Pokaż pełną wersje : Vamp Hell
Mam pytanie gdzie jest vamp hell i czy dam tam rade solo ja(37 ms) bym walil z wanda czy jak niedalbym rady solo isc z kolega on 34 ms.
Z gory Thx:)
Vamp Hell jest na Daramie. Na upartego dacie sobie rade, ale raczej się nie zwróci i spora szansa na padnięcie.
Ty i jakis knighcior ~45 lvl(ew. 30+ ed/ms do pomocy) trapujecie fe w takich jakby pokoikach i knight podprowadza vampki. Padaja bardzo szybko, malo uh idize, ale i tak lepiej isc na hydry.
@up
Po1 moze grac na pvp wiec fe poprostu zabiloby blokera, po 2 on sie pyta o vampl hell a nie o to gdzie ma expic. A wiec najlepiej wez knajta i idzcie we 2, ty postawisz 2 dsy+wand+hmms a knight blokuje uderzajac na full def vampa, wtedy jeden z dsow atakuje jako trzeci (czyli armor) i wchodza hity ~100+.
Solo jezeli chcesz isc to tylko z summonami, bez padniesz i to bardzo szybko...
@up
Jak tak już uściślasz, to on się nie pytał JAK to bić, tylko czy da sobie tam rade solo/z kumplem bijąc z wand'ów.
Pytalem sie o to gdzie jest ten vamp hell chodzi mi o mapki. I nie piepszcie mi o blokerach bo pisalem czy DAM RADE SOLO a ewentualnie z kolega wiec czytajcie dokladniej.
Plz o mapke do tego vamp hellu...
Nawet nie probuj sie tam wybierac, idz sobie na vampiry do tombow, dlaczego? W tobach vampiry zazwyczaj sa w grupkach po 1-2 vampy a w Vampire Hell spawny sa t sporo wieksze do tego dochopdzi cala masa stalkerow SDow, duchow i mumii... Nie wspominajac ze najwiekszy resp w VH ma chyba 5-7 vampow naraz, wiec jak ladwo zauwazyc.... nie masz szans solo :-)
Bebi~
Ard Carraigh
28-05-2006, 00:46
Po co z takim poziomem pchać sie na vampy czy inne potwory będące w stanie 1 uderzeniem zabić Cie ... ja do tej pory nie mam odwagi chodzić na nie, a tu jakaś 'czydziestosiudemka' chce szarże wykonywać ... druga rzecz szanse by to było opłacalne sa nikłe o ile nie zerowe, o ile przeżyjesz ... na tym poziomie męcz głupie rooty z wanda albo do tomba jakiegos sie przejdz efekt będzie dużo lepszy, scraby też są milutkie. A nie od razu na łapu capu, powoli ale do celu na vampy przyjdzie czas, na razie odradzam :)
Po co z takim poziomem pchać sie na vampy czy inne potwory będące w stanie 1 uderzeniem zabić Cie ... ja do tej pory nie mam odwagi chodzić na nie, a tu jakaś 'czydziestosiudemka' chce szarże wykonywać ... druga rzecz szanse by to było opłacalne sa nikłe o ile nie zerowe, o ile przeżyjesz ... na tym poziomie męcz głupie rooty z wanda albo do tomba jakiegos sie przejdz efekt będzie dużo lepszy, scraby też są milutkie. A nie od razu na łapu capu, powoli ale do celu na vampy przyjdzie czas, na razie odradzam :)
Tak na marginiesie expie na vampach od 33 lvl i tylko raz mialem red hp na lagu...A expie na 3x spawnach i czasem necro kozak ze mnie co?
Czemu sie vampow boisz 80 ms :P
Ard Carraigh
28-05-2006, 22:37
Po pierwsze, duża szansa na zaliczenie zgonu. Po drugie, mikra szansa że mi sie to zwróci a ogromna że strace dużo :) Trzecie matematyka sie kłania ;) Dla mnie możesz latać gdzie chcesz, ale skoro masz taki poziom znaczy ze marny z Ciebie kozak, ohh tak rasizm-poziomowy stosowany. Udowodnij że potrafisz efektowniej zdobywać poziomy nie wychodząc na minus :) Ale to gra, a ja udzielam rady nic wiecej ;) Powodzenia :D
Wiesz co? Mi kasy nie szkoda...mialem 61 ek i zostalo mi z niego prawie 300k to wiesz... jak narazie expie w tombach kolo czarnej wody na -3 na vampach necro mumiach bonebeastach cryptach itp. i wyciagam czasem 50k exp na godzine ;>
Rzeczywiscie loot sie nie zwraca za cholere ale 50k exp na godzine to nie sa marakasy :D
Depor Vader
31-05-2006, 11:56
Ja własnie sie chce wybrac na Vamp hell, zastanawiams ie tylko czy jest tam dobry exp/h, czy lepszy niz na tombach za teleportem?
Ghost111
31-05-2006, 12:57
na v hell sie nie zwraca B) i jak dobry resp to nawet idzie exp ale ja wole tar tomb -3 vampy bonebeasty itd lot tez nie zwraca sie ale exp czesem 50k+/h :p posumowujac lepiej isc do tar tomb -3
Wielki Mancyz
31-05-2006, 13:04
Polecam ci tomby z vampami :] spoko exp 30k expa tam wbiłem ale wypadły tylko 2 ice rapiery , kaska i pare pereł ;D
Zreszta i tak zrobisz jak zechcesz -.-
Hellraider
31-05-2006, 23:44
Ehh jesli chodzi o same vampy to jak sie za bardzo nie bedziesz pchal to samych vampow wiecej niz 3 nie wyskoczy, na vh nie jest az tak masakrycznie, ale dochodza dsy ktore moga Cie zajsc od tylu (respia sie na poludnie od respow vampow) no i mumie stalkery etc, sam tam bylem msem na 36 lvlu ale z blokerem 70 ek :D
Omg po co mi opowiadacie jak tam jest jak pisalem ze chce tam cholerna mapke do tego vamp hell...jesli chcesz pisac ,,Idz na tomby -3 bo na vamp hell po 7 vampow naraz leci" to nie piszcie juz nic lepiej....
Mapka plx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.