Pokaż pełną wersje : Silent Hill
Walekifa
26-05-2006, 18:56
Tutaj wyrażamy swoje opinie na temat nowego filmu opartego na kultowej grze Silent Hill,który od niedawna widnieje na ekranach kin. Sam osobiście przed chwilą wróciłem z kina,i muszę przyznać że film jest b.dobry,aczkolwiek są momenty które przynudzały.Pięknie zaprojektowane lokacje,efekty specjalne oraz doskonałe dźwięki tworzyły klimat jakiego dawno.Hmm. Być może nigdy w historii filmu nie widziałem. Ciekawie stworzone,przerażające potwory nie jednego widza przygniatały do fotela(jak niezrozumiałe to wybaczcie,niewidziałem jak napisać :S). Fabuła filmu była ciekawa i poniekąt potrafiła zamotać. Dałbym mu ocenę 8.5/10 ,według mnie przebija Resident evil. A jakie jest wasze zdanie?
Edit
UWAGA: No i oczywiście bez zdradzania fabuły, co gdzie było etc.
Tuhamiid
26-05-2006, 19:30
Film ogladalem wczoraj...Fabuła filmu byla podobna do gry lecz troche zmieniona...Klimat filmu byl naprawde piekny...Nawet w kilku miejscach bylem niezle przerazony 8o
Ogólna ocena to 9/1o
Oczywiscie ze Sillent Hill lepszy od Resident Evil...Tak samo jak gra..
Dr.Unknown
26-05-2006, 20:35
Ja tylko przewiduje, że to będzie kolejna produkcja, z której będzie się można raczej pośmiać. Chciałbym się mylić, za jakiś czas się przejdę.
a podobno Kinomaniacy umierają;p?coraz częściej w owionie o filmach;)a film obejrzę jutro chyba;p
na razie widzialem trailer, zapowiada sie niezle imo... Az mi ulzylo jak spojrzalem na rezysera i NIE zobaczylem tam napisu "Uwe Boll"... starczy ze spie*dolil Alone... i Dooma...
templeoflight
26-05-2006, 23:59
A ja nie wiem ^o^ Tzn. obejże se jak fhilip ściągnie, znająć życie to ta dziewczynka co ją zaadoptowali to pewnie:
a) Córka Szatana
b)Upadły Anioł
c)Moczarka Kanadyjska
d)Mandaryna Wiśniewska
albo córka czarownicy. Ale zapowiada sie ciekawie, fajnie by było gdyby były potwory z rękami wszytymi pod skóre :D
Walekifa
27-05-2006, 00:33
Ja tylko przewiduje, że to będzie kolejna produkcja, z której będzie się można raczej pośmiać. Chciałbym się mylić, za jakiś czas się przejdę.
Zapewniam cię,że do śmiechu to ci nie będzie :]
Metal Slug Rox
27-05-2006, 00:37
wlasnie mialem zaczac sciagac ten film :D jak tu piszecie ze fajny to napewno warto :D lubie horrroy sa super ! ostatnio sciagnolem HOSTEL wymiata !! :D nie ma to jak torrent :D cya :P
tylko nie rozumiem dlaczego w roli głównej obsadzili kobiete zamiast faceta (Tak jak było w grze)
Jak coś to niestety nie ogladałem filmu jeszcze i STRASZNIE nadtym ubolewam
Ale jutro juz musze iść jako zagorzały fan SH :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.