Pokaż pełną wersje : Mateusz Dragon Wielki 200 Elder
2 Elder ktory osiągnąl 200 level i to zaraz po Hesperides z Antiki. Trzeba dodac ze to Polak _/ Gratulujemy temu Panu i zyczmy mu dalszych sukcesów.
Taki sobie ten temacik...
Metal Slug Rox
27-05-2006, 12:34
moze bys dal zdjecie z jego adv ... zreszta po co sie mu w*******asz ... ma adv to on sobie sam zrobi teamt i da zdjecia jak bedzie chcial .. .moze nie chce zeby jakis noob to psial -.- eh.
szymon287
27-05-2006, 12:41
moze bys dal zdjecie z jego adv ... zreszta po co sie mu w*******asz ... ma adv to on sobie sam zrobi teamt i da zdjecia jak bedzie chcial .. .moze nie chce zeby jakis noob to psial -.- eh.
dlaczego uwazasz ze Kolton to n00b? :confused:
btw. gz mati
Pekey'ka
27-05-2006, 13:22
Gz dla nich xD.
dlaczego uwazasz ze Kolton to n00b? :confused:
btw. gz mati
ja tez nie wiem dalczego nazwal mnie n00b :( hehe ale ja sie nie przejmuje :P
btw. Może poprostu bylem podekscytowany tym iż tenże czlowiek dokonał rzeczy na ktora trezeba bylo dlugo czekać. Dlatego też nie wyzywaj mnie od nooba bezpodstawnie młody człowieku. Pozdrawiam :]
gavreonien
27-05-2006, 16:40
Heh teraz ich tylko umiesic na tibia.pl ;) i bedzie gites . Gratz zarowno dla Mateusza ::D:D 2 polakow 200 lvl na przelomie dni GRATZ
Gav~
The Shodow
27-05-2006, 16:44
Jak to juz kiedys ładnie ktoś napisał
"Im więcej polaków tym bardziej potrafią"
Taka jest prawda ;)
2 Elder ktory osiągnąl 200 level i to zaraz po Hesperides z Antiki. Trzeba dodac ze to Polak _/ Gratulujemy temu Panu i zyczmy mu dalszych sukcesów.
gratulujemy temu panu niezlego sharingu no i ofc niezlej gry na NON pvp
-zalosne-
gratulujemy temu panu niezlego sharingu no i ofc niezlej gry na NON pvp
-zalosne-
Klepnij się w serducho i powiedz nam że NIGDY nie sharrowałeś B)
-=Timon=-
27-05-2006, 18:39
@up: tym postem potwierdziles ze ty napewno sharowales :8 B)
@topic: grats dla tego pana ;d;d
@up: tym postem potwierdziles ze ty napewno sharowales :8 B)
@topic: grats dla tego pana ;d;d
PRZYŁAPAŁEŚ MNIE :( no dobra przyznam sie: Sharowałem mojego 8 knajta z 5 kolegami ale ciiiii plx :confused:
może miało być UPUP? :)
Matekneo
04-06-2006, 11:23
Gz dla Mateusza :P Dla wszystkich, którzy są taaacy mądrzy oświadczam - on nie sharuje..... Niewiecie jak expi a gadacie. Ma swoje sposoby na szybki exp ;). A to ile gra to juz jest jego sprawa....
Arcydemon
04-06-2006, 11:30
jesteście żałośni.... jak ktos ma wysoki lvl to odrazu sharing, bot user, PA i cała reszta... tylko wy jesteście święci. a może gra uczciwie i nigdy nie używał botów itp. ? zazdrościcie mu, że on zdobył taki lvl a Wy nie -.-
PS: BIG GRATZ :)
Songo gohan
04-06-2006, 15:19
@Up
Masz racje...wszyscy co pisza ze sharowal poprostu zazdroszcza mu lvl taka jest prawda..
Gratulacje 200 lvla. Ale itak musze cos powiedziec:P moi qmple z innych swiatow smieja sie z jego banalnego nicka i mowia ze to dzieciak:> to prawda;f?
Ja nie zamierzam komentowac żadnych upów powiem krótko GZ SHARINGU
Elder Nagan
04-06-2006, 19:29
ta i co mu po 200 lvl jak tojest non pvp...
co za naby close ten temat
Jak zwykle znajda sie nooby ze stalym tekstem "mowicie, ze sharuje, bo mu zazdroscicie" - smiech. Sharowanie na swiecie non-pvp mija sie z celem, no ale coz - pozdro dla all ownerow. Ciekawe, ktory wpadl na taki swietny nick. Szkoda, ze nie dali Mateuszek Smoczek Duzy... zalosc.
