Pokaż pełną wersje : Grafiki tibijskie taś, taś...
Hegemmon
31-07-2004, 14:57
Jak zapewne wszyscy zauważyli dużo osób zaczęło tworzyć grafiki, które można wrzucić do tibia.spr. Nic w tym złego ale przydało by sięto wszystko zebrać do kupy nieprawdaż? Proponuję aby w dziale Twórczość powstało Sub-Forum przeznaczone na te obrazki. Dodatkowo proponuję aby stworzyć tam od razu temat, którego szczegóły objaśniłem tutaj (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=14227&boardid=22&styleid=1&sid=fff53889574586e127ac4d77ae40157f)
Można by właściwie przenieść ten temat i go przerobić w celu stworzenia potężnego tematu o nazwie np "Wielka Biblioteka Grafik" czy jakoś tak.
Co wy o tym sądzicie? Kto jest na tak niech się dopisze tutaj do listy
1. TAK.
Jestem za poniewaz to ulatwilo by wyszukiwanie grafik a nie latanie po calym forum
Niewidomy Jasnowidz
31-07-2004, 15:14
3. Tak
Taką grafike trudno znaleść gdy jest rozwalona po całym farum nowy dział sie przyda. :)
Cherubic
31-07-2004, 15:22
świetny pomysl nareście nietrzeba by szukac jej w gigantycznej liscie tematów tylko wejsc w subforum :))
Jestem na Tak.
Wielkie GRATZ za pomysł Hegemmon
Rzeczywiście to by ułatwiło wyszukiwanie potrzebnych grafik.
Więc...
...JESTEM NA TAK !!!!!!
Ale petycja... :) Ja na tak :]
kotomaniak
31-07-2004, 18:41
Oczywiście jestem za TAK! Takie sub-forum rzeczywiścię możę się przydać w niedalekiej przyszłości, może kiedy napłynie ich troszeczkę więcej, teraz jest ich raczej troszkę zbyt mało.
Ja jestem za tak.
Mam tylko pytanko. Jak edytować te grafiki tibi? Otwiera je się nawet paintem czy jak?
Musisz wypakować plik Tibia.spr za pomocą programu Tibia Sprite Editor. Dostaniesz pełno plików *.bmp, które jaknajbardziej można edytować MSPaintem. W temacie który podał Hegemmon jest lista nazw plików jakie mają przedmioty i potwory [ale nie wszystko tam jest, ja na przykład muszę szukać sam rysunka klucza srebrnego]. Dzięki Gniew Mroku.
hmm...GRATZ pomyslu wreście nie będzie tak że jedna grafa w zadjęciach jedna w twórczości...itp.
Gniew Mroku
02-08-2004, 16:23
Wszyscy to wszyscy:TAK
@SuPeRMAN:
Niewiem czy już znalazłeś, ale ma on numer 1060.
/me jest na tak.
plxthxbye
]v[ichal
02-08-2004, 16:52
tak
yes yes yes yes yes !!!!!!
ZROBCIE JUZ TE SUB 4UM
Dwimenor
02-08-2004, 17:27
Jestem za
oczywiscie ze jestem na tak!!tylko mam jeden problem!!moglby mi ktos powiedziecw czym edytujecie grafiki??bo paint jakos zabardzo sie moim zdaniem nie nadaje!! :/
Hegemmon
02-08-2004, 21:30
YE! zrealizowano moją ideę :rolleyes: Udało mi się poprowadzić tłumy aby razem ulepszyć forum.
:)
Topic jużmożna zamknąć.. no chyba że chce mi ktoś pogratlować (j/k)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.