>
@Mixawik:
Post reported.
@toplic:
Hmmm... nie polecam ci isc na te twoje dziny... ale jedyne miejsce na ktore mozesz spobowac go zabic to jest w ank, ta piramida... I niezapomniej zabrac dwarfen ringa... Good luck.
Bebi~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.