Pokaż pełną wersje : Skad wziac POT (garnek) na ROOK'u?
Szukalem na forach i nie znalazlem informacji :(
Plx help :baby:
Poszukaj na mapie. Pewnie się gdzieś respi. Może na trollach?
nie wiem szukam i nie moge znalezc :(
Master of skarpeta
27-05-2006, 17:17
powiedz na jakim grasz świecie to moge poprosić brata żeby ci dał
Furora
Potrzebuje najlepiej 3 garnki. No wlasnie wiem ze one sie respia, tylko nie wiem gdzie :(
Freezy Eddie
27-05-2006, 17:34
Prawdopodobnie w okolicach Beer Roomu lub jak ktoś już powiedział - na Trollach - Wieża Trolli lub w 'głównej jaskini'
PS: Po koleżeńsku Ci powiem, że do trapania noobków mogą być chesty ;)
@ Down, paulq-0:
Pomijając fakt, że Chesty nie mogą być wyrzucane na taką odległość jak boxy, to na Boxa da się wejść, na Chesta nie...
@ 2x down, Deboev
Druga sprawa, komu się chce ich szukać...
:)
Box'y sa lepsze - lzejsze:
16:54 You see a box (Vol:10). It weighs 35.00 oz.
16:54 You see a chest (Vol:15). It weighs 120.00 oz.
do trapania noobków mogą być chesty ;)
garnki są duzo lżejsze :)
w okolicach bearroomu i minohell niema zadnych garnkow, wieża trolli - tak samo
wg. mnie powinienes poszukac (lub poprosic kogos z pacc) na pacc area, te podziemia z goblinami itp.
EDIT:
:)
Box'y sa lepsze - lzejsze:
16:54 You see a box (Vol:10). It weighs 35.00 oz.
16:54 You see a chest (Vol:15). It weighs 120.00 oz.
tyle ze boxem nie zablokujesz kolesia (po boxie mozna chodzic), chyba ze ma ci on sluzyc jedynie po to aby CIEBIE niemozna bylo przesunac
tak, chodzi o to zeby MNIE nie bylo mozna przesunac ;)
Knight Zbych
27-05-2006, 18:14
Pota można kupić w sklepie w venore , nad zachodnim wyjściem z miasta...
"17:28 Chephan: Do you want to buy a pot for 30 gold?"
@Edit:
Sorki nie doczytałem , że na rooku :) , na rooku nie mam pojęcia... gdyż już dawno na nim nie byłem :]
Ech... Garnek respi sie w takiej małej jaskini trolli na -1. Jest tam też sporo różnych śmieci i koryta...Jak dojść? Po prostu omijasz wejście na -2 (tam można iść na carlin sword quest i bearroom) i idziesz cały czas prosto.
yyy gdzie dokladnie? :baby: :p
ak dojść? Po prostu omijasz wejście na -2 (tam można iść na carlin sword quest i bearroom) i idziesz cały czas prosto.
kolega wyzej pyta dokladniej jak dojsc, to mowie:
idziesz tak jak na bearroom gdy jestes przy drabinie ktora prowadzi na poziom -2, omijasz ja i idziesz na północ
edit:
zdalem sobie sprawe ze nie wszyscy wiedza jak dojsc do bear room...
wychodzisz z miasta normalnie północnym mostem, idziesz na północ i masz taką ruinę... schodzisz na dół, idziesz caly czas przy prawej ścianie aż dojdziesz do zejscia na dół (drabina), OMIJASZ JĄ i idziesz na północ :P
2 edit:
chcialem jeszcze powidziec ze NIE TWIERDZE ze tam jest garnek bo niepamietam zebym go tam widzial, tylko tlumacze jak dojsc do miejsca ktore kolega 2 posty wyzej niezbyt dokladnie opisal :P
Poszukaj na mapie.
Mapa nie pokazuje w ktorym miejscu znajduje sie pot.
Pomijając fakt, że Chesty nie mogą być wyrzucane na taką odległość jak boxy, to na Boxa da się wejść, na Chesta nie...
Ale zarowno boxa jak i chesta mozna rozwalic z broni.
tyle ze boxem nie zablokujesz kolesia (po boxie mozna chodzic), chyba ze ma ci on sluzyc jedynie po to aby CIEBIE niemozna bylo przesunac
A chest jak stoi na przeszkodzie to mozna go z broni rozwalic.
Pota można kupić w sklepie w venore , nad zachodnim wyjściem z miasta...
