Pokaż pełną wersje : Nemtor-5 Polak z 200 lvlem
Ziutek666
26-05-2006, 19:43
15:22 Nemtor: 15:21 You advanced from Level 199 to Level 200.
Gratz
Gratki :D To teraz czekamy na Mateusza :)
Olorion.
26-05-2006, 20:19
No to teraz Eli ma sie czego bac :b
Pellenor
26-05-2006, 20:32
Wielkie gz dla Nemtora..nalezało mu sie..:):):)
No to teraz tylko dogonic Eliego
Masywny_Titania
26-05-2006, 20:35
Gz dla Nemtora, a co do sharowania kogokolwiek, to nikt naprawde nie wie o takich rzeczach chyba ze od samej osoby ktora podejrzewa wiec po co te dyskusje...
Nawet sharowany 200 lvl jest osiagnieciem (nie takim jak normalnie, ale jest)
:)
Ziutek666
26-05-2006, 20:58
No to teraz Eli ma sie czego bac :b
Nemtor(prawdopodobnie)nigdy nie zaatakuje Eliego bo:
a)Eli pomogł mu gdy skasowali mu Mevara
b)Są kumplami
Respekt dla niego. Jedyny 200 lvl, który zasługuje na szacunek. Moim zdaniem najlepszy gracz pośród wszystkich serwerów.
Nemtor nie jest teraz zagrożeniem dla Eliego ponieważ nie będzie już tak intensywnie expic. Osiągnął już swój cel. Dzisiaj powiedział mi coś takiego: "muszę się ustatkować". Sami się domyślcie co to znaczy
zaloz jeszcze jego fan-club
Nemtor nie jest teraz zagrożeniem dla Eliego ponieważ nie będzie już tak intensywnie expic. Osiągnął już swój cel. Dzisiaj powiedział mi coś takiego: "muszę się ustatkować". Sami się domyślcie co to znaczy
I bardzo dobrze mówi. Osiągnął swój cel, tzn. 200lvl, więc jaki sens jest grania dalej? I tak na taki lvl trzeba "trochę" pograć. Może Cipsoft wymyśli quest dla 200lvl+ ;) A narazie gratulacje dla niego.
gratz dla niego,niektorzy poprostu zasloguja by meic 200 a inni sharuja na non pvp by miec 200;]
Ładne PG pod koniec :) no i wypada przyznać wielkie GRATZ dla Nemtora.
Jeden z najpopularniejszych tibijczyków... ale też i kontrowersyjny gracz.
GRATZ anyway ;)
-=Timon=-
27-05-2006, 18:44
@notop, zamknij sie lepiej juz.. co cie obchodzi czy ktos sharuje i sharuje.. wiem ze masz na mysli mateusza dragona wielkiego z harmonii..
jesli chcesz sie wiecej dowiedziec o Account Sharing zapytaj lepiej Tetro Aureliusa i jego 5 braci? moze 10 braci? a moze cala klasa jego.. sam nie wiem ..;)
Jak dla mnie jeden z najlepszych graczy w tibii, gratz =]
Actorron
27-05-2006, 19:09
Gratz dla niego. Nie mam nic wiecej do powiedzenia. ;)
GZ.. ;) Nemtor jest świetym graczem i ma bardzo dobre pvp. :)
Wielkie gratulacje dla Ciebie, Nemtor :=)
Nemtor lux gość. Kto chce jego ssy? :p
http://smg.photobucket.com/albums/v695/zecik/ :cup:
Howi Fast
28-05-2006, 14:36
GRATZ ! Nemtor dobrze ci idzie :] a Eli raczej sie nie maczego bac bo gdyby Nemtor chciał go zabić .. 3x UE = Eli DEAD
Mateusz Dragon Wielki !! Server Harmonia :D:D tez wbił 200 lvl i tez wilekie GRATZ dla niego :D:D:D Git :*
Del'Pierro
28-05-2006, 18:05
1.Nie padłby Eli na 3x Ue
2.Istnieja Uhy
3.Nemtor i Eli sa Dobrymi Kumplami
4.Gratz dla Nemtora
Nemtor jednak znów zaczął grać. I bardzo dobrze :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.