zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze wstawiajcie tu swoje sss

sorcerer
31-07-2004, 17:35
Wstawiajcie tu swoje ss-y plx i prosze bez takich komentarzy jak: UU lipa ja myslalem ze tu sa juz zdjeca, przestan wymuszac bo po prosu ci sie nie chce szukac ssów, lubi nne tego typu !!! a Prosze was o to dlatego ze mam dziennie pol godziny na kompa i szukanie tematow ze zdjeciami zajmuje mi zbty duzo czasu i nieprawda jest ze w calym forum o zdjeciach kazdy temat to zdjecia ! szukalem i na szukanie stracilem 15 minut czyli dla mnie bardzo duzo bo polowa mojego czasu na kompa :) Z góry dziekuje jeśli ktos mnie zrozumie i poda tutaj kilka dobrych zdjęć z gry :P

Karpik
31-07-2004, 17:40
UU lipa ja myslalem ze tu sa juz zdjeca, przestan wymuszac bo po prosu ci sie nie chce szukac ssów X( :evil:

Aligator
31-07-2004, 17:45
Oryginalnie dodany przez sorcerer
Wstawiajcie tu swoje ss-y plx i prosze bez takich komentarzy jak: UU lipa ja myslalem ze tu sa juz zdjeca, przestan wymuszac bo po prosu ci sie nie chce szukac ssów, lubi nne tego typu !!! a Prosze was o to dlatego ze mam dziennie pol godziny na kompa i szukanie tematow ze zdjeciami zajmuje mi zbty duzo czasu i nieprawda jest ze w calym forum o zdjeciach kazdy temat to zdjecia ! szukalem i na szukanie stracilem 15 minut czyli dla mnie bardzo duzo bo polowa mojego czasu na kompa :) Z góry dziekuje jeśli ktos mnie zrozumie i poda tutaj kilka dobrych zdjęć z gry :P twoja stara lamo

Eagle
31-07-2004, 19:35
Ludzie zmiłujcie się ...
Po co tyle takich samych tematów ?
Są screeny to oglądajcie co macie. Jak ktoś chce pokazać coś dobrego, robi oddzielny temat.
A tak to : człowiek wchodzi i widzi :
1 Temat : Dajcie Screeny
2 Temat : Dajcie Warlocki i behemotki
3 Temat : Bla Bla Bla

Szanowni moderatorzy : Wiecej Ban(anów) i Ostrzeżeń
:/

P.S. A jak ty w 15 minut szykasz screenów to Cię podziwiam 8)