"17:28 Chephan: Do you want to buy a pot for 30 gold?"
A kogo to obchodzi?
@Edit:
Sorki nie doczytałem , że na rooku , na rooku nie mam pojęcia... gdyż już dawno na nim nie byłem
No i po co sie chwalisz?
2 edit:
chcialem jeszcze powidziec ze NIE TWIERDZE ze tam jest garnek bo niepamietam zebym go tam widzial, tylko tlumacze jak dojsc do miejsca ktore kolega 2 posty wyzej niezbyt dokladnie opisal
A wlasnie ze on opisal to miejsce na tyle dokladnie ze kazdy normalny gracz powinien wiedziec jak tam dojsc.
@Up:
Po pierwsze. Jeśli blokujesz gracza i stawiasz chest'y, box'y itp. za siebie to nie ma on jak ich rozwalić.
Po drugie. Chłopak nie doczytał dokładnie pierwszego posta a Ty już na niego ciśniesz.
Po trzecie. Dopiero opis Deboev'a przypomniał mi jak tam dojść.
Hm.. Następnym razem nie zgrywaj mądrali, bo to wcale takie fantastyczne nie jest.
Po pierwsze. Jeśli blokujesz gracza i stawiasz chest'y, box'y itp. za siebie to nie ma on jak ich rozwalić.
Nie zrozumiales o co mi tutaj chodzi. W poprzednich postach tego tematu byla dyskusja na temat: co jest lepsze - box czy chest, wiec dlatego wlasnie napisalem ze nic nie jest lepsze, bo jak stawiasz za siebie to ani jednego ani drugiego nie mozna rozwalic, a jak przed siebie to i jedno i drugie mozna rozwalic.
Po drugie. Chłopak nie doczytał dokładnie pierwszego posta a Ty już na niego ciśniesz.
Ja tylko grzecznie zwrocilem uwage. Bo jest cos takiego jak opcja edytowania postow.
Po trzecie. Dopiero opis Deboev'a przypomniał mi jak tam dojść.
Z wczesniejszego opisu mozna bylo wszystko zrozumiec.
Hm.. Następnym razem nie zgrywaj mądrali, bo to wcale takie fantastyczne nie jest.
Nie pouczaj bo sam nie wszystko zrozumiales.
Przed chwilą zalogowałem się na rookstayerkę mojej córki, poczekaj 5 min dojdę do miejsca w którym są dostępne garnki i wyślę ci zdjęcia ok? :P
@edit:
http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/ga.gif
I do IV (Kolejność drogi)
1-1, 2-2 itd. (Punkt zejścia i wyjścia danego punktu)
G (Garnek który pojawia się po zapisie serwera, przynajmniej tak mi się wydaje)
Lepiej tutaj wklej zeby juz nikt potem nie zakladal nowego tematu z pytaniem gdzie jest garnek.
Jakbyście coś jeszcze nie wiedzieli to pisać.
Najpierw wklej screeny z garnkiem zeby topic mozna bylo zamknac. :p
To popatrz się troszkę wyżej, zamieściłem zdjęcie ale wyświetla się ono jako link.
Oj coś ci się już ze wzrokiem dzieje! Nie siedź tyle przed komputerem :p .
Bo zedytowales posta. Jak pisalem wczesniejszego posta to jeszcze screena nie bylo.
Nie wiem o tym duzo, popytaj w miescie, a to byla taka opowiastka, ciekawe co bym dostal z tego z polaka ?
Pałę z plusem za dobre checi ;)
tomefo_gladiator
29-05-2006, 17:40
Pewien zacny(to tak bo mi sie podoba, gdzies to slyszalem) gracz wyjawil mi tajemnice, ze jakies stworzenia roznych gatunkow ukryly go jako skarb. Podobno tez potajemnie gdzies mozna go wymienic na jakas przydatna i wartosciowa rzecz. Jednak ta przyjemnośc jest zarezerwowana tylko dla wybranych:p .
Nie wiem o tym duzo, popytaj w miescie, a to byla taka opowiastka, ciekawe co bym dostal z tego z polaka;) ?
Pewien zacny(to tak bo mi sie podoba, gdzies to slyszalem) gracz wyjawil mi tajemnice, ze jakies stworzenia roznych gatunkow ukryly go jako skarb. Podobno tez potajemnie gdzies mozna go wymienic na jakas przydatna i wartosciowa rzecz. Jednak ta przyjemnośc jest zarezerwowana tylko dla wybranych:p .