Na miejscu hesperidesa bym sie zdenerwowal tylko, kolo gra od poczatku tibii sam, a przyjda takie nooby w 5 i uwazaja sie za best druida. ;/
@massior: Nie bede ci jezdzil, ale ta twoja wypowiedz byla naprawde zbedna.
Gratulacje 200 lvla. Ale itak musze cos powiedziec:P moi qmple z innych swiatow smieja sie z jego banalnego nicka i mowia ze to dzieciak:> to prawda;f?
Hehe moi tez... uwazaja ze powinien zmienic nick... chyba ze on chce taki miec;p
jest czego zazdroscic - 1231231455476 godzin przy grze ;o
pathetic & gratz dla all ownerow.
Matekneo
05-06-2006, 09:41
Boze jacy wy jestescie smieszni :>.... Denerwuja mnie ludzie na tym forum.... przynajmniej wiekszosc... ciagle sie powtarzaja, bez przerwy w temacie gdzie ktos zdobywa wysoki lvl ciagle "Sharing! Gz all owers" itd.... Juz raz to zostalo powiedzieane ale nie! Wy musicie potwórzyć... dotego wcale niewiecie czy on sharuje czy nie, ale wam sie zawsze wydaje ze jak wysoki lvl to juz dzieli konto... Taka jest prawda, piszecie tak wszystkim bo sami byscie taki chcieli, a ze wy myslicie ze 200 lvl robi sie 10 lat, bo nikt nie umie grac tak jak wy, no to juz wasza sprawa.... Pozdrawiam wszystkich madrych super szybko legalnie expiacych na tym forum!! ;)
A co do jego nicku: Co z tego ze taki ma? Wy tez macie jakies beznadziejnie glupie albo wogole nie wymyslaliscie sami tylko computer :D :D :D Hahahaha :P Jak taki nick mu sie podoba to juz nie wam to oceniac....
Boze jacy wy jestescie smieszni :>.... Denerwuja mnie ludzie na tym forum.... przynajmniej wiekszosc... ciagle sie powtarzaja, bez przerwy w temacie gdzie ktos zdobywa wysoki lvl ciagle "Sharing! Gz all owers" itd.... Juz raz to zostalo powiedzieane ale nie! Wy musicie potwórzyć... dotego wcale niewiecie czy on sharuje czy nie, ale wam sie zawsze wydaje ze jak wysoki lvl to juz dzieli konto... Taka jest prawda, piszecie tak wszystkim bo sami byscie taki chcieli, a ze wy myslicie ze 200 lvl robi sie 10 lat, bo nikt nie umie grac tak jak wy, no to juz wasza sprawa.... Pozdrawiam wszystkich madrych super szybko legalnie expiacych na tym forum!! ;)
A co do jego nicku: Co z tego ze taki ma? Wy tez macie jakies beznadziejnie glupie albo wogole nie wymyslaliscie sami tylko computer :D :D :D Hahahaha :P Jak taki nick mu sie podoba to juz nie wam to oceniac....
Zrobisz sam druidem w 1 dzien 3,5 miliona expa?
Bartoloo
05-06-2006, 10:30
gratz dla niego... :P
lord kula
05-06-2006, 11:37
Nie zazdroszcze mu tego lecvelq ,bo to świat no pvp-.-:baby:
Ale Gz:evul:
Nie zazdroszcze mu tego lecvelq ,bo to świat no pvp-.-:baby:
Ale Gz:evul:
Szczerze to ja tez;p
Master-Wojtaszek
18-06-2006, 21:09
To Hergangon się długo na 1 pozycji na harmoni nie utrzymal. Ale kolo musi długo grać. on mial chyba 185lv jak Hergangon mial 200;p GZ Mateusz!;)
Zrobisz sam druidem w 1 dzien 3,5 miliona expa?
Co w tym trudnego? Sd+ bloker =demonia?
btw. on na loziku z exori mort na demoni wyciaga kolo 100k/h wiec grajac 10h dziennie wyciaga 1 mln(bez sds) a co do sharowanie to jego sprawa jego postac jego sumienie i jak ktos wczesniej wspomnial 99% ludzi ktorzy mowia ze sharuje poprostu zadrosci mu lvla i tyle.
a moze on poprostu dobze gra ale jest nałogowcem i nie wytrzyma dnia bez 5h przed tibią
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.