Nie wiem o tym duzo, popytaj w miescie, a to byla taka opowiastka, ciekawe co bym dostal z tego z polaka;) ?
Ty chyba mówisz o patelni "pan" którą się wymienia na antidote rune :p .
@down:
Ale ja mówię o tym co powiedział tomefo_gladiator, a jeśli chodzi o garnek to chyba już zostało wyjaśnione co i jak? Także temat raczej do zamknięcia tak mi się wydaje :p .
Skad wziac POT (garnek) na ROOK'u?
Jak widac chodzilo jednak o garnek.
Alessandro Del Piero
30-05-2006, 17:04
Trzeba uważnie przeczytać temat ;) "Skad wziac POT (garnek) na ROOK'u? "
PoZdRo ;)
Thanks hehe ;)
// Bodziu - i o taka odpowiedz mi chodzilo :] thx B)
A po co wam pot na rooku? On chyba jest tylko do ozdoby?
Nie wiem po co im to ale niektórzy rookstayerzy chcą mieć ten przedmiot.
Jak idziesz na Pewne 2 quast ktore sa blisko siebie, to jak w drodze idziesz to jak wchodzisz po schodach na doł to jest rat, pozniej idziesz to jest trol a pozniej jest dziura na te wlasnie 2 quast to pojdz do gory to tam masz garnek i chyba 2 trole. Mam nadzieje ze mnie zrozumiałes :D
@edit:
Może zaraz wkeleje mapke
@edit 2:
Musiałem specjalnie wchodzic na siroki postac, dam screany mzoe komus sie przyda :D
http://i25.photobucket.com/albums/c85/Gilu90/Mapka.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c85/Gilu90/Mapka2.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c85/Gilu90/mapka3.jpg
Hey i mam ten garnek(POT) ale tak szczeże
niewiem nawet do czego on sluzy prosze o żetelny opis.
Garnek znalazlem na tym ogniu lezal sobie
Pan Klocek
08-06-2006, 19:10
Hey i mam ten garnek(POT) ale tak szczeże
niewiem nawet do czego on sluzy prosze o żetelny opis.
Garnek znalazlem na tym ogniu lezal sobie
Garnek [POT] sluzy do przechowywanie plynow np. krwi, blota, life fluida, slima. Tak samo jak w butelce, flasku, wiaderku itd.
Aby przelac plyn do garnka, daj <use> na innym pojemniku z plynem i kliknij na pota. Co do krwi, slima czy blota - use na garnek i na martwe cialo, bloto.
Wode mozesz zaczerpnac ze studni albo pbrzegu rzeki albo oceanu - procedura tak samo jak z nabieraniem z ciala.
Mysle ze wyczerpalem jzu wszystkie mozliwosci. Nawet mi sie snilo ze ten temat sie tak bedzie ciagnal w nieskonczonosc. Odpowiedzi zostaly udzielone wiec moze zamkniemy?? Czy ktos ma jeszcze ochote kolejny raz napisac gdzie jest pot, jak wyglada itd? Rozbudujmy to jeszcze na jakies 10 podstron....
Derog Stron
10-06-2006, 10:35
Poprostu idziesz do glownej kopalni z trollami orcami itp. i idziesz w kierunku polnocno wschodnim tam stoji czasami garnuszek :cup:
tu masz pokazane, a poco ci garnek?
http://img80.imageshack.us/img80/2408/pot8jr.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=pot8jr.jpg)
coś jeszcze? :D
Jak było to sorry nie czytałem wszystkiego....
Pot czyli garnek respi sie przy trollan na ogniu la nie wiem dokładnie kiedy
CyA
8o
Aynahanir
18-06-2006, 23:07
jeden garnek znalazłem na dziedzińcu. za ciężki i niepraktyczny. wolę pić z butelek albo fiolek. a propos, skąd wziąć patelnię (Pan)?
P.S. Ale skojarzenie Celoz... :D
@up
Z questa na Pacc Area (nie QS) tylko że my tu mówiliśmy o garnku i nie miał on mu się przydawać do tego, żeby z niego pił, a do tego żeby trapować.
jeden garnek znalazłem na dziedzińcu. za ciężki i niepraktyczny. wolę pić z butelek albo fiolek. a propos, skąd wziąć patelnię (Pan)?
P.S. Ale skojarzenie Celoz... :D
Na jakim dziedzińcu? Gdzie dokładnie? :o
PS: o kurczę, po jakim czasie odnawiam temat :D ale naprawdę mnie to interesuje :